UKENS SPØRSMÅL #113- FLYTTE, DRØMMER FOR FREMTIDEN, VENNSKAP..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Kunne dere tenke dere å flytte fra Hønefoss? 
Vi har snakket mye om det, og vi begge ønsker å bygge opp livet vårt sammen et annet sted med barn, hus osv. 

Hvilke land har du vært i? Noen drømmer å dra til? 
Jeg har kun vært i Sverige, Tyskland og London i Storbritannia. Har også gått av båten i Danmark og vært der noen timer, men fikk ikke noe spesielt inntrykk. Tror det er bare der jeg har vært, så jeg har veldig lyst til å oppleve mye mer av verden og landet vårt. Ingen spesifikke ønsker, men veldig lyst til å reise tilbake til London. 

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? 
Jeg prøver å ikke tenke så mye på det perfekte, men heller hva jeg får til og ting jeg er takknemlig for i hverdagen. Fallhøyden kan bli så forferdelig stor om man prøver å leve på “rosa skyer” og tenker at alt er perfekt. For livet kan brått snu. Men en god dag for meg, er en dag uten smerter og/eller angst. 

Hva heter du på Instagram? 
Jeg heter AnnHelen.Nygaard, klikk her for å komme direkte til kontoen min. 

Hva er din drømmeutdannelse eller jobb? (Om ikke noe hindret deg).
Jeg er veldig usikker på det. Har alltid likt å jobbe med mennesker og hatt et ønske om å hjelpe andre, men jeg er usikker på hva jeg ville jobbet med innenfor det. Har også jobbet som resepsjonist/kundekonsulent for et strømselskap her i Hønefoss. Det er den beste jobben jeg har hatt, så det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen. Men om ikke noe hindret meg så hadde jeg hatt veldig lyst til å drive for meg selv med sosiale medier eller skape noe eget. 

Kunne du blitt venn med en jente på 19 år? 
Ja, det kunne jeg. Jeg vil gjerne bli kjent med andre mennesker, og snakker daglig med mennesker som både er på den alderen og 40+. Så om du som skrev dette spørsmålet eller noen andre vil bli kjent, så er det bare å ta kontakt. 

Hva er det beste med deg selv som du synes selv. Og hva er det mest negative med deg selv?
Det beste er at jeg har veldig mye omsorg for andre, men det negative med det er at jeg da ofte tar på meg hvordan andre har det følelsesmessig, får fort dårlig samvittighet, legger ofte skyld på meg selv og har en veldig stor ansvarfølelse som ikke er så bra for meg. Dette prøver jeg å jobbe med.. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål? 

 

NYE KLÆR FRA JUNKYARD + TO RABATTKODER

Reklame | Junkyard

Jeg har mottatt en ny pakke i posten fra Junkyard, og denne pakken har jeg gledet meg veldig til å vise dere. Jeg var innom butikken deres på Strømmen Storsenter for noen uker siden, og da fikk jeg så mye inspirasjon. Prøvde deriblant en oversize blazer, noe jeg aldri hadde sett for meg at jeg ville kle. Endte med å klikke hjem denne knallrosa på bilde. Hvor fin er ikke den? Kan matches med så mange forskjellige antrekk. 

Blazer HER

Antrekket på bilde under er helt klart min favoritt. Skjørtet hadde jeg fra før, men jeg var veldig skeptisk på overdelen om den ville passe meg. Men jeg har tenkt så mye på den, så jeg måtte bare prøve- og jeg bare elsker det som et sett. Føler meg så bra!! 

Topp HER // Skjørt HER 

Denne genseren er så behagelig på, men samtidig så fin og litt pyntelig (?). Vil si den er litt oversized for meg, men det er kanskje det jeg elsker mest med den.

Genser HER

Jeg har selvfølgelig også fått rabattkode til dere. Ikke bare en, men to!! ANNHELEN3FOR2 gir deg det billigste produktet gratis, denne gjelder også på salgsvarer. ANNHELEN20 gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer (også under 500kr). Den sistnevnte rabattkoden gjelder også i butikk, med fremvisning av bilde jeg har lagt ved under. Kodene gjelder for NO, SE, DK, FI, DE og EU, og er gyldig t.o.m 2. juli. 

HVA SKJER MED BLOGGEN?

Hallo dere. Nå er det 4 måneder siden jeg var innom her sist. Har faktisk ikke logget meg inn her heller, før for et par dager siden. Oppdaget da at flere av dere hadde lagt igjen noen hyggelige kommentarer som jeg ikke hadde sett heller, så det var veldig koselig å komme tilbake til

Så hva skjedde? Akkurat hvorfor jeg sluttet å oppdatere der og da husker jeg ikke. Men det har vært mye den siste tiden og jeg har trengt å bare trekke meg litt tilbake. Her på bloggen er jo der jeg pleide å være mest personlig tidligere, mens nå har det vært mer på snap. Så i blant har jeg delt noe der, men ikke alt. Jeg har som sagt trengt å bare trekke meg litt tilbake og bare være meg, og ikke dele alt. Fremover har jeg veldig lyst til å bli mer aktiv her igjen. Jeg har alltid elsket å skrive og dele, og det å formulere seg skriftlig kan være litt lettere i blant. Da kan jeg skrive litt, og endre/slette noe før det publiseres. Hvor ofte jeg vil oppdatere her, er jeg usikker på. Men jeg vil komme tilbake litt etter litt.

Håper dere alle har det bra, og at det skjer noe bra i livet deres om dagen