Påskeferie

Nå har jeg allerede tatt påskeferie i håp om å bli frisk. Hatt korte dager hele uka, og ekstra kort i dag. Dro hjem litt før klokka 10 dag fra skolen fordi jeg virkelig ikke er i form. Mye på bloggen jeg ikke har skrevet om som jeg gjerne skulle skrevet, men det er noe jeg ikke burde i det hele tatt for min egen del. Vondt å måtte holde sånne ting inne, det hadde vært så mye bedre å fått skrevet det ned her utenom å fortelle det direkte til noen. Men sånn er det og da går jeg bare å holder tankene for meg selv, for det er ikke alltid jeg vil snakke med folk om det! Så nå håper jeg på at jeg får litt annet å tenke på i ferien sånn at jeg kan bli frisk!

I dag skal jeg dra på tur til Blestølen med Ten Sing, noe jeg gleder meg kjempemasse til. Skal være der helt til tirsdag kveld, håper jeg får vært på hele turen og at jeg ikke blir mer syk enn nå.. Resten av ferien skal jeg være hjemme med familien min, noe jeg virkelig ser fram til og skal nyte! Skal også feire bursdagen min som er i slutten av påskeferien! 

Har en følelse at folk syntes jeg klager litt mye nå, men jeg gjør faktisk ikke det. Jeg veit at det er mange mange mange som har det mye mye mye værre enn meg, og at jeg ikke har det værst her i verden. Men hvor ofte er jeg egentlig syk og hvor ofte har jeg det så vondt som nå? Det er ekstremt sjeldent og nå har jeg hatt det sånn så lenge at nå vil jeg bare at ting skal ordne seg for meg snart! 

Håper alle sammen får en fantastisk fin påskeferie og koser seg masse! 

 

 

Har du påskeferie?

Hva skal du i påskeferien?

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg