NOK EN FIN DAG


 

GJENFORENT MED FAMILIE OG REVYKOS

Nok en fin og innholdsrik dag er over! Dagen startet med at jeg møtte min kjære kusine Tonje og datteren hennes Jenny Elisabeth rundt halv to. Vi dro en tur på cafe, før også fetteren min Stian kom en tur. Sammen gikk vi å tittet litt i butikker og koste oss i hverandres selskap. På vei hjem fikk jeg en telefon fra søsteren min som hadde vunnet revybilletter til Hønefossrevyen. Dessverre kunne hun ikke ta disse i bruk selv ettersom hun bor et stykke unna og hadde flere avtaler i morgen. Så heldig som jeg var, ga hun de til meg, så jeg kunne ta med meg noen venner. Revyen var sykt morsom og vi alle storkoste oss. Det har vært noen fine dager nå, og det føles så utrolig bra når livet ellers er vanskelig. Jeg er så takknemlig for gode venner!

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

UKENS SPØRSMÅL #2


UKENS SPØRSMÅL #2- YOUTUBE, UTDANNING, DRØMMER..

Så fin blogg!! Synes det hadde vært veldig gøy om du lagde flere videoer, som for eksempel oppdatert sminkevideo, vlog og at du svarer på spørsmål! Vet at video av og til kan være en utfordring, spesielt om man ikke er vandt med det osv., men jeg tror det hadde vært veldig gøy for leserne dine! Man får på en måte følelsen av at man blir litt bedre kjent om du skjønner hva jeg mener hahah
Tusen takk, så hyggelig å høre! Og tusen takk for forslaget. Jeg har tenkt på det en stund, og for å være helt ærlig synes jeg det er litt “skummelt”, ikke for at andre skal høre på meg nødvendigvis, men mer fordi det å snakke til et kamera føles veldig rart, og jeg synes det er vanskelig siden jeg ikke er noe flink på dette med å redigere videoer. Men om dette er av interesse for flere kan jeg selvfølgelig forsøke å få det til. Om du vil abonnere på kanalen min eller se mine tidligere videoer kan du trykke her. Har blant annet lagt ut sminkevideo, innkjøpsvideo og room tour.

Hei Ann Helen. Du gikk påbygg dette året, og jeg har søkt påbygg til høsten. Har du noen tips til hvordan jeg kan fullføre med gode karakterer?
Jeg er kanskje ikke den rette personen å spørre, ettersom dette året har vært veldig vanskelig for min del med tanke på rettsak og andre ting jeg har vært igjennom. Dette har gått utover konsentrasjonen min på skolen, og utgjort at jeg ikke har fått så gode karakterer som jeg håpet. Men mine venninnene har hatt veldig bra karakterer hele året, og det jeg tror skal til for å få til det, er å være fokusert, gjøre alt av oppgaver og notere, lese godt til alle prøver, tentamener og eksamener. Tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om hvordan dette året har vært og hva som er viktig å tenke på, slik jeg også har gjort de tidligere årene.
 
Hvis du fikk oppfylt ett eneste ønske, hva hadde det blitt?
Vi har vel alle våre drømmer som vi ønsker å få oppfylt, noen ønsker å vinne i lotto, hoppe i fallskjerm, oppleve et nytt land eller andre ting. En av mine er å bli toppblogger. Samtidig er det ting som jeg føler er mye viktig for meg som jeg skulle ønske ble oppfylt, blant annet skulle jeg ønske at jeg hadde vært foruten å oppleve de hendelsene, som utgjorde rettsaken jeg har vært igjennom. Men jeg skulle også gjerne ønske at både storebror, bestemor og oldemor var blant oss- så det er nok dette valget mitt faller på.
 

 

 
Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?
 
 
 
 

HVOR HAR TIDEN BLITT AV?GODGJENGEN ER 4 ÅR!!

Hvor har tiden blitt av? I går var det hele 4 år siden Happy fødte de fem fineste “valpene” jeg veit om. De er jo ikke akkurat valper lenger, men for meg vil dem alltid være mine skjønne små “valper”. De har vokst seg store og blitt fem herlige hunder med en så utrolig god personlighet. Michelle bor hos meg, og per dags dato er det kun broren hennes Timmy vi møter en sjeldent gang, når vi er ute å går tur dessverre, men de tre andre guttene er også aldeles nydelige og jeg savner de så mye, alle sammen!

Det er vanskelig å tro at denne herlige gjengen har blitt et år eldre, for jeg synes ikke det er så lenge siden jeg var med å tok imot tre av dem.

 

Gratulerer så mye med dagen Odin, Chevy, Timmy og Bamse. En spesiell gratulasjon til min lykkepille- Michelle! Elsker deg gullet♥

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

 

ENDELIG TILBAKE!

ENDELIG TILBAKE HOS PSYKOLOGEN

I dag var jeg endelig tilbake hos psykologen igjen. Til tross for at det kun er to uker siden sist, så har det føltes mye lengre! Jeg har siden en stund før rettsaken vært vandt med å ha timer ukentlig og ha syntes det har vært perfekt!

De siste timene jeg har synes det har vært utrolig vanskelig å snakke. Det har ingenting med psykologen min å gjøre, men heller meg selv. Det har vært vanskelig å legge ord på det som har vært vanskelig, og timene har derfor gått til å snakke om mindre “farlig ting”. Men i dag gikk det virkelig i ett. Jeg hadde så mye på hjertet som skulle ut på 45 minutter, og kom meg omsider igjennom alt jeg ønsket å få frem også.

Jeg har smått nevnt at dette har vært en vanskelig uke for meg. Jeg har vært mye lei meg og holdt ting for det meste for meg selv og mine tre aller nærmeste venner. Og jeg er heller ikke interressert i å fortelle alt her heller, av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å hetse noen på nett. Men siden disse menneskene også mener jeg fremstiller meg perfekt på bloggen, noe jeg selv føler at jeg overhode ikke gjør, kan jeg likegjerne kort fortelle at det omhandler at andre selvdiagnoserer meg med ting som ikke stemmer, noe som er utrolig sårende. Samtalen med psykologen min i dag var derfor utrolig lettende, og jeg fikk sagt akkurat hva jeg føler. Diagnoserien de holder på med stemmer nemlig ikke, så satser på at det blir en stopper på dette snart. Ingen er feilfrie, ikke jeg og heller ikke dem.

Det føles så utrolig bra å endelig ha møtt en person som hører på deg og som vil hjelpe deg på veien. Tidligere har jeg opplevd at både barnevernet og andre helsepersonell har gjort det motsatte, men endelig føler jeg at jeg får hjelpen jeg trenger. Nå skal det sies at jeg har snakket med barnevernet i senere tid, og at de angrer ulike ting og at det er mye som burde gjort annerledes. Uansett er dette er avsluttet kapittel, og akkurat nå lever jeg med fremtiden. Selv om livet har mange ganger føltes mørkt, har det alltid vært et lys i tunnelen på et vis. Og nettopp på grunn av det har jeg også troen på at det vil ordne seg videre også. Jeg er ganske hardbarka og viljestyrken min er stor så jeg satser på at ting blir bedre etter hvert!

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

EN DAG FYLT MED LATTER OG GLEDE


 

KONSERT MED MORGAN SULELE

Det er midtsommer-dager i Hønefoss nå, og i den anledning var det arrangert konsert med Morgan Sulele. Selvfølgelig måtte vi møte opp, jeg og flere av vennene mine. Gårsdagen ble bedre enn jeg først antok- ikke at jeg hadde så mange tanker rundt dagen, men at det skulle bli en så bra dag så jeg ikke for meg, og det er nok fordi den siste uken ikke har vært så veldig bra. Konserten var utrolig bra, og jeg sang med på full hals, haha! Ikke at det er så særlig pent, men man må jo bare synge med, med den stemmen man har. Etter konserten fikk vi ta bilde med han, og mine barnslige sider kom fram. Endte opp med autografen hans på toalettmappa mi. Hva gjør man når man ikke har noe annet å få autograf på? Haha!

Hilda og jeg møtte opp i god tid for å få bra plasser!

Tenk å være kjent da? Haugevis med folk som er ville etter deg! Hvor gøy hadde det ikke vært?

Etter konserten dro vi på Cafe Clint å spiste litt, før vi gikk for å se litt i butikker. Med meg hjem ble en bikinitopp, pysjshorts og et hårbånd. Ikke at det ble så mange innkjøp, men jeg viser det mer enn gjerne i eget innlegg om det er ønskelig?

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

EN SPESIELL DAG

GRATULERER MED DAGEN, LILLEVENN!

Hvor er tiden blitt av? Jeg forstår det faktisk ikke.. Denne sommeren er det 5 år siden jeg overtok den fineste Chihuahuaen som finnes, og i dag fyller henne hele 6 år! Min lille gode, sprudlene, livsglade, lekne og kjærlighetsfulle Milla har igjen blitt et år eldre.

Gratulerer så mye med dagen lillevenn! Elsker deg

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

FERDIG MED 13 ÅRS SKOLEGANG

ETTER 13 ÅR PÅ SKOLEBENKEN..

Da jeg startet på skolen i 2004 vite jeg lite om hva fremtiden ville bringe. Jeg visste ikke engang hvor mange år på skole jeg skulle gå eller at jeg måtte velge en retning etter ungdomsskolen. Jeg hadde nok mange tanker om hva jeg ville bli, men ikke noe om hva jeg måtte gjøre for å komme meg til dette målet. Nå 13år senere står jeg her med studiekompetanse og har fullført alle disse årene på skole.

Jeg er så utrolig stolt over meg selv og det jeg har fått til. Jeg har opplevd så mye både på godt og vondt disse årene, som har ødelagt mye for meg. Men allikevel har jeg stått på hardt for å få dette til! Nå er nok et kapittel avsluttet, og jeg er klar for å se hva de neste årene vil bringe. Jobbsøking står for tur, og jeg satser på at det vil dukke opp en til meg snart.

Tusen takk til alle som har bidratt til mitt beste år på skolen. Mangler bilde med både Stian og Silje, men de er også to av de som har vært med på å gjøre dette året bra. Jeg er så takknemlig♥ Det har vært flere ganger jeg bare har hatt lyst til å gi opp, og droppe ut fra skolen, men takke være dere har jeg klart dette året!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

UKENS SPØRSMÅL #1

Det er mye som skjer her om dagen og jeg har derfor ikke hatt tid til å oppdatere. Tenkte jeg kunne skrive egne innlegg om skoleavslutning og festen på fredag, sverigeturen min på søndag, og andre ting som har opptatt meg de siste dagene på godt og vondt. Jeg holder også på å male soverommet mitt om dagen, og jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med det. Men først og fremst skal jeg svare på ukens spørsmål!

Dette med ukens spørsmål viste seg å være mer populært enn jeg først antok. Jeg synes dette er veldig gøy, og håper at det vil være like spennende for dere fremover.
 

UKENS SPØRSMÅL #1- KJÆRESTE, SMINKE, UTDANNING..

 
Har du kjæreste?

Nei det har jeg ikke. Jeg har vært singel siden i mars, selv om det i grunn føles mye lengre siden.

Hvor mange lesere har du på bloggen?
Det varierer veldig! Gjennomsnittlig forrige måned lå leserantallet på rundt 1100 norske lesere.

Kan du ikke skrive et innlegg om hudpleie og sminke rutinen din?
Jeg kan selvfølgelig prøve å få til det. Dessverre er jeg ikke noe særlig flink til å ta vare på huden min, men jeg kan i hvert fall vise dere hvordan jeg pleier å utføre både hudpleie og sminke! Slenger med en video jeg lagde av hverdagsminken min tidligere med en helt elendig kvalitet. Merk at dette er to år siden folkens, og mye har forandret seg siden da.

 

Hva er det beste med å blogge synes du?
Det å blogge er noe av det beste jeg veit, og det å få tilbakemeldinger på det jeg gjør må nok være det beste med å blogge. Jeg har jo så utrolig fine og skjønne lesere, som kommer med så fine kommentarer stadig vekk. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette videre og prestere bedre.

Hva liker du best av salat og taco?
Taco, for noe av det viktigste i en taco for meg er salat, og da får jeg spist begge deler!

Hvilken utdanning har du tenkt til å ta på høyskolen?
Det er jeg veldig usikker på, og det er også en av grunnene til at jeg skal ha et friår nå, hvor jeg skal tenke nøye på det. Det er så mye jeg vil, samtidig som det er mye jeg føler at jeg ikke kan strekke til med, med mine karakterer. Jeg må finne ut av hva jeg vil og kan!

Er du blogger for nettavisen?
Nei det er jeg ikke, men derimot så er Mediehuset Nettavisen min arbeidsgiver for det om. Skal forresten ikke legge skjul på at det å være nettavisen/side 2 blogger er en av mine største drømmer, hehe!

Hva er favorittdyret ditt og hvorfor?
Hunder er helt klart mitt favorittdyr, ettersom jeg har to selv. Tidligere har jeg også hatt katt og kanin, og stelt med hester og sauer, men hunder er det dyret jeg har falt mest for!

Hvor gammel var du når du begynte å sminke deg?
Jeg var vel rundt 11-12 år da jeg startet med sminke, og det så ikke særlig pent ut bare for å ha det sagt. (Hint: altfor mørk foundation og mye skiller)

Hvorfor startet du å blogge?
Da jeg startet å blogge sleit jeg en del med ulike ting, og jeg ville ha et sted hvor jeg kunne dele mine tanker, følelser og meninger i hverdagen. Bloggen var liksom mitt sted, og noe jeg følte meg god i med tiden som gikk, som har gjort at jeg bare har fortsatt.

Favoritt klesplagg for tiden?

Disse to er antrekk som jeg liker veldig godt, og nå som det er sommer og sol passer de perfekt! Om det blir litt kjøligere kan jeg slenge på meg en av mine favoritt cardiganenr i grå til kjolen, og denne fine jakka til jumpsuiten.

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?
 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

FOR ALLER SISTE GANG


DET ER SISTE GANG VI GJØR DETTE

I dag har jeg vært hos lærer`n med resten av klassen og noen av de andre lærerne. Med favorittkjolen på og sminka lagt, var jeg klar for en slags skoleavslutning med klassen i sekstiden. Skoleavslutning er kanskje feil ord å bruke, i og med at den er i morgen. Men vi hadde hvert fall en sammenkomst en aller siste gang, der vi gjorde noe sosialt sammen. Skal ikke legge skjul på at jeg både gledet og gruet meg til dette, men det ble en veldig bra kveld til tross for at jeg var den første som måtte dra på grunn av buss. Kjipt, men sånn er det.. Det ble uansett en fin kveld med grilling og skravling. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

LITT FORANDRINGER

FORANDRING FRYDER

For en fin dag dette har vært! Startet dagen med å levere søknader på ulike jobber, og jeg har kommet så godt i gang.  Allerede syv jobber er søkt på to dager, fem elektronisk og to direkte på arbeidsplassen. Kjente angsten komme da jeg gikk innom butikkene, men jeg klarte det! Nå skal jeg fortsette å søke jobber fremover, så krysser jeg alt for at det dukker opp en jobb til meg etter hvert!

Nå er det kun to dager igjen til sommmerferie, gjett om jeg gleder meg! Klassen skulle egentlig samles for å spille volleyball i dag, men den var opptatt, så da ble det fri på oss. Videre på planen var at Anita og Ole skulle komme hjem til meg, så vi kjørte like etter vi hadde tanket pc-ene våres. Vi koste oss med pizza og quiz som Anita hadde laget. Litt morsomt, særlig med pappas latterlige morsomme kommentarer og fortellinger. Og vinneren ble… meg- overraskende nok! Ikke ofte jeg vinner noe, så det var litt gøy!

Dere ser vel kanskje at headeren og profilbilde er forandret? Det er takket være superflinke Anita. Jeg er så fornøyd! Synes det er litt gøy med at bilde hvor jeg ikke bare står oppstilt og smiler liksom. Forrige header hadde jeg på russebuksa, noe som blir litt feil med tanke på at russetida er jo over, og i tillegg ønsket jeg meg noe litt mer sommerlig, så denne headeren liker jeg godt faktisk! Jeg har også endret “avslutningen” på innleggene mine, ettersom jeg føler det ser bedre ut, og tenkte det kunne være kjekt for dere å vite hvor dere finner meg på de ulike sosiale mediene.
 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT