JEG HAR BEGYNT Å TRENE

Ja.. du leste riktig! Å starte opp med trening er jeg har tenkt på lenge, men noe jeg har utsatt og utsatt. Jeg meldte meg egentlig inn på treningsenteret som jeg nå har startet på for et par måneder siden, men ikke startet opp før nå. Det var sånn tren gratis ut januar, så har ikke vært støttemedlem altså. Men på mandag morgen så fikk jeg bare et “kick” i meg om at “i dag skal det skje”. Jeg har jo ting å fylle dagene mine med, men ikke noe fast. Så jeg håper at dette kan bli noe. Jeg har kun vært der tre ganger, men det er en start.

Formålet mitt med treningen er i hovedsak å få bedre kondisjon og bli sterkere i kroppen. Om det skulle være så at jeg går litt ned i vekt, så det er bare et pluss, men jeg vil ikke legge et “press” på meg selv nå i starten om det. Jeg ønsker først og fremst å finne gleden i trening, og første steget til det er å fortsette å trene de tingene jeg sånn cirka veit hvordan fungerer og utfordre meg på nye ting jeg har lyst til å teste ut.

Kommer nok ikke til å dele så mye om det inne her inne da jeg ikke ønsker å dobbeltdele altfor mye, og jeg synes det er mest gøy å kunne dele det gjennom videoer, og det er mye lettere gjennom Snapchat og Instagram. Men hadde vært veldig hyggelig om du ønsket å følge meg på denne reisen også. Så hvis du ønsker å høre og se mer glimt fra dette, så legg meg gjerne til på Snapchat. Der heter jeg adalsjenta (link her). Snappene jeg delte de første dagene rundt dette med trening, har jeg valgt å legge under høydepunkter på Instagram, så om du ønsker å se disse så heter jeg annhelen.nygaard der (link her).

MINE MEST LESTE BLOGGINNLEGG

Ettersom det er en stund siden jeg oppdaterte her og har fått en del nye følgere på andre sosiale siden jeg blogget her sist, tenkte jeg å dele noen av mine mest innlegg slik at dere får et lite innblikk i hva jeg har delt her tidligere. Jeg har skrevet om flere viktige ting jeg brenner for som kroppspositivisme, psykisk helse, overgrep og andre personlige innlegg. Andre ting som også har engasjert har vært innleggene mine “let`s talk about sex” og “ukens spørsmål”. Jeg har også delt en del om Martin og vårt forhold, i tillegg matoppskrifter, klær, og sminke og skjønnhet. Noe av dette ønsker jeg også å dele mer om fremover. 

Sommerkroppen

Spis lunsjen din på dasslokket, vær så snill..

Lettkledde ber om å bli voldtatt

Jeg er lei av å late som alt er bra

Historien rundt Markus

10 ting jenter elsker at gutter gjør

Den “perfekte” kroppen

Mitt forhold til alkohol

Kjære overgriper

Skammen over å ha blitt seksuelt misbrukt

Gi tid- min historie

Livstruende for hunder

Det beste forspillet du kan tenke deg

Sex når man har mensen

Jeg svarer på spørsmål om Martin og våres forhold

Jeg er blitt verifisert på snapchat

Kjæresten min er innlagt på psykiatrisk” 

Tanker, tvangsinnleggelse, frihet og helsepersonell..

Jeg svarer på helt syke dilemmaer

Grensen til utroskap” 

Du er bra nok

Første gangen vi..

Spørsmålene jeg er lei av

I vårt kjøleskap

Ukens spørsmål #91- Kvinneguiden, barn, ulike hjelpetjenester 

Slik ble jeg kvitt akne og uren hud

 

 

 

Snap: adalsjenta // Insta: annhelen.nygaard

TILBAKE PÅ BLOGGEN?

Nå har jeg postet et par innlegg her inne igjen, etter en veeeldig lang pause. Kan vel egentlig ikke kalle det, for den har vart nokså lenge. Blogg er jo ikke som det en gang var, men jeg har flere ganger tenkt at jeg skal skrive innlegg her inne igjen. Startet faktisk på ett i august, men det ble aldri ferdig og naturligvis ikke postet.

Jeg merker veldig at jeg savner å skrive her inne. Jeg startet opp å skrive her i april 2012 og har skrevet litt i rykk og napp siden da, frem til slutten av januar 2021. Etter det ble det kun noen innlegg innimellom et halvt år frem, og noen få updates innimellom etter det igjen. Men på tiden jeg blogget så delte jeg veldig mye, og føler jeg var mye mer personlig og delte mer enn jeg gjør på andre sosiale medier nå. Kjenner at det å skrive her gir en veldig god følelse som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Det startet egentlig med at jeg for noen dager siden bare skulle dele noen linker til noen produkter gjennom bloggen min på Snap, hvor jeg da merket at jeg hadde lyst til å skrive igjen. Kjenner skrivegleden er sakte men sikkert kommet tilbake.

Vil ikke si at jeg er tilbake sånn som før, og tror ikke jeg noen ganger kommer til det- men jeg har veldig lyst til å starte opp igjen å skrive litt og håper dere har lyst til å følge meg her inne igjenJeg vlogger en del på snapchat og ønsker ikke å “dobbeltdele” altfor mye (selv om det selvfølgelig vil bli noe). Jeg ser for meg at Snapchat fortsatt vil være der jeg deler hverdag, testing av ulike ting, sminke, mat og andre ting, men også et sted hvor jeg snakker og deler om ulike temaer. Enkelte ting synes jeg er lettere å skrive om, så derfor vil jeg heller skrive her inne og dele eventuelle videre tanker/samtaler/meninger videre på Snap. Jeg må bare nesten se litt fremover hvordan det blir, men tanken er hvert fall at jeg generelt ønsker å gå mer i dybden på ting her, men også dele litt andre ting innimellom som oppskrifter, generelle tips, svar på spørsmål osv. Det jeg liker aller best med blogg er at ting blir værende, det blir ikke borte etter et døgn. Om dere har ønsker eller forslag til ting dere ønsker jeg skal dele her, så si ifra! 

Nyttårshelgen vår i bilder

 

 

Lite bildedryss fra vår nyttårshelgVi har som skrevet i forrige innlegg vært på hotell på Gardermoen. Vi reiste dit på fredag og var der frem til i dag. Tidligere har vi har pleid å “kun” være en natt ettersom vi i hovedsak er der for at hundene skal slippe unna de verste smellene med fyrverkeriet, men denne gangen ble det to netter. Det var helt nydelig, ble en helt annen ro for min del over hele turen. Vi har kost oss med god mat, avslapning, kvalitetstid, badekar og flere gåturer naturligvis. Ble også litt venninnetid, noe som var veldig koselig. For i går når jeg lå i badekaret la jeg ut en snap på story som jeg også sendte til flere venninner, blant annet Tina. Fikk da svar tilbake og fant ut at vi lå på samme hotell, tilfeldig men veldig gøy! 

 

Håper dere alle hadde en fin dag i går♥