DU VEIT DU ER BLOGGER NÅR..

20 TEGN PÅ AT DU ER BLOGGER

Du skal fortelle venner og familie om noe og de bare: “Ja jeg veit, så det på bloggen din”. 

Fremmede kommer bort til deg, spør om å ta bilde og slår av en prat. 

Når pcen og minnekortet er fullt opp med bilder. 

Verden går unner fordi internettet er nede, og du veit ikke hva du skal gjøre med livet. 

Kameraet og/eller telefonen din er alltid med for å dokumentere dager og såklart dele det på bloggen. 

.Den mest brukte setningen er “må bare poste et innlegg først”.

Du får mange venneforespørsler på facebook hver dag, men kjenner så og si aldri noen av dem. 

Du ikke klarer å se for deg et liv uten bloggen. 

Det er iskaldt ute, men kler deg fint for å ta antrekksbilder i stede for å ta på deg joggebukse og hettegenser. 

Du er skrubbsulten og vil ikke noe annet enn å spise, men må ta bilde av maten din først

. Du går alltid med sminke når du skal ut av huset, for man veit aldri når noen spør om en selfie. 

Notatene dine på telefonen er proppet full av bloggideer.

Du blir mer bevisst på hvordan du fremstår deg selv som person, både på godt og vondt.

Telefonen er alltid med, for å holde deg oppdatert på alle de sosiale mediene. 

Sommeren er din favorittårstid og du gleder deg så mye til denne tidne, siden bloggbildene blir så mye bedre da!

Du må forsikre deg om at det er internett på hotellet du bestiller. 

Du kan se tilbake på hva du gjorde for flere år tilbake. 

Blogg.no er den første nettsiden du går innpå når du åpner pcen/telefonen. 

Du hater mørketiden, fordi det er umulig å få fine antrekksbilder når det er mørkt. 

Du ligger oppe halve natta å tenker, fordi det er da inspirasjonen til å blogge kommer frem. 

 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

SNAPCHAT-SPORING AV VENNER OG KJÆRESTEN..

LA OSS SNAKKE OM KART-FUNKSJONEN TIL SNAPCHAT.. 

For en god stund tilbake opprettet snapchat kart-funksjonen, slik at du kan se hvor vennene og kjæresten er til enhver tid. Du kan velge selv om du lar bare enkelte se deg eller om alle kan se deg. Denne har jeg irritert meg lenge over, og tenkt på i lang tid å skrive innlegg om.. 

I starten da den kom hadde jeg den på og lot alle vennene mine kunne se hvor jeg var til enhver tid, men brått skrudd jeg den av etter kort tid. Det er av to enkle grunner. For det første så veit du ingenting om hva andre kan gjøre når de veit hvor du befinner deg til enhver tid, og det skremmer meg. For noen år tilbake, leste jeg en blogger som hadde blitt oppsøkt der hun var, fordi hun da hadde informert leserne sine om det. Det utgjorde en veldig stygg opplevelse, noe jeg ikke ønsker. Man veit aldri hva folk kan finne på om de oppsøker deg, det er faktisk helt sykt! 

Den andre grunner er det sosiale. Altså hva skjer med omverden? Med denne funksjonen spør ingen hvor du er eller hva du gjør, for det ser de på kartet. Og har dere felles snapvenner, og de ser du er med disse, så virker du opptatt for de andre. Om du er på kjøpesenter, kino, bowling eller bare er hjemme, så har disse full kontroll. En ting er å se hvilken utvikling det sosiale har fått, men det blir ikke akkurat noe bedre med en slik funksjon. Jeg vil bli spurt om hvor jeg er eller hva jeg gjør, ikke at andre skal se hva jeg gjør til enhver tid og ikke. 

Siden denne funksjonen kom, kan jeg kun telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært innom, rett og slett fordi jeg synes det er teit! Altså hvorfor skal jeg ha kontroll på hvor vennene mine er til enhver tid, eller for å snakke om den eventuelle kjæresten? Det hadde jo overhode ikke vært et sunt forhold.. 

Hva mener du om den “nye” funksjonen til snapchat? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

HISTORIEN RUNDT MARKUS

HISTORIEN RUNDT MIN STOREBROR I HIMMELEN

Jeg har tidligere fått spørsmål rundt broren min i himmelen og om jeg kan fortelle historien rundt det. Og det kan jeg selvfølgelig! Har tidligere skrevet et par innlegg om det, og jeg skjønner at dere lurer på hva som skjedde og hvorfor han ikke er blant oss. Jeg kommer ikke til å gå så veldig i dybden på det med tanke på familien min, men litt ønsker jeg å fortelle allikevel. 

Markus som han heter skulle egentlig komme i midten av mars 1994. Dette er altså 4 år før jeg kom til verden, og for mange kan det kanskje virke rart at jeg føler et så nært forhold til han og at jeg anseer han som en bror. Men jeg har alltid vært veldig familiekjær, og vært veldig opptatt av han. Jeg har hatt mange spørsmål i flere år, som jeg de siste årene endelig har fått besvart og mange ting jeg enda stiller et spørsmålstegn rundt. På Ann Kristin sin 4- års dag, tidlig i mars,  merket ikke mamma lenger noen bevegelse i magen, så hun dro til legen for å sjekke dette opp! Da hun kommer befinner han seg død i magen, og det ble tatt beslutning på å ta han ut dagen etter. Grunnen til dette er fordi mamma er bærer av en bakterie, som noen kan være bærer av og noen ikke. Hun kunne tydeligvis ikke det, men legen sa hun kunne. Det gjorde at han ikke la på seg, og ikke var ferdig utviklet da han kom ut. Det samme skjedd da jeg skulle komme, men da fikk mamma bedre oppfølging rundt dette. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #13

UKENS SPØRSMÅL #13- NAKENBILDER, MITT FØRSTE KYSS, VEGAN CHALLENGE

Seriøst? Hvordan i alle mine gode dager er det er personlig spm? Det er ikke fra bloggingen de det er jo klart.
Hadde det vært fra bloggingen hadde jeg i det minste vært åpen om det, så det har du rett i. Fikk også tilbakemelding om at, om jeg fikk penger fra Nav burde jeg være åpen om det, men hvordan kan man være åpen om noe som ikke stemmer? I tillegg kom det inn en kommentar om at “#pappabetaler”. noe som heller ikke stemmer ettersom med pappas økonomi er ikke det mulig. 

Så utrooolig kult. Men hvilken program bruker du til å redigere videoen din med. Er den gratis eller hvor mye koster det?
Så gøy at du synes det! Jeg bruker Movavi Video Editor, som er utrolig lett å bruke (hvert fall for nybegynnere som meg). Du kan bruke gratisversjon en måned mener jeg det er, også kan man kjøpe programmet om man ønsker det for videre bruk. Det betalte jeg 485kr for, og  er helt klart verdt pengene! Ikke fullversjon, men flere funksjoner har, jeg ikke bruk for 🙂

Selger nakenbilder?
Spørsmålet ditt er besvart i dette innlegget. 

Når var ditt første kyss og kan du fortelle historien rundt det?
Vel.. det husker jeg faktisk ikke. Var sikkert i barnehagen. Haha! 

Er det et sted du drømmer om å bo?
Kunne tenke meg å bo i utlandet for en periode, men jeg er jo ikke så veldig god i engelsk så det hadde funka veldig dårlig, med mindre jeg hadde hatt med meg en venninne/venn. Da kunne jeg tenke meg å bo i London, Paris, Hellas, Kypros, Mallorca. Dere ser vel at jeg hinter til varme steder, med gode shoppingmuligheter. Haha! Om jeg kunne velge i Norge tror jeg det enten ville vært Stavanger eller Bergen, kun fordi det er stedene med finest dialekt! 

Hva drømte du om å bli da du var liten?
Barn- og ungdomsarbeider. Jeg var fast bestemt på å følge storesøsters fotspor. 

Er du konfirmert?
Ja, det ble jeg i 2013. 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

Er du religiøs?
Jeg er døpt og konfirmert kristelig, men ser ikke på meg selv som spesielt kristen. Har heller ingen tilknytning til en annen religion. 

Tørr du å prøve 7 days vegan Challenge?
Jeg tørr, men tror ikke jeg hadde klart meg veldig lenge dessverre.. 

Jobber du som blogger? Får du penger for det? Ser ut som bloggen din er veldig populær 🙂
Nei, det gjør jeg dessverre ikke.. Men skulle virkelig ønske! 

Når tar du lappen ?
Startet egentlig med lappen for 1,5år siden, men måtte slutte fordi jeg slutta å ha kontakt med mamma, og hun lovet å betale for det, og da vi slutta å ha kontakt ville hun ikke betale mer. Skal starte opp igjen om ikke altfor lenge, håper jeg! 

Når kommer del 2 av innkjøpene fra Stockholm?
Du finner de i dette innlegget. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

RUSSETIDEN: SPØRSMÅL & SVAR #4

SPØRSMÅL OG SVAR OM RUSSETIDEN #4

Nå er det allerede over fire måneder siden jeg var russ. Allikevel får jeg fremdeles en del spørsmål om russetida, noe jeg bare synes er veldig koselig. Til forrige ukens spørsmål fikk jeg jo inn flere spørsmål om dette, og sa at jeg skulle skrive eget innlegg om det, og det løftet skal jeg selvfølgelig å holde. Om det er noe mer dere skulle lure på om russetida er det bare å legge igjen en kommentar. Du kan også les også de andre innleggene mine fra russetida her. Der kan dere også få svar på en god del spørsmål. 

Hadde du russebukse eller russedress i russetiden? Og hva var det vanligste i russetiden den du bor?
Jeg hadde russebukse, noe jeg er både glad for, men også angrer litt på. Russebukse er jo helt klart det mest praktiske og det jeg tenkte mest på da jeg tok valget mellom dress og bukse. Men russedress er helt klart finest! Hadde jeg kunne valgt om igjen, hadde jeg helt klart valgt dress. De fleste her jeg bor hadde dress, men veldig mange hadde bukse også. 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

Jeg liker veldig godt alt du skriver! Jeg skal være russ neste år å jeg ligner veldig på deg størrelsesmessig, hvilken størrelse har du eller hva vil du annbefale i russebuksen.
Så hyggelig å høre, tusen takk! Jeg hadde L. Buksene utvider seg veldig, og ei venninnene som tidligere var russ som er på min størrelse hadde XL og holdt på miste buksa hele tiden. Jeg gutset derfor på L, og den passet helt perfekt rundt livet! 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

 Hvordan kom dere på navnet til russegruppa deres?
Dekknavnet våres Golden Light,var et forslag jeg kom med. Jeg satt å bladde igjennom mange sanger på spillelistene mine, mens jeg var med Silje og Anita, hvor den Golden Light sangen kom opp etter å ha kommet med flere forslag. De likte det, så vi drøftet det med resten av gruppa som også var enige.

Konseptnavnet våres var vi veldig usikre på, og stresse med å finne et navn i siste lita. Vi måtte jo finne et navn, klargjøre logo for kjøp av gensere og bånd, så til slutt ble vi ganske stressa. Så kom forslaget om Fifty Shades Of Russ fram, noe vi alle synes var utrolig kult, men endte da på Fifty Shades. De hadde jo ingen sammenheng til hverandre, noe jeg synes er kult at mange grupper har. Allikevel synes jeg både dekknavnet våres og konseptnavnet våres var dødsfett! 

Hvilke russeknuter tok du?
Helt ærlig så tok jeg ikke så mange, maks 20. Husker ikke alle men jeg tok i hvert fall å gikk krafttak mot kreft aksjonen, hadde amnestylogo på russebuksa, satt under pulten en hel skoletime, bada før 1. mai, på skolen hver dag igjennom hele russetida, shotteglass, ikke ha sex igjennom hele russetida (ikke gjennomtenkt, haha), en tut- en skål i rundkjøringen med andre medruss, putta to tamponger i munnviken og drakk en halvliter, autografen til en kjendis, naken under russebuksa en hel skoledag (vel og merke en av de siste dagene av russetida) og vær kristenruss en uke. Som dere ser har jeg så og si bare gjort sånne uskyldige ting som ikke var så mye stress, haha! 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

NAKENBILDER TIL SALGS

“SELGER NAKENBILDER?” 

For en tid tilbake var det en slags trend med å legge ut både sensurerte og usensurerte, såkalte nakenbilder av seg selv. Jeg sa min mening om  “nakenbilde oppstyret” i dette innlegget. Like etter fikk jeg spørsmål om jeg “selger nakenbilder?”. Og nei det gjør jeg ikke, selv om det er garantert mange andre som har nakenbilder til salgs. Jeg kan ikke forstå at noen ønsker å selge nakne bilder av seg selv, tenk på hva disse menneskene som kjøper slike bilder kan gjøre med de. Jeg forstår heller ikke at noen faktisk vil vise seg naken fremfor mange mennesker generelt, nå referer jeg riktignok til det oppstyret som var for en tid tilbake. Innlegget jeg la med link til tidligere snakker egentlig for seg selv, og disse meningene står jeg for fremdeles. Tenkte bare det kunne være greit å oppklare dette spørsmålet som kom inn, og slik at det ikke kommer flere lignende spørsmål fremover. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO

MIN FØRSTE VIDEO PÅ YOUTUBE

Ææh, dette er faktisk litt skummelt! Etter mye om og men, har jeg endelig fått postet min første video på youtube. Jeg har hatt litt problemer med å få installert redigeringsprogrammet, men endelig er alt på plass. Youtube er jo veldig nytt for meg, og redigering er noe jeg ikke har noe særlig peiling på. Men jeg tar en video om gangen, og ser hva tiden viser tenker jeg. Tror dette kan blir veldig gøy og håper dere synes det blir spennende å bli kjent med meg på en annen måte. Håper dere liker videoen og vil følge kanalen min videre ved å trykke her. Forresten er det bare å komme med forslag til videoer jeg kan lage.
 

 
 
Hva synes dere om min første video?

 

MENSEN ER EKKELT!

FINNES IKKE NOE EKLERE ENN MENSEN

Da jeg og Silje var i Stockholm for over to måneder tilbake opplevde vi en situasjon jeg ønsker å skrive om. Silje og jeg stod å så på undertøy, nærmere bestemt mensentruser som vi kaller dem. Med blant annet “Bloody Queen” og “Period” skrift på, stod vi der tenkte frem å tilbake på hvem vi ønsket å kjøpe, hvor mange og ikke minst størrelse. Mellom småpratingen våres, hører vi på engelsk noen jenter gå forbi å forteller hvor ekkelt mensen er, og at de trusene egentlig var utrolig ekle. Noe jeg ikke helt kan forstå.

Mensen er det mest naturlige som finnes, når ble det ekkelt? Må vi begynne å normalisere det som faktisk er en av grunnene til av vi kvinner har muligheten til å bli gravid? Seriøst..? Kjente jeg ble nokså provosert, for i grunn var de trusene utrolig morsomme og tøffe! Trodde aldri jeg skulle høre unge eller voksne jenter gå forbi meg å fortelle hvor ekkelt mensen er, noe det absolutt ikke er!

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INNKJØP FRA VICTORIA SECRET

MINE INNKJØP FRA VICTORIA SCRET

For noen dager tilbake viste jeg dere innkjøpene mine fra Stockholm, som du kan lese i dette innlegget.  Men jeg viste ikke de fra Victoria Secret, nettopp fordi et par dager senere var jeg på Victoria Secret i Norge, så jeg husker ikke hvor jeg kjøpte hva. Derfor samler jeg alt i eget innlegg nå! 

Sminkepungen // Parfyme // Lipgloss // Veske
Elsker alle disse, særlig parfymen. Den lukter himmelsk! Sminkepungen er også blitt tatt i godt bruk nå.

Og her er det “berømte” undertøyet da, det som jeg aldri får nok av, haha! 

 

Hva synes dere om innkjøpene?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #12

UKENS SPØRMÅL #12- REKLAMFILM, HOMOFILI, P-PILLER..

Det kom inn så ekstremt mange spørsmål denne gangen, så har valgt ut noen nå, og svarer på resten neste gang. Fikk også en del spørsmål om russetiden, så de kommer jeg til å svare på i eget innlegg. 

Hvor gammel er du?
Jeg er født 21. april 1998, så jeg er altså 19år. 

Hørte at du er med i en reklame som vises på kinoen i Hønefoss, hadde vært gøy å få sett det. Har du tilgang til den reklamen eller vet hvor man kan se den?
Flere som har spurt om dette, men dessverre veit jeg ikke hvor man kan se den. Om noen av dere lesere veit det, så gjerne si ifra. Vil veldig gjerne se reklamefilmene selv også. 

Hvor er genseren fra? 

Den er fra Cubus, men kjøpte den for lenge siden så den er dessverre utsolgt. Elsker den så mye at da Cubus hadde lagertømming (?) for et par uker tilbake så kjøpte jeg to av denne, i tillegg til at jeg hadde en fra før av som sagt, siden den begynte å bli slitt. 

Hva skal du etter friåret?
Har ikke laget noen plan foreløpig, men jeg må jo ta opp denne historien etter hvert, og jeg er veldig usikker på når jeg vil ta tak i det.. 

Beste kjøpesenter?
Har ingen favoritter, rett og slett, fordi ingen kjøpesenteret har alle butikkene jeg ønsker. Men jeg liker veldig godt kuben, Sandvika og Charlottenberg, som egentlig er de jeg er mest vandt med. 

Hva er din mening om homofile? Digger vlogginga de!!
Først og fremst, tusen takk. Det setter jeg veldig stor pris på! Om noen andre ønsker å følge meg der, så heter jeg adalsjentablogg der. Jeg kjenner flere som er homofile, og jeg har absolutt ingenting imot at noen har den legningen. Jeg synes det bare er så forferdelig synd at mange har fordommer mot de som er det, for hvorfor skal det liksom være en selvfølge å bli født som hetero tenker jeg..? Det provoserer meg. Jeg har tar alle som de er uansett om de liker personer av samme kjønn eller motsatt kjønn. Jeg har mange tanker om det, kanskje dere er interessert i å høre om det i eget innlegg? 

Hvor får du penger fra til å gå på restaurant og shoppe?
Skjønner at dere lurer, men som jeg har sagt før, er dette et er et veldig personlig spørsmål som jeg ikke ønsker å svare på. 

Hvem er ditt største forbilde?
Helt ærlig.. så har jeg faktisk ingen som jeg kommer på nå. 

Hvem er dine nærmeste venner?
Jeg har mange gode venner rundt meg som jeg er veldig glad i, og som betyr mye for meg! Navn føler jeg ikke at jeg trenger å oppgi. 

Hvor har du vært på ferie og hvilke steder anbefaler du?
Har helt ærlig ikke vært på så mange ferier. Har kun opplevd Norge, Sverige og Tyskland, deriblant Sverige helt klart er stedet jeg sitter med flest minner fra. Helt fra jeg var liten og ting langt oppi tenåra hadde vi campingvogn i Charlottenberg. Der bada jeg, handla på shoppingsenteret like ved, lekte med de andre barna/ungdommene og masse annet. 

Bilderesultat for beste ferieminne adalsjenta

Hadde også en superfin ferie i sommer sammen med Silje noen dager i Stockholm. Det var så koselig og jeg håper jeg får opplevd en slik tur igjen! 

Hva spiser dere i jula?
Ribbe. Åååh, fikk litt på det nå jeg.

Var foreldrene dine gift, og er de nå skilt i såfall? 
Pappa og mamma var ikke gift, men de gikk fra hverandre da jeg var 3-4år. 

Går du på p piller eller har du prøvd det for å få renere hud?
Ja jeg gjør det, men får ikke renere hud av det. 

Hvilken linje gikk du på i videregående og hvilke fag hadde du?
Gått to år innenfor helse og et år med påbygg. Hadde sånne typiske fellesfag man har på videregående som norsk, engelsk, matte, samfunnsfag, naturfag og kroppsøving av det jeg kommer på nå, i tillegg til programfag, altså helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling, og yrkesutøvelse. På påbygg hadde jeg norsk, matte, historie, naturfag, kroppsøving, og medier- og informasjonskunnskap. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)