Bilde av de nydelige valpene

Følg valpenes oppvekst og hverdagen til Happy og valpene her(link)

Her er litt bilder av valpene

Hundefaren, altså pappaen til valpene kom i dag også. Han fikk også hilse litt på valpene i dag, og tror han ble litt redd og skremt samtidig som han syns det var spennende.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

I dag skal jeg konfirmeres

Pappa sier bestandig at han har prøvd å konfirmere meg flere ganger før, som altså er et uttrykk man sier, men i dag er dagen kommet. I dag skal jeg konfirmeres. Det er utrolig rart å tenkte på at det liksom er jeg som jeg skal konfirmere og min dag liksom. Håper det blir en bra dag, jeg gleder meg hvertfall! Håper alle sammen får en fin dag! Masse bilder kommer senere!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Håper du blir frisk igjen bestemor!

Jeg må jo takke dere lesere som velger å lese bloggen min og dere som leser den ofte. Dere fortjener egentlig at jeg blogger oftere for dere, og selv om jeg egentlig har ganske mye inspirasjon til å blogge for tiden  så har jeg bare vært lei meg siden jeg fikk vite at bestemor ble hentet med ambulansehelikopter fra en sånn klinikk hun er på og  til Drammen sykehus. Men det skal visst gå bedre med henne nå. Som jeg har sagt til mange nå: “Jeg vil heller at bestemor skal bli frisk, hun blir jo aldri ordentlig frisk igjen, men at hun blir friskere og at jeg vil ha henne levende her i flere år til enn at hun skal komme i konfirmasjonen min”. Så vi får se hva tiden bringer og håpe på det beste. 

Elsker deg bestemor overalt!<3

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

1 uke til konfirmasjonen min- Innkjøp

Tenkte jeg skulle vise dere en sneakpeak på noen av tingene som er kjøpt inn til konfirmasjonen min, fordi jeg skal konfirmeres om akkurat 1 uke! Skal kjøpe noe i morgen også, pluss at min snille søster skal kjøpe resten denne uka!
Dette er noe av det vi kjøpte i går i Sverige:

Dusse skal jeg male rosa

Dette betalte støttekontakten min, når vi var i Hønefoss på fredag:

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen