UKENS SPØRSMÅL #1

Det er mye som skjer her om dagen og jeg har derfor ikke hatt tid til å oppdatere. Tenkte jeg kunne skrive egne innlegg om skoleavslutning og festen på fredag, sverigeturen min på søndag, og andre ting som har opptatt meg de siste dagene på godt og vondt. Jeg holder også på å male soverommet mitt om dagen, og jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med det. Men først og fremst skal jeg svare på ukens spørsmål!

Dette med ukens spørsmål viste seg å være mer populært enn jeg først antok. Jeg synes dette er veldig gøy, og håper at det vil være like spennende for dere fremover.
 

UKENS SPØRSMÅL #1- KJÆRESTE, SMINKE, UTDANNING..

 
Har du kjæreste?

Nei det har jeg ikke. Jeg har vært singel siden i mars, selv om det i grunn føles mye lengre siden.

Hvor mange lesere har du på bloggen?
Det varierer veldig! Gjennomsnittlig forrige måned lå leserantallet på rundt 1100 norske lesere.

Kan du ikke skrive et innlegg om hudpleie og sminke rutinen din?
Jeg kan selvfølgelig prøve å få til det. Dessverre er jeg ikke noe særlig flink til å ta vare på huden min, men jeg kan i hvert fall vise dere hvordan jeg pleier å utføre både hudpleie og sminke! Slenger med en video jeg lagde av hverdagsminken min tidligere med en helt elendig kvalitet. Merk at dette er to år siden folkens, og mye har forandret seg siden da.

 

Hva er det beste med å blogge synes du?
Det å blogge er noe av det beste jeg veit, og det å få tilbakemeldinger på det jeg gjør må nok være det beste med å blogge. Jeg har jo så utrolig fine og skjønne lesere, som kommer med så fine kommentarer stadig vekk. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette videre og prestere bedre.

Hva liker du best av salat og taco?
Taco, for noe av det viktigste i en taco for meg er salat, og da får jeg spist begge deler!

Hvilken utdanning har du tenkt til å ta på høyskolen?
Det er jeg veldig usikker på, og det er også en av grunnene til at jeg skal ha et friår nå, hvor jeg skal tenke nøye på det. Det er så mye jeg vil, samtidig som det er mye jeg føler at jeg ikke kan strekke til med, med mine karakterer. Jeg må finne ut av hva jeg vil og kan!

Er du blogger for nettavisen?
Nei det er jeg ikke, men derimot så er Mediehuset Nettavisen min arbeidsgiver for det om. Skal forresten ikke legge skjul på at det å være nettavisen/side 2 blogger er en av mine største drømmer, hehe!

Hva er favorittdyret ditt og hvorfor?
Hunder er helt klart mitt favorittdyr, ettersom jeg har to selv. Tidligere har jeg også hatt katt og kanin, og stelt med hester og sauer, men hunder er det dyret jeg har falt mest for!

Hvor gammel var du når du begynte å sminke deg?
Jeg var vel rundt 11-12 år da jeg startet med sminke, og det så ikke særlig pent ut bare for å ha det sagt. (Hint: altfor mørk foundation og mye skiller)

Hvorfor startet du å blogge?
Da jeg startet å blogge sleit jeg en del med ulike ting, og jeg ville ha et sted hvor jeg kunne dele mine tanker, følelser og meninger i hverdagen. Bloggen var liksom mitt sted, og noe jeg følte meg god i med tiden som gikk, som har gjort at jeg bare har fortsatt.

Favoritt klesplagg for tiden?

Disse to er antrekk som jeg liker veldig godt, og nå som det er sommer og sol passer de perfekt! Om det blir litt kjøligere kan jeg slenge på meg en av mine favoritt cardiganenr i grå til kjolen, og denne fine jakka til jumpsuiten.

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?
 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

6 kommentarer
  1. Så fin blogg!! Synes det hadde vært veldig gøy om du lagde flere videoer, som f.eks. oppdatert sminkevideo, vlog og at du svarer på spørsmål! Vet at video av og til kan være en utfordring, spesielt om man ikke er vandt med det osv., men jeg tror det hadde vært veldig gøy for leserne dine! Man får på en måte følelsen av at man blir litt bedre kjent om du skjønner hva jeg mener hahah

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg