HOS OSS VAR LYSET PÅ, MEN IKKE MANGE KOM


 
EN SKUFFENDE HALLOWEEN

Hei dere! Hvordan går det? I skrivende stund sitter jeg under dyna inntil sengegavlen i den nye store senga mi som jeg forguder, og tenker tilbake på kvelden som har vært. For i dag er det som dere veit, Halloween. Hos oss var lyset på i kveld, og jeg hadde gjort klart flere poser med litt godteri oppi til barna som skulle dukke opp her i kveld, men jeg er så skuffet over besøket. Først kom det en gjeng med rundt seks- syv gutter. De ble glade over å se hvor mye vi hadde, men skuffet over at de ikke fikk to poser hver seg. Makan til frekkhet! Så tok det nærmere en time før det kom tre gutter, hvorav en av de var en liten gutt i rundt treårsalderen. Jeg smeltet, noe så nydelig! Men altså.. 2 puljer bare? Jeg så jo da jeg var ute å gikk tur med jentene at mange var ute å gikk og prøvde til og med å si at det bare var å komme bort til oss… Er det noe galt med oss? Haha, ikke veit jeg! Men skuffa er jeg hvert fall når jeg faktisk fikk jagd pappa i butikken for å kjøpe LITT godteri og var så snill å kom hjem med over 1kg til småtassene.. 

 
 
Hvordan har din Halloween-feiring vært? 
 
 
 

UKENS SPØRSMÅL #18

 

UKENS SPØRSMÅL #18- MORSOMME HISTORIER OG FLAUSER, MIN FØRSTE KJÆRESTE, PLASTISKE OPERASJONER 

Hvordan har du det akkurat nå?
Takk som spør søte du! Det går litt opp og ned som tidligere. Jeg har jo fortalt at noen dager går bedre enn andre på grunn av angsten min, men jeg jobber med det hver eneste dag, og er veldig stolt over meg selv og hvor langt jeg er komet! Men akkurat i dag er jeg bare sliten, sliten etter helgen og ting jeg har gjort. Og det psykiske gjør meg ikke akkurat mindre sliten.. 

Kan du fortelle flere morsomme historier og flauser? 
Så klart, men spørs helt hva dere ønsker å høre om da. Kom gjerne med tips, også skal jeg selvfølgelig prøve å tenke ut litt selv også! 

Kan du ha meet and greet i Trondheim?😍😍 Dritmange som digger bloggen din her.
Kan prøve å få til det ja. Om det blir i Trondheim er jeg usikker på, men takk for forslaget! 


 

Fortell om din aller første kjæreste? 
Det kan jeg. Kommer da til å fortelle om mitt ordentlige første seriøse forhold, selv om jeg helt klart vil glemme det. Haha! Men hva vil dere vite liksom? 

Hvem tar bildene for hvert innlegg? Ingen selfies, så det må være fotograf. Er det pappa?
Oftest er det meg selv med selvutløser, men i ny og ned er det noen få venner som knipser et par eller hundre bilder av meg. Pappa tok faktisk en del bilder av meg til før bloggen, men han orker ikke det så mye nå lenger. 

Hva er ditt syn på plastiske operasjoner?
Det fortalte jeg en del om i intervjuet fra Ringblad som dere kan lese her. Jeg kan også skrive litt mer om det i eget innlegg om det er ønskelig! 

 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FINE OG INNHOLDSRIKE DAGER

IKEA, SKOGTUR, BARNEVAKT OG KOSELIG BESØK

Hei dere! Hvordan går det? Nå er vi i gang med ny uke, og vi har kommet til siste dag av denne måneden. Helt sykt hvor fort denne måneden her har gått! I dag kjenner jeg meg utrolig trøtt og sliten etter de siste dagene, det har skjedd så utrolig mye som jeg har skal fortelle mer om nå! Det startet på fredag at var jeg på IKEA med søstern, hvor jeg kjøpte meg ny seng. Lover å vise dere bilder senere. Den er så utrolig fin og ikke minst god å sove i! Vi var veldig seint hjemme og bygde den med en gang. Vi la oss derfor ikke før halv fem om natta.

Neste dag var det duket for tur til Kongens Utsikt allerede klokka 12. Det betydde lite søvn for min del, og vi ble faktisk en time forsinka for å møte venninna mi sin søster som også skulle være med. Det er jo en ganske god stund siden jeg har gått der, faktisk en del år siden. Så det var veldig gøy, til tross for at det er litt slitsomt må jeg også ærlig innrømme. Det er jo bratte bakker oppover mesteparten av turen, og kondisen min er ikke akkurat på topp! Men det var veldig koselig å gå og ikke minst da vi først kom opp. Vi hadde tatt med oss litt mat, boller og sjokolade fra butikken, og satt å koste oss med det en stund før vi tok turen tilbake! 

Resten av helgen har inneholdt å sitte barnevakt, noe jeg pleier å gjøre i ny og ned og hatt besøk av ei som kontakta meg via bloggen, noe som begge deler var veldig koselig. Håper dere hadde en fin helg og har hatt en strålende start på uka! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INSTAGRAM LATELY

Flere bilder finner du på min instagram, heter adalsjenta. Følg meg gjerne♥

Vil du komme tettere inn på meg og min hverdag? Legg meg til på snapchat, heter adalsjenta og adalsjentablogg (her vlogger jeg en del)♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

BARN, KJÆRESTE, HUS OG JOBB

FREMTIDSPLANER 

For et par dager tilbake kom jeg til å tenke på en ting, nøyaktig 24. oktober- 2 måneder før jul. Tankene dukket opp om hvor mye jeg gruer meg til jul allerede. Jeg har aldri hatt noe imot jul, men ettersom ting er blitt som de er blitt og jeg ender opp med å feire jul med “bare” pappa og hundene gleder jeg meg ikke akkurat! Det er ingenting galt i å bare feire med disse tre, men det føles veldig rart, etter å faktisk feiret jul med mange flere de tidligere årene. 

Når det kommer til halloween, julen og nyttår, påsken og andre høytider generelt hører jeg veldig mange har faste tradisjoner for dette, noe jeg også ønsker meg. Foruten julaften er det faktisk ingen andre av disse høytidene jeg har noen faste tradisjoner rundt, noe som gjør meg veldig trist. Jeg vil feire, jeg vil ha tradisjoner og vil skape fine minner! Jeg ser derfor frem til å kunne få meg en kjæreste om noen år, få meg en familie, hus og ikke minst jobb. Her vil jeg lage gode og minnerike tradisjoner sammen med min kjære og våre barn. Det høres kanskje litt klisje ut eller veldig absurd ut? Jeg er fullt klar over at ting kanskje ikke blir som man forventer, det jeg har jo erfart selv. Men det er lov å drømme, det er lov å håpe, og det er faktisk lov å prøve å jobbe mot dette. Nå skal jeg ikke akkurat stresse med dette ved det første, jeg er jo bare 19år faktisk. Men allikevel har dette vært en drøm i mange år allerede! Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer og håper at jeg etter hvert får noen av mine ønsker i boks. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

3X16 OM MEG 

Hei dere! Hvordan går det? I dag tenkte jeg å la dere bli bedre kjent med meg som person med en annerledes vri. Noe veit nok mange av dere fra før av, men det får gå. Håper dere liker innlegget! 

3 fakta om meg

Jeg er en veldig sterk person. Jeg har opplevd mye vanskelig og tungt på min 19 år lange liv, og så langt har jeg kommet meg igjennom i det meste. 

Jeg er en god lytter, og en lett person å snakke med.

To av de egenskapene jeg verdsetter høyest med meg selv er at jeg alltid setter andre foran meg selv og alltid er ærlig (noen ganger litt for mye).

 

3 ting jeg liker

Når de rundt meg har det bra, det betyr virkelig alt! 

Å skrive og ta bilder. 

Shopping! Det har dere kanskje merket. Følelsen av å ha fått seg et nyttklesplagg, ny sminke eller nye sko er fantastisk! 

3 ting jeg ikke liker

Mobbing og urettferdighet

Fattigdom

Helsevesenet. Misforstå meg rett- jeg er så takknemelig for at vi har et så bra helsevesenen. Men skrekken for sprøyte, tannlege eller for i det hele tatt være syk å måtte komme på sykehuset er stor. 

 3 ting jeg ikke kan leve uten

Alle de gode folka av venner, familie og hundene jeg har rundt meg 

Sjokolade

Telefon / pc med wifi/4G 

3 ting jeg burde

Lese til eksamen. Jeg skal faktisk ha eksamen om under en måned, og har enda ikke startet med å øve… 

Spare mer penger.  

Få litt mer orden på rommet mitt. Selv om jeg begynner å bli veldig fornøyd med rommet mitt nå, så er det allikevel en del som må på plass. 

3 ting jeg ønsker meg 

Å få min egen familie. 

Fred 

Nytt speilreflekskamera

3 ting som gleder meg 

At jeg har så mange gode folk rundt meg. Familien min, vennene mine og hundene mine betyr alt! 

Babyer. Smelter bare av å se på dem! 

Livet. Jeg er så takknemlig!

3 ting jeg er flink til

Å gi komplimenter.

Å ta vare på andre rundt meg og sette pris på de. 

Blogge! Ikke at jeg har noen veldig kjent blogg, men jeg får veldig mange gode tilbakemeldinger som gir meg mestringsfølelse!

3 ting jeg ikke er flink til

– Andre språk en norsk! Vel.. egentlig kan jeg engelsk og tysk også, men jeg har så lite ordforråd med disse, så jeg sliter en del med å snakke de.  

Lyve. Jeg klarer det faktisk ikke- ikke fordi jeg begynner å le eller smile, men fordi jeg får så dårlig samvittighet.

Å holde det ryddig og organisert.

 

3 ting jeg angrer på 

– At jeg har såret noen

Enkelte klesplagg som jeg har kjøpt og ikke bruker.

At jeg enda ikke har opprettet BSU konto. 

3 ting jeg ikke takler 

Å tenke på døden 

Lukten av mark når det regner. Får seriøst vondt i hodet. 

Å åpne opp døra om det ringer på og jeg ikke veit hvem som kommer. 

3 ting jeg blir stresset av

– Når jeg ikke føler meg bra nok

Når jeg har noen få minutter til bussen går, og nesten ikke rekker den eller mister den

Tiden som aldri strekker til.

3 ting jeg blir rolig av 

Musikk

Bloggen 

Å være med de som betyr mest for meg. Vennene mine, familien min og ikke minst hundene mine! 

3 ting jeg gjorde i forrige uke 

Spiste Ben & Jerry is. 

Var på bowling og byen med noen venner. 

Sov et par netter hos Martin. 

3 ting jeg ser frem til

Oppleve livet videre

Helgen som kommer- masse innholdsrikt som skjer! 

Sommeren

3 ting jeg ofte tenker på  

Døden 

Hva jeg skal blogge om

Hvordan jeg skal løse ulike situasjoner

Bilderesultat for kroppen adalsjenta

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #17

UKENS SPØRSMÅL #17- UTDANNING, MEET AND GREET, SEX OG PREVENSJON.. 

Hvordan fikser du bryna dine?
De fikser jeg med øyenbrynspenn fra Anastasia. 

Skal du gå mer skole?
Ja, men ikke helt riktig enda. 

Hva har du lyst til å jobbe med i fremtiden?
Dette har jeg fått flere spørsmål om, og akkurat slik jeg ser det nå vil jeg bli rådgiver. Dette kan endre seg i fremtiden.

Skal du ha en meet and greet? Det hadde vært veldig gøy!
Om det er av interesse for flere kan jeg få til det ja. Legg igjen en kommentar om flere ønsker det, og i så fall hvor. 

Kan du lage en video på bloggen om sex og prevensjon?
Om det er av interesse for flere kan jeg gjøre det ja. 

Hva drikker du helst når du er på fest?
Rusbrus, altså Shaker, Smirnoff Ice (både den lyse og mørke), Breezer, WKD, eller sprit blandet med sprite eller fanta exotic. 

Kan du lage enda et innlegg om russetiden?
Ja det kan jeg! Kom gjerne med forslag til ting det skal inneholde eller spørsmål om dere har det. Alle innleggene mine så langt om russetiden finner du ved å trykke her. 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

Jobber du?
Nei, ikke enda. Har søkt en de jobber, men enda ikke fått noe positivt svar enda. 

Har du noen gang tatt solarium og hva syns du om folk som bruker det?
Ja 2 ganger. Jeg tenker at det er et valg man tar selv, og selv om jeg har tatt det selv synes jeg ikke det er veldig lurt med tanke på at man kan få blant annet kreft og tidligere aldring av huden blant annet. 

Kan du lage sminkevideo og legge ut på bloggen?
Ja om det er av interesse for flere så. 


 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

TIPS FOR DEG SOM SLITER MED DÅRLIG SELVTILLIT

Som de fleste av dere veit var det jo en artikkel om meg og et par andre jenter i fredagens Ringblad. Du kan lese det ved å trykke her. I det innlegget delte jeg også noen tips for deg som sliter med dårlig selvbilde rundt kropp og utseende. Jeg vil derfor dele disse tipsene med dere her også, siden jeg regner ikke med at alle som leser bloggen min har lest artikkelen! 

MINE TIPS FOR DEG SOM SLITER MED DÅRLIG SELVTILLIT NÅR DET GJELDER KROPP OG UTSEENDE

♥ Ikke bry deg om hva andre mener. Ikke la andre trykke deg ned og vær deg selv slik du ønsker. 

♥ Se deg i speilet og gi deg selv tre positive komplementer hver dag. 

♥ Fortelle deg selv hver dag at du er bra nok, viktig og verdifull. 

♥ Ta til deg alle komplimenter du får, gjerne skriv disse ned. Heng de opp et sted du ser den hver dag, slik at du kan lese på den. 

♥ Om du vurderer å gjøre et inngrep, tenk deg nøye om. Er det virkelig verdt det? Kommer du da virkelig til å bli fornøyd med deg selv? Gjør du det for andre eller fordi du selv ønsker det? 

♥ Og sist, men ikke minst: Det blir bedre ved åra. Den største kritikeren er deg selv folk bryr deg ikke så mye som du tror. De som trykker deg ned er de som sliter mest med seg selv. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INTERVJU MED RINGERIKES BLAD

BESTEM SELV HVA SOM ER “PERFEKT” 

For to år tilbake hadde jeg et intervju med Ringerikes Blad etter innlegget jeg posta om sommerkroppen. Du kan lese det ved å trykke her. For et par dager siden ble jeg intervjuet av Ringerikes Blad igjen og i dag er det ute! Artikkelen handler om kroppspress, hvor jeg og to andre jenter forteller våres mening rundt dette. I tillegg forteller jeg mine erfaringer oppigjennom. Jeg synes det er så utrolig viktig å stå opp for dette temaet som veldig mange sliter med, og synes det er veldig synd at vi må oppleve et slikt press i dagens samfunn. Alle er fine akkurat som de er! Må også bare legge til at jeg er så utrolig fornøyd med intervjuet, og det jeg fikk sagt! 

Du kan lese den fulle artikkelen ved å trykke her.

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LIVET MITT FØR BLOGGEN

KAN IKKE SE FOR MEG ET LIV UTEN

Jeg har hørt flere si: “Jeg kan ikke se for meg en liv uten han/henne”, “Jeg husker ikke hvordan livet mitt så ut før vi ble sammen”, akkurat slik føler jeg det med bloggen. La oss dra tilbake 5,5år. Det var like før min 14-års dag. Husker jeg satt med søsteren min som skulle til å opprette seg en ny blogg, det var sånn jeg fikk inspirasjonen til å gjøre det samme. På den tiden slet jeg en del, og jeg tenkte at hvorfor ikke bruke bloggen som en slags terapi? Så jeg opprettet denne bloggen hvor jeg kunne dele oppturer, nedturer, opplevelser, og minner- både på godt og vondt.

Helt ærlig husker jeg ikke hvordan livet mitt var før bloggen. Eller jo.. jeg gikk på skole, ble mobbet, var innblandet i barnevernet og hadde det generelt veldig vanskelig. Og nå kan jeg ikke se for meg et liv uten. Det virker kanskje litt rart, men når man har en blogg, blir man litt binda til den på en måte. Man må produsere stoff, ta bilder, oppdatere, dele og promoteres den. Og selv om jeg ikke får betaling for det per dags dato, så ser jeg på det som en jobb. En daglig plikt. En jobb jeg trives med og er veldig glad i. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)