DAGENS GODE GJERNING

Først og fremst må jeg bare si at dette innlegget er ikke sponset på noen som helst måte, men et valg jeg har gjort for å hjelpe andre. For er det en ting jeg brenner for, så er det å hjelpe andre mennesker. Om det så er bare å snakke med noen som sliter og hjelpe slik at de får det bedre, eller kunne hjelpe på en annen måte, så gjør jeg det mer en gjerne.

Jeg har lenge hatt en haug med klær her hjemme jeg ikke lenger bruker. Nå har jeg fått sortert en del av det, noe skal jeg selge og resten har jeg gitt bort. Jeg valgte i dag å legge det i Fretexboksen hvor jeg bor. Det ble 6 poser med klær, og enda har jeg nok et par poser til som skal i boksen. Det er jo flere tilfeller hvor folk har stjålet fra boksene, men jeg håper virkelig ingen stjeler dette. Håper disse posene med klærne kommer til noen som virkelig trenger det. Det føles så godt å kunne hjelpe, og jeg håper flest mulig gjør det.

Fretex tar imot alt av tekstiler, tilbehør og sko. Du kan også gi bøker, kopper, kar, servise, pyntegjenstander, interiørartikler, sportsutstyr og småmøbler og andre ting. Vil du også gi noe til Fretex? Sjekk ut nettsiden dere her. 

 

– Ann Helen

MINE SISTE INNKJØP

Det har blitt litt innkjøp på meg den siste tiden, og tenkte derfor å dele noen av dem med dere. Ikke alt så klart, da undertøy og olabukser ikke er av stor interesse regner jeg med, hehe. Ble ikke akkurat de beste bildene, da jeg ikke hadde noen som kunne ta bilde av meg med plaggene på. Men håper bilder med disse plaggene på, i innleggene fremover.

Topp fra BikBok // Genser fra Cubus

Topp fra Cubus // Kjole fra Cubus

Trenings-topp fra Cubus

Hva syns dere om innkjøpene? Jeg har virkelig forelsket meg i den hvite toppen, kjolen og treningstoppen♥
 

– Ann Helen

10 BEAUTY HACKS

Jeg startet som 11-12åring å sminke meg. Jeg husker en jente med veldig feil foundation og alt for mørkt pudder, helt forferdelig! Etter hvert lærte jeg meg mange “beauty hacks”, altså mange nyttige tips og triks. Man finner ofte ut av ting selv, eller lærer av andre. Jeg kan ikke akkurat si at jeg har det fineste ansiktet og er verdensmester når det gjelder sminke, men man lærer så lenge man lever.

Syns du ikke sminken din blir like fin lengre, eller påfører sminkekostene produktene dårlig?
Ofte kan det være fordi sminkekostene dine er fulle av sminkerester og bakterier. Jeg anbefaler derfor å vaske sminkekostene minst en gang i uka, for å unngå dette.

Tom for favorittmaskaraen din?
En ting som er typisk for mange når maskaraen begynner å bli tom, er at de “pumper” den opp og ned for å få mer maskara på børsten. Dette er overhode ikke lurt.  Når du gjør dette kommer det masse luft som tørker ut maskaraen. Forsøk heller å vri kosten rundt nede i tuben, for å få mest ut av produktet..

Ser sminken annerledes ut i sekundet du går ut hjemmefra?
Dette kommer av lyset. Lyset er ofte mørkere og mer gulaktig, og kan få sminken din til å se annerledes ut. Jeg anbefaler at du sminker deg i et vindu med dagslys, sminken din vil automatisk se mye finere uansett hvor du er.
Jeg skal helt ærlig si at dette er noe jeg ikke er flink til, da jeg ikke har gode muligheter for det på mitt eget soverom og ellers i huset. Men da jeg bodde hos mamma hadde jeg arbeidsbord og sminkepult med speil ved vinduet. Jeg merket med en gang da at sminken så finere ut. Dessverre har jeg ikke muligheten til det lenger.

For trøtt til å fjerne sminken?
Et godt tips da, er å alltid ha en pakke med sminkeservietter liggende ved sengen, slik at man enkelt man fjerne sminken når man ikke orker å stå opp.

Vil du at øynene dine skal se mer våkne og større ut?
Da bør du unngå å bruke svart eyeliner på selve våtlinjen under øyet. Bruk heller en hvit eyeliner på våtkanten, og den svarte rett under.

Ønsker du ikke at ansiktshårene går til alle kanter?
Påfør Foundation i en nedover bevegelse, det gjør at ansiktshårene legger seg ned

Vil du at maskaraen skal sette seg bedre og at vippene skal se tykkere ut?
Påfør litt pudder på vippene før du tar på maskaraen.

Lite farge i øyenskyggen?
Spay bittelitt vann på kosten før du påfører øyenskyggen. Da vil den påføre mer produkt, og fuktigheten gjør at pigmentene kommer bedre frem. 

Ikke tid til å krølle håret?
Dette er en helt grei løsning for deg som har litt lengde på håret. Når håret ditt fremdeles er fuktig, tar du en del hårskum i det og tvinner det til en rund ball i bakhodet. Sett det opp med strikk og spenner, og la det være sånn til du er ferdig med å sminke deg. Føn hårballen til den er tørr, og ta ut strikken og spennene. Spray det gjerne med litt hårspray slik at krøllene holder seg lenger. En annen ting jeg pleier å gjøre om jeg ønsker krøller, er å flette det om kvelden dagen før. Her kan du velge hvor små eller store krøller du ønsker, ettersom hvor mange fletter du lager.

Maskarasøl?
Ofte kan det skje at man søler maskaraflekker på øyelokkene. Det er veldig kjedelig, spesielt om du har øyenskygge på. For å fjerne dette, er det best å vente til maskaraen har tørket, også tar du en tørr Q-tips og drar forsiktig sølet vekk..  

 

– Ann Helen

JEG GRUER MEG..

Jeg er vel ikke den eneste som gruer seg til skolestart? Nå har det seg sånn at det er knapt 3 uker igjen til jeg skal tilbake på skolebenken, og den tida går fryktelig fort. De 5 ukene av ferien som har gått, har bare flydd forbi meg og jeg har ingen form for sommerfølelse engang. Jeg føler jeg ikke har gjort noe fornuftig i løpet av disse ukene, noe som er utrolig kjipt.

Å starte på mitt trettende år på skolen har jeg blandende følelser rundt, og jeg er enda ikke sikker på hva jeg vil videre med livet mitt dessverre. Dette året vil bli beinhardt, og mitt fulle fokus skulle vært på skolen. Men så har det seg sånn at saken anmeldte i Januar, kommer mest sannsynlig opp i løpet av skoleåret. Jeg skulle gjerne ønske at det gikk raskere med saken min, men slike saker tar ofte lang tid. Derfor håper jeg i det minste at jeg kommer i samme klasse sammen med min beste venninne. Det er 33% sjanse, og jeg har sterk tvil på at vi kommer i klasse. Det er lov å håpe hvert fall. Å skulle konsentrere seg på skolen og slikt vil bli vanskelig, men å gå i klasse med noen man kan støtte seg til ville hvert fall hjulpet mye.

Jeg gruer meg, men krysser alt jeg har for at noe går min vei i det minste.

 

– Ann Helen

BEAUTIFUL BEACH DAY

God kveld mine fantastiske lesere♥ Hvordan har dere det? Hvordan har helgen deres vært?

Været i dag har vært helt supert! Ole, Anita og jeg valgte derfor å dra på stranda. Her ble det både grilling og bading i flere timer. For en fantastisk dag♥

 

 

– Ann Helen
 

THOSE SUMMER DAYS

God kveld mine fine lesere!

For et fantastisk vær vi har hatt i dag!  Vel.. for et fantastisk vær vi har hatt de siste dagene. Det er helt nydelig, altså. Trenger ikke å dra til varmere strøk når vi er så heldig med sola og varmen i Norge, hehe.

I dag har jeg og jentene vært å gått tur til elva, med ei nabo. Veldig hyggelig, og ikke minst deilig vann. Jeg ble så misunnelig da jeg så hvor mye hundene koste seg i vannet, at jeg tok en dukkert selv med kjolen og alt på. Fantastisk!!

Jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere her på bloggen de siste dagene, så tenkte derfor å fortelle hva jeg egentlig gjør om dagen. Jeg har vært en del med Martin den siste tiden. Jeg veit en del har reagert på at vi er mye sammen, men jeg er så glad vi kan være venner. Syns det er veldig viktig, i og med at situasjonen er slik som den er. Jeg hjelper han en del med firmaet, det er stadig noe nytt som skjer. Akkurat nå holder vi på å male utenfor og venter på at det skal komme ny butikkinnredning som vi skal sette opp og lage et nytt system i varene. Spennende!

Men jeg skal love dere en ting.. Jeg glemmer absolutt ikke de andre vennene mine. På onsdag var jeg og noen venner til Sandvika Jeg og Anita ble spurt om å være med, da de andre skulle spille Pokemon Go. Ja du leste riktig.. Her ble det en del shopping på oss jentene, hvertfall meg. Jeg endte opp med å ha med meg hvertfall 6 godbiter hjem og det beste av alt. Det var salg!! Jeg legger mer en gjerne ut innkjøpene på bloggen, om dere ønsker?

Håper dere alle har hatt en kjempefin uke, og at helgen blir like bra. Kos dere masse♥

 

– Ann Helen

MIN DYPESTE MEDFØLELSE TIL OFRENE, PÅRØRENDE OG DE ETTERLATTE..

Jeg kan ikke la denne dagen gå uten å skrive noen ord om det som skjedde på denne dagen for 5år tilbake..  I dag er det en spesiell dag for mange. Dette er en dag ingen av oss vil glemme, og som vil være med oss alle for all tid..

Selv kjente jeg ingen som gikk bort denne dagen, men allikevel føler jeg meg berørt. Vi alle er berørte. Det er ufattelig trist dag, og det som skjedde både på Utøya og Regjeringskvartalet er helt forferdelig.

I dag går mine tanker til de som var her denne dagen, pårørende, etterlatte, og til alle de 77 englene som himmelen fikk denne dagen for 5 år siden♥
Ta godt vare på hverandre, man veit aldri hva som skjer det neste sekundet. Livet er for kort til å dytte vekk de som betyr mest for seg.
Min dypeste medfølelse til alle de ofrene, pårørende og de etterlatte.
Kondolerer til dere som mistet deres kjære♥


//

 

– Ann Helen

POKEMON GO- KROPPEN 2016

Pokemon Go spillet har tatt overhånd. Overalt hvor jeg går og er, ser jeg folk som spiller det. Det er flere mennesker i byen, enn det ellers pleier å være- nettopp på grunn av dette spillet. Nesten litt festlig, hehe.

Jeg har også en av spillerne. Jeg er ikke hekta, enda.. Men jeg har allerede gått rundt mitt på natta for å lete etter Pokemon sammen med en kompis. Kanskje jeg en dag også oppnår Pokemon Go-Kroppen 2016? Haha! Jeg er helt sikker på at i løpet av noen uker har jeg gått ned et par kilo, det er vel lov å håpe hvertfall?

Som dere ser, er jeg bare i startfasen. Men det kommer seg..  Takk min kjære fetter som fikk meg til å spille det!

 

 

Ann Helen
 

 

DET GJØR SÅ VONDT..

I dag kom det opp varsel på facebooken min. Det var et minne. Et bilde jeg delte for 2år siden. Det kom opp et bilde av dere to. Tispa som har vært med meg siden jeg var 10år, og valpen hun fødte for 3år siden.  Jeg får aldri se dere løpe imot meg for bli klappet. Jeg får aldri se halen deres logre av glede og kroppen sprette med. Jeg får aldri en klem og heller ingen nuss. Jeg får ikke gått tur med dere, gitt dere masse kos og mosjonen dere trenger.  Det gjør så vondt. Det er ufattelig trist og jo mer jeg tenker på det, jo er savner jeg dere!


Jeg elsker dere, gulla mine! ♥ Håper vi en gang ses igjen..

 

Til opplysning: De er ikke døde. Jeg har kuttet kontakten med noen i familien, da det var høyest nødvendig med tanke på hvordan jeg ble prioritert og satt til side..  Dette gjorde at jeg ikke lenger har kontakt med disse to flotte hundene dessverre..

 

 

– Ann Helen

HVOR HAR TIDEN BLITT AV?

Det er veldig sykt, faktisk veldig skremmende. Får en klump i magen bare av tanken..

I dag er det kun 1 måned igjen til skolestart, hvor har tiden blitt av? Ferien har utrolig nok gått veldig fort, til tross hvor rar og kjedelig den har vært så langt.. Det har vært lite å gjøre, og tiden har gått mest til å være hjemme, da de fleste vennene mine er på ferie eller er opptatte med andre ting. Jeg misunner alle som er på ferier og koser deg med familie og venner. Jeg husker fra tidligere da vi hadde campingvogn i Sverige, men dessverre avsluttet vi campinglivet for noen år tilbake.. I tillegg har familien min blitt så splitta etter jeg valgte å anmelde en nært familiemedlem i januar.

De siste årene har gått til å være mye hos mamma, der jeg pleide å bade og ha besøk av venner. Slik er det ikke i år, da jeg og hun ikke har kontakt lenger. Det å ikke kunne dra på ferie og ikke være der, gjør at jeg har sommerferie utenom å ha noen type sommerfølelse. Været er heller ikke på våres side, så det gjør det ikke noe bedre..

Heldigvis har jeg en positiv innstilling og er ikke vandt med dyre utenlandsferier. Nå skal jeg prøve å nyte resten av ferien, og prøve å gjøre litt mer ut av den, før mitt trettende år på skolen starter. Jeg har veldig blandende følelser for det neste skoleåret, og skal nyte dagene frem mot skolestart.

 

– Ann Helen