Jeg har fått meg valp

I går flyttet Michelle hjem til meg her på Hallingby. Det har gått veldig bra! Før bodde hun jo hos mammaen min sammen med mammaen sin og søskene sine. Før vi dro lot vi hun puppe for siste gang, og når hun kom hjem til Hallingby var jeg, Milla og Michelle og så på folk som spilte fotball. Altså rett utenfor huset mitt er Møltemyra Stadion og det er det sånn årlig Knøttekøpp, så vi dro dit en liten tur Fikk ikke sett noe i det hele tatt, for det kom mange barn som ville hilse på hundene mine. Men det var utrolig koselig, var mer koselig og gøy at folk kom bort til meg og ville hilse på trollungene mine enn at jeg så på fotball. Ble en fin dag det!

Hadde photoshoot med valpene i går, for i går var den aller siste dagen alle valpene var sammen. Så etterpå så kan jeg legge ut et bilde av meg og hver enkelt valp om dere vil det.

 

Michelle flytta til meg jo i går og jeg var virkelig spent på åssen den første natta i bur skulle går. Jeg har jo aldri hatt min egen valp helt fra bunn av. Milla fikk jeg jo når hun var 1år og trengte ikke å tilvenne henne bur. Det taklet hun fint fra før av. Men jeg regnet egentlig med hyling og skriking etter erfaringer av andre hunder jeg kjenner. Men Michelle har vært stille i hele natt. Hun hadde heller ikke bæsja eller tissa i buret og det er jo supert. Jeg var jo ute med hun rett før vi la oss i går og med en gang i dag tidlig når jeg stod opp. Uansett jeg har ikke akkurat fått dannet noen ordentlig rutiner for henne enda, men om dere vil at jeg skal legge ut det her etter hvert kan jeg gjøre det. Jeg tenker hvertfall at det er viktig å danne noen rutiner nå når hun er liten, selv om de ikke blir like når hun blir større. 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Dagens Outfit

Bukse– Kappahl
Singlett– Cubus
Topp– H&M
Vest– Cubus

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Fatter`n i full sving

Ja nå ville faktisk pappa at jeg skulle komme med et innlegg til dere. Gikk ut for å ta bilde av han og roper han “Skriv: Fatter`n i full sving”. Haha, han er så herlig!

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Første skoledag i 10.klasse og dagens oufit med ny topp

Hey Hey folkens!

Forbreder dere bare på et grusomt innlegg. Og ja jeg mener det. Kanskje mange lurer på hvorfor jeg velger å blogge da siden ting er grusomt.. men same shit, sånn er det bare når det jeg har skrevet så langt ikke har gitt mening enda. Etter jeg har skrevet dette innlegget tror jeg faktisk jeg går å legger meg eller hvertfall går å slapper av.. Aner ikke hva det er med meg i dag. Skoledagen var jo fin og greier den og det mener jeg men tror jeg bare har mye å tenke på og derfor er jeg grinete..

Første dag i 10.klasse var ganske så bra. Eneste vi gjorde i dag var å få noen lapper og bøker og resten av dagen ble brukt til å planlegge tur til Samsjøen, som er bare rett borti her! Men som sagt dagen var bra!
Tenkte også å vise dere den nye genser, topp ting tang sak greia som mamma har kjøpt til meg! Love it!

Siden pappa er så snill og flink til å ta bilder av meg når jeg trenger det, så tenkte jeg å slenge med noen av han også! Haha!


Søtnosen min! <3

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Innkjøp til Michelle

En ting som mange blogger om i dag er at det er skole igjen i morgen. Må si jeg syntes ferien har gått kjempefort, og nå er det liksom allerede tilbake på skolebenken igjen i morgen og gå det siste året på ungdomsskolen. Siste året skal virkelig nytes. Nå driver jeg å ordner det siste klart til skolen i morgen, skolesaker og slikt. Må faktisk si at jeg har planlagt allerede hva jeg skal ha på meg i morgen. Mamma har kjøpt en ny genser/topp ting sak greie til meg som jeg skal ha på meg i morgen. Skal be på mine knær at pappa eller søster`n tar outfit bilder av meg i morgen. Nå skal jeg gå i dusjen snart, men tenkte først jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt til Michelle.

Altså jeg skrev en liten for en stund siden over hva jeg ville kjøpe til henne som dere finner her(trykk, her). Bur har jeg funnet ut at jeg har, men må kjøpe ett større ett etter hvert. Har også kjøpt tøyleke til valpene, så MIchelle har en der , har også kjøpt en litt større til henne til hun blir større. Sele og leiebånd ble kjøpt på fredag, og til helgen skal antageligvis Michelle flytte hjem til oss.
Kjøpte bare en billigsele til henne i starten som er fra Europris. Leiebåndet er fra felleskjøpet.

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Valpepakker og tyggeleke

For noen uker siden fikk vi valpepakker til valpene, noe som er utrolig kjekt å ha. I valpepakker følte det med 4 poser med valpefor, 2 poser med godteri, en matskål og en brosyre.
Mamma kjøpte i tillegg til å få valpepakkene noen tyggebein så dem kunne bruke tennnene sine litt. 

Delte disse i 2 (anbefalt på felleskjøpet)

 

I dag kjøpte vi også tyggeleker til valpene, og tror de likte å få noe å tygge i, så hvertfall ut som det!
Disse er fra Lady og Landstrykeren i Hønefoss og koster 25kr. stk. 
 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Vært hos dyrlegen

I går var vi hos dyrlegen med valpene. Alle var friske og fine. Alle gutta hadde ikke fått ned begge ballene sine, men det kommer jo etter hvert. Valp 4 var den eneste som hadde begge på plass. De fikk vaksine, chipp og valpeskjekk. Her kommer noen bilder:

Bilde av hele flokken i buret til Happy!

Slenger ikke med så mange bilder fra vi var hos dyrlegen, men her er noen få! 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Photoshoot-Ann Helen

 

Fotograf: Henriette 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Klar til siste år på skolen

Sitter og tenker tilbake på skolen og da jeg faktisk så for meg at jeg skulle begynne på ungdomsskolen og endelig bli ferdig med grunnskolen. Jeg har jo blitt plaget, mobbet, ertet og trakasert oppover årene og kanskje ikke så rart jeg gledet meg den gangen til å bli ferdig. 

Nå tenker jeg at jeg får bare nyte det siste året, selv etter åssen de 9årene mine på skolen har vært. Veit jeg kommer til å være veldig lei meg når jeg er ferdig med Hallingby Skole. 

Når jeg begynner på skolen igjen, så har jeg satt meg inn i hodet åssen jeg skal forholde meg til dette siste skoleåret, utenom å tenke på hva barnevernet og skolen mener egentlig. Jeg veit nok planene dems og det er helt greit. Men jeg har tenkt til å fullføre dette skoleåret med glans, og oppføre meg på den riktige måten som jeg alltid har prøvd.
Ting er ikke så lett å forandres hvis man tenker tilbake på bakhistorien min, på skolen altså. Da jeg var mindre gjorde elevene i min klasse og de andre klassene ting som førte til at jeg gjorde dumme ting. Dumme ting som alle kommer til å huske i flere år, det er jo ikke glemt enda… Jeg velger faktisk å ikke skrive spesifikt om de tingene for da veit jeg de fortsatt kommer til å bli husket og sagt. Jeg blåser egentlig i det som har skjedd, og driter egentlig i alt drittslening. Men jeg har jobbet ganske hardt med meg selv, selv om jeg har hørt at så og si ingen lærere ser det! Jeg skal også fortsette å jobbe med meg selv i 10ende klasse og ting har faktisk blitt bedre når jeg har jobbet med meg selv og håper ting blir enda bedre i 10ende. Skal også prøve å få enda bedre karakterer i 10ende klasse, for det har bare minsket og minsket for vært semester. Grunnen til det er noe jeg ikke ønsker å utgi på bloggen, men håper virkelig det ordner seg nå..

Har også nå gjort klart så og si alle skoleting til skolen begynner igjen. Kjøpt inn nytt penal og nye fargeblyanter som vanlig. Viskelær er på plass, mangler noen penner og vanlig gråblyanter, så får vel kjøpe det etter hvert. Invistert også med 3 markeringstusjer, 20 ruller med bokbind og en postmappe som jeg ikke helt sikker på om jeg kommer til å bruke til skolen enda…

Noen raske bilder jeg bare tok fra sengekanten:
:
1kr. stk. (Nille)


5kr. stk. (Nille)


Postmappe 9kr.  (Søstrene Grene)
Penal 29.90kr. (Nille)
Fargeblyanter 49.90kr. (Nille)
Markeringstusjer 5kr. stk. (Nille) 
Viskelær 5kr. stk. (Nille) 

 

Er du klar for skolestart eller hva skal du drive med til høsten nå?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen