Hvorfor er du frekk mot folk?

Takk for alle spørsmålene jeg har fått inn til spørsmålsrunden og send gjerne in flere her (link).

Jeg reagerte veldig på et av spørsmålene jeg fikk, se her:

Hvorfor er du frekk mot folk?

Jaha, har jeg blitt det også. Unnskyld meg om jeg har vært det, men da har det jaggu meg vært grunner for det også. Jeg føler virkelig ikke jeg er frekk via bloggen eller noe sånt mor dere. Ser jeg sur ut på video er så betyr da ikke det at jeg er frekk, gjør det vel? Jeg er egentlig en utrolig glad jente og et positivt menneske, men jeg er som andre ungdom, jeg har opp og nedturer jeg også! MEN jeg er langt ifra frekk. Ja greit jeg har blitt plaget langt oppover tidene på skolen og sånt, og jeg har faktisk klart meg ganske langt med å bare blåse i det, men noen ganger kommer jeg til et steg der jeg faktisk ikke klarer å være i en liten boble alene og bare ta alt i mot meg. Så noen ganger føler jeg for å ta igjen, men det skjer jo ikke via nettet.

Uansett, jeg føler ikke at jeg svarer frekt til dere lesere. Om noen skriver sin mening om min og jeg skriver fint tilbake som jeg gjør til dere alle at jeg ikke er helt enig, så er vel ikke det frekt? Men uansett, til personen som har sendt inn spørsmålene som jeg ikke aner hvem er. Jeg skjønner ikke hvorfor du mener jeg er frekk. Jeg velger faktisk å ikke svare på det spørsmålet på spørsmålsrunden, for det har jeg gjort her. Det kan jo henne du bare faker en annen person, eller tolker meg på en feil måte. Hva vet vel jeg?
Håper ikke dere tolker meg feil nå heller, eller at dere føler at jeg er frekk nå? Jeg har en blogg for å skrive hva jeg mener på og jeg langt ifra frekk med det. 

Mener du at jeg er frekk mot deg og de andre leserne mine??

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Ønskeliste til konfirmasjonen min

Konfirmasjonen min er om under 2 uker og det er nå for første gang jeg har ønsker til en eller annen tilstendning til noe for meg. 
Altså jeg har liksom aldri forventet å få så store fine gaver jul og bursdager, men her kommer noen av ønskene mine. 

1. Fotostativ

2. Moped-lappen 
– Mamma og pappa vil så gjerne at jeg skal begynne å kjøre skuter, men jeg føler ikke det er så lett å spare penger selv av personlige grunner. Så får jeg verken litt penger eller lappen på det, tror jeg alt bare går i dass. Mamma og stefaren min har værtfall sagt at jeg kan ønske meg det, sånn at noen kan spleise på det.

3. Penger

4. Smykker

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Pappa på sitt beste

Innlegget her burde vært postet lenge før 17.mai, fordi for en del dager før 17.mai prøvde pappa finklærene sine, fordi han planer med å være ute med meg og søstra mi på 17.mai, men han rakk ikke å kjøpe seg nye pensko, men det skal han fikse før konfirmasjonen min. Tok noen bilder av han, der han der ut som “den modellen”. 

Mange har sett innkjøpsvideoen til pappa, mange syntes den er sykt bra mens noen er ikke like fornøyd. Men for de som ikke har fått sett den enda, så kan du se den under her! De fleste som veit hvem pappaen min er og kjenner han syntes denne videoen er bare helt rå! Haha. Det kleineste med videoen er at stemmen min er så mye på videoen, særlig når jeg ler fordi jeg skulle få han til å le..

Hva syns du om innkjøpsvideoen til pappaen min?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen