BESTE DAGEN I UKA

Beste dagen i uka er kommet, og enda bedre er det at høstferien endelig er her. Jeg kan ikke noe annet enn å være glad for det altså, virkelig! Det ble en hard start på skoleåret, og nå kan jeg endelig puste og slappe av en uke. Skal forsøke etter beste evne å være så egoistisk som mulig, og bare tenke på meg selv. Jeg er for flink til å tenke på alle andre enn meg selv, men man må faktisk tenke på seg selv litt også noen ganger, noe jeg overhode ikke er flink til.

Må beklage for lite oppdatering, men dagen i går gikk i ett. Skoledagen var lang, og etter skolen måtte jeg slappe av litt før det bar av sted til russekro. Kan tro jeg er sliten i dag, hehe. Ble ikke så mye alkohol innabords på meg, men derimot lite søvn tæra på. Jupp, 4 timer søvn får skoledagen til å virke som en evighet.. Trodde virkelig ikke dagen skulle ta slutt, hvert fall ikke når vi startet skoledagen med å løpe 400 meter på kortest mulig tid i gymtimen.

I skrivende stund sover Martin allerede. Etter å ha sovet 3 timer på ettermiddagen, er jeg overhode ikke trøtt nå i det hele tatt nå. Men jeg må si at det var godt å kunne sette seg ned å puste, etter at det har gått i ett siden halv åtte i dag. Matlaging, oppvask og jeg har nettopp tatt ut de nybakte sjokoladebollene fra ovnen. Dufter himmelsk. Vekt Martin slik at han fikk smakt på dem også, før han sovnet igjen. Han synes de smakte like godt, som jeg synes. Full pott med “husmor-poeng” til meg der altså, haha!


Nå skal jeg se litt på serie, før jeg tar kvelden. Skal tidlig opp for å dra til Solbergelva i morgen, så trenger litt søvn. Ønsker alle en riktig god helg! Til dere med høstferie, kos dere masse og nyt ferien.

 

– Ann Helen

 

TELLER NED DAGER

Jeg er så sliten om dagen, og jeg kan egentlig ikke helt sette ord på hvorfor. Men det må nok være på grunnlag av hvordan situasjonen er, og hvordan livet mitt er generelt. Mye har skjedd på kort tid, og det tar virkelig på energien min. Med en gang jeg er ferdig på skolen, vil jeg aller helst hjem for å sove.

Oldemors bortgang er veldig vond, i tillegg til at jeg går igjennom en anmeldelse som tar så utrolig lang tid, jeg opplever at mennesker svikter meg, og det å gå på skole ved siden av alt dette er hardt. Men med stor viljestyrke og sterk psyke, kommer jeg meg igjennom det meste. Jeg er sliten, og nedtellingen til ferie er i full gang for å si det sånn..


 

 

– Ann Helen

EN FANTASTISK NYHET

Forrige mandag fikk vi en fantastisk nyhet, som både tobeinte og firbeinte er glad for. For et par måneder tilbake fikk vi et brev i posten. Et brev som forandret livet våres på mange måter. Vi måtte flytte fra et sted som pappa har bodd i 25år og som jeg har bodd hele livet mitt. Grunnlaget for det er at det ikke er lov med dyr her vi bor, noe jeg må si at jeg ikke visste noe om. 

Etter mye om og men med å søke om å fortsatt bo der, har vi fått beskjed at vi kan bli boende allikevel. Dette er en veldig stor lettelse for oss. Vi har jo lenge sett på steder å bo, noe som ikke har vært like enkelt. Det er ikke alle som godtar hund, NAV-garanti, og dessuten er leien dyrere jo nærere byen man kommer. I tillegg er det vanskelig for pappa å skulle flytte på et nytt sted med tanke på det sosiale, så han er ekstra letta for at vi slipper å måtte flytte.  

Vi er veldig glad for at de ser situasjon, og at  de ser at det vil bli et stort problem å kvitte oss med hundene. I brevet får vi også beskjed om at det kan være lurt for oss å se på leiligheter og om vi ser noen som er passende bør vi søke på den. Men det står klart og tydelig at utkastelsen er trukket tilbake. Hurra!!


Til slutt må vi bare takke for alle som delte innlegget våres angående flyttingen, og som prøvde å hjelpe oss til å finne en leilighet. Vi satt stor pris på det, men setter enda større pris på at vi fikk bli boende på Hallingby.

 

– Ann Helen

HVORFOR ER DU ANONYM?

Kjære nettroll. Ja du som sitter bak skjermen og kommenterer nedlatende anonymt på bloggen min. Hvorfor kommenterer du anonymt når du legger fra deg en kommentar? For du sitter jo bak skjermen og ønsker å være bedre enn meg. Du ønsker oppmerksomhet. Du ønsker selvtillit. Du ønsker å føle deg bra. Det er helt greit om du ikke liker meg, og du skal få lov til det å ha din mening. Man kan ikke bli likt av alle og det må man bare leve med. Nå skal ikke jeg sette meg selv i et godt lys og mene at jeg er best her i verden, for det er jeg langt ifra. Men hvordan kan du føle deg bedre når du velger å være anonym? Hvorfor velger du å skjule meningene dine? Er du redd? Står du ikke for dem?

Når jeg får fine kommentarer her på bloggen legges det som oftest med navn, og i flere tilfeller etternavn og bloggadresse. Men hvorfor er det slik at du som kommenterer noe stygt skjuler hvem du er? Skal du først skrive noe sitte tøff bak skjermen å skrive noe stygt, så får du absolutt stå for det også mener jeg.

Jeg har valgt å “publisere” de fleste kommentarene her på bloggen, nedlatende og stygge også. Dette fordi jeg har lært å takle de nedlatende kommentarene og ikke bryr meg noe særlig om det. Med å la disse være “publisert” viser jeg deg som sitter bak skjermen at dette ikke tar min oppmerksomhet. Jeg er så heldig som har så mange flotte lesere, som kommenterer fine og gode kommentarer. Disse overdøver deg, og jeg setter ekstremt stor pris på disse menneskene.

Til slutt må jeg bare si at dette er ikke ment som et hat innlegg til nettmobbere. Jeg syns faktisk synd på de som sitter bak skjermen og gjemmer seg med å skrive slik kommentarer. De har nok blitt mobbet selv og har det ikke bra med seg selv dessverre. Alle fortjener å ha det bra og er like mye verdt. Men jeg ønsker også å sette dette litt i perspektiv, at det ikke er greit å mobbe eller skrive stygt om andre..

Tanker om innlegget?

 

– Ann Helen

MY HEART WAS NOT READY

3 uker er gått uten å se smilet ditt, høre stemmen din og få en av dine gode klemmer. Dagene er ikke de samme, og det er ufattelig at jeg aldri skal få se deg igjen..  Savner deg sånn oldemor♥ Det gjør så vondt, men håper du har det bra der du er nå.. 

 

– Ann Helen
 

EN FANTASTISK DAG

Dette har virkelig vært en fantastisk dag. Jeg kan faktisk ikke huske når sist jeg hadde en så fin dag som denne. Det å kunne senke skuldrene og tenke på andre ting noen timer føles bra. Det er godt å ha slike dager midt oppi alt vonde, og slike dager betyr så mye.

Endelig fikk jeg møtt ei av mine aller beste venninner igjen. Marthe har flyttet en stykke unna, og derfor ses vi ikke så ofte lenger. Det var veldig hyggelig å treffe henne igjen, og ikke minst få treffe hennes tredje barn Lucas♥ Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle få se han før om flere måneder, men etter nesten 3 uker fikk jeg faktisk møte han. Han er så skjønn, en skikkelig kjekkas altså! Dagen har gått til å snakke masse, og handle litt. Ble ingen handling på meg, men allikevel veldig hyggelig å endelig være sammen igjen. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg blir bitte litt baby syk. Følelsen av å gå med lille Lucas på armen, kan ikke beskrives. Men det blir nok ikke barn på meg på flere år, hehe! Var også heldig å få se Emily og Angelica igjen, de har blitt så store jenter. Tiden går virkelig altfor fort♥

 

– Ann Helen 

BLOGGER MØTER TOPPBLOGGER

Det har blitt litt bloggfravær fra min side nå. Har rett og slett hatt mye å tenke på, og vært utrolig sliten. I tillegg har jeg vært syk hele uka. Det er typisk meg å bli syk nå som det er innført fraværsgrense, eller hva? Jeg som alltid har vært frisk og rask liksom. Men uansett, uka har gått unna og jeg har vært der alle timene hele uka. Bortsett fra å prøve å slappe av mest mulig, har uka har gått til det vanlige. Lekser, lekser og enda mer lekser. Påbygg er virkelig hardt, men det visste jeg så klart om fra før av.

I går var det Nattåpent på senteret hvor jeg bor. Masse tilbud, ble noen få innkjøp på meg i grunn. Sophie Elise var også der. Det ble intervju på scenen, og etterpå fikk vi lov til å ta selife med hun. Syns det var dårlig at det ikke var noe mer opplegg, at hun kunne vist frem noen klær eller noe, eller at vi i det minste kunne få snakket litt med henne. Men jeg skjønner at tidskjemaet var knapt også. Uansett var det veldig gøy å få tatt bilde med henne. Alt i alt, ble det en hyggelig kveld med gode venner.


 

 

– Ann Helen

PAKKE I POSTEN BLE TIL STOR SKUFFELSE

På fredag mottok jeg min første pakke fra Nelly. Bestilte meg 3 hvite nydelige kjoler derfra. Det er alltid skummelt å bestille på nett synes jeg, og særlig når jeg gjelder klær. Plaggene kan være helt totalt forskjellige i størrelser, og det var dem. Jeg lovde dere forrige uke bilder av dem, men dessverre passet bare 1/3 kjoler meg. Så klart bare meg selv å takke for at dem ikke passet, både angående størrelse og passform. Det ble en stor skuffelse, men bedre lykke neste gang!

 


Utrolig nok var det den som hadde minst størrelse som passet meg, og det er den i midten. Elsker den! De to andre skal selges tenker jeg. Jeg veit jeg kan returnere plaggene som jeg ikke ønsker, tilbake. Tror nok jeg ikke kommer til å gjøre det, da jeg har ei venninne som er mulig interessert i den ene kjolen. Jeg får se an.

Hva syns dere om kjolene?

 

 – Ann Helen

35 SPØRSMÅL OG SVAR

Inspirert av konatil.blogg.no

1. Hvor gammel er du?
18år

2. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Gammel. Helt ærlig så føler jeg meg ikke som andre 18åringer..

3. Hva ville du bli da du var liten?
Barn og ungdomsarbeider

4. Hvor mange søsken har du?
En storesøster på jorda og en storebror i himmelen💕

5. Hvilken øyenfarge har du?
Blå

6. Hva er ditt favorittsted?
Hjemme. Elsker å tilbringe til med pappa og våres skjønne små hunder♥

7. Hvem ringte du sist?
Pappa

8. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
Den standard iPhone ringetonen, såkalt åpning.

9. Hva stod det i den siste sms’en du mottok?
“Du har 2 tapte anrop fra ********, 20.09 18:02. Ukjent nummer? http://tlf.psmini.no/********. Hilsen Telia”

10. Hva liker du best – å ringe eller sende sms?
Det varier alt ettersom.

11. Når så du moren din sist?
Cirka et halvt år siden.. Eller nei, så henne i oldemors begravelse.

12. Hva drikker du helst til frokost?
Melk eller eplejuice

13. Eier du dyrebare smykker?
Eier bunadssmykker, om det telles?

14. Hva hører på akkurat nå?
En snorkende pappa, og en rolig avslappa Milla som lager noen små snorkelyder, eller ynkelyder (?). Lille snuppa er ikke helt i form i kveld, men sover godt ved siden av meg nå♥

15. Hva har du alltid i vesken?
Telefon, lader, ørepropper, lommebok, pc, lader og nøkler.

16. Når står du opp i hverdagen?
Klokka 6. Alt for tidlig om morgenen…

17. Når står du opp i helgene?
Alt fra 10-12.

18. Sover du på en spesiell side?
Bytter på alt ettersom hvor jeg sover..

19. Hva kan holde deg våken om natta?
Det KAN være syke hundene.

20. Hva var det siste du spiste?
BLT med kylling, nam nam!

21. Hva var det siste du drakk?
7 Up

22. Har du noen gang vært forelsket?
Ja, flere ganger..

Hvor mange steder har du bodd?
Har alltid bodd på det samme stedet som jeg gjør nå, sammen med pappa. Men da jeg bodde litt hos mamma tidligere, flytta vi mye. Har bodd blant annet i Oslo, Kongsvinger, Heggen og Hønefoss.

23. Hva har du hatt av kjæledyr?
Katt, kanin og hund.

24. Når er Norge på sitt beste?
I juni. Elsker perioden hvor sommeren er kommet for fullt. Følelsen av varme, bade og spise is er fantastisk. Og sist men ikke minst- sommerferie!

25. Hva er drømmejobben din?
Toppblogger.

26. Favorittfarge?
Rosa.

27. Når var du i kirken sist?
Sist onsdag, oldemors begravelse..♥

28. Hva var det siste du kjøpte?
Mat & Drikke.

29. Hvilke bok leste du sist?
Englepappa.

30. Har du noen gang vært i kontakt med politiet?
Ja.. Mange ganger, på grunn av anmeldelsen.

31. Hva ønsker du deg mest akkurat nå?
Litt klisjé kanskje.. Men akkurat nå ønsker jeg meg faktisk en å dele livet mitt med. Lei av å se alle rundt meg ha en å dele livet sitt med og ikke jeg.. Forstå meg rett, jeg er glad på deres vegne, men jeg fortjener det samme etter alt drittet jeg har vært igjennom. Har trivdes som singel lenge, men ikke nå lenger. Haha!

32. Har du tatoveringer?
Nei, men har veldig lyst på.

33. Hva var det siste du grublet på?
Tankene mine svirrer mye om dagen. Tenker mye på oldemor som gikk bort for 16 dager siden.. men jeg må også si at jeg tenker mye på en anmeldelse som jeg går igjennom.

34. Hva er det siste du skal gjøre i kveld før du legger deg?
Pusse tenna, og gi en stor klem til pappa og hundene.

35. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget?
Legge meg å sove.
Bilderesultat for sweet dreams

 

– Ann Helen

KVELDENS TANKER..

Det er utrolig hvordan er fin dag kan bli snudd så fort om. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg sitter med tårer i øynene, mellom slagene på tastaturet. Helt ærlig så har jeg det ikke så veldig bra om dagen, og jeg skriver ikke dette innlegget for at andre skal synes synd på meg. Men jeg trenger å få ned litt ord i kveld. Det er flere grunner til at jeg har det slik som nå. I hovedsak er det på grunn av oldemors bortgang.. Dette har gjort at flere av de tingene som egentlig har plaget meg, er blitt skyvet til side. Forstå meg rett, tankene på de ulike tingene har vært der, men det har ikke vært hovedfokuset. Jeg har vært opptatt av å ta vare på de andre rundt meg i den situasjonen vi er i nå, og det gjør jeg fremdeles.

Men i går fikk jeg melding av advokaten min, og hun har purret på anmeldelsen min som ligger hos politiet. Det er helt utrolig hvor lang tid slike saker tar. Det har faktisk snart tatt 8 måneder, og jeg kjenner jeg begynner å bli lei. Det er vondt å ha det slik, og det er vondt å føle seg alene mitt opp i det hele. Det er sykt å se at de aller nærmeste som burde vært der for meg har svikta meg helt. Jeg kjenner et sterkt behov for å egentlig dele hele saken, anmeldelsen og alt med dere, uten å legge skjul på noe. Men det er noe som holder meg igjen dessverre, jeg klarer bare ikke helt å sette ord på hva..

 

– Ann Helen