27.04.2014

Dagen i dag har gått ut på at jeg først solgte VG på morgenen, gått flere turer med hundene, slappet av og tatt årets første bad! Det var utrolig deilig, jeg bare elsker å bade! Gleder meg til at sommeren kommer ordentlig nå, så blir det enda mer bading på meg. 

I kveld har jeg også byttet header på bloggen, har ikke gjort det på 4 måneder. Så trengte ny, det er bare en midlertidig en frem til redigeringprogrammet mitt funker igjen. Men å ha snø på headeren nå passet ikke helt inn så da ble det som sagt en midlertidig en. Har egentlig vært veldig kleint å ha samme header så lenge nå, føler jeg ikke har fått fulgt opp bloggen min så mye i det siste men det er jo sant også. Har jo ikke blogget så mye i det siste heller, og ikke fått gjort mye med bloggen. Veldig lei meg for det, men sånn går det når all energi er borte ofte nok…

Nå skal jeg ta kvelden. Håper alle har hatt en fin dag og kost seg masse!

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Jeg veit jeg ikke er alene om å ha det vondt..

Her om dagen skrev jeg et innlegg på bloggen som du finner her. Jeg skrev rett og slett om hvordan jeg har det for tiden, hvor nedfor jeg føler meg. Jeg har utrolig mange gode venner som støtter meg i ALT og som veit hva som virkelig har skjedd. Det er personer jeg virkelig stoler på og som jeg virkelig kan snakke med ALT om. Det er jeg utrolig glad for. Fikk et par positive kommentarer på bloggen, tillegg til en negativ som jeg ønsker å svare på. 

1. Så bør man lese ordentlig hva jeg skriver i innlegget. Jeg skriver at: “Jeg veit at jeg ikke har det verst her i verden. Det er mange som har det mye verre enn meg, men selv nå føler jeg at jeg har det ganske så ille.” 

For JA jeg veit jeg ikke har det verst her i verden, det er mange som har det verre enn meg. Men når jeg har min egen blogg, der jeg velger å skrive om hva jeg vil. Mine tanker, følelser og ja om alt mulig. 

2. Hva skal jeg være takknemlig for egentlig? Det eneste som holder meg oppe for tiden er hundene mine, gode venner og musikk. De gjør meg så vidt glad i den tunge lange perioden jeg er i.

3. Jeg lager drama ut av ingenting? Den var god du. Sånne personer som den anonyme personen som ikke turde å vise hvem h*n er, bør faktisk tenke over hva virkelig andre går igjennom. Det jeg går igjennom nå er ganske så vondt å bære på og ingen tenåringer fortjener å ha det sånn. Ja  jeg fortjener det, greit det. Men på et vis må jeg få ut mine følelser og ting på utenom at noen trenger å pirke på det.

4. Ja alle har det vondt noen ganger og det er ikke bare meg, og som sagt jeg har det ikke verst her i verden. Men denne perioden er vond som sagt og sånn er det bare. En annen ting: Jeg er ikke noen lillevenn, jeg er tross alt 16år og klarer hvertfall å oppføre meg som det!

 

Sorry meg, men jeg blir veldig irritert av folk som skriver sånt. Jeg har en vond periode som sagt for tredje gang. Folk skulle bare visst hva jeg går igjennom, kanskje ikke dere syntes det er ille men for meg er det helt jævlig. Og jeg veit jeg ikke er alene om å ha det vondt, mange som har det mye verre enn meg! 

Har folk virkelig så lite å gjøre å må bare kommentere dritt, så kan man la være å være gå inn på bloggen min og la være å kommentere.

Føler meg helt nede for tiden

Er det riktig at jeg skal ha det så vondt som jeg har det nå?
Er det riktig at jeg skal gråte hver dag og gråte meg i søvn hver kveld begrunna dere?
Er der riktig at jeg skal bli syk begrunna dere?

Livet mitt er utrolig vondt for tiden, og NEI jeg veit at jeg ikke har det verst her i verden. Det er mange som har det mye verre enn meg, men selv nå føler jeg at jeg har det ganske så ille. Jeg gråter hver dag flere ganger om dagen, og jeg gråter meg i søvn hver kveld. Alt det jeg tenker på for tiden har rett og slett gått helt inn på meg, tårene renner så å si hele tiden og jeg har nå også blitt sjuk. I påskeferien hadde jeg det mye bedre, jeg fikk vært der jeg ville og kunne bare kose meg hjemme, Men nå er jeg blitt dårlig igjen sånn som jeg var før ferien takke være det h******s barnevernet. De ødelegger bare livet mitt. De skal jo være der for barna, men de har aldri vært der for meg. De skal gjøre det som er best for barna, for meg har de bare gjort det verste. Det er ikke riktig at jeg skal ha det sånn, det er vondt at de gjør at jeg må ha det sånn. 

 

Skulle ønske barnevernet bare kunne forsvinne ut av livet mitt og at alt ble bra igjen. De kan bare brenne i helvette.

 

MEN HVER dag går jeg på skolen, HVER dag går jeg rundt med et smil på munnen selv om hjertet mitt er sårt innvendig. Jeg prøver så godt jeg kan å være god og snill mot alle, men hva får jeg tilbake? Det er en morsom historie. Mange er snille og greie tilbake, men mange er det motsatte. Hender jeg knekker sammen, når jeg faker smilet mitt men som oftest klarer jeg å sjule det og det er jeg virkelig glad for. 

Nå er det tid for å legge seg, trengte bare å dele noen tanker først.

Endelig 16år!!!

Jeg blogger så utrolig lite for tiden, og jeg er ekstremt lei meg for det. Grunnen er enkel, jeg har det egentlig ikke så bra for tiden. Men jeg håper denne dagen bli bra, for jeg har bursdag i dag. Nøyaktig klokka 01.15 for 16 år siden kom jeg til verden noe som tok lang tid, haha!

Meg som ny født og meg som nå. Ligner det? 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Påskeleir på Blestølen

I går kom jeg hjem etter en fantastisk påskeleir på Blestølen. Vi var der fra fredag til i går og koste oss veldig. Vi hadde det kjempebra sammen og gjorde så mye gøy sammen. Jeg var syk på så og si hele turen, men det gikk fint og jeg koste meg kjempemasse! 

Slenger med et bilde av vi som var på turen, vi mangler noen her på bilde da men.. 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Påskeferie

Nå har jeg allerede tatt påskeferie i håp om å bli frisk. Hatt korte dager hele uka, og ekstra kort i dag. Dro hjem litt før klokka 10 dag fra skolen fordi jeg virkelig ikke er i form. Mye på bloggen jeg ikke har skrevet om som jeg gjerne skulle skrevet, men det er noe jeg ikke burde i det hele tatt for min egen del. Vondt å måtte holde sånne ting inne, det hadde vært så mye bedre å fått skrevet det ned her utenom å fortelle det direkte til noen. Men sånn er det og da går jeg bare å holder tankene for meg selv, for det er ikke alltid jeg vil snakke med folk om det! Så nå håper jeg på at jeg får litt annet å tenke på i ferien sånn at jeg kan bli frisk!

I dag skal jeg dra på tur til Blestølen med Ten Sing, noe jeg gleder meg kjempemasse til. Skal være der helt til tirsdag kveld, håper jeg får vært på hele turen og at jeg ikke blir mer syk enn nå.. Resten av ferien skal jeg være hjemme med familien min, noe jeg virkelig ser fram til og skal nyte! Skal også feire bursdagen min som er i slutten av påskeferien! 

Har en følelse at folk syntes jeg klager litt mye nå, men jeg gjør faktisk ikke det. Jeg veit at det er mange mange mange som har det mye mye mye værre enn meg, og at jeg ikke har det værst her i verden. Men hvor ofte er jeg egentlig syk og hvor ofte har jeg det så vondt som nå? Det er ekstremt sjeldent og nå har jeg hatt det sånn så lenge at nå vil jeg bare at ting skal ordne seg for meg snart! 

Håper alle sammen får en fantastisk fin påskeferie og koser seg masse! 

 

 

Har du påskeferie?

Hva skal du i påskeferien?

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen