MINE INNKJØP FRA BLACK WEEK

BLACK WEEK SHOPPING

affilatelinker

Endelig har jeg fått tid til å ta bilde av alle innkjøpene mine fra Black Week som var forrige uke. Det ble så klart mest innkjøp på Black Friday, men tenkte jeg like gjerne kunne ta med alle innkjøpene fra hele uka! 

Jakke- Cubus 

Topper- Cubus 

Julegenser- Utsolgt i nettbutikk, lignende her

Hvit bh- her // Hvit truse- her // Nude bh- her // String – (burgunder rød)  her, blå- her, svart- her, rosa- her

Rosa genser- H&M

Choker- Lindex // Øredobber- Glitter 

Lys med fjernkontroll- Clas Ohlson 

Sminkeservietter fra Simple- Vita (anbefaler å kjøpe på Loco)

Alt fra Nille

Alt fra Nille

Alt fra Rusta

 

 

Hva synes dere?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #22

 
UKENS SPØRSMÅL #22- SEKSUELLE ERFARINGER, JOBBSØKERKURS, KLÆR OG SKO..  
 
Kan du skrive mer om sex? Hadde vært gøy å høre dine erfaringer/anbefalinger eller morsomme historier 🙂
Om det er av interesse for dere, kan jeg prøve å få til det ja! 
 
Kan du vise frem noen av skoene du bruker når du skal pynte deg?
Helt ærlig så har jeg ikke så mange pensko. De jeg hadde er ødelagt og kasta. Om jeg skal på fest og sånt med venner tenker jeg helt ærlig ikke noe ove at jeg må ha på meg noen spesielle pensko, og da jeg var i bestefars 70års- lag for eksempel hadde jeg på meg et par fine hvite joggesko. Synes det passa veldig bra inn med den oransje nydelige sommerkjolen jeg hadde til. 
 
Hvor er kjolen fra?? Så fin!
Ja ikke sant?! Den er fra Zizzi, men jeg kjøpte den på tilbud for en stund tilbake. Og da hadde de bare en igjen, så tror det er lenge siden den kom ut i salg, så tviler på at de selger denne lenger. 
Kan du legge ut innlegg om hva du kjøpte på black friday? 
Ja det skal jeg få til i løpet av de neste dagene. 
 
Går du ikke på skole eller noe? Eller har du friår?
Jeg har friår og går på et slags jobbsøkerkurs. 
 
Regner med at du har fått tillatelse av moren til å legge ut bilder av henne?
Selvfølgelig. Ville aldri lagt det ut, uten hennes tillatelse. Det er sånt jeg passer på uansett hvem det er, for jeg respekterer fullt og holdent om noen ikke vil være med på bloggen.
 
 
Syns det er så bra at du er åpen om sex! Jeg er omtrent på din størrelse og syns selv det er et vanskelig tema ettersom at vi ikke passer inn i samfunnets standard, det virker som om folk ikke helt forstår at vi også har sex som alle andre. Jeg har akkurat fått kjæreste og er litt redd fordi jeg føler meg så mye større enn han, har du noen tips angående dette? Gjerne fortsett å være åpen om sex og del erfaringer og opplevelser rundt det. Stå på!
Så bra du synes det, setter veldig stor pris på tilbakemeldingen din! Først og fremst vil jeg bare si at om kjæresten din følte at det var et problem, ville han aldri vært sammen med deg. Han liker deg for den du er, og tenker ikke over hvordan kroppen din er. For helt ærlig er ikke det, det viktigste, det er personligheten. Men det er jo ikke til å legge skjul på at mange synes kropp og utseende er viktig etter personligheten, og jeg er helt sikker på at kjæresten din synes du har en fantastisk fin kropp. Alle er fine akkurat som man er! Men om du føler deg usikker på rundt dette er her med sex på grunn av din kroppsstørrelse kan det være lurt å starte i det små. Kanskje det vil betrygge deg litt mer? Hva med misjonær hvor du er i bunn og han på toppen? Eller doggy? Også etter hvert som du føler deg trygg på deg selv, din egen kropp og sex med din nye kjæreste, så kan dere prøve ut andre ting? Det er bare å utforske, og jeg er helt sikker på at det kommer til å ordne seg. Bare fordi man er litt større en samfunnets standard som du nevner, så kan vi ha sex på akkurat samme måte som alle andre mennesker, og kroppen skal ikke sette en stopper for det! 
 
Hei, hvilken størrelse har du i blusen? Lurer på om den er liten eller stor i størrelsen? 
Jeg skulle egentlig kjøpe denne i L, men var så usikker på om jeg kledde den så jeg droppet det. Litt senere angret jeg og prøvde størrelse M, siden det var det største de hadde. Trodde den skulle passe siden den var så “posete” på armene, men den var for liten i lengden. Til vanlig bruker jeg rundt L, så vil si den er normal i størrelsen. 

 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MED BABY PÅ BESØK

KOSELIG MED BABY PÅ BESØK 

På fredag etter black friday-shoppingen, fikk jeg besøk av lille Jenny Elisabeth som er den snart ti måneder gamle ungen til kusina mi, som skulle sove over hos oss til dagen etter. Det var utrolig koselig, og jeg må bare vise dere noen bilder fra den lille tiden hun var hos oss. Vi koste oss masse, og hadde det så gøy sammen. Blir ikke akkurat mindre babysyk når jeg har venner med barn, som jeg kan låne og passe barna til! Jeg har jo måtte gå tilbake til iPhone 5-ern min, siden den 7-ern er knust. Bildene er derfor helt elendige, men fortvil ikke, jeg hadde også en sliten photoshoot med henne, så tenkte å vise de bildene i eget innlegg senere! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

IKKE HELT SOM FORVENTA

DET ER IKKE SLIK JEG ØNSKER Å HA DET 

I går var jeg invitert i bursdag, men kvelden endte ikke akkurat som forventa kan man si. Klandrer ingen, men gidder ikke å late som at ting er bra når det faktisk ikke er det. Hjertet slår et ekstra slag og magen knyter seg bare av tanken. Har jo egentlig ikke hatt det lett den siste tiden generelt, men i går toppet det seg. Derfor har dere ikke hørt fra meg enda i dag, men jeg skal prøve å fokusere på det som gjør meg bra, blant annet bloggen. Jeg kan ikke bare sitte her og være trist liksom, det er ikke slik jeg ønsker å ha det.  Jeg har brukt dagen til å bare slappe av med Martin. Vi har spist pannekaker og jeg har kost meg etter beste evne! Tv-en ruller, og jeg skal prøve å få laget et par innlegg til i kveld. Har nemlig en del bilder jeg ønsker å vise dere fra helgen. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INTERVJU MED RINGERIKES BLAD: BLACK FRIDAY


Foto: Anette Marcelle Hallquist

BLACK FRIDAY 

Som jeg nevnte i forrige innlegg som du kan lese her, ble jeg intervjuet av Ringerikes blad i dag da jeg hadde påbegynt shoppingrunden min. Vi er mange som ble intervjuet, og jeg synes det er ekstra gøy at jeg er en av de. Er liksom ikke helt vandt med den oppmerksomheten, og da blir jeg ekstra stolt, selv om det kun var et lite intervju. Legger ved en liten del av det, og resten kan dere lese her. 


 

Hva synes dere om intervjuet?  

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

TODAY`S WORKOUT: SHOPPING

NOK EN FANTASTISK DAG

For en fin dag dette har vært. Endelig er dagen som jeg har ventet på lenge på kommet, Black Friday! Jeg startet morgenen allerede klokka seks og litt over halv sju stod jeg utenfor Kuben. Klar for å få med meg de beste tilbudene, og shoppe! Og gjett om jeg fikk med meg mange gode innkjøp! Kuben hadde arrangert slik at de 30 første som kjøper for over 1000kr, får gavekort på 1000kr. Jeg følte jeg var i god tid til å klare dette, noe jeg ikke gjort selv med å møte opp med kvittering 15 min etter Kubens åpningstid. en Flere av butikkene åpnet før de skulle, og da ble ikke dette rettferdig etter min mening. Men det får jeg ikke gjort noe med dessverre, jeg fikk hvert fall med meg en hel haug med ting hjem som jeg er strålende fornøyd med! Tenkte å vise det senere. Etter å ha vært i den første butikken, ble jeg intervjuet av Ringerikes Blad. Veldig gøy! Tenkte å vise dere intervjuet litt senere. Så møtte jeg min gode venninne Marthe, som jeg har tilbrunget store deler av dagen med. Vi var innom butikk etter butikk, og til slutt gikk jeg av meg skoene bokstavelig talt. Beina mine var vonde og verka, så valgte å rett og slett gå barbeint store deler av handleturen. Det var uansett veldig koselig! 

Midt i handlingen ringte min kjære kusine Tonje meg, for å spørre meg om jeg kunne sitte barnevakt for Jenny, noe jeg med gleda sa ja til. Så i skrivende stund ligger hun å sover, og det blir det ikke lenge før jeg skal heller. Det blir tidlig opp i morgen, men jeg kan ikke noe annet å glede meg til å stå opp med den herlige solstrålen som hun er! 

 

Hvordan har din dag vært? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FLAUT Å SNAKKE OM SEX?

Etter jeg la ut ukens spørsmål har jeg fått noen reaksjoner angående spørsmålet om sexstillinger, hvor ei jente la igjen en kommentar der hun håpet at jeg hadde noen tips. Du kan lese innlegget her. 

Først og fremst fikk jeg enormt mange screenshoot på snap. Jeg får vanligvis det, men denne gangen flere en vanlig. Og det kan godt henne det er bare for å kunne lese ved en senere anledning. Men på disse snappene, legger jeg aldri ved link til bloggen min, kun “swipe up”. Er det flaut at jeg legger det ut? Flaut at noen står opp for det som er det mest normale i livet? Det er spørsmålene jeg siter igjen med. I tillegg har jeg mottatt et par meldinger angående dette, hvor det blir fortalt at de synes det er flaut av meg å legge det ut, noe jeg ikke kan forstå. Men det gjør meg bare enda mer sikker på det jeg legger ut her på bloggen. For om noen synes sex er flaut, må noen faktisk ta et tak for å jobbe mot dette.

Jeg veit at jeg har nevnt det her med min mening rundt å dele det her med sex sånn offentlig, men det finnes en grense tenker jeg hvert fall. For som jeg nevnte den gangen: “Hvor mange ganger du har sex i løpet av dagen eller om du har sex i svangerskapet ditt er noe jeg ikke bryr meg om” men jeg tenker det at om noen spør om tips og råd rundt det her med sex er det noe helt annet. Sex er normalt og det bør kunne snakkes om, selvfølgelig med denne grensen vel og merke. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #21

UKENS SPØRSMÅL 21- SEXSTILLINGER, EKSAMEN OG JOBB.. 

Hei, dette er kanskje et rart spørsmål, og ikke ta det negativt eller noe for jeg spør egentlig mest for å forhåpentligvis få tips siden du og jeg er ca samme størrelse. Ok nå kommer spørsmålet mitt: har du noen tips til gode stillinger å ha sex i når man har noen kilo ekstra? Jeg er absolutt ikke den sprekeste i verden så det må ikke være så vanskelig haha. Typen er også ganske stor. Håper ikke dette spørsmålet blir misforstått, jeg digger deg! 
Skal ikke skryte på meg noe her, men jeg har forhørt meg med noen venner. Og tipsene de tok med er: Doggy, misjonær, ri, og stående bakfra. 

Hei, nå er det tid for julebordsesongen, kan du legge ut en sminkevideo der du viser en fin look til denne anledningen. 
Kan få til det om det er av interesse for flere? 

Bilderesultat for julaften 2016 adalsjenta

Skal du ta eksamen i både norsk og historie om det var det du strøk i? Og når? Så i dette innlegget at du gikk veldig i forsvar, tror bare personen mener at de fleste ikke har motivasjon til å sette seg ned å fullføre, en må bare gjøre det. Og om man starter tidlig så har man bedre tid:) bare konstruktiv kritikk.
Ja, men er kun norsk jeg skal ta opp ved det første, og den tok jeg i dag. Skjønner at det var bare et råd, men når man ikke veit bakgrunnen for valget synes jeg det er unødvendig å komme med en slik uttalelse. 

Kjempefint kombinasjon 🙂 Bruk du strømper på kjole? Bruk du pumps ? 😊. Takk
På akkurat dette bilde hadde jeg ingenting, fordi jeg skulle bare ta et par bilder. Men ellers pleier jeg å bruke tynn strømpebukse eller sånn kort sykkelshorts (?), siden låra mine er bestevenner.. 

Hvor mye tjente du på å selge VG?
Jeg tjente 11kr avisen og solgte 30 aviser. Tidligere solgte jeg 65 aviser, men fikk da 6,5kr i fortjeneste. 

Hvor mange lesere har du på bloggen? 
Det varierer veldig, siste uken har det ligget på rundt 500 i gjennomsnitt. 

Hvor er toppen fra? 
Den finner du her. 

 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

HVOR GÅR GRENSA?

NÅR BARNET HATER PARTNEREN TIL FORELDEREN..

Her om dagen leste jeg en interessant post i en gruppe på facebook. Ei dame stilte spørsmål rundt at om man var sammen med en person, og alle likte h*n i familien utenom et barn, hva skal man gjøre? Reise eller bli? Det ble egentlig skrevet fra en dames synsvinkel, men det kan like gjerne skje fra mannens vinkel. Derfor skriver jeg det like gjerne fra deres begge vinkel. 

For det er jo sånn, hvor går grensa når barnet hater partneren til forelderen?  Først og fremst tenker jeg at man bør snakke med sitt barn om hva barnet har imot partneren til forelderen. Hva har personen gjort for at ungen ikke liker h*n? Er det noen justeringer man kan fikse opp i? Og skal man la en trassig unge bestemme over forelderens lykke og bare forlate den man elsker? Barna bestemmer selvfølgelig ikke, men de skal alltid komme først. Selv har jeg opplevd lignende, uten å utdype for mye. Jeg var ingen trassig tenåring som ønsket oppmerksomheten til mamma ene og alene. Her ligger det mer bak kortene som svært få veit om. Uansett.. Jeg ga henne et valg, og fikk ikke svaret som jeg forventet, og avsluttet da kontakten med min mor. Det er i sånne tilfeller man bør lytte til barna, og selv om man er lykkelig med en person, så mener jeg at man kan ikke være lykkelig uten sitt eget kjøtt å blod. Nå er ikke dette et innlegg for å klandre min egen familie, men jeg synes det var et ganske interessant spørsmål, og jeg vil gjerne høre deres mening om denne saken generelt.

 

Hva mener du? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

NEW IN FOR THE WINTER

PINK BOOTS

Hei dere! For noen uker tilbake mottok jeg en pakke i posten fra Motehus. Jeg hadde nemlig bestilt meg et par vintersko derfra, og jeg er så fornøyd. Må bare vise dere dem. Ikke bare er de varme, har fake pels innvendig og ser fine ut, så er det faktisk rosa også! Og om dere ikke har fått det med dere enda, så er rosa min favorittfarge. Pappa synes egentlig at jeg burde snart komme meg over dette stadiet med rosa, noe jeg ikke er like enig i. Rommet mitt er fylt med rosa potter, drømmefanger, duker og andre pynteting, klær og jeg ser også i skrivende stund på den deilige rosa morgenkåpa mi som ligger på sengekanten, som jeg gleder meg til å ha på i kveld! Så nå var det virkelig på tide å så seg et par rosa vintersko også! 

Må legge til at dette er ikke noe sponset innlegg, men kun en anbefaling fra min side. Akkurat nå er det også til halvpris, så om du er like glad i rosa som meg, ønsker deg varme og gode vintersko så finner du de her. 


Hva synes dere? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)