BILDEDRYSS FRA BURSDAGEN MIN

Hallo! Hvordan går det med dere? I dag har jeg en skikkelig søndags følelse. Våknet opp med skikkelig hodepine, så skulle nesten tro jeg hadde vært på hardfylla. Jeg sleit med å sovne i natt, det har jeg gjort siste 1,5 måneden hvert fall. Begynner å kjenne at det tar på, og at jeg er oppe lengre enn jeg burde for å slippe å tenke så mye når jeg legger meg. I natt prøvde vi derimot å legge oss litt tidligere, og jeg lå å tenkte en god stund. Jeg ble skikkelig lei, og gråt meg mer eller mindre så trøtt at jeg til slutt sovnet. Og når jeg sover for lite eller for mye, kommer hodepinen. Skulle nok sovet et par timer til, men vil få døgnrytmen min på plass igjen. Hodepinen har heldigvis gitt seg nå, to timer senere. Føler meg skikkelig tung i kroppen i dag, men jeg er klar til å ta fatt på dagen. Har en del ting som må fikses med sosiale medier, i tillegg til at husarbeidet ikke går av seg selv. Nok om det, nå tenkte jeg å dele litt bilder fra bursdagen min i går.

Jeg våknet litt over 7 av at Martin strøyk meg på armen. Så fort jeg fikk lukket opp øynene forteller han meg at han hadde planlagt å overaske meg på senga med morgenlevering, men pakken var levert feil. Martin prøvde å se etter pakken andre steder, men den var ingen steder å finne.  Vi får kontakt med firmaet som skulle levere pakken, som gir beskjed om at pakken var levert feil og vi får pengene tilbake. Det er forsåvidt ok, men det var utrolig kjipt med tanke på at Martin hadde vært våken hele natten for å vente på pakken og var så spent. Martin som ikke hadde sovet, trengte å få sove noen timer, og det samme gjorde jeg. Startet dagen med en god tur med hundene, før jeg lagde kake til Martin. Videre ble det en rolig dag. Vi spiste kake, slappet av, og jeg gikk en tur på butikken for å handle et par ting. På kvelden kjøpte vi med oss litt mat hjem.

Dagen ble fin, og jeg koste meg med Martin og hundene. Selv om jeg merket det veldig tydelig at det ble veldig annerledes i år og at det ble litt sårt, føltes det veldig fint og spesielt ut å feire dagen min med han. Det har vi faktisk ikke gjort på alle disse årene vi har vært med hverandre. Er så utrolig takknemlig og glad for livet vi har sammen♥

IT`S MY BIRTHDAY

Hurra! I dag fyller jeg 22 år. Synes ikke det er lenge siden jeg fylte 18 jeg. Tiden går fort!

Vært en rolig, men fin dag. Kjenner det på meg at denne bursdagen er veldig annerledes. Har allikevel kost meg med Martin og hundene i dag, føles veldig spesielt på en fin måte å være med han på dagen min. Det er første gangen på alle disse årene vi har vært med hverandre faktisk! Kvelden videre blir rolig. Tenkte å bestille litt mat hjem og slappe av. Deler litt mer om bursdagen min i morgen.

Håper dere alle har hatt en kjempefin dag! Ta vare ♥

NEW IN: MAKEUP

Forrige uke mottok jeg en pakke i posten fra Makeup Mekka. Jeg trengte nemlig litt ny sminke, da jeg var godt tom for flere ting. Jeg er veldig fornøyd med den ene foundation derfra og “Hello pretty powder foundation” deres, og bruker disse fast. Samtidig bestilte jeg med et par produkter jeg aldri hadde prøvd før. Har fått testet dem et par ganger nå, men ikke nok til å kunne gi en vurdering på hva jeg synes enda.

Tenkte å legge ut video på snap en dag hvor jeg tester disse. Følg meg gjerne der, adalsjenta heter jeg. Har også fått noen flere pakker i posten som jeg tenkte å vise frem der.

EN ANNERLEDES BURSDAG

Om bare fem dager fyller jeg 22 år. De tre siste årene har jeg alltid feiret dagen min med gode venner, kjøpt inn litt god mat og snacks, og kost oss med noe godt i glasset. Ene året ble jeg til og med skjemt bort med kake og gave på senga.

I år blir det annerledes og det kjennes så rart. Jeg husker veldig godt at jeg feiret 13 eller 14-års dagen min, men de andre årene har det kun vært en liten feiring hjemme. Det har vært fint det også, men de siste årene har jeg alltid gledet meg sånn til april, varmere vær og bursdagen min, fordi jeg har hatt så fine feiringer med gode folk jeg har hatt rundt meg. I år kjennes det helt motsatt. Jeg skal ikke si jeg hater det, for det er mennesker nå som dør og jeg er virkelig takknemlig for livet jeg har. Men det kjennes bare veldig rart ut. Rart å ikke skulle feire dagen min slik som tidligere, og ikke minst det å ikke ha planlagt noe i det hele tatt på dagen min.

Sitter å ser tilbake på hvor fine bursdagsfeiringer jeg har hatt. For en god stemning det var..

Ser dere hvilke fargetema som har gått igjen i alle feiringene?
– Rosa selvfølgelig!!

UKENS SPØRSMÅL #93- TIKTOK, FORHOLDET VÅRES, NAVN PÅ FREMTIDIGE BARN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

 

Hva vil du kalle dine fremtidige barn? 
Om jeg fikk en datter skulle hun egentlig hete Michelle. Men da jeg var 15 år, hadde jeg ikke tid til å vente, så jeg kalte hunden min det i stedet. Men av jentenavn så er jeg også veldig glad i Mileah, Leah, Linnea, Emmeline og skulle jeg valgt dobbeltnavn så kanskje Lykke-Sofie, synes det er så fint! Guttenavn er jeg svært usikker på, kanskje Louie eller Milano. Jeg har mine tanker og ønsker, men jeg og Martin må selvfølgelig bli enige om det om det en gang skulle skje at vi får barn sammen.

Har du noen penger/hjelp fra Nav? Åssen ytelse? 
Jeg får arbeidsavklaringspenger fra Nav de dagene jeg ikke jobber, siden jeg ikke er frisk nok til å stå i en veldig høy prosentstilling med jobb akkurat nå.

Hvordan går det med faren din? Lenge siden vi har sett han på vloggen. 
Han har det fint, ikke noe nytt der egentlig.

Hvilken rase er hundene dine?
Milla (hun minste) er Chihuahua og Michelle er blanding av Border Collie, Sankt Bernhard, Keeshond, Labrador og Bouvier.

Hvor høy er du? 
Jeg er 1.66cm høy (ellers som Martin sier, lav..)

Det at du prøvde så hardt for å like analsex, kan det ha noe å gjøre med at kjæresten din er bifil og liker sex med menn (altså anal)? Føler du at du må gi det ekstra liksom?
Vil ikke akkurat si jeg prøvde hardt for å like det, men jeg ville prøve noen ganger før jeg kunne si om jeg likte det eller ikke. Er så lett å si at man ikke liker det etter en gang, så jeg tror flere ville likt det om de ga det flere sjanser. Men over til spørsmålet. Hmm, jeg følte ikke noe press for å måtte like det pga. han egentlig, men begge ville prøve så da gjorde vi det. Og bare fordi man er bifil/eller gutter liker gutter, betyr det ikke at man har anal. Det finnes mange andre ting man kan gjøre også.

Roser eller tulipaner? 
Roser helt klart!.

Krangler du og Martin sammen? 
Alle har vel noen uenigheter i blant, men vil ikke si at vi krangler ofte nei.

Den toppen du har på deg på det øverste bilde var skikkelig fin! Er det lov å spørre hvor du har kjøpt den? 
Ja ikke sant! Den er fra Kappahl.

Kan du begynne med TikTok? 
Opprettet faktisk en konto på TikTok i går, men har ingen videoer ute enda. Jeg og Martin prøvde oss på en lage en, og vi har inngått en avtale at om han får x-antall følgere på snapchat (som vi har blitt enige om) innen en uke, så skal jeg få poste videoen vi lagde. Så legg han gjerne til på snapchat, @MartinRavndal heter han der. Følg meg gjerne på TikTok også, for å se når eventuelt videoen kommer ut. Heter annhelennyggaard der. Veit ikke hvor ofte det vil komme ut videoer der eller hvor mange som i det hele tatt vil komme ut, men det er en start. Noen jeg burde følge forresten?

Hvordan går det med Martin nå? Er han bra igjen? 
Det går mye bedre, men han er langt ifra bra eller frisk. Slikt tar tid dessverre..

Hvor mange ganger i uken vil du si det er vanlig å ha sex med samboeren sin? 
Det er veldig individuelt og varierer fra par til par. Noen har flere ganger om dagen, noen har en dag i uka, noen har en dag i måneden eller sjeldnere. Ingen fasit på det.

Hva spiser du til frokost og lunsj?
Helst baguett med makrell i tomat og agurk, eller omelett. Jeg lager faktisk sykt god omelett om jeg får si det selv, kanskje ikke så sunn men.. Har også fått sansen for å ha druer, agurk, paprika og diverse snacks ved siden av.

Har du vært i faktisk livsfare noen gang? 
Nei heldigvis..

Hva er forskjellen på denne gangen du begynner å blogge og de tidligere gangene? 
Hmm.. Har ikke sluttet og startet igjen med bloggen vil jeg si, men har hatt noen små pauser på denne 8 år lange reisen med bloggen. Jeg skal bare yte mitt beste fremover, senke forventningene til meg selv og gjøre dele det jeg føler for!

Har du ptsd? 
Nei det har jeg ikke.

Hva slags diagnose har Martin? 
Han har angst, depresjon, bipolar lidelse og ADHD.

Hvor kjøper du klær hen? Du har så mye fint! 
Ååh, takk! Cubus, H&M, Zizzi og Kappahl for det meste.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

EN LISTE OVER DAGEN I DAG

Jeg våknet klokken
10. Våkner stort sett da hver dag. Lå en liten stund i senga å slappet av bare. Ofte sovner jeg igjen, og i spesielt nå i “ferien” har vi sovet litt lenger. Det er for all del deilig, men merker jeg sliter med å sovne igjen til natta, så nå må jeg stramme det inn igjen.

Hvilket humør var jeg i da jeg våknet? 
Jeg var i relativt godt humør. Litt stressa og veldig sliten i kroppen, ettersom jeg hadde en litt tøff dag i går med mye angst og gråt ustoppelig.. Men kjenner jeg har det bedre i dag, må bare holde meg våken så jeg klarer å sovne litt tidligere i kveld, selv om jeg har mest lyst til å sove litt nå.

Det jeg spiste til frokost
Baguette med makrell i tomat og agurk på har vært min store cravings lenge, men til min store skuffelse hadde vi ikke mer agurk igjen i dag. Så jeg toppet hele frokosten med litt druer, paprika, jordbær og blåbær ved siden av. For ikke å glemme hardkokt egg! Ååh, elsker å ha litt sånn snacks til frokosten!

Hva har jeg gjort hittil i dag? 
Spist, gått tur med hundene, og vasket litt klær.

Hva gjør jeg akkurat nå? 
Nyter et glass med kald sjokolademelk, mens jeg tenker og planlegger den kommende uka. Startet opp med Usensurerte denne uken og har fått fylt opp uken, men er mye bak det som må planlegges også. I tillegg tenker jeg å skrive oversikt over kommende blogginnlegg jeg ønsker å poste/skrive.

Hva stod det på den siste meldingen jeg sendte? 
“Tusen takk, og i lige måde ***** 🙂 “

Hva var det siste jeg brukte penger på? 
Fløtegratinerte poteter på lørdag. Så ikke store greiene akkurat. Venter derimot et par pakker i posten jeg bestilte noen dager før, som jeg gleder meg veldig til å vise dere.

Hvem har jeg snakket i telefonen med?
Ingen faktisk. Så poppis er jeg, hahah! Neida, i grunn ikke så glad i å prate i telefonen om dagen. Synes det er litt vanskelig..

Hva skal jeg spise til middag? 
Jeg er egentlig en person som liker å ha kontroll og planlegge slikt, men der er vi dårlige. Vi har flere alternativer, men jeg håper på Bali Kyllinggryte. En av mine favoritter!

Hva er planene for resten av dagen? 
Gå tur med hundene, vaske enda mer klær, forhåpentligvis få bretta litt også, lage middag, tømme og sette inn i oppvaskmaskinen.. Ja, det går i husarbeid her som dere skjønner. Mye å gjøre, kanskje ikke så rart siden vi flyttet inn her for ikke så lenge siden.

 

 

Hva skal dere gjøre i dag? 

DETTE SKAL JEG GJØRE I PÅSKEN

Som liten og rundt konfirmasjonstiden min minnes jeg om fine påsketradisjoner. På barneskolen klipte vi til pappkartonger og sådde karse, malte egg og lagde litt annet påskepynt. Den tiden jeg hadde avlastningsfamilie reiste vi på hytta, og jeg har også litt pynt liggende som jeg lagde hos dem. Senere da jeg startet på Ten Sing året jeg skulle konfirmeres, reiste vi alltid på påskeleir, hvor vi spiste god mat, gjorde ulike påskeaktiviteter og mye annet gøy.

Jeg har mange koselige minner som jeg ser tilbake på, og synes egentlig det er trist at jeg ikke har noen tradisjoner lenger. For meg blir det på en måte som en vanlig hverdag, sett bort ifra at butikkene ikke er åpne de neste dagene. Nå om dagen holder jeg meg for det meste hjemme uansett, bortsett fra ut på tur med hundene, gåtur med psykiatrisk sykepleier og holder meg unna butikken/sosiale sammenhenger så langt det lar seg gjøre. Det blir en spesiell påske i år, som vi aldri kommer til å glemme noen av oss, men jeg skal allikevel få noen fine dager sammen med den lille fine familien min.

– TING JEG SKAL GJØRE I PÅSKEN – 

💛 Det er knappe to uker siden vi flyttet, men vi har fremdeles en del å pakke ut. Jeg har hatt noen rolige dager nå, ettersom jeg er nødt til å lytte til kroppen min også. Så jeg skal prøve å få pakket ut litt mer av esker, vasket mer tøy og få mer orden her de neste dagene. Ser også frem til vi får opp litt bilder her, det gjør det mye mer hjemmekoselig. Gleder meg sånn til å vise dere leiligheten etter hvert!

💛 Jeg skal selvfølgelig skrive og planlegge blogginnlegg for tiden fremover. Jeg har flere ideer og mange innlegg jeg gleder meg til å skrive!

💛 Siden jeg veit at Martin er så inderlig glad i eplekake, så skal jeg gjøre et nytt forsøk på å lage det til han i løpet av de neste dagene. Jeg kan ikke akkurat gi opp etter at den ble mislykket første (og siste) gangen jeg lagde det til han. Note to self: Bruk flere epler!

💛 Martin og jeg handlet inn til påske i går, så vi skal virkelig kose oss med god mat disse påskedagene. Faren til Martin har også bursdag i morgen, så vi har invitert han på middag hos oss på lørdag.

💛 Jeg har mye tanker om dagen og stresser en del innvendig. En dag i påsken skal jeg derfor ta det med ro og gjøre ting jeg selv vil. Jeg skal stresse ned og pleie kroppen med en skikkelig god skrubb, hårkur og ansiktsmaske. Det er noe av det beste jeg veit å gjøre, men gjør det altfor sjeldent dessverre..

💛 Usensurerte har stått lenge stille, men nå ønsker jeg å starte opp igjen. Jeg skal prøve å få svart på meldinger jeg har fått inn, planlegge tema og noen uker fremover i første omgang.

 

 

Hva skal du gjøre i påsken?

BOR VI MED NOEN ANDRE?

Etter sist “ukens spørsmål” (du kan lese innlegget her), dukket det opp flere spørsmål etter at jeg besvarte det ene spørsmålet jeg fikk inn med “jeg veit at vi alle tre betyr mye for han”, og Martin bekreftet nok en gang at han er bifil et par dager etterpå. Flere lurte på om vi er tre som bor sammen, om vi bor sammen med en mann til, og hvem den tredje personen er.

Jeg mente selvfølgelig hundene og meg med denne kommentaren, noe flesteparten forstod. Jeg, Martin og hundene har blitt en liten familie, som vi liker å kalle oss. Han betyr mye for oss, og vi for han. Jeg la ut en snap hvor jeg avbekreftet dette ganske raskt, men siden det fremdeles kommer inn spørsmål og spekulasjoner rundt dette tenkte jeg å avklare det nok en gang.

Om en venn/venninne av meg/han hadde vært her for en periode, hadde ikke vært noe problem for meg, men jeg er veldig fornøyd med at det er kun vi og hundene som bor sammen. Jeg kunne heller aldri delt han med noen andre med den intime delen, om noen skulle ha spørsmål rundt dette også. Vi har snakket mye om hans legning tidligere, og vi begge synes det er ok sånn som vi har det nå.