MIN PÅSKEFERIE I BILDER

I skrivende stund sitter jeg på bussen på vei til bestemor. Skal bli godt å se henne igjen, etter å ikke sett henne på 1,5 uke! Påskeferie har vært så utrolig deilig, og jeg skulle ønske den varte enda lenger. Ser på det som både positivt og negativt å måtte tilbake til hverdagen med skole og de hverdagslige rutinene. Hverdagen og skoledagene er vanskelige, men å bo med bestemor gjør ting bedre. Denne uken har jeg virkelig kjent på hvor mye jeg savner Hønefoss. Jeg merker det bare jeg er hjemme der en helg også, men det er noe helt annet når jeg er hjemme i flere dager. I ferien har jeg hatt mye mer tid til venner, pappa og mine skjønne små hunder og alt annet jeg pleier å gjøre. Jeg savner stedet og alle de gode menneskene jeg har rundt meg der. I drammen har jeg min gode famiie, men langt ifra så mange venner å være med. Det skal sies at ferien har ikke bare vært fryd og gammen, men har også hatt med seg en del nedturer.. Uansett, her er noen bilder fra påskeferien♥

 

 

– Ann Helen

IKKE MIN DAG I DAG..

I dag er det overhode ikke min dag. Det er planleggingsdag på skolen min i dag, som betyr at det er en ekstra fridag for min del. Tross fridag, måtte jeg stå opp tidlig. Skulle egentlig ha kjøretime, men busser som jeg trodde gikk, gikk ikke. Og bussene gikk ikke i hop med hverandre, slik at kjøretimen min, fikk jeg ikke møtt opp på. Kjøretimen har jeg om 10 min i Drammen, men jeg er fremdeles i Hønefoss. Trodde jeg skulle rekke den, men hadde jeg visst at dette ikke gkk, så skulle jeg avbestilt den timen. Avbestilte den litt for seint kan man si..

Jeg har også prøvd å fikse dette med praksisplassen min, om å få ha det i Hønefoss istedenfor Drammen. Dette for at mye skal bli lettere for min egen del. Jeg var i kontakt med advokaten min slik at hun kunne snakke med skolen min. Men dette gikk visst ikke veien min, samme hvor mye jeg har prøvd. Hvor blir av tilretteleggingen og empatien. Vel.. jeg skal hvertfall ikke grave meg med. På mandag starter jeg med praksis, og samme hvor mye jeg gruer meg og ikke har lyst til det, så skal jeg møte opp med åpent sinn.


Været gjør heller ikke humøret noe bedre, men satser på at resten av dagen blir mye bedre!

 

 

– Ann Helen

 

JEG HAR ALDRI VÆRT GLAD I ALKOHOL

Helgen er over og dagen er derpå. Hele mystoryen min på snapchat er stappa med folk som drikker, hverdag som helg. Påsken blir brukt som unnskyldning nå, men hva med ellers? Jeg har aldri vært en person som er spesielt glad i å drikke alkohol. Ja jeg har vært på noen fester, men her holder jeg meg til noen rusbrus og det er det. Jeg er på en måte “mammaen” på festen, og passer på alle, både for at jeg selv ikke skal gjøre noe dumt og ikke minst for andre del. Jeg tenker at man like gjerne kan ha det gøy uten alkohol, for det kan man absolutt! Jeg er ikke avholds, jeg liker å være på fest i ny og ned, men jeg drikker med måte og har full kontroll.. Men jeg kan også dra på en fest og være edru, samme hvor kjedelig andre måtte tenke at det ville være. Jeg ser ikke gleden med å feste hver helg, for ja det dukker opp de samme folkene på mystory helg eller helg.  Man kan faktisk ha det like gøy edru, prøv selv! Å ha det like gøy, men slippe å våkne opp med fyllesyke og angst dagen etter. Snart fyller jeg 18år og da vil jeg gjerne holde en fest og invitere gode venner, men alkoholinntaket kommer ikke til å øke for det om. Alkohol blir det, men det finnes en grense..

Dagens utblåsning, sorry jeg ser bare ikke gleden deres..

 

– Ann Helen

HAPPY EASTER

Påskeferien er godt i gang oger i går var det allerede påskeaften. Det har gått så sinnsykt fort, samtidig som den var vært veldig treig og kjedelig. Jeg har egentlig ikke gjort så mye i ferien. Har vært med pappa og mine skjønne små hunder, tillegg til å rydde masse. Plutselig skal 2 rom bli til 1 og da er det mye som må kastes, sorteres og ryddes. Jeg sov også hos ei venninne tidligere i uka og i går var jeg på kino med 3 av mine flotte venninner. Men ellers snakker jeg svært lite med folk og gjør ingenting. Men det kan deilig i blant det også, selv om jeg liker at det skjer noe ofte.
Har ikke akkurat så stor påskefølelse heller. Her pyntes det ikke til påske og, det er bare jeg og pappa som har vært sammen hele påsken. Mange av dere får kanskje påskeegg av foreldrene dere eller familie i dag? Sånn har det ikke vært her de siste årene, jeg har laget mitt eget. I dag bestemte jeg meg for å lage et til både meg og pappa, og gjett om han ble overrasket og glad! Han fikk et litt mindre egg enn meg, så da bestemte jeg meg for å gi han noe ved siden av også. I mellom strømbruddene vi hadde her i dag, lagde jeg også pizza til oss. Det tok litt tid når strømmen gikk i hytt og pine, og  den ene gangen var den borte i 1 time, men til slutt fikk vi endelig spist. Håper dere alle har hatt en kjempefin påske♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

– Ann Helen

JEG ER NOMINERT! ER DU?

Jeg har blitt nominert til Liebster Awards av Else Berit, bloggen hennes finner dere HER. Jeg har aldri gjort det på denne måten før, men tok utfordringen på strak arm. Tusen takk for nominasjonen!

Regler:
1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk for nominasjonen.
2. Svar på de spørsmålene som du har blir stilt.
3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.
4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.
5. Gjør de som har nominert deg oppmerksom på nominasjonnen.

Svar på spørsmålene jeg fikk:

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge for snart 5år siden, fordi jeg ville ha et sted hvor jeg kunne skrive om tanker og følelser i hverdagen. Dette var en periode i livet hvor jeg sleit en del, og bloggen har hjulpet meg mye på veien.

Er du redd for noen dyr? I så fall hvilke dyr og hvorfor?
Hmm.. jeg er vel redd for de aller fleste “uvanlige” dyr vil jeg si, altså de som finnes i utlandet som vi ikke akkurat bruker som kjæledyr. Ellers er jeg veldig redd for sånne krypdyr og innsekter, særlig langbein som jeg kaller dem. Det må vel være fordi jeg syns dem er utrolig skumle og ekle. Æsj!

Det beste du får til middag?

Trenger jeg å si mer? Nam, beste jeg veit!

Ditt nyeste innkjøp?
Mine nyeste innkjøp tenkte jeg å lage et eget innlegg om.

Hva skulle du ønske at du var god til eller kunne som du ikke kan?
Det er så mye jeg skulle ønske jeg var god til blandt annet blogge, skole og kjøre bil. Dette er ting jeg har nødt til å bli bedre på, men det er veldig vanskelig slik som situasjonen er nå.

Beste feriested?
Jeg har ikke opplevd så mange steder i verken Norge eller verden generelt. Men jeg liker meg veldig godt i Sverige på en ferietur, var masse der når jeg var mindre. Vi hadde campingvogn i Charlottenberg, savner det masse! Ellers vil jeg gjerne oppleve flere steder i verden, det er spennende!

Ser du på tv-serie, isåfal hvilke serier?
Ser på litt forskjellige serier blandt annet Hotel Cæsar, Paradise Hotel, Bloggerne, Unge mødre (wow, det er det lenge siden jeg har sett på), LOVE. Det er jo mange serier jeg også følger med på som går over en liten periode bare.

Vis du hadde vunnet 10 millioner i lotta, hva hadde du gjort da?
Først og fremst ville jeg gitt litt til en veldelighetsaksjon, og gitt litt til noen i familien. Så ville jeg kjøpt meg bil, bygd et stort og flott hus og håpet på at jeg ville funnet mannen i mitt liv som ville flyttet inn. Og jeg ville også spart en del av det!

Fortell om en opplevelse som har betydd mye for deg?
Oi, det er flere! Men skal jeg velge ut en ville det vært Tysklandsturen som ikke er så lenge siden. 2 flotte dager sammen med Pernilla, Stina og Sofie, kjempekoselig. Jeg er i en vond periode nå, så denne turen gjorde virkelig susen. Her fikk jeg noen dager til å komme meg litt ut og tenke på helt andre ting.

Hvilke yrke ønsker du å utdanne deg til?
Det er jeg litt usikker på. Da jeg var yngre hadde jeg en plan, men jeg blir bare mer og mer usikker. En ting er sikkert, jeg vil hjelpe andre mennesker!

Smører du pålegg på den flate eller ruglette siden av knekkebrødet?
Ruglette siden.
 

Videre nominerer jeg (trykk på navnet for å komme på bloggen til personen):
Lina
Oona
Emilie-Therese
Inger Berit
Ingrid Kathrin
Viviann
Smiley
Henriette Celin
Bitte-Louise
Camilla
Sølvi

Spørsmål til dere:
Hvordan startet du å blogge?
Hvordan vil du beskrive deg selv
Hvor ser du deg selv om 5år?
Favoritt feriested?
Vis et bilde du har fotografert.
Ditt beste innkjøp?
Hvilket blogginnlegg er du mest fornøyd med eller stolt av?
Hva er det viktigste du har lært i livet?
Hvis du fikk en flybilett som tok deg hvor du ville akkurat nå, hvor ville du reist og hvorfor?
Hva gleder du deg mest til akkurat nå, og hvorfor?
Hvis du fikk gjøre en ting for menneskeheten i dag, hva ville det vært og hvorfor?
 

 

– Ann Helen

JENTETUR

Påskeferien er i gang, og i går dro jeg og Pernilla en tur til IKEA og Sandvika storsenter. Det ble noen innkjøp på meg, egentlig ikke noe store greier. Men om dere ønsker kan jeg vise det i eget innlegg. Uanset hadde vi det supert og det var veldig koselig å komme seg ut å tenke på noe annet!  Jeg sov også hos henne i natt, og da vi stod opp satte vi i full gang med å bake rullekake.  Tenkte å vise dere noen bilder fra dagene.


I dag har jeg brukt dagen på å  pakke ut litt av flyttelasset mitt. Det er veldig mange som lurer på hvor jeg har flyttet og fra. Tidligere bodde jeg litt hos pappa og litt hos mamma, men nå skal jeg bare bo hos pappa fremover, bortsett fra når jeg går på skolen. Da bor jeg hos bestemor i Nedre Eiker.

Håper dere alle har det bra!

 

– Ann Helen

JEG ER LEI Å LATE SOM ALT ER BRA..

Det har vært veldig stille her fra min side i helgen, og jeg må beklage for det. Dagene mine går veldig opp og ned, og det har det gjort de siste to månedene. Jeg har vært veldig usikker på om jeg skal poste dette innlegget, men jeg er lei alt. Skulle ønske jeg bare kunne legge fram alle kortene på bordet og fortelle hva som foregår. Jeg har lyst til å skrive om det som foregår i livet mitt nå. Jeg vil ikke skrive om det for å få sympati og at folk skal syns synd på meg, men jeg vil skrive om det fordi jeg veit det kan hjelpe andre i samme situasjon.  Men dessverre er det noe jeg ikke kan foreløpig, men jeg satser på å kunne skrive om dette senere. Jeg kan ikke skrive om det, fordi jeg må beskytte den familien jeg ikke lenger har.. For det er sannheten faktisk, jeg har ingen familie lenger føler jeg. De fleste har svikta meg med tanke på mine avgjørelser jeg gjort nå. Det som har skjedd er på ingen måter min feil, samme hvordan man vender og vrir på det. Jeg blir fortalt at det er min feil, og jeg har vært på et punkt selv der jeg har trodd dette har vært min feil, fordi noen rundt meg forteller meg det. Men det er det ikke.. Jeg har gjort det riktige valget og nå har jeg lyst til at de skal få kjenne på den følelsen jeg har hatt. Av å være ensom og miste mennesker rundt meg, men jeg vil ikke synke så lavt som dem. I helgen satte jeg i gang et tiltak som kanskje ikke var så hyggelig, men det måtte virkelig til. Det er jeg som er blitt “syndebukken”, og får det negative og all motgangen imot meg, så nå vil jeg vise at jeg mener alvoret av dette. Nå er kontakten våres kutta og jeg har flytta til pappa på heltid utenom da jeg går på skolen. Nå er det bare jeg og pappa som holder sammen. At de jeg trodde skulle støtte meg igjennom tykt og tynt kunne svikte meg så mye, er noe jeg aldri hadde trodd. Men de har bevist hvor dårlig hjerte de har ovenfor andre, og nå må jeg nesten gjøre det beste for min egen del og ikke late som alt er bra. Jeg er lei av å lyve og si at ting er bra, når det faktisk ikke er sannheten.. Jeg kan godt kategorisere dem akkurat som dem har gjort med meg, og gi dem den vonde følelsen jeg sitter med takket være dem.. Pappa er den eneste som har støtta meg fra dag en, selv om vi også har hatt våres opp og nedturer. Jeg setter pris på at jeg har han og mine fantastiske små hunder i livet, og må ta vare på dem!


Folkens. Ta vare på hverandre! ♥ Krangler du med mamma, pappa, søster, bror eller en venn, en dag? Svelg noen kameler, og fiks opp med det med en gang. Unn hverandre gode ting og sett pris på de du har. Ikke alle er like heldige. Vær god mot de som er gode mot deg, sett pris på de som gir deg styrke og godhet, resten må man bare gi slipp på og det er det jeg har gjort nå. Jeg har gitt slipp på de som gir meg dårlig og negativ energi, og prøver så godt jeg kan å stable meg på beina og tenke i det positive!

 

– Ann Helen

PÅSKEFERIE!

Så klar for påskeferie, kjenner kroppen trenger noen fridager nå! Selv om jeg nå ikke ser for meg en superkoselig ferie, skal jeg gjøre det beste ut av det. Stresset starter allerede i helgen, har store planer, som kanskje ikke er så hyggelig egentlig..  Men ellers satser jeg på å slappe av en del og kose meg masse med venner!

I dag har vi i klassen hatt en koselig lunsj sammen. Alle i klassen tok med noe hver seg, så vi koste oss både med mat og kaker.

Håper dere alle sammen får en kjempefin ferie, kos dere masse!
 

 

– Ann Helen

CRAZY DAYS

I dag har jeg vært en tur i Drammen sammen med en kompis av meg. Det var crazy days på Magasinet med mange gode tilbud i butikkene. Jeg hadde virkelig lyst til å kjøpe nye klær og ting, men fant ingenting som falt i smak desverre. Uansett var det veldig godt å komme seg ut og tenke på noe annet, enn å sitte inne alene slik som jeg har gjort de siste dagene. Hvordan har din dag vært?

 

 

– Ann Helen

MIN STØRSTE FLAUSE..

Jeg følte dagen startet bra frem til jeg kom på skolen i dag. Vi fikk utdelt praksisplasser i dag hvor vi skal være 4 dager i uka i 6-7 uker fra uka etter påsken. Jeg har veldig blandende følelser om dette, men aller mest gruer jeg meg. Jeg hadde håpet på plass i Hønefoss, noe som overhode ikke ser mulig ut. Jeg kommer med gode og saklige begrunnelser, men ingenting hjelper. Å få så mye motgang imot seg som jeg har nå, og i tillegg til dette på skolen gjør ikke ting bedre. Jeg skal jobbe på en institusjon veldig i nærheten av der jeg bor, men ønsket mitt om hva jeg skulle jobbe med, ble heller ikke som jeg trodde ble avtalt. Forstå meg rett, jeg regner ikke med å få alt som jeg ønsker det. Men å stelle andre mennesker er ikke noe for meg, jeg vil heller hjelpe dem på andre områder og kanskje småting de trenger hjelp til i hverdagen. Og det eneste jeg ber om er litt tilrettelegging for at jeg skal få det litt bedre med meg selv også midt oppi alt. Godt jeg ikke lever med så høye forventinger, men det er så klart lov å håpe at ting skal bli litt bedre. Jeg får gjøre det beste ut av det, som jeg alltid gjør. Gir alltid ting en sjanse, også får vi tar det derfra!

Nå skal jeg fortelle dere noe kjempeflaut for min del, kanskje min største flause til og med.. men som en god del av dere får nok en latterkule av. På vei til gymtimen i dag, gikk jeg med telefoen i hånda. Så klarte jeg å tryne. Jeg sklei i masse gjørme som var blandt vanlig grress. Jeg spratt rett opp igjen, for jeg syns det var flaut med alle bilene som kjøre forbi og lo av meg. Jeg gikk videre til gymsalen og da jeg kommer inn sitter en hel gjeng med gutter, som tydeligvis må ha mye imot meg. De veit hvem jeg er, mens jeg har ingen aning om hvem de er. Så idag fikk de enda mer å le av. Smelte i døra mens jeg var på do for å vaske av møkka på buksa og skoa, noe jeg ikke fikk ordentlig av heller. Så da jeg kom ut fra doen hadde de fortsatt mye å le av. Jeg legger ikke ut masse dritt om disse folka på nett, for det er ikke min greie. Lærern har fått beskjed tidligere. Kompisk var det, for jeg ler jo av det i ettertid. Men det virker som dette er en veldig uvanlig ting som ikke kunne skjedd noen av dem?! Tragisk. Jeg er trossalt ny på skolen, og nesten helt fra jeg starta der, har jeg følt baksnakking og dritt fra disse. Jeg forventer ikke at noen skal like meg, men jeg forventer respekt!

Tenk at et smil kan så brått forandret når dagene ikke er bra. Alt sjules blandt folk, men når man er alene er alt egentlig ikke så bra lenger.. Ingen og ingenting skal knekke meg samme hvor mye motgang og dritt det er både hjemme, på skolen og andre ting i livet.

 

– Ann Helen