DET BLIR BEDRE..

Jeg har ikke vært veldig aktiv på bloggen dette året her, men jeg ser stadig folk som er innom. Som regel ville jeg skrevet minst to innlegg per dag, men sånn som jeg har det nå kommer jeg kanskje med 3-4 innlegg i uka. Jeg setter veldig stor pris på at dere følger meg, det betyr veldig mye! Jeg skammer meg.. Jeg vil bli bedre med bloggen, for dette er noe jeg trives med, men det aller viktigste er å få livet sitt på plass først.

Det har seg slikt at livet er ikke en dans på roser. Man skal igjennom mange oppturer, men også nedturer. Ikke bare jeg, men også veldig mange andre rundt meg. Jeg har mange rundt meg som sliter, og jeg vil hjelpe alle sammen. Jeg er en person som aller helst vil hjelpe andre, før meg selv. Problemet er bare at når man ikke har det greit meg seg selv, er det ikke lett å hjelpe andre. Jeg får så vondt av de som ikke har det bra, det merkes på kroppen når jeg veit de ikke har det bra og at jeg ikke har det bra selv. Det er faktisk ikke bare en grunn til at livet mitt ikke er som det burde, men det bygger på hverandre også topper det seg. Jeg har jo mange ting jeg må forholde meg til selv om jeg selv har det tøft. Jeg må gjøre det bra på skolen, det er egentlig det viktigste tiltaket jeg må gjøre nå, for at jeg skal få det bedre neste skoleår. Men det er også flere andre ting. Håper noen brikker i livet snart faller på plass, men enn så lenge må man bare ta tida til hjelp.. Det blir bedre.. håper jeg?


You can close your eyes to hide the things you don`t want to see, but you can`t close your heart to hide the thing you don`t want to feel.
Synes dette er en qoute som passer godt livet mitt om dagen..

Noen av dere har kanskje vinterferie, slik som meg? Og noen av dere måtte kanskje tilbake på skolebenken i dag? Uansett ferie, skole eller jobb, så håper jeg dere alle får en kjempefin uke! Vinterferien min hadde overhode ingen bra start, og ble overhode ikke slik som jeg hadde håpet den skulle bli. Heldigvis har jeg gode venner midt oppi alt som støtter meg gjennom tykt og tynt. Men satser på at uka har en bedre slutt, har hvertfall noe å glede meg til. På onsdag skal jeg bort, noe jeg tenkte å skrive mer om senere.

 

– Ann Helen

VINTERFERIE

Noen av dere har kanskje hatt vinterferie denne uka? Og noen har det i kommende uke sånn som meg? Uansett, jeg håper dere som har hatt vinterferie dene uka har kost seg masse og dere som har det den kommende uka får en super ferie! I skrivende stund sitter jeg på bussen til Hønefoss. Skjønner egentlig ikke meningen med å dra dit i dag, føler jeg ikke har noe å dra dit for. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan å kose meg i ferien og gjøre noe ut av den.

 

 

– Ann Helen

 

PRØVE EKSAMEN

God dag kjære lesere! Hvordan går det med dere? ♥ Uka er godt i gang, og jeg har bare en dag igjen på skolen før vinterferie. Det kjennes fantastisk ut! Det er så mye lekser og styr om dagen, tillegg til ting som skjer i det private liv. Men akkurat nå sitter jeg med en lettelse. Jeg er nettopp ferdig med prøveeksamen, og det gikk bedre enn forventet. Jeg har veldig presentasjonsangst og siden hode mitt ikke klarer å være på rett plass om dagen, så jeg hadde trodd jeg skulle løpe ut dørene tårer med en strykkarakter. Men slik ble det overhode ikke. Jeg gikk rolig ut av døra, med en helt grei karakter. Og for dere som ikke veit det, går jeg helsefagarbeider, noe jeg overhode ikke ønsket. Jeg byttet også videregående skole rett før jul fra Ål til Åssiden, noe som gjør at de i klassen har kommet lengre på noen temaer enn meg, slik at det mye jeg må lese og ta igjen sev. Men på grunn av at jeg går en linje innenfor noe jeg ikke trives med, syns jeg at mye av det vi gjør på skolen er utrolig vanskelig, men heldigvis fikk vi et tema som jeg har hatt undervisning sammen med klassen min her på Åssiden vgs. Vi fikk vite i går at vi hadde om Parkinsons sykdom og i dag 5 minutter før jeg skulle utføre prosedyren fikk jeg vite hva jeg skulle gjøre. Da jeg fikk oppgaven var jeg usikker på hvordan jeg ville løse deg, men jeg tenker det er viktig å ikke sette for høye krav og mål til deg selv, for da klarer man de målene man har satt seg.Nå skal jeg straks sette i gang med å lage middag til meg og bestemor. Håper dere alle får en kjempefin dag videre!

 

– Ann Helen

 

 

 

 

FINESTE DAMA I VERDEN


Oldemor♥

Oldemoren vår en den beste som finnes, tiden med deg, vi alltid vil minnes.
For du gir oss masse kos og stiller alltd opp, og derfor synes vi , at du er bare opp!

Klokeste, snilleste, godeste og fineste dama i verden. Ingen er så god og har så stort hjerte som deg. Føler meg veldig heldig som har deg i livet mitt! Glad i deg♥

 

– Ann Helen

JEG STREBER ETTER ET BEDRE LIV, FORDI DET HAR GITT MEG FOR MYE MOTGANG

Jeg streber etter å prestere godt på skolen, fordi karakterene mine ikke er høye nok. Jeg streber etter å være et bra mennneske, fordi jeg føler jeg bare ødelegger. Jeg streber etter å være den perfekte kjæresten, fordi jeg føler meg ikke bra nok. Jeg streber etter å holde familien sammen, fordi jeg ser ikke for meg fremtiden uten dem. Jeg streber etter å ha en bra blogg, fordi jeg veit den kunne vært mye bedre. Jeg streber etter et finere utseende og bedre kropp fordi selvtilliten min er ikke høy nok. Jeg streber etter et bedre liv, fordi det har gitt meg for mye motgang.

Akkurat nå føler jeg meg helt ødelagt og knust. Jeg klarte så vidt å reise meg opp i dag for å dra til bestemor som er mitt bosted frem til sommeren, så uken som kommer nå blir tøff. I tillegg har vi veldig mye som skal gjøres på skolen denne uken, blant annet prøve eksamen. Jeg er en person som aldri gir opp, jeg skal klare dette. Jeg pleier heller aldri å være den person som klager spesielt om livet, men biter tennene sammen, gang på gang. Men akkurat nå har kroppen min sagt stopp! Jeg skjelver, har dårlig matlyst, jeg sover lite og tårene renner mye. Livet skal ikke alltid være enkelt og det har jeg fått smake på helt siden jeg var ei lita tulle. Jeg letet faktisk litt tilbake i arkivet på bloggen her i dag. Jeg trodde mine værste år var for noen år tilbake, men ingenting slår dette. Det må til noen vonde dager for at det skal bli noen gode dager. Jeg ber ikke om et perfekt A4 liv, for det er noe jeg aldri kunne tenke meg. Det eneste jeg ønsker er at et par brikker i livet faller på plass snart.

 

 

– Ann Helen

JEG HADDE ALDRI TRODD DET SKULLE GÅ SÅ LANGT..

Skulle egentlig skrevet dette innlegget i går. Men dagen ble overhode ikke som jeg forestilte meg. Noen dager er bedre enn andre, og noen er desidert mye værre. Men at det skulle gå så langt som det gjorde i går hadde jeg aldri trodd.. Jeg har kommet ned i en gjørme jeg ikke helt veit hvordan jeg skal komme opp igjen fra. Jeg tror det eneste jeg kan gjøre er å ta et steg om gangen helt til jeg kommer meg på toppen igjen. Jeg lever i troen på at ting skal bli bra igjen, for det gjør det, men det vanskelig å si når!

Jeg er hjemme igjen i Hønefoss. Tok velfortjent langhelg i går, vi har hjemmeoppgave i dag. Jeg veit om jeg vil si det er positivt eller negativt at det er helg.. Denne uken har gått bare i surr, så jeg må jo si de er godt å få et avbrekk fra skolen. Men samtidig veit jeg at neste uke vil bli en svært tøff uke. Konsentrasjonen på skolen er overhode ikke på plass og det vil ta lang tid før den kommer tilbake når ting i det private liv er vanskelig. Jeg får ta uken som den kommer og håpe på det beste.

 

 

– Ann Helen

JEG SER FREMGANG

Skal snart legge meg til å sove (om jeg klarer?)… men tenkte skrive litt først. Har fri fra skolen i morgen. Eller i disse dager holder vi nemlig på med prøveeksamen, så i morgen skal jeg være pasienten til ei i pararell-klassen som har prøveeksamen, også har jeg det neste uke med ei annen jente som pasient. Skal derfor møte opp på skolen rundt 13 i morgen og er ferdig en time senere. Så utrolig deilig, håper jeg bare klarer å sove lenge i morgen. Merker jeg trenger en dag å hvile ut litt på, men som regel når jeg har fridager våkner jeg så tidlig.  Denne uken kommer til å gå fort, selv om dagene føles veldig lange. Har faktisk fri på fredag også, på grunn av en hjemmeoppgave vi har.

I dag hadde jeg kjøretime igjen. Vel, har hatt det en del ganger utenom å skrive det eller fortelle det til noen. Jeg begynner endelig å se fremgangen på dette og jeg ser virkelig fram til å gå lappen om noen måneder!

 

– Ann Helen

VERDENS BESTE

Trenger jeg å si mer? Hun er perfekt på alle måter!♥ Savner min lille Milla og resten av flokken med hundene mine som er hjemme i Hønefoss. Eneste grunnen til at jeg drar hjem dit i helgene, er fordi jeg savner dem så utrolig mye.. De alle har hver sin gode personlighet, vondt å ikke se dem så ofte som før.

  

– Ann Helen

EVENT 16

På lørdag fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle dra på dette store ungdomsarrangementet i Hønefoss. Anita, Hilda og jeg! I hovedsak handlet dette om FIFA-turnering, men arrangementet var så mye mer. Det var kiosk, musikk og aktiviteter man kunne gjøre. Jeg og Anita var blant annet med på bli ny- dag. På toppen av det hele var det konserter. Først sang noen folk fra UKM, også var jeg og Bibbi på scenen å danset med Omar og Fabe. Sinnsykt gøy!! Men dette var ikke alt, til slutt kom The Main Level. Da tok det helt av!!  Helt sjukt fantastisk kveld med herlige mennesker. Resultatet av konserten var å våkne opp med hes stemme fordi han ene vakta ba meg om å lage litt mer liv, haha!



Måtte bare slenge med et bilde av og Anita etter vi hadde blitt sminket!

 

 

– Ann Helen

VALENTINES DAY

Dette innlegget skulle jeg egentlig lagt ut i går, men ble så seint da jeg kom hjem igjen. Skulle egentlig ta toget hjem igjen i går, men det ble satt inn buss for tog så tok litt lengre tid før jeg var hjemme. Helgen har egentlig vært et rent mareritt. Har blitt lite søvn og tårevåte netter, og fant derfor ut at jeg ikke ville bare sitte hjemme på dagtid. Både lørdag og søndag ble to minnerike dager tross for at jeg ikke var helt utvilt.

I går er det både valentines day og morsdag på samme dag, og jeg var verken vært sammen med kjæresten eller mamma. Derimot var jeg ute å spist sammen med vennegjengen min, noe som var veldig hyggelig. Etter jeg flytta fra Hønefoss blir det så liten tid til å være sammen, så i går var vi samlet hele gjengen.


 

 

 

– Ann Helen