I`M USED TO IT!


I kveld er dette alt jeg har å si. Jeg har innsett noe veldig viktig, noe jeg virkelig skal huske på… Jeg veit ikke hva jeg skal si, jeg er mildt sagt sjokkert. Tårene har rent mye, men nå har jeg en god nummer to løsning og gleder meg over den!

 

 

– Ann Helen

NEW IN

I dag har jeg vært en tur i byen med noen venner. Det ble litt shopping på meg, så tenkte å dele noen av innkjøpene. Så utrolig fornøyd!!

– Ann Helen

TILBAKEBLIKK PÅ ÅRET 2015- DEL 1

 

Her startet jeg året med å feire nyttårsaften hos min kjære kusine. Midten av året var jeg i 150års lag, der oldemor fylte 90år og tanta til mamma 60år. Vi var mange folk samlet, og det ble en vellykket og hyggelig feiring av jubilantene. Ellers denne måneden var jeg mye med venner, som egentlig har vært med hele året.
Høydepunktet for denne måneden var at jeg og min kjære søster Ann Kristin, var på premiere på Fifty Shades Of Grey på kinoen i Lillestrøm. Det var veldig gøy, og var ikke en helt vanlig kino som jeg pleier å gå på. Her var det photoshoot, single jenter fikk roser og de hadde en presentasjon før filmen.


Denne måneden ble jeg påkjørt med scooter av en mann med bil som ikke fulgte vikeplikten sin. Dermed fikk jeg en ødelagt scooter, hjelm, og en knust iPhone, der jeg mistet 12000 bilder. Denne måneden ble de derfor ikke tatt så mye bilder. Men det var en fin måned ellers der jeg følte meg stygg hvor enn jeg gikk. Jeg måtte gå i joggebukse istedenfor olabukse fordi jeg hadde så sykt vondt i beinet etter ulykken, selv om jeg ikke fikk noen skader.


Bursdagsmåneden min, endelig 17år! Verdens kjedeligste bursdag.. Måneden ble ellers fylt med gode venner og fantastiske minner.

 

– Ann Helen

UKENS

God kveld flotte lesere. Hvordan har jula vært så langt?

MOTIVASJON:

Gode og positive kommentarer fra dere lesere gir virkelig stor motivasjon til å fortsette med den beinharde jobbingen med bloggen!

LÅT:

INNKJØP:
Julegaver, julegaver og enda mer julegaver..

QUOTE:

love, learn, and quote-bilde
//

 

 

– Ann Helen

 

CHRISTMAS EVE


Julekvelden er godt i gang. Maten og desserten er inntatt. Nå sitter vi å ser litt på tv, etter å ha åpnet julegaver. Fikk utrolig mye fint, kanskje dere vil se det i eget innlegg eller video? Ønsker dere alle nydelige blogglesere en riktig god jul! Håper dere alle har hatt en kjempefin kveld så langt med familie og venner. Kos dere masse videre i kveld.
Har dere hørt den forferdelige tragedien i Holmenkollen kapell i dag? Har gode og varme tanker til de pårørende. Må være forferdelig å miste noen på selveste julaften. Generelt er det vondt å miste noen, og selv kjenner jeg en person som øyeblikkelig forlater vår verden. Helt forferdelig, verden er forferdelig urettferdig..
– Ann Helen

TA GODT VARE PÅ HVERANDRE

Nå er klokken bikket over tolv, og det er faktisk julaften i dag. Fremdeles kan jeg ikke tro det. Syns det er i grunn veldig rart. Jeg har brukt dagen på å komme litt i julestemning, men uten hensikt. Nå sitter jeg å ser på julefilm, mens tankene svirrer rundt.

Jula er en tid hvor man skal ha det koselig med de man er glad i og som betyr mest for seg. Jeg føler meg heldig som i det hele tatt får feiret jul, for det er ikke alle som har muligheten til det. Men tross det, kjenner jeg et stort savn etter noen. I himmelen har jeg nemlig flere engler som titter ned på meg. I dag besøkte jeg 3 av dem på kirkegården. Bestemor&bestefar og onkel. Storebror er også der oppe og titter ned på meg, tillegg til enda fler jeg kjente. Det føles vondt å ikke kunne ha disse rundt seg. Jeg merker det enda sterkere i jula, selv om det er noen av dem jeg aldri fikk sjansen til å bli kjent med..

Jeg ber dere alle om å være snille mot hverandre uansett hvilken tid på året. Vis respekt og omtanke. Verden er forferdelig urettferdig, og ting kan skje alt for fort. Vi har ingen å miste, så ta godt vare på hverandre♥

 

– Ann Helen

KVELDEN FØR KVELDEN

Hallo mine fantastiske lesere!

Denne dagen har bare bestått av stress. Vært i 3 forskjellige matvarebutikker, på senteret en tur, besøkt folk og levert dem gaver. Kan vel si det var godt å kunne sette seg ned noen minutter og puste ut. For meg har alltid jula vært stress. Vi begynner alt for seint med alt, rett og slett. Jeg veit med meg selv at hvert år prøver jeg å starte tidlig, men det er ikke lett med en gjeng som har snegletempo etter meg. Jeg fikk hvertfall gjort unna dagens ærend, mangler bare å shine opp huset litt til i morgen. Siden det er kvelden før kvelden, må jeg vel få sett litt julefilmer og serier for å få opp julefølelsen. Jeg kan faktisk ikke tro at det er julaften i morgen, og alle jeg har snakket med har vært helt enig! Slenger med et bilde som ble tatt for et par dager tilbake. Slik ser været ut nå også, ingen snø og flere varmegrader..

 

 

 – Ann Helen

LILLE JULAFTEN

Ser ut av vinduet. Ingen snø, men heller en sol som har med seg litt varmegrader til oss. Hvor blir av julefølelsen? Ikke helt i boks med alt enda, hjemmet trenger enn opprydding, juleantrekket må finnes frem før julekvelden kan komme. Selv om ikke julefølelsen er tilstede må de samme gamle tradisjoner følges. Skal snart en tur til Hønefoss, levere ut resten av julegavene som jeg faktisk ble ferdig med i går. I tillegg pleier jeg hver lille julaften å legge krans og lys på grava til bestemor&bestefar og onkel♥

 

– Ann Helen

EN STOR KLUMP I HALSEN

“Bare 2 dager til jul”, hører jeg folk rundt meg si. Jeg får en stor klump i halsen bare ved tanken på det, så du trenger ikke nevne det en gang til takk..

Jula skal være en koselig tid med familie, venner og alle de som betyr mest for seg. For meg handler jula om akkurat det samme, god julemat, julekaker, julesanger og alt som jula handler om. Men min jul i år blir ikke som tidligere. Vi har hatt de samme tradisjonene hvert eneste år i 17år, og nå skal plutselig det hele forandres på. Det er litt vemodig hele greia egentlig, og jeg må si det er utrolig trist. Min kjære søster skal ikke feire julaften med oss i år. Jeg skjønner henne veldig godt, gi og med at hun og gubben hennes skal feire sin første julaften sammen. Jeg er glad på hennes vegne, selv om jeg syns det er utrolig trist.

Jeg har ingen julestemning. Ingen snø=ingen jul. Håper virkelig snøen kommer i løpet av de neste dagene. Jeg må også bli ferdig med julegavene snart, har heldigvis bare noen få igjen. Men jeg er fortsatt stressa!!

Jeg veit det kanskje ble litt mye syting. For jeg veit det er mange der ute som ikke har mulighet til å feire jul engang. Jeg føler meg så heldig som kan feire jul, med de jeg kan hvertfall. For en av de tankene som faller inn for meg når jula kommer, er alle som har mistet en av sine nærmeste. Jeg kjenner opptil flere som er gått bort i jula, og egentlig andre deler av året også. Uansett når på året som personen gikk bort, er det like trist. Jeg har gode og varme tanker til disse♥


Slenger med et par bilder fra fjorårets jul. Kan ikke akkurat legge skjul på at jeg har forandret meg en del, hehe!

 

 

– Ann Helen

DAGENS OUTFIT

Nå skal jeg straks ta kvelden. Vært en kjempefin dag, som nå er over. I morgen er det siste dag på skolen, skal bli deilig med ferie nå. For min del kjenner jeg ikke på det som en ferie, jeg har en masse oppgaver og diverse som må leveres inn. Noen lærere har forståelse for at pc-en min knuste her om dagen, og ikke lenger fungerer, andre derimot ikke. Jeg skjønner oppgavene må leveres, og dette var jeg helt forberedt på hardt arbeid. Bare synd at jeg må bruke litt av ferien til dette..

Uansett, over til noe annet. Da jeg var hos Marthe i dag, gikk vi ut i hagen og tok litt bilder. Endelig outfit-bilder igjen!

 

– Ann Helen