Bli kjent weekend

I helgen var vi i Ringerike Ten Sing på “Bli kjent weekend” på Blestølen. Dagene ble fylt med mye lek, glede, sang, kortspilling og kost oss med det fine snøværet! Hadde en kjempefin tur med folka, men var utrolig godt å være i hjemme igjen i går.

Var mest med dissa jentene, men også med mange andre selvfølgelig!

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

HØSTFERIEN MIN

Høstferien er nå dessverre over for meg og mange andre, men mange startet sin høstferie på fredag. Håper de som har hatt høstferie nå har hatt en fin ferie og kost seg masse, mens de som får høstferie nå koser seg og nyter sin ferie! Jeg har hvert fall storkost meg i ferien og vært litt her og der.

Starten ferien med en veldig avslappende helg. Søndag dro jeg og Michelle til min kjære søster og var der noen dager. Vi gjorde litt av hvert egentlig, var på IKEA, badet på Østfoldbadet og ellers ryddet vi både ute og inne hos henne siden hun nettopp har flyttet med kjæresten sin til nytt sted.


Photoshoot med Michelle♥


Odin, tantegutten♥


Ann Kristin, Alfa og Michelle♥

¨
Her er jeg slaven til Ann Kristin..

Når jeg kom hjem på onsdag møtte jeg en venn av meg som var på overnatting hos en annen i Hønefoss, som jeg fredag måtte si hade til. Håper å få møtt han igjen om ikke lenge.
Helgen har vært rolig, vært hos mamma for det meste der vi hadde besøk av et vennepar av mamma med 2 skjønne barn.

 Slenger med noen fler bilder av Milla og Michelle♥

 

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Årets vinterjakke

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste for flere uker siden, men bedre sent enn aldri. Kjøpte meg ny vinterjakke for noen uker siden. Skulle egentlig ikke kjøpe meg ny vinterjakke i år, men tenkte da at jeg den jeg kjøpte i fjor kan jeg bruke når jeg skal ut i praksis.

Begynte å bruke den for et par dager siden, bare elsker den!

Jakken er fra Cubus og koster 799kr til vanlig, men da jeg kjøpte den var det 30% på den.

Vi blogges =) <3
– Ann Helen