NYE BILDER FRA POSTER STORE + RABATTKODE

Reklame | Poster Store 

Nå har jeg mottatt noen nye plakater og rammer fra Poster Store. Denne gangen valgte jeg å gå for noen nye bilder til over sofaen i stua vår, da vi har hatt de samme siden oktober. Jeg er veldig glad i bildene vi hadde der fra før av som for øvrig også er fra Poster Store, men jeg synes de passer mer for høst, vinter og tidlig vår. Nå har jeg gått for noen mer sommerlige bilder og med sterkere farger. Synes disse bildene var veldig fine hver for seg, men hakket bedre sammen. Hva synes dere om resultatet? 

Bilde Kyst plakat HER – Believe plakat HER – Hjerteformet klippe plakat HER – Rammer HER

Jeg veit ikke om dere la merke til det i forrige bilde, men jeg har et par pyntegjenstander med elefanter som jeg synes er så fine! Jeg er ikke spesielt opptatt av pyntegjenstander eller ting med elefanter, men disse er jeg veldig glad i. Jeg kom over en plakat på Poster Store som jeg bare måtte ha. Elsket både fargene og motivet på bilde. Planen min er å sette det opp ved siden av et par hyller som jeg har liggende. Tror det kan bli skikkelig fint! 

Elefant plakat HER – Ramme HER

Poster Store har et bredt utvalgt av plakater og rammer for alle og enhver. På siden deres har en oversikt over plakatene deres kategorisert etter mindfulness, natur og botanikk, og typografi og sitater, for å nevne noen. De har mange ulike størrelser og farger på rammene. Det jeg liker spesielt godt med nettsiden deres er at man finner bildevegger for inspirasjon til eget hjem.

 

Jeg har også fått en ny rabattkode til dere. ADALS50 gir -50% rabatt på alle plakater (ikke selection eller rammer). Koden er gyldig t.o.m 10.mai.