1 uke siden Sondre ble borte fra oss!

I dag er det 1 uke siden Sondre gikk bort fra oss! Det er helt ufattelig både for meg og mange andre fremdeles. Jeg klarer ikke å fatte at han er borte. Rart å tenke på at jeg aldri får sett han igjen, klarer ikke å begripe det enda. Som sagt så har jeg ikke prata med han så mye før, men jeg må igjen si jeg var glad i han. Slenger med det samme bilde som jeg la ut på lørdag fordi jeg er ekstremt glad i det bilde!

Sondre jeg håper du har det bra der du er nå! Du er virkelig savnet av meg og flere hundre andre! Glad i deg Sondre<3
Du er sterk Oona, elsker deg! <3
Høyt elsket, dypt savnet!
Rest in peace <3

Vi blogges =) <3
-Ann Helen

Til minne om Sondre

Kjente ikke Sondre så godt, men jeg vil vise at jeg bryr meg før jeg poster innlegg videre på bloggen min. Jeg har ikke så mye å skrive fordi jeg kjente han nesten ikke.


Dette innlegget handler om gutten som døde i trafikkulykken på onsdag.

Sondre Elton Rolid 29.09.1995-11.09.2013

Kjære Sondre!

Da jeg fikk vite at du var død fikk jeg virkelig skjokk.. Det første jeg tenkte var: “Sondre, bestevennen til Oona!”. Jeg ble virkelig lei meg og det er virkelig trist at du er borte. 3 ganger eller noe har jeg møtt deg før og jeg veit jeg ikke kjente deg godt, men jeg må ærlig si jeg var glad i deg for det. Du virket som en snill og hyggelig gutt med alltid et smil på lur. Dagen du døde kom jeg plutselig på at jeg har jo noen bilder av deg, meg og Oona på telefonen. De tok vi mandag 2. september. Det var virkelig rart og se de igjen. Det er rart å tenke på at jeg aldri kommer til å se deg igjen. Siste dagen jeg så deg var 9 dager før du døde, da vi tok bilde sammen vi 3. 

Du og Oona satt på krakken og så på duene, mens jeg og Henriette lekte på lekestativet. Vi kom bort til dere og lo virkelig masse. Oona satt der med bolla si som hun til og med kunne blåse opp. Duene fikk bolle av dere og beit dere i finger`n. 

Nå Sondre håper jeg du virkelig er på et bedre sted!
Du døde alt for tidlig, 17år gammel ble du. Litt over 2 uker til du skulle bli 18år, og det veit jeg du gleda deg til!
Tankene mine går til familien din, dine nærmeste og vennene dine! 
Det er helt jævlig at du er borte, men håper du har det bra der du er og at vi ses igjen en gang! <3 

Høyt elsket,
dypt savnet! <3 

Fremdels to valper igjen til salgs!

Vi har fremdeles to valper igjen til salgs og jeg skrev en ny salgsannonse på bloggen til valpene i går! Så er du intrisert en nydelig bamse eller kjenner noen som er der. Klikk på linken under!!
Trykk her!! 

Happy (mor)

King (far) og Happy (mor)

(Valp 4)


Bilde av hvor stor valp 4 har blitt nå

Valp 6

Bilde av hvor stor valp 6 har blitt nå.

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen