Ny uke, nye muligheter

Mandagen er kommet igjen og det er ny uke med nye muligheter. Hvorfor jeg ikke har blogget er stund er fordi livet er rett og slett jævlig for tiden. Skulle ønske jeg kunne skrive det er her og få ting ut men kan ikke det, det er for personlig og burde ikke brettes ut om på nettet. Men det er hvertfall derfor jeg ikke er så aktiv her for tiden. 
Men det er jo ny uke med nye muligheter som sagt. Syntes ikke uka har startet så bra, men dagene rundt meg er som oftest dritt uansett, og i dag har jeg bare hatt lyst til å kaste alle ting rundt meg i bakken fordi jeg er så sykt sint, frustrert og lei meg.

Men i hverdagen skjer det også litt koselige og fine ting. Denne helgen var hvertfall utrolig koselig! Fredag møtte jeg en av mine beste venner. Det var virkelig koselig å se Christopher igjen, hadde ikke sett han på omtrent 1år. Får håpe det ikke er så lenge til jeg ser han igjen.

Slenger med de “beste” og “nydeligste” bildene av oss, haha! 

Og en ting jeg bare må si! Jeg er singel igjen sånn at dere veit det, veit at det er en del kjentfolk som leser bloggen min så måtte bare si ifra for det er ikke så mange som har fått meg seg det! Må bare slenge med denne i mens jeg nevner dette. Dette skrev jeg på facebook på lørdag. Det er ikke for å være bitch mot noen, men jeg må bare si ifra før det kommer mer rykter ut om dette! 

“Trodde det var lov å ha guttevenner jeg, men neida. Går visst ikke an det! Jeg er ikke av den type jente som går å finner meg ny kjæreste med en gang mitt gamle forhold tar slutt. For nei, der var ikke jeg som gjorde det slutt og planlegger å bli sammen med ei anna jente så fort jeg slår om med hu forrige. Så seriøst skjerp dere folkens, blir så forbanna jeg når det faktisk IKKE er jeg som er på vei til å få ny kjæreste rett etter forrige forhold!!”

For ja jeg og Christopher er kun bestevenner, ingenting mer enn det. Jeg er kjempeglad i han, og veldig glad jeg kan fortelle han ting både når jeg har det bra og dårlig. Han er utrolig god venn og veldig glad for det.

Ellers i helgen har jeg solgt VG og, besøkt pappa og mine to søte små som virkelig betyr alt for meg! Søndag var jeg også en tur i Hønefoss og hang med Henriette og Minda, noe som veldig kjekt! 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

When the days are bad

 

 

 

Tårene bare renner.. Hver dag for tiden, flere ganger om dagen. Er så mye som har skjedd i det siste, mye jævlig og trist. Bloggen er jo en fantastisk måte å få ut ting på, det er en av grunnene til at jeg blogger. For å få ut mine tanker og følelser. Men å blogge om hele livet mitt og alt som skjer meg, er noe jeg ikke kan. Både fordi det ikke er lurt, og det kan komme konsekvenser for både meg og andre ved det. Men grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er fordi jeg ikke har fått det til. Prøvd å skrive en del innlegg, men får ikke til å ordlegge ting på en rett måte, og noen ganger når jeg egentlig vil blogge om ting, sitter jeg plutselig og gråter masse isteden. Ting jeg kan skrive om, klarer jeg ikke å få ut. Det er så mye jeg ikke kan skrive også som sagt, og det er så vondt å holde ting inni seg, utenom å få det ut på et innlegg og poste det. Selvfølgelig har jeg gode venner og ikke minst verdens beste kjæreste som jeg kan snakke med, men noen ganger skulle jeg også ønske at jeg kunne skrive ting å legge ut.

Jeg veit godt at jeg ikke er den personen som har det verst her i verden. Jeg prøver å se positivt på ting men det er faktisk ikke så veldig lett som mange tror. Når man har kommet i den situasjonen jeg er i nå, så kan jeg love dere at det ikke er lett å se lyst på så mye. Jeg har det rett og slett helt jævlig for tiden, man ser det ikke på meg.. Men innvendig har jeg et veldig sårt hjerte som må ta imot mye dritt. Kan vel si at jeg er sterk som klarer det livet jeg har, men det tar mye av kreftene mine med at jeg har det sånn. Bare fordi jeg har hatt det sånn, har jeg ikke fått gjort alle leksene mine som jeg skulle ha gjort. Jeg har alltid vært lekseflink vil jeg påstå, selv om jeg egentlig bare hater lekser overalt på jord. Men når man gråter og er lei seg så mye som jeg har gjort og vært i det siste, så mister jeg alle kreftene mine og orker ingen ting.

Jeg skulle ønske at mange ting var som før jeg. At jeg kunne fortsette å ha det sånn som før. Alt var så mye bedre da.
Skulle ønske at en person ikke hadde gjort alt det dumme h*n har gjort.

Syntes 2014 har vært sånn superbra så langt. Jeg opplevd mye fint og kost meg masse, men MYE har vært så dritt også. Jeg har aldri hatt en selvmordstanke og det har jeg heller ikke nå, men og ha det sånn som jeg har det nå, det orker jeg ikke. Grunnen til at jeg overlever alt dette er fordi jeg er så glad i familien min, har gode venner som betyr så alt for meg. Og ikke minst mine 2 herlige hunder. De betyr virkelig alt mye for meg, de er ungene mine liksom jeg og jeg savner de sånn :?( Det er så jævlig å ikke få bo med dem på en stund til.. Jeg får dra å besøke dem hver dag, men jeg gråter bare hver gang jeg ser dem fordi jeg savner de sånn og jeg veit de savner meg og, syntes det er rart at jeg ikke bor med dem for tiden. Jeg må jo heller ikke glemme de andre hundene mine, de er så gode og herlige de også. Savner de også ekstremt mye. Generelt lever jeg for de som betyr mest for meg og de som faktisk bryr seg om meg og ikke driter i meg..


Håper ting kan bli ordnet opp i snart, og at enkelte ting kan bli som før.. Jeg savner så utrolig mye det livet jeg hadde før og at livet mitt var så mye bedre..

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Ny uke, nye muligheter

Wow, helgen har virkelig gått fort unna.. Allerede mandag med ny uke, og nye muligheterdet. Er litt dritt at det er mandag igjen nå men sånn er det! 
Hatt en utrolig fin helg da!!

Fredag var jeg ikke på skolen, var på ungdomshørings på rådhuset i Hønefoss med to stykk til fra Elevrådet, der jeg hang bare med ei venninne jeg kjente som var der også!
Etter det dro jeg en tur hjem, så var jeg på peppes med noen venninner og sånt. Resten av kvelden ble tilbringet på Freezone med fine folk!

Lørdag solgte jeg VG. Etter det var jeg i Hønefoss med ekstra mammaen min og Pernilla. Eget innlegg kommer om det kommer senere i dag!

Søndag solgte jeg VG og var litt ute med venner!

Slenger med et bilde av meg og verdens beste Chihuahua, som vi tok før vi la oss her om dagen da vi begge var stup trøtte!

Håper dere får en fantastisk fin uke! 

 

Hva har dere gjort i helgen?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tilbake på skolebenken

Da er man tilbake på skolen etter en helt grei vinterferie. Vinterferien min ble jo ikke helt som planlagt, forsovet hadde jeg ingen planer heller.. Men allikvel ble den mye mer annerledes enn hva jeg hadde trodd.. Det er mye som skjedde i vinterferien som ikke skulle skjedd, mye føler jeg er min feil men som andre sier at det ikke er min feil. Det er ganske så privat sak egentlig som jeg ikke bør for min egen del si noe som. Men jeg har mange andre tanker jeg vil få ut, for bloggen er en fantastisk mulighet å få ut tankene mine på. Jeg prøver stadig vekk å skrive et innlegg her på bloggen, men får  jeg postet det? Neida, for jeg føler det blir ordlagt på helt feil måte og alt virker så feil. Dere som har fulgt med litt på bloggen min har sikkert sett mange av mine personlige innlegg om livet mitt og hva som skjer i livet mitt, både som positivt og negativt, og jeg har jo ikke lagt ut egentlig så mye egentlig føler jeg. Altså skulle jeg skrevet bøker om livet mitt, så ville bøkene ha vært på flere hundre bøker. Mange av de ville handlet om vonde ting som har skjedd i livet mitt. Det er mye som har skjedd i livet som ingen veit, noe av det er kanskje greit å holde for seg selv, andre ting burde jeg kanskje fortalt mine egne foreldre. MEN når det er sagt så er det faktisk mye bra og positivt som har skjedd i livet mitt også og det ville også mange mange av bøkene handlet om. 

Tilbake til vinterferien: I dette innlegget(trykk her) har jeg skrevet litt generelt hva jeg har gjort i vinterferien. Og en liten oppsummering: Var hos mamma fra seint på søndagskveld til fredag, helgene var jeg altså hos pappa og solgte VG og sov der. Ellers var jeg også med kjæresten min og venner, og koste meg med dem. 

 

 

Q:Hva har dere gjort i det siste?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

I dag skulle lille gutten våres som aldri ble stor gutt fylt 20år!♥

I dag skulle lille gutten våres som aldri ble stor gutt fylt 20år!♥ Håper du har hatt en fin dag og kost deg masse, og håper dagen videre blir like bra for det fortjener du virkelig Markus♥ Håper du har fått kake oppi himmelen der du er, forhåpentligvis av bestemor som er der og passer på deg♥ Det sier seg selv at jeg aldri har sett deg før, men hva har det og si? Savnet etter deg er like stort uansett og det vil det alltid være♥ kulle ønske du var blant oss, du og bestemor.. Men dere vil alltid være i hjertet mitt uansett♥ Elsker dere♥

Håper du har det bra du er nå lillevenn! 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen