UKENS SPØRSMÅL #70- UTREDNING, JUL, MIN FØRSTE GANG..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Tror du noen gang at du kunne fått det bedre om du hadde hatt kjæreste, med tanke på ensomheten osv? 
Uten tvil, tror jeg absolutt kunne hatt det mye bedre da! 

Veldig kjekt å se svarene! Alltid så utfyllende 🙂 Hva er dine planer fremover? 
Akkurat nå jobber jeg veldig med min psykiske helse. Vi driver med utredninger nå, noe det er flere grunner til. Tenkte å skrive litt mer om det etter hvert, men i hovedsak så handler det mest i forhold til jobb, slik at vi kan finne ut på hvilken måte jeg kan få mer og bedre hjelp for å komme ut i jobb. Videre er målet å få seg en jobb. Driver å venter på svar på en søknad om å få tettere oppfølgning med hjelp fra nav angående jobb. Venta i 2 måneder nå, så det tar litt tid for å si det sånn. 

Har du noen tips til og ikke bry seg om hva andre sier? 
Først og fremst så bør man bestemme seg for om man skal la andres meninger påvirke seg eller ikke. De kan være veldig vanskelig å ikke la seg bli påvirket, men man får det helt klart mye bedre om man klarer å la seg ikke bli påvirket. En annen ting er at det handler om å bygge opp selvfølelsen sin. Har man dårlig selvfølelse og tenker at alle ser på en, alle bryr seg om hva en sier og gjør og er generelt selvkritisk så gjør det at man tenker, at andre tenker negative ting om seg. Mennesker har generelt egentlig mer enn nok med seg selv, og alt handler ikke om deg selv om det føles slik. Jeg tror også at det er lurt å tenke på hva du tenker om andre. Gjør noen for eksempel noe hyggelig mot deg, så ville du mest sannsynlig bli glad og sette pris på det, ikke sant? Det samme ville nok de også gjort! Kan skrive et eget innlegg om dette, om det er ønskelig? 

Hva ønsker du deg til jul? 
Isabel Raad sin bok, og dyne (kanskje dobbeldyne) av det jeg kommer på nå. 

Har du kontakt med Henriette? 
Hvem Henriette? Har god kontakt med fire med samme navn. 

Synes du det gjorde vondt første gangen du hadde sex? 
Nei, det synes jeg ikke. 

Har du tenkt til å stemme ved kommunevalget? 
Det er jeg usikker på, men regner med det. 

Hvorfor tok du blodprøve? 
Dere som følger meg på snap (adalsjenta/adalsjentablogg) veit at jeg tok blodprøve i dag. Har fortalt litt om det på bloggen også fordi jeg går på noen tabletter mot kvisene mine. Jeg må derfor ta blodprøve hver måned. De to første gangene er jeg usikker på hvorfor det er sånn, men jeg veit det handler om at jeg må bevise for de at jeg ikke er gravid. Det må jeg de neste månedene også, rett og slett fordi det kan skade fosteret, siden den kuren er så hard. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

AUTUMN TAG

12 QUESTION AND ANSWER ABOUT AUTUMN 

1. Har du noen planer for høsten? 
Jobbe en del med bloggen, bruke tid med venner og familie, gå mange lange turer med hundene, og drikke kakao med krem. 

2. Favoritt høst-program på tv? 
Ser veldig lite på tv, og har ingen spesielle høstfavoritter. 

3. Hva er din favoritt-høstrett? 
Helt klart fårikål. Synd jeg ikke har fått det spist det enda.. 

4. Hva er ditt aller beste høstminne? 
Har ingen spesielle høstminner, men synes det er ekstra koselig å sitte i sofaen med pledd over seg, ha kakaokoppen i hånda, film på tv-en, og tenne lys. 

5. Hvordan og hvor skal du feire Halloween? 
Pleier som regel ikke feire Halloween noe særlig lenger. I år var jeg hos kusinen min, kjæresten hennes og tantebarna mine.

6. Nevn 4 ting du elsker ved høsten? 
Fargene, strikkagensere, kakao med krem og tanken på at julen begynner å nærme seg og at man kan starte smått med å pynte. 

7. Nevn 3 ting du ikke elsker ved høsten? 
Først og fremst kulden og mørketiden, også er det ofte regn. I dag er det faktisk første dagen med sol på lenge, så det skal helt klart nytes! 

8. Favoritt høstduft? 
Lukten av duftlys. Finnes ikke noe bedre! 

9. Shopper du på Black Friday? 
Det gjør jeg, har hvert fall gjort det de siste årene. Finner alltid så mange supre og gode tilbud! 

10. Har du noen hobbyer i høst? 
Nei, det har jeg ikke. 

11. Eplecider eller kakao? 
Kakao med krem helt klart! 

12. Hva er det beste med høstmoten? 
Store strikkegensere og skjerf. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ALDRI MER

Å MISTE EN AV SINE PELSBARN.. 

Aldri mer får jeg se deg løpe av glede.
Aldri mer får jeg klappe deg.
Aldri er får du sjarmert meg i senk.
Aldri mer får jeg se deg leke.
Aldri mer får jeg gå tur med deg.
Aldri mer får jeg se de rare tingene du gjorde.
Aldri mer får jeg oppleve kjærligheten mellom oss.
Aldri mer får jeg se deg..
Men det vil alltid være oss, og du vil alltid være i mitt hjerte <3 

Denne uken hadde absolutt ingen bra start. Her i familien blir våres pelsbarn tatt minst like godt vare på som mennesker. Og på mandag måtte dessverre denne gode tantegutten avlives fordi han har vært en del syk den siste tiden, og nå var det ikke mer å gjøre for han.. Det gjør vondt å vite at jeg aldri skal få møte han igjen, og han blir virkelig et stort savn i familien.. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #69- INSTAGRAM ØKNING, TINDERDATE, ALDRI MER SOSIALE MEDIER..

SVARNE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det?
Så hyggelig at du spør. Setter virkelig så stor pris på at dere bryr dere. Det er veldig koselig! Det går litt opp og ned. Mye å tenke på om dagen, men har flere å være med så det holder meg oppe hvert fall. 

Hei. Kan du lage et innlegg eller helst vlogge om hvordan man kan bli mer vellykket på Instagram eller bli mer lagt merke til? Spør fordi jeg ser du hatt en god økning. 
Kan absolutt få til det, men da blir det nok et innlegg siden flere har lagt merke til dette og spør. Noe jeg forresten synes er veldig hyggelig! Følg meg gjerne, adalsjenta heter jeg. 

Hva er favoritt tingene dine ved julen? 
Pynte, stemningen med å kjøpe gaver og pakke dem inn og rett og slett tiden før selve kvelden. Selve kvelden er noe som jeg gjerne kunne hoppet over, men da er hele meningen med jul borte. Det er ikke det at julaften ikke er koselig, men det er så forferdelig trist å bare feire med pappa. Han er mer enn bra nok for meg, men føler at jul handler om å samles med alle du man bryr seg om. Og de er litt kjipt å bare være oss da på en slik dag..  Er det forresten for tidlig å pynte til jul nå? Har så lyst, fått så mye fin pynt av pappa. Men hva tenker dere? Når er det innafor?

Har du vært på en ordentlig date før? 
Nei, ikke som jeg kan huske hvert fall. 

Kan du lage flere innlegg der du viser ukeshandlen din, gjerne med oppskrifter? 
Det kan jeg absolutt! Ikke alltid jeg handler hver uke, men kan prøve å få til noe. 

Hvordan går deg med jobbsøkingen? 
Det går ikke så bra akkurat. Ikke søkt noe mer, rett og slett fordi jeg trenger litt mer hjelp. Ikke med selve søkingen, men med veien videre. Venter på svar på et slags tiltak jeg skal starte opp på. Tar sin tid for å si det sånn, har gått hjemme i to måneder nå, så håper jeg får svar snart. 

Har du tinder? Kunne du eventuelt tenke deg å dra på en tinderdate? 
Ja det har jeg, men bruker det lite.. Litt usikker, men kunne vært gøy da! 

Når var sist du hadde sex? 
Et par måneder siden.

Hvordan fant Anne-Brith instagrammen din? Synes du det er kult at hun har kommentert på mange av instagrammene dine? 
Flere har spurt om dette, og synes det er så gøy at det er blitt lagt merke til fra deres side. Er med på et prosjekt med henne, så derfor hun gjør det. Er veldig stas! Altså jeg mener, hun har jo en veldig stor profil med over 56 000 følgere, også har hun oppdaget meg liksom? Det er litt sjukt! Har også fått høre av flere av flere at dere synes det er minst like gøy som meg, noe som er veldig koselig å høre. 

Favorittmat/godis? 
Taco, entrecote med fløtegratinerte med bearnéssaus, eller kebabkjøtt med ris og bearnéssaus må helt klart være mine favoritter. Når det gjelder godteri må det være spesial-sjokolade, sjokobons eller Stratos. 

All time favorittplagg? Gjerne vis bilde. 
Oi, det er jeg faktisk litt usikker på. Det spørs veldig på årstiden. Har noen favoritt-kjoler, favoritt-bukser, favoritt-topper og favoritt-gensere, men som kommer som sagt an på årstiden. 

Hvis du kunne valgt mellom å aldri se hundene dine igjen, eller aldri mer være på sosiale medier igjen (bli fra tatt mobiler, data og TV), hva hadde du valgt? 
Lett, aldri være mer på sosiale medier. Det ville helt klart vært vanskelig, men ingenting går foran hundene mine. Absolutt ingenting! 

Kan du anbefale noen bra utesteder/butikker/cafe/restaurant i Oslo? Skal på ferie der i desember. 
Har ikke prøvd noen særlig utesteder, cafe-er eller restauranter. Men anbefaler virkelig Fridays, der har de så god mat! Når jeg har vært i Oslo har det som oftest vært der for å shoppe, og kan anbefale å dra til Karl Johan. Der har de et veldig bra utvalg av butikker! 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN TØFF PERIODE..

LIFE IS TOUGH, BUT YOU ARE TOUGHER

Veit ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Men jeg har nå gått 13 dager siden jeg oppdaterte bloggen sist. Det har skjedd mye på denne tiden, samtidig som det mest har gått i mange negative tanker jeg har hatt selv. Som sagt har det skjedd mye, mye jeg ikke ønsker å gå innpå akkurat nå. Det har gjort at jeg har glemt avtaler og trukket meg litt tilbake fra ting. Jeg presset også meg selv hardt når jeg ikke burde, og kjente på et press når det gjaldt sosiale medier ved siden av. I tillegg følte jeg rett og slett for å være litt usynlig. Jeg ville ikke at noen skulle vite hvor jeg var eller hva jeg gjorde. Jeg trengte rett og slett en pause. På en siden kunne jeg gjerne ønske at jeg lot den vare lenger, men har smått startet opp med å oppdatere min private snap, og vil forsiktig starte opp med de andre sosiale mediene mine også.

Flere har spurt om hvordan det går med meg fordi jeg uventet ikke oppdaterte noen ting på sosiale medier, noe jeg setter veldig stor pris på. Det er så hyggelig å høre at man er savnet og at noen tenker på en. Nå er jeg hvert fall tilbake, og det føles veldig bra. For jeg har savnet å kunne skrive og dele ting med dere, og ikke minst har jeg savnet dere! Veit ikke hvor ofte jeg kommer til å oppdatere nå i starten, for vil gjerne fokusere på Instagram og Snapchat ved siden av, og for at det ikke skal bli for mye på en gang og at jeg dropper alt, så er det bedre å bruke litt mindre tid på hver enkelt og ikke presse seg selv alt for hardt med en gang, etter min mening. Men jeg skal tilbake der jeg var til slutt med oppdatering minst en gang daglig her.

 

Håper dere ellers har det fint om dagen, og får en kjempefin uke! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)