LIVSTRUENDE FOR HUNDER

 

Det er så forferdelig kaldt ute om dagen, både for meg, men ikke minst for hundene. Vi vil aller helst holde oss inne hele gjengen. Turer må vi på uansett, men siden det er så kaldt er vi ikke ute lenge av gangen. Det blir ofte småturer, men det er like greit, for så små hunder som Milla er det viktig å være forsiktig. Det kan jo faktisk være livstruende, selv hvor godt man klær på dem. Jeg pleier å kle Milla godt når vi skal ut med både genser,  jakke eller dress, alt ettersom hvor kaldt det er, i tillegg til potesokker. Michelle har også klær for de kaldeste dagene, og potesokker er på vei i posten til henne også.

Fant forresten denne oversikten for en stund tilbake på denne nettsiden, som er veldig smart å følge med på om man har hund selv.

 

UKENS SPØRSMÅL #73- NAV, NÆRE RELASJONER, RYGGPROBLEMER AV BRYSTSTØRRELSEN

 

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

 

Hva er planene dine for å bli bedre blogger i år? // Hva er planen din for å bli toppblogger?
Bloggen har en lang stund gått veldig opp og ned. Både motivasjonen og inspirasjonen har hatt sine topper, men også sunket ofte ned igjen. Det er mye som foregår i livet mitt i perioder, som påvirker hvordan jeg føler meg, og det igjen påvirker bloggen. For helt ærlig så frister det lite å blogge fra sengekanten midt i angstanfall. Det kan godt oppfattes som veldig useriøst, og at jeg lover ting jeg ikke kan holde, men det er absolutt ikke min intensjon, og jeg beklager virkelig for det. Men livet er kjipt noen ganger, noe man ikke kan forutse, og når jeg først ønsker å gjøre tiltak på bloggen så er det oftest de vonde periodene kommer. Dette året tenker jeg å fokusere mer på kvalitet med bilder og innlegg, bli flinkere på å kommunisere med dere og oppdatere oftere. Dette er noe jeg har nevnt tidligere også, men sakte men sikkert har jeg et stort håp og tro på at bloggen vil bli bedre i år. Ikke at jeg tror jeg kommer til å bli noen toppblogger, men jeg har et indre ønske om å kunne leve av bloggen til slutt, og har for eksempel ingen tro på at det å oppdatere bloggen et par ganger i uka bygger opp leserantall og gjør at man kan leve av det. Jeg tror at oppdateringer ofte, bra bilder og godt innhold kan gjøre mye. Variere på innlegg, dele mye av seg selv, sjekke ekstra gang over skrivefeil og verdsette leserne sine føler jeg er viktig, og at man kan komme langt med det!

Er du singel?
Ja det er jeg. Har vært singel i to år nå.

Hvor er vippene dine på Snapchat fra? Hvilken salong og hvor mye kostet de?
De har jeg satt på hos lærlingen til Avkobling fra hverdagen i Hønefoss. Det kostet 600kr for nytt sett hos henne, også koster det 350kr for påfyll. Jeg er så utrolig fornøyd med dem, absolutt ingen spons, kun en varm anbefaling.

Har du vært på noen dates i det siste? 
Hehe nei, det har jeg ikke.

Hvordan har du råd til å bo for deg selv, når du ikke har jobb?
Jeg mottar penger fra nav. Det er ikke noe jeg egentlig ønsker. Jeg vil gjerne kunne tjene mine egne penger og kunne betale husleie, strøm, mat og alt annet selv, men per dags dato har jeg dessverre ikke mulighet til det. Synes det derfor er fint at vi har en slik mulighet, for de som ikke kan det.

Hvem setter du aller høyest pris på av venner og familie, og hvorfor? 
Jeg ønsker i utgangspunktet ikke å rangere noen i forhold til hvem jeg setter høyest pris på, for det er veldig stor forskjell på hver enkelt av mine familiemedlemmer og venner. Noen av min familie ønsker jeg ikke å ha kontakt med, mens noen verdsetter jeg veldig høyt. Jeg har også flere gode mennesker rundt meg som jeg ikke hadde klart å leve uten, og derfor blir det vanskelig å kunne besvare et spørsmål som dette..

Hvor høy er du? 
Jeg er 166 cm høy.

Hva er bh str din? Og hvor vondt har du i ryggen egentlig? 
Jeg bruker 90E, og noen ganger F, det varierer veldig. Jeg sliter utrolig nok ikke med ryggproblemer på grunn av brystene, noe jeg er veldig glad og takknemlig for. Mens vi er inne på dette spørsmålet kan jeg komme med anbefalinger til bh for dere med litt større bryster, ettersom man bli veldig begrenset med hvor man kan kjøpe. Nå er det maks størrelser i de fleste kjente kjedebutikker, så det må man jo se an. Mine favoritter er hvert fall fra Cubus og Lindex, de er veldig behagelige og sitter godt. De er heller ikke så gale i pris, noe som er ekstra kjekt! Noen som har andre favoritter å anbefale?

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat- adalsjenta//adalsjentablogg
Instagram- adalsjenta

HVA VIL DERE LESE OM?

Som jeg nevnte i dette innlegget, så er det er mye jeg har lyst til dele med dere dette året. Jeg har mange ønsker, tanker og drømmer. Jeg har lyst til å bli mer personlig, skrive om temaer som er mer psykisk helse relaterte, og det som andre synes er tabu eller flaut å snakke med andre om. Rett og slett mer av de tingene jeg brenner for, og som er en av grunnene til at denne bloggen ble opprettet.

Men jeg har veldig lyst til å inkludere dere mer. Hva savner dere? Hva ønsker dere å lese om? Hva kan jeg gjøre bedre? Kom gjerne med innspill, kommer til å ta til meg alt og vurdere det.

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat- adalsjenta//adalsjentablogg
Instagram- adalsjenta

MINE MEST LIKTE BILDER PÅ INSTAGRAM I 2018

Det siste året har jeg vært veldig aktiv på Instagram, mye mer enn tidligere. Jeg har postet hele 172 bilder som har utgjort  10 464 likes og en haug av kommentarer. Jeg har økt følger antallet mitt betraktelig, og med det også mer aktivitet der. Der har jeg både feilet og lært. Delt personlige ting, fine minner, en del bilder av hundene, photoshoots, og kanskje delt noen ting jeg ikke burde. Jeg har hvert fall fått mye glede av Instagram i år, og gleder meg til å bruke det enda mer i år, selv om jeg enda ikke har lagt ut noe enda i år, men det kommer ganske snart oppdatering der. Hadde vært veldig koselig om du ville følge meg der, heter adalsjenta som bloggen.

ÅRET 2018: JANUAR- APRIL

Jeg veit ikke med dere, men jeg synes det er så koselig å lese slike årskvalader hos andre. Ikke minst synes jeg det er veldig koselig å ta et tilbakeblikk på hva jeg har opplevd og hva som har skjedd gjennom året som har gått. Det er ofte lett å glemme og kanskje ta litt ting for gitt. Da er det koselig å kunne mimre litt og se tilbake på minner.

Januar

Jeg hadde allerede gått på jobbsøkerkurs i tre måneder, men var heldig å hadde blitt tilbydd en vikarstilling ved et matserveringsted. Jeg jobbet en del der denne måneden, med det tok fort slutt dessverre. Utenom jobb og kurset, var jeg en del med venner og prøvde å fylle dagene med meningsfulle ting og opplevelser. Jeg gikk faktisk ute å gikk en tur på ski med Milla, noe jeg ikke hadde gjort på mange år, var en del med venner, så Russerevyen som fetteren min var med på og hadde overraskelsesfest for han da han fylte 20 i midten av måneden.  Jeg fikk også svar på en eksamen jeg hadde tatt et par måneder før. Den bestod jeg på og litt mer enn det. I tillegg startet jeg opp med gruppeterapi, noe som var både skummelt og spennende.

 

Februar 

Denne måneden opprettet jeg og noen andre jenter usensurerte, etter at jeg la ut forespørsel om noen ville være med å lage en snapvlog med meg. Denne har fått stor suksess, og er av høydepunktene dette året. Mye av tiden min gikk naturligvis til dette med planlegging av temaer, gjestevloggere og annet som hører med, noe jeg for øvrig har gjort mye av dette året. Tantebarnet mitt fylte 1 år denne måneden, og det måtte naturligvis feires. Jeg var også på kino og så den siste filmen av Fifty Shades med søsteren min, og samme helg fikk jeg tak i den etterlengta rosa skinnjakka jeg ønsket meg. Ellers hadde jeg en litt vanskelig periode med mye angst, noe jeg forsovet har hatt litt periodevis gjennom året. Men sånn er vel livet av og til? Det var også litt vanskelig hjemme, så jeg sov en del hos Martin. Han var virkelig en god støtte denne tiden, det var godt å komme seg litt vekk og tenke på noe annet. Jeg tenkte også veldig på å flytte denne måneden, noe jeg forsovet hadde vært frem og tilbake med minst ett år allerede, men nå var tanken på det enda sterkere.

  

Mars 

Ettersom jeg og hundene hadde vært hos Martin en periode, hadde pappa lånt den ene hunden til mamma. Dette til min store glede da jeg kom hjem. Happy og jeg har hatt en helt spesielt forhold, og jeg har jo sett henne veldig lite etter jeg kutta kontakten med  mamma, så det å få se Happy igjen da var virkelig en god start på måneden. Det var også veldig godt å se pappa igjen, og vi hadde det mye bedre sammen. Men jeg hadde allerede hatt møtet med psykolog og kommunen, som skulle hjelpe meg å med et eget sted å bo. Dette var noe vi begge var lei oss for, og han var veldig sjokkert. Jeg kjente på en følelse av angrer, mest pga. pappa fordi jeg visste ikke hvordan han ville klare seg alene. Men vi snakket ut om det, og fant vel egentlig ut at dette var den bese løsningen nå. Et par dager senere skrev jeg under leiekontrakt, på en av to leiligheter jeg hadde sett på. Ettersom jeg hadde det veldig tungt og vanskelig fremdeles, var jeg en del med venner, noe som hjalp veldig.

   

April

Dette er en av de verste, men også beste månedene dette året. Vi hadde babyshower for kusinen min, fylte selv 20 år og feiret selvfølgelig det, var i VG med en viktig sak som jeg brenner veldig for. I tillegg ble jeg tante til en liten gutt, som jeg senere ble spurt om å være fadderen til. Jeg mistet også en av mine nærmeste denne måneden, det har vært en lang og tung periode etterpå, noe det er fremdeles.

 

 

Må bare nevne at jeg misliker sterkt hvordan bildene blir her med at noen er litt mindre, men sånn er det når man tar noen bilder med kamera og noen med telefon. Håper dere overlever det i dette og de to andre innleggene med oppsummering.

 

Hvordan har året ditt vært? 

UKENS SPØRSMÅL #72- BLOGGINNTEKT, HUDPLEIEBEHANDLING, SELVMORDSTANKER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Når kommer innkjøpsvideoen fra London? Venter i Spenning! 
Har rett og slett glemt den helt bort, og nå er det jo ganske lenge siden jeg var der. Så tenkte kanskje det var litt teit å legge den ut nå. Men om det fortsatt er stemning for at den skal komme ut så skal jeg prioritere det nå, legg gjerne igjen en kommentar angående det.

Kan du skrive et innlegg med produkter du anbefaler?
Er det noen spesielle type produkter du tenker på? Legger det gjerne ut, men greit å få noen tips til hvilke om det gjelder sminke, hudpleie eller andre ting.

Hei! Bare lurer på om du tjener penger på bloggen din? Er det jobben din Liksom, eller en hobby? Hilsen en ny leser <3 
Så koselig å høre at du er ny her, håper du vil like å følge meg videre <3 Jeg tjener litt penger på bloggen ettersom jeg er med i blogg.no sitt partnerprogram. Jeg trenger også litt om jeg blir sponset eller legger ut affilatelinker. Så foreløpig er det en hobby, men som jeg tjener noen få kroner på i blant.

Lenge siden du har vært i forhold? Er viktig å stole på folk, men folk har forskjellige meninger. 
Jeg har vært singel i to år nå, så er en stund siden. Nå var dette en kommentar rettet til innlegget mitt “Sex utenfor forhold”, er det noe spesielt du tenkte på i forhold til det? Veit ikke helt om jeg forstod hvilken sammenheng det hadde med innlegget.

Ser ut som hudmedisinen har fungert veldig bra på deg! Lenge igjen til du er ferdig på kuren, men hvordan synes du det er så langt? 
Jeg merker en del forskjell på huden, at den er litt renere og porene mine virker mindre. Men jeg føler at jeg ofte får kviseutbrudd, noe som så klart er forstårlig når jeg går på denne kuren for den skal jo rense huden min. Men siden jeg da ofte får det, slik som jeg ellers gjør, så merker jeg ikke så mye forskjell enda. Jeg skal jo gå på den en stund til, så selv om den er bedre allerede, så blir den nok enda bedre etter hvert. Flere av venninne mine har kommentert huden min da, og merker veldig stor forskjell. Tror helt ærlig at det er litt lettere for dem å legge merke til. Vil dere forresten ha en oppdatering når jeg er ferdig, med bilder fra tiden før, imens og etter?

Kan du lage et innlegg om julegavene dine? 
Tror nok ikke jeg kommer til å gjøre det med årets gaver, da jeg har lagt de ut på Snapchat like etter jul.

Hva vil du videre i livet ditt? Hva er drømmen? 
Drømmen er å gifte meg, få barn, hus, bil, hytte på fjorden og bli toppblogger. Om dette skjer, tviler jeg sterkt på altså. Men hadde vært veldig koselig og gøy. Men akkurat nå vil jeg fokusere på å bli bedre psykisk og få meg en jobb.

Hva skal man gjøre når man har selvmordstanker? 
Det er mange ting du kan gjøre om du har selvmordstanker, men det viktigste er å fortelle det til noen. Fortell det til noen du stoler på enten det er til en venninne, foreldre, lege, helsepersonell eller psykolog. Om det er akutt, kan du ringe 113. Du kan også kontakte en av hjelpetelefonene- Mental Helse: 116 123, Røde Kors: 800 33 321 eller Kirkens SOS: 22 40 00 40.

Når tenker du å ta opp eksamen?
Det er jeg veldig usikker på. Synes det er veldig vanskelig å ta stilling til.

Hva er det vondeste å høre når du blogger? 
Om noen har en mening om familien, vennene mine eller hundene mine.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

 

PAGE 4 OF 365

Et år er gått oss forbi, og et er kommet oss i møte. Jeg har egentlig vært veldig usikker på hvordan jeg skulle starte dette året med dere, rett og slett fordi jeg har så mange tanker, ønsker og drømmer i forhold til bloggen dette året. Jeg ønsker å bli mer personlig igjen, i tillegg til å ta opp litt mer psykisk helse relaterte temaer, temaer mange kanskje synes er flaue og vanskelig å snakke med andre om. Rett og slett litt mer av det jeg brenner for, og som var en av grunnene til at denne bloggen ble opprettet. Jeg synes jeghadde en god økning med lesere og fikk mange bra muligheter med bloggen i 2018, men jeg synes jeg gjorde ting så etappevis. Noe ble glemt bort en periode, og tatt igjen kanskje litt mye en annen, hvis det ga mening? Så dette året vil jeg heller fokusere på å gjøre det litt variert, og ta opp flere temaer fordelt litt mer. Håper dette året blir bedre på den fronten, hvert fall. Tenkte ellers å ta en oppsummering i egne innlegg med tilbakeblikk på året som har gått forløpende, håper det vil falle i smak hos dere. 2018 var jo et år med mange oppturer og nedturer. Jeg opplevde mye gøy, og ble også en del erfaringer rikere!

Håper dere ellers har hatt en kjempefin start på året, og at dere fikk en fin feiring på nyttårsaften. Jeg var på fest med Marthe Susann da, det var veldig gøy! Dagene etter det har jeg vært med Martin. Vi har det så utrolig koselig sammen, og jeg er så heldig som har en så god venn som han i livet mitt. Vi har kost oss med god mat, godteri og filmer på kvelden/natten. Milla og Michelle kom også i går, ettersom de var borte på nyttårsaften og var der noen ekstra dager. Var veldig godt å få de hjem i går, har savnet de så mye!

I skrivende stund sitter jeg på bussen til Drammen. Skal tilbake på Bris (Buskerudreligionens incestsenter), etter å ikke ha vært der på to og en halv uke, ettersom det har vært jul. Så det blir godt å få snakket litt igjen kjenner igjen. Litt usikker på hva jeg skal resten av dagen og helgen, men håper det uansett blir koselig og fine dager! Ønsker dere alle en riktig god helg!