UKENS SPØRSMÅL #48- HUNDENE, IKKE DUSJE PÅ EN UKE, PUBERTETEN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvorfor tar du ikke med spørsmål du får? Vet at du får flere på både sarahah og her, for jeg stilte nemlig her til ukens spørsmål. Du godtar ikke spørsmålet i kommentarfeltet engang.
Sarahah spørsmål er noe jeg vanligvis ikke tar med ettersom den bruker jeg til snap og svarer på det der istedenfor. Hender jeg tar det med om jeg får flere av det samme. Det spørsmålet du stilte ønsket jeg ikke å ha med fordi jeg synes det var veldig frekt å spørre om. Skjønner du ikke mener å være slem, men for min del synes jeg det var et veldig personlig spørsmål, og når ikke spørsmålet angår meg engang så blir det veldig feil. Da kan du heller spørre personen direkte.

Hva er det beste med hundene dine?
Det beste med hundene er personligheten dems. De er så snille, omsorgsfulle, morsomme og ikke minst sjarmerende. Den kjærligheten mellom meg og dem kan virkelig ikke beskrives, og jeg er så utrolig takknemlig for å ha de to fine jentene i livet mitt.

Hei, hvilke land har du vært i? Og hvilke steder i Norge? Klem stor fan.
Norge, Sverige og en gang i Tyskland. I Norge så har jeg vært i Drammen, Oslo, Kongsvinger, Askim, Skjervøy og selvfølgelig Jevnaker, Røyse osv., som ligger i nærområdet her. Sikkert vært flere steder, men det er det jeg kommer på nå.

Uten internett eller uten å dusje en uke?
Oi, det var et vanskelig spørsmål.. Men helt ærlig så tror jeg at jeg må velge uten å dusje en uke,fordi man kan jo bare bade i elva og vaske seg godt?

Hvis du kunne tatt med deg familien din på en ferie, til en hvilket som helst sted i verden hvor alle utgifter hadde blitt dekket. Hvor ville du dratt? Hva ville du gjort og hvorfor?
Nok et vanskelig spørsmål. Men om jeg skulle tatt med pappa og søster`n måtte det blitt et sted hvor pappa ønsker og orker å dra. Og for pappa tror jeg egentlig at det hadde vært nok å dra til et sted i Norge, eller Ullared i Sverige for å kunne oppleve noe nytt, se på ting og handle litt. Han hadde nok blitt veldig sliten om vi skulle gjort noe voldsomme greier, og ville satt like stor pris en slik tur!

Hei, er stor fan<3 lurer på om du kan ha en meetup snart? Hadde vært en drøm å møte en som er like sykelig overvektig som meg 😀
Kan det om flere ønsker det, men kom gjerne med innspill til hvor.

Hvis du måtte velge en ting du måtte spise en helg uke, hva hadde det vært?
Det hadde helt klart blitt taco. Taco kan man jo lage i så mange ulike kombinasjoner at det er noe man ikke blir like fort lei som andre ting.

Hei! Kan ikke du skrive på bloggen om din første mensen eller generelt om puberteten! Hadde vært så gøy og spennende❤️Eller om noen kleine historier vedrørende mensen!
Det kan jeg selvfølgelig gjøre, takk for tips!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DEILIGE SOMMERDAGER

Herregud så fantastisk vær det er om dagen, og det nytes for fullt her hjemme. Jeg er egentlig ikke en person som er spesielt glad i å ligge i sola og bare slappe av. Jeg blir fort rastløs ettersom jeg aldri får resultater, altså farge på kroppen. Så om jeg er på stranda, hopper jeg fort ut i vannet i stede. Nå derimot har jeg virkelig prøvd å jobbe mot dette. Både i går og i dag har jeg ligget i sola, i dag har jeg og til med lest i en bok. Altså, hva har skjedd med meg? Føles allerede ut som at jeg har et snev av resultater på kroppen, så det  motiverer det meg til å ligge enda mer i sola og kose meg. Jeg vil bli bruuun! 

Ellers i helgen har jeg bare gjort husarbeid, hatt litt besøk og kost meg med hundene mine. Ble i utgangspunktet invitert på tre forskjellige ting i helgen, men droppet alt fordi jeg var så sliten. Nå har jeg fått brukt helgen til å lade opp batteriene litt hvert fall, noe som føles veldig bra!

 

Håper dere alle har hatt en fin helg, og får en strålende uke til uka som kommer! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #47- SYKELIG OVERVEKTIG, DRØMMER, TREKANT..

Du har sagt tidligere at du skulle ønske det var flere med litt ekstra på kroppen som var med på tv-serier som Paradise Hotel og sånn, men det er folk der med litt ekstra på kroppen og det har det alltid vært, uten å nevne navn. Det er forskjell på å være sykelig overvektig og ha litt ekstra på kroppen… hva tenker du om dette?
For min del så føler jeg ikke at det har vært sånn veldig mange med på Paradise Hotel med litt ekstra på kroppen, men nå har vi jo ulike meninger med hva vi mener er litt ekstra på kroppen og ikke, så kan forstå hva du tenker også. 

Har du hatt trekant før? Eller kunne du tenke deg å prøve det? 
Nei, og nei jeg kunne heller ikke tenke meg å prøve det. 

Hvor går din drømmereise?

Åååh, det er mange steder det! Jeg har jo ikke akkurat opplevd så mange steder verken i Norge eller i utlandet, så bare det å kunne dra til en annen destinasjon i landet hadde vært supert! Om ikke så har jeg veldig lyst til å dra til varmere strøk med supre bademuligheter, shopping og mulighet for å se og oppleve mye forskjellig. Spania, London, New York osv.. 

Hvordan får du til leserspørsmålene?
Er ikke helt sikker på om jeg forstår hva du mener. J
eg mottar ofte spørsmål fra lesere, og denne gangen lagde jeg innlegg om det ene jeg hadde fått inn. Du kan lese innlegget her. 

Hvordan ser drømmebilen og drømmehuset ditt ut? 
For å være helt ærlig har jeg ingen formening om drømmebil. Det er noe jeg aldri har hatt verken interesse for, eller tenkt så mye over. Når det kommer til hus, så er jeg veldig opptatt at det skal være lyst og stilrent. Slik leiligheten min er nå liker jeg meg veldig godt, og jeg gleder meg masse til å vise dere etter hvert. I mellomtiden legger jeg med et bilde fra jenterommet jeg hadde hos pappa.

 

 

 

 

 

MIN 17. MAI I BILDER

KAKESPISING, RUSSETOGET, VENNINNE-TID OG GRILLING..

 Hei dere! Igjen har det blitt noen bloggfrie dager, noe jeg virkelig må beklage for. Søster`n er på besøk om dagen, og i tillegg har jeg jobbet veldig mye i leiligheten med å rydde, støvsuge og vaske. Endelig har jeg fått hentet vaskemaskinen og fryseren som jeg har bestilt også, så nå er vel egentlig alt jeg trenger på plass. Det var ikke det jeg skulle snakke om nå, men 17. mai.. 

For min del så har jeg ikke så mange store planer på Norges nasjonaldag lenger. Ann Kristin og jeg pleier å dra på skolen der pappa bor, noe vi gjorde i år også. Der spiste vi kake, vafler og popcorn, kjøpte lodd og snakka med folk. Videre så dro vi nedover for å se russetoget, der vi møtte mange kjente. Ann Kristin, Pernilla, Martine og jeg gikk litt rundt etterpå, før vi hentet pappa og fetteren min Stian, som jeg hadde invitert på grilling. Endelig fikk vi testet ut den nye kullgrillen min, passer meg perfekt som elsker grillmat! Etter å ha spist litt grillmat, kom Pernilla også på besøk også koste vi oss med dessert. For en superkoselig dag! 


Hvordan var deres 17. mai? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN STOR ANBEFALING

Reklame | Kinoklubben

DETTE BØR DERE SJEKKE UT! 

Jeg veit ikke med dere men jeg er en person som elsker kino, og jeg vil tro det er mange av dere som gjør det samme. Akkurat nå har jeg en supert tips til dere! Mange av dere har kanskje allerede hørt om det, men for min del er dette noe jeg nylig oppdaget, nemlig kinoklubben. Kinoklubben gir deg et utvalg av kvalitetsfilmer til halv pris, noe som er helt genialt! Medlemskapet koster 149,- og varer et helt år. Et annet pluss nå er at når du kjøper medlemskap vil du få en rabattkode som du kan gi til en venn/venninne som gir han/henne et års medlemskap helt gratis. Hvor gøy er ikke det? Da kan dere dra på kino sammen, hvor dere begge får halv pris på kinoen.

Noen av filmene du kan velge i mellom for øyeblikket er Norske byggeklosser, The shape of water, Filmstjerner dør ikke i Livepool og Sonja. Dette vil variere utover året ettersom det stadig kommer nye filmer. Høres dette interessant ut? Da kan du melde deg inn her

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

GRATULERER MED DAGEN

HIPP HIPP HURRA!

En travel morgen er i gang. Hunder skal luftes, finstasen og sminka skal på og i tillegg skal man rekke å få litt mat på innabords. To snapkontoer skal jeg underholde på i dag, og innen klokka elleve skal vi være på skolen for å se barnetoget. Stress? Vel, det er bare fornavnet. Så nå må jeg bare komme meg i gang videre her. Vil bare stikke innom å si, gratulerer med dagen alle sammen! Håper dere får en kjempefin dag, og koser dere masse både store og små med alt dere måtte ønske, og at dagen står opp til forventingene deres. Her i dag blir det å se barnetoget, spise pølser, kaker og is, se på russetoget, og grille på ettermiddagen. Satser på at det blir en super dag! 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #46- USUNN MAT, NYE VENNER, DRØMMEDATEN MIN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Har du fått kontakt med moren din igjen?
Tjaa, litt både og. Hater å si det, men det har ingenting med at jeg misliker henne som person, men jeg misliker et valg hun har tatt. I forbindelse med flyttingen har hun vært til stor hjelp. Hun har kjørt flyttingen for meg, og sammen har vi bert så å si alt sammen som skulle inn hit. Hun har i tillegg etter eget ønske kjøpt litt av møblene i leiligheten til meg, noe jeg setter veldig stor pris på. Hadde aldri forventa det. Hva som skjer videre med kontakten våres er jeg usikker på, for snart kommer vi tilbake til en hverdag hvor problemet er tilbake. Er litt vanskelig å forklare alt dette, men jeg vil liksom ikke utdype for mye. Håper dere forstår.

Hva sa faren din når du sa du skulle flytte ut? Ble han lei seg? I og med han vil nå bo helt alene uten hundene og deg.

Flere har spurt om dette, men jeg tenkte å lage et eget innlegg om det om ikke lenge.

Du må ha veldig lite kunnskap om hva MYE usunn mat gjør med kroppen din. Det er helt vilt hvor lite selvinnsikt du har. Du sier “dere ser bare en bitteliten del av det jeg spiser”, så hvorfor ikke prøve å fokusere på å legge ut bilder av mat som ikke bare er pizza, kaker, is, godteri?  
Synd at du føler det slik.. Da må nok du ha oversett når jeg har lagt ut bilder hvor jeg spiser salat, fisk, kylling osv.

Så flott å lese at du har selvtillit, og at ingen får knekke deg. Du vet sikkert at det ikke er sundt å være overvektig. Har du prøvd å slanke deg, eller bryr du deg ikke om det heller? Alle har lov til å gå i de klærne de vil. Men det er finest når vi kler oss etter kroppen. Selv er jeg tynn, men med litt mage. Jeg har fått en del barn. Jeg bruker kun gensere som skjuler de valkene. Jeg synes slett ikke valke er noe særlig. Men om man er fornøyd med det selv, så er det klart man kan gå i klær som viser valker. Jeg mener at ellers så har man lov til å gå i bikini og badedrakt uansett størrelse. Stranden er for alle 🙂

Så klart veit jeg det, men nå er det heldigvis min kropp og så lenge jeg er fornøyd er det det viktigste. Selv om man har litt ekstra på kroppen, betyr ikke det nødvendigvis at kroppen i seg selv er så usunn. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg har en sunn kropp eller ikke, men tenker det er viktig å tenke over før man kaller noen overvektig. Så bra du synes det er finest når folk kler seg etter kroppen. For min del så synes jeg ikke at andre kan definere hva som er fint etter andres kropper, og om det er noen som gjør det, så håper jeg virkelig ikke at vedkommende det omhandler tar slik til seg. For kropp er topp uansett, og jeg synes man skal få gå i absolutt hva man ønsker! Men det er bra du gjør det du føler for, det er det viktigste. Vi alle har hver våres meninger og tanker rundt ulike ting, og det er helt greit! Helt enig med det sistnevnte 🙂

Er du åpen for å få nye venner?
Jeg har noen få venner, men som absolutt er de beste jeg kunne tenke meg i livet mitt. Men noen ganger kjenner jeg veldig på ensomheten, fordi de alle er opptatt med sitt, noe som er fullt forståelig. Det er da jeg skulle ønske jeg hadde flere venner, så ja jeg kunne absolutt tenke meg flere venner.

Hva er drømmedaten din?
Oi, det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er en person med svært lite forventinger, så bare det å kunne lage mat hjemme og se på en film hadde vært utrolig koselig. Å spise en bedre middag og dra på kino er heller ikke feil, men så klart da med rett gutt/mann.

Bare lurer på hvordan du får råd til å bo i leiligheten når du er ferdig på kurset?
Målet med et slikt kurs er å få seg jobb, og det er ikke akkurat sånn at de gir meg opp i morgen fordi jeg enda ikke har fått jobb. Så når jeg ikke skal gå på kurset lenger, har jeg mest sannsynlig en jobb eller en annen aktivitet å gjøre.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FØLER JEG MEG FIN ELLER BRYR JEG MEG BARE IKKE?

SVAR PÅ LESERSPØRSMÅL

Hver dag mottar jeg kommentarer og spørsmål både her på bloggen og andre sosiale medier fra dere. Et spørsmål som bemerka seg litt ekstra hos meg var et jeg fikk inn på Sarhah her for leden. Et utrolig bra spørsmål, som jeg ønsker å si litt mer rundt om, enn bare et lite kort svar som ikke tar meg mer enn et minutt å svare på ved tale på snap . “Føler du deg fin i shorts og bikini elle bryr du deg bare ikke? Jeg sliter veldig med å gå slik fordi jeg selv forakter det jeg ser. Lurer på om du faktisk har lært deg å synes det er fint med eller om du bare gi blaffen? Er det 0 ubehag for deg å gå med shorts eller bikini? Hvordan har du greid å oppnå dette? Jeg beundrer deg.

For dere som har fulgt meg en stund er dere kjent med at jeg har blitt mobbet grovt igjennom mange. Jeg opplevde at jeg fikk negative, og rett og slett fæle kommentarer etter meg. Jeg ble beskyldt for ting, slått og sparka for å nevne noe. Mobbingen ødelagte en del for meg, og da særlig når det ikke ble gjort noe med da det ble tatt opp med skole. Ofte kom jeg hjem å var lei meg og gråt av fortvilelse. Selvfølelsen min ble heller ikke god, både når det gjaldt meg som person, men også utseende mitt.

Det tok meg ganske mange år å bygge den opp igjen. Men det var da jeg innså at mobberne ikke ville meg noe godt at endringene startet. De skulle ikke få knekke meg! Jeg så at det ikke var meg det var noe galt med, men dem. Jeg så at jeg var en jente med gode verdier og holdninger, som ville alle at de som ville meg godt skulle ha det bra. Kroppen min var som den var, og jeg trivdes i den. Hvorfor skulle jeg la andre få ødelegge det?

Ved trykke rammer kan jeg egentlig ikke huske at det var så veldig stort problem for meg å gå i bikini, shorts og kjoler, da jeg var yngre. Vi hadde campingvogn i Charlottenberg, hvor jeg badet hele sommeren. Jeg tenkte aldri over det der. På skolen derimot, der var det ubehagelig, men det var litt mer sånn generelt. Jeg fikk blikk etter meg uansett hva jeg gikk kledd i. Det å gå på stranda i bikini, ha på shorts eller kjole i offentligheten gikk fint. Blikk kom, men de traff meg ikke like hardt. Da jeg etter hvert sluttet på ungdomsskolen var problemet borte på en måte. Jeg slapp å måtte møte på disse menneskene hver dag, for det var ikke bare klassen min som jeg ble mobbet av, men også både eldre og yngre jenter og gutter på skolen. Første videregående la jeg ut et innlegg på bloggen om sommerkroppen. Du kan lese det her (direktelink). Det var et innlegg jeg hadde tenkt lenge på å skrive, og da hadde jeg nok allerede vært veldig selvsikker med kroppen og utseende mitt noen år, for jeg minnes at jeg la ut bikinibilder på instagram noen år før.

Det at jeg har klart å bygge meg opp såpass mye fra mobbingen jeg har vært igjennom, er noe jeg verdsetter enormt. Jeg er glad for å kunne være glad i meg selv og min egen kropp. Sommeren er min favorittårstid. Det å ha på seg bikini på stranda, pynte seg opp med kjoler og shorts, og være komfortabel med dette, er noe jeg gleder meg over. Enda mer gleder jeg meg over at jeg motiverer andre til å gjøre det samme. Det at jeg har skrevet flere blogginnlegg gjennom flere år om dette her med kropp, kroppspress og selvbilde har vært viktig for meg. Mitt mål er å kunne inspirere og hjelpe andre, noe jeg også veit at jeg har gjort.

Men sånn tilbake til spørsmål og litt mer sånn konkret svar. Det har blitt sånn at andres meninger har ingen betydning for meg lenger, jeg bryr meg rett og slett ikke. Det er vel noe jeg tror dere har fått et inntrykk av også. Samtidig føler jeg meg fin og jeg føler meg bra nok, når det kommer til kroppen min. Blikkene som kommer nå, tar jeg ikke til meg på samme måte, og jeg føler det ikke som ubehagelig å skulle gå i akkurat det jeg liker og synes er komfortabelt å gå i, og da altså kjoler og shorts som er noe av det beste jeg veit å ha på. Jeg virkelig elsker det!

Hvis dere ønsker kan jeg også komme med litt mer generelle tips for å kunne oppnå dette? Let me know.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VIDEO: ROOM TOUR

VIDEO AV ROMMET MITT HOS PAPPA

Før jeg pakket ned hele jenterommet mitt hos pappa så valgte jeg å filme og ta bilder av det. Både for min egen del så jeg har det som et minne, men også fordi veldig mange ville ofte se hvordan romme mitt så ut der. Jeg har derfor valgt å legge det ut på YouTube slik at om man ønsker å se et tilbakeblikk på det, så er det en mulighet. Jeg viste dere jo aldri bilder av rommet mitt da det var ferdig oppusset, slik som egentlig var planen. Men det sies at det er bedre seint, enn aldri, så det går vel innafor nå også?

UKENS SPØRSMÅL #45- FREMTIDIG PARTNER, BIKNIBILDE PÅ KJØPESENTER, LEILIGHETEN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hva ser du etter i en fremtidig partner? Håper han ikke må være like perfekt som deg <3
Først og fremst så ser ikke jeg på meg selv som perfekt. Alle er fine og bra nok som man er. En snill, morsom og ikke minst omsorgsfull person som det er lett å snakke med. Men kanskje det aller viktigste en som er til å stole på, som ikke går bak ryggen min og som respekterer meg på alle mulige måter. Å ha litt av de samme interessene og om han er litt romantisk er virkelig et pluss. 

Hvilke blogger leser du fast? 
Mammasom16, MammatilMichelle, Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir, Martine Lunde, Isabell Eriksen, Isabell Raad, Tonje Pettersen og Ingerbbb, og Victoria Larsen som jeg kommer på nå. 

Hei, kan du legge ut screenshot av artikkelen? Hadde satt stor pris på det 🙂
Det får jeg dessverre ikke gjort, på grunn av deres opphavsrett, beklager! 

Housetour når den tiden kommer?
Fått flere spørsmål om det, og ja det skal jeg få til. Gleder meg masse til å vise dere leiligheten! 

Hvor har du kjøpt meste parten av tingene til leiligheten din?
Ikea, Martinsen og Nille. Noe er også kjøpt på Jysk, Rusta og litt er også kjøpt brukt. 

Skroller nedover siden din å ser ett innlegg fra en stund siden…. hva går igjennom hue på deg når du kler av deg, for så å ta bilde av deg selv i bare undertøy/ bikini på handikapp toaletter på senteret??
Det der stemmer ikke. Bilde er fra jeg var å badet på Ringeriksbadet med noen venner for en stund tilbake. Om du ser nøye etter ser du at det er en garderobe, ærlig talt!

Hvis du kunne gjort hva som helst med bloggen, hva skulle det vært? 
Nå veit jeg ikke om du mener sånn utseendemessig eller fysiske endringer. For når det gjelder utseendemessig synes jeg at jeg har gjort mange fordringer den siste tiden som jeg er veldig fornøyd med, men om det skulle vært en mer fysisk endring om jeg kan kalle det sånn, så ville jeg helt klart hatt kontrakt med Side2/Nettavisen. 

Du er alltid så flink til å svare så utfyllende og ærlig med leserne dine.. Kjempe flott innlegg og bilder! Det jeg lurer på til neste ukens spørsmål : Hva gjør du, når du føler deg nedfor og tankene svirrer?
Først og fremst, så utrolig hyggelig å høre. Tusen takk og tusen takk for at du alltid legger igjen så flotte kommentarer på bloggen min. Om jeg føler meg nedfor og tankene svirrer blir jeg naturligvis veldig sliten. Det gjør at jeg orker veldig lite, og at det som frister aller mest da er å bare se på en serie eller høre på musikk. Bare slappe av rett og slett! Om jeg har litt energinivå pleier jeg å skrive ned tankene mine eller være med noen. Det hjelper meg veldig mye. Noen ganger er det også godt å snakke med noen enten det er venner eller psykologen.
 

Favoritt interiørbutikk? 
Martinsen på Jevnaker tror jeg, de har så mye fint der. Kjøpt så mange fine møbler, bilder og pynteting der! 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)