Bursdagsfeiring for verdens beste søster!

Min kjære søster fyller 24år den 1. Mars. I den anledning valgte vi feire bursdagen hennes i går, siden hun besøkte oss i helgen og sien hun ikke skal komme til oss på noen helger nå. Jeg, pappa, mamma, Didrik, bestefar og ei nabodame feiret bursdagen sammen med bursdagsbarnet. Håper du hadde det fint og koste deg masse Ann Kristin! 

Jeg lagde Oreokake, pappa lagde bløtkakke og sjokoladekake fikk vi av en annen nabo. 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Ny uke, nye muligheter

Nok en gang er det ny uke, med nye muligheter! Denna uka er det mye som skjer egentlig, hvertfall på skolen. Ikke noe spennende egentlig, bare mye fremføringer og noen prøver. I dag skal jeg også på Ten Sing, noe som blir utrolig koselig. I morgen skal jeg i begravelse noe som ikke blir så koselig. Ellers går vel uka til å være med venner og øve mye til fremføringer og prøver. Så på fredag er det helg, ikke bare helg, men også vinterferie!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Dagens outfit

Jaja, skille i ansiktet av alle ting+ litt snø som lager streker på bilde her og der..

Genser-  H&M // Bukse- Cubus

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Godt å vite at man blir satt pris på en gang i blant

På bloggen min skriver jeg ofte personlige innlegg om livet mitt, og noen av dere føler det kanskje som klageinnlegg, men der tar dere feil. Jeg skriver det jeg føler og vil på bloggen og, det er deres valg om å lese min blogg eller ikke. Jeg skiver om alt fra hva som skjer med meg i hverdagen, innkjøp, ellers hverdagslige ting, videoer og alt sånt, men bloggen min handler også om hvordan faktisk hverdagslivet mitt er som tenåring under barnevernet. Jeg skriver også om hvordan andre faktisk mobber og trakaserer meg hver dag, og hvordan jeg har det ellers både hjemme og på skolen.

For tiden er ikke livet sånn 100% bra, livet mitt er rettere sagt bare dritt nesten. Ja jeg har gode og nære venner som støtter meg og der for meg, også har jeg selvfølig Robin da som er god som gull! Men jeg har endelig skjønt hvem som faktisk er der for meg og hvem som faktisk blåser i meg når det gjelder venner og venninner. Det er noe jeg sier, men nå tror jeg endelig at det har gått opp et ordentlig lys for meg.

Når det gjelder skolen og barnevernet går jo alt bare dritt. De hører ikke på meg i det hele tatt, men heldigvis klarer jeg å takle bv ordentlig å vinne kampene over dem. På skolen er jeg bare irritert for tiden, alle plager meg, både elever og lærere. Jeg har blitt mobbet i alle årene mine på skolen av elever, men nå har lærerene begynt også. Mamma kaller det hverfall mobbing av lærere hvertfall. 
Ofte blir jeg irritert i timen om noen sitter å glor på meg i evigheter og plutselig slenger noe stygt til meg. Ja jeg er vant med det, men det er faktisk ikke alltid like lett å gå i mot det. Men når sånt skjer midt i timen, så legger ikke lærerne merke til det. Jeg får skylda og all kjeften som jeg ikke takler å ta i mot. Til vitnemålet blir jeg antagelivis satt ned i oppførselen og det er grunnene er for at..
1. Lærerne hater meg og merker kun hva jeg gjør, ikke de andre.
2. Jeg blir ikke godt likt og alle legger skylda på meg, sånn at det meste går utrover meg på skolen
3. Lærere kommer med frekke kommentarer som: “Ja, Ann Helen du klarer vel ikke å jobbe med noen du så du får jobbe alene du!” eller “Det går ikke an å lære denna jenta (altså meg) noe, for hun skjønner jo ikke noe uansett” 

 ..men når det er sakt, så prøver jeg å gjøre sånn at det ikke skal skje at det kommer på vitnemålet, for JA! JEG HAR EN PLAN! 

Andre ting som skjer for tiden er jo at barnevernet skal blande seg inn i utdanningen min osv. JEG VIL IKKE HA HJELP AV BARNVERNET TIL NOE SOM HELST! De ødelegger bare livet mitt, etter alt dem har gjort og fortsetter med å gjøre.

For tiden har jeg det ikke så bra hjemme heller bestanding, men en ting er sikkert og det gjelder alle ting som skjer i livet mitt. HADDE IKKE JEG VÆRT STERK, SÅ HADDE JEG IKKE KLART DET LIVET JEG HAR HATT FREM TIL NÅ!  

 

I kveld føler jeg at jeg har endelig har gjort noe godt, og endelig ikke bare mottatt klager og drittkjeft om at jeg er sånn og sånn. Endelig har jeg fått gjort noe bra igjen, noe jeg skulle ønske folk følte hver dag, men sånn er det altså ikke. Mye i livet mitt er dritt ja, men når det er sagt så har jeg det veldig bra også ofte nok. Men jeg kjente jeg bare måtte få ut noen ord nå, før jeg skal ta natta snart. For i morgen er det opp til gleder, opp til sorger opp og si god morgen Norge! 
 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Gratulerer med morsdagen alle gode mødre der ute

Jeg vil gratulere alle mødre inkludert min egen mamma med morsdagen! Håper dere alle sammen får en fin dag og koser dere masse!
Jeg skal overraskende nok ikke feire morsdagen med min egen mamma i dag så det er litt rart, men det tar vi til uka!

Satte inn hilsen til mamma i avisen også og siden jeg og søster`n ville ha den i avisen så ble den ikke så lang. Men mamma veit hun er ubeskrivelig og at vi elsker henne utrolig høyt!
– http://www.ringblad.no/vis/personalia/greetings/3645543

Selv fikk jeg også morsdagshilsen på veggen min i dag, noe som var veldig koselig. Fikk det av en av mine beste venninner, så det var litt søtt da! Hahaha

 

Hva skal dere herlige folk gjøre i dag? 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen