UKENS

MOTIVASJON:

Hadde det ikke vært for de gode personene jeg har rundt meg, ville jeg gitt opp skolen allerede denne uka. Jeg tar en uke om gangen fremover og ser hvor lenge jeg blir i Ål.

LÅT:

Veit jeg har en helt syk musikksmak, men russesanger er bare helt konge!

INNKJØP:

Kjøpte et par topper/genser denne uka, bilder har jeg ikke foreløpig. Men om dere ønsker, kan jeg lage ett eget innlegg om det?

LÆTTIS:

Var en tur å besøkte min kjære fetter i går kveld, ble masse humor og glede.

BLINKSKUDD:


 

QUOTE:

Du blir ikke bedre likt av å ha mange følgere; Hitler hadde millioner, Jesus hadde 12

 

 

 

– Ann Helen

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva du tenker om barn og framtiden? Er barn noe du tenker på å få, eventuelt når?

Vil gjerne ha et par barn i fremtiden, men har null planer om å få det akkurat nå.

Og hvilken hendelse som har preget deg mest i livet?

Det må nok være når jeg har mistet nære og kjære i familien, da har jeg kjent på følelsen av at alt har rast sammen. Ellers må det ha vært kampene mine med barnevernet for å vinne over saker og ting jeg ikke har ønsket. Heldigvis har jeg ingenting med barnevernet å gjøre lenger, de har ødelagt nok.

Hva har du gjort i sommer?

Det kan du se i dette innlegget HER (direktelink)

Hva er dine planer for høsten/vinteren?

Nyte livet, akkurat sånn som nå.

Hva er dine beste bloggtips?

Det er viktig å ikke bare skrive om det samme hele tiden, for da kan det bli kjedelig i lengden. Varier mellom å skrive om hverdagen, viktige og/eller alvorlige temaer. Jeg syns det er viktig at leserne får muligheten til å bli kjent med deg som person, så skriv gjerne noen personlige innlegg en gang i blant. Lær deg og takle kritikk og ikke la de nedlatende kommentarene ta knekken på deg og ødelegge motivasjonen din. Tenk på hvor lang tid personen har brukt på å skrive den råtne kommentaren og se at den ikke bli posta. Eller post kommentaren h*n og la bloggleserne dine være ditt forsvar. Ofte kan en negativ kommentar noen har skrevet, bli kritisert av de andre bloggleserne dine! Tenkte å komme med et innlegg om bloggtips litt senere.

Hva liker du best å lese på en blogg?

Personlige innlegg om seg selv, livet eller ting man er blitt preget av, ellers liker jeg også lese om alvorlige og viktige temaer som vi ungdom interesserer oss for.

Hvilken blogger leser du?

Det er mange forskjellige, men ofte de som handler om ting som interesserer meg, ser ryddig ut, har lite skrivefeil og er gode å lese.

Hvorfor har det vært så mye negativitet?

Fordi jeg har flyttet langt borte fra alt, fra familie, venner, hundene mine på grunn av skole dessverre. Dette er jeg kjempelei meg for og det har vært en tøff uke. Jeg skal prøve å se litt til, om det blir bedre eller om jeg kanskje får plass der jeg ønsker etter hvert. Fra dag 1 jeg startet å blogge for 3år tilbake har jeg brukt bloggen for å skrive mine tanker og følelser i hverdagen. Og jeg har nære som ønsker å vite hvordan jeg har det 3 timer unna dem og bruker bloggen min som er terapi for å skrive hva jeg faktisk føler og tenker.

Hva er det første du gjør når du står opp om morgenen?

Åpner opp øynene og stopper vekkeklokka, før jeg går i dusjen, sminker meg og fikser meg klar til skolen.

Hva er dine fremtidsplaner?

Få en utdanning og jobb, flytte med Martin og leve livet med han og våre forhåpentligvis fremtidige barn. Fra enkelte sin side høres dette kanskje teit ut, men det er vel lov å håpe på at drømmer kommer i oppfyllelse?

5 ting som gjør deg lykkelig? 

Hundene mine♥

Familien♥

Venner♥

Gode mennesker♥

Mat, for hvem trenger ikke det?

 

 

 Noe mer du lurer på, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

 

 

– Ann Helen

HJEM EN SNARTUR

Da er jeg endelig kommet hjem til Hønefoss. I skrivende stund sitter jeg på Martin sitt kontor. Hadde litt vanskeligheter for å komme meg på toget i dag, fikk ikke bestilt billett med kortet mitt, og mamma er det umulig å få tak i siden signalene er nede på Ringmoen. Så jeg kunne ikke spørre mamma om å bestille billett til meg heller. Men det ordnet seg og jeg ble heldigvis ikke kasta av selv om toget egentlig var fullt. “Ordner seg alltid for snille jenter” sier jeg ofte. Hadde jeg ikke kommet meg på toget, ville det blitt klageinnlegg, men må heller få skryte av den gode servicen de hadde i dag.

Tror dette har vært den lengste uka i mitt liv og jeg har aldri gledet meg så mye for å komme hjem igjen. Helgen hjemme skal nytes for fullt. Har allerede vært med noen venner i Hønefoss og Martin skal være med meg hjem etterpå og være hos meg i helgen. Ellers skal jeg nyte helgen med familien og mine skjønne “små”.

Jeg har vel ikke vist dere så mye bilder fra Ål, men i dag tidlig tok jeg faktisk noen bilder. Tåke overalt, men for en fantastisk utsikt det er for det om.

 

 

 – Ann Helen

30 UBRUKELIGE DETALJER

Tre ord om meg: Omsorgsfull, gledesspreder og ansvarsfull.

Det første jeg gjør om morgen: Går på badet, dusjer og kler på meg.

Klesskapet mitt er fullt av: Haugevis av klær jeg ikke bruker..

Når jeg skal pynte meg: Hører jeg alltid på musikk, og bruker 1000år før jeg er ferdig. Elsker å pynte meg med kjole, skjørt og sminke.

En liten hemmelighet om meg: En hemmelighet er vel ingen hemmelighet om man forteller den?

Jeg føler meg best: Når jeg har de som betyr mest for meg rundt meg.

I vennegjengen er jeg: Den morsomme og pratsomme.

I familien er jeg: Den minste.. Minste barnet og minste barnebarnet..

Jeg kan ikke leve uten: Hundene mine, familien, Martin og vennene mine♥

Barn er: Det beste jeg veit!

Om natten: Sover jeg, drømmer og har haugevis av mareritt..

Når jeg går ut døra har jeg alltid med meg: Lommebok, telefon, ørepropper, lader og nøkler. Ellers pleier jeg også å ha med meg sminke og tyggis når jeg husker på det!

Trening er: Noe jeg har lite motivasjon til..

Politikk er: Viktig, men også utrolig kjedelig som gjør at jeg sjeldent følger med. Hender forsovet at det dukker opp noe spennende og at jeg må bare følge med.

På kjøkkenet er jeg: Den beste pizzabakeren, eller hva Martin?

Jeg er dårligst til: Å ta vare på meg selv..

Jeg er flinkest til: Å ta vare på andre rundt meg♥

Jeg elsker: Når alt går slik jeg ønsker!

Med livet mitt ønsker jeg: Å være en god person og hjelpe andre mennesker.

Når jeg jobber: Er jeg arbeidsom, selvstendig, men jobber veldig godt med andre mennesker. Jeg er ansvarsbevisst og gjør det jeg får beskjed om!

Min verste uvane: Å stå opp for seint, tenker alltid “Jeg skal bare sove 5 minutter til.. også ender det opp med en halvtime(!)

Jeg gleder meg til: Å møte hundene mine, familien og venner i helgen♥

Jeg brenner for: Å hjelpe andre mennesker!

Jeg tror på: Ånder, mohahaha!

Du visste kanskje ikke at jeg: Jeg har vært innblandet i barnevernet fra jeg var 4år til jeg var 16år.

På kvelden er jeg: Trøtt, men får aldri sove når jeg vil. Da pleier jeg ofte å starte med å rydde og alle andre ting enn å sove.

Som venn er jeg: Den alle ønsker å ha som sin bestevenn, haha! Nei, jeg er vel den gode lytteren som kommer med litt småråd her og der.

Når jeg har fri: Er totalt sosial og finner på ting med venner

Om ti år er jeg: Har eget hus, forhåpentligvis lykkelig gift, har barn og jobb.

 

 

– Ann Helen

 

ASK ME ANYTHING

Siden det har vært så mye negativt på bloggen om dagen, tenkte jeg å piffe om stemningen med en spørsmålsrunde. Er ikke så altfor lenge siden jeg har holdt en, men stadig vekk for jeg litt spørsmål av dere lesere i kommentarfeltet. Så om du lurer på noe, er det bare å spørre. Velger ut de spørsmålene jeg ønsker å svare på, for om det blir for privat tar jeg det ikke med. Svarer mest sannsynlig på den i helgen, for hjemme har jeg ordentlig nett. Ål videregående skole er delt inn i 2, ene er utenfor døra her og den andre er ca. 15km unna der jeg går. Så nettet her til skolen på Lien kan brukes om jeg har pcen i vinduet, men blir bare 2 streker og mister det ganske fort igjen. Så blir lite blogging fra meg her, men gjør så godt jeg kan!

 

 

– Ann Helen

VANSKELIG VALG

Jeg må bare takke for alle de fine og støttende kommentarene jeg får av dere. Jeg får meldingen og kommentarer på facebook og her på bloggen, og jeg veit alle vil mitt beste. Det er vanskelig i en sånn situasjon syns jeg, mye å tenke igjennom før jeg tar noen som helst avgjørelse. Skal jeg slutte nå? Fortsette litt til og se om ting endrer seg? Og kanskje jeg fullfører hele året..?! Hva vil jeg egentlig med livet mitt? Hva vil jeg jobbe med? Hva kan denne linjen gjøre for å påvirke valget mitt eller det jeg trodde var mitt fremtidige yrke?

Det vanskelig og mange tanker i hodet, jeg går en linje hvor man kan bli noe innen for helsesektoren og ønsket mitt er oppvekstsektoren, innenfor barn og ungdom bare ikke på samme måte som i helsesektoren. Jeg veit at selv om jeg savner alle i Hønefoss og de savner meg, vil de mitt beste.. Men akkurat nå føler jeg at dette ikke blir det beste for meg, men jeg skal gi det noen dager eller uker til, kanskje det endrer seg? Lærerne og elevene her er veldig hyggelige, og det er et godt læringsmiljø her, men det er ingenting som holder meg igjen her. Valget er vanskelig, og det blir spennende og se hvilken avgjørelse jeg tar. 

Nå har jeg snakka med lenge bort, er nok ikke alle som syns det er svært gøy å lese om mine “spennende” skoledager, planer og tanker angående det.  Sommeren er på vei mot slutten og her i Ål er det svært dårlig vær om dagen, det plasker ned regn og det har jeg hør det gjør i Hønefoss også. I går da jeg kjørte hjem fra skolen, kjørte en bil i for høy fart forbi meg, og jeg endte opp med å bli med våt enn nødvendig da jeg kom hjem. Men NEI, vent litt.. i mellom sprekkene på gardinene ser det jaggu meg ut som at det er på vei til å lysne opp litt.
Håper dere alle har hatt en fin uke så langt og at resten blir like bra, hvis ikke bedre enn det♥

Slang med et bilde fra vi var ute og gikk tur i gymmen på mandag, fin utsikt er det her hvertfall!

 

 

– Ann Helen

I MIN SKOLESEKK

Skolesekken jeg bruker er den jeg fikk da jeg fikk/kjøpte skolepc-en. Er ikke så glad i å bruke den egentlig, fordi personlig syns jeg den ikke er noe god å ha på. De fleste jentene i klassen bruker veske, men jeg syns skolesekk er bedre for å ha pc og masse bøker i.

♥ Skolepc+ lader

♥ Pennal

♥ Skrivebøker

♥ Postmappe

♥ Ringperm med skilleark

Ellers pleier jeg også ha lærebøker i skolesekken, men de har jeg ikke i sekken til alle døgnets tider.

 

Hva har dere i skolesekken eller skoleveska deres?

 

 

– Ann Helen

 

 

25.08.2015

Denne natta var mye bedre enn den første. For dere som leste gårsdagens innlegg, sov jeg uten dyne, 4 timer og våkna opp til en kald dusj. Det var gjort en feil på internatet for på alle rommene skulle det medfølge dyne og pute, så det kom de med så fort jeg sa ifra. Kaldtvannet fikk jeg også en løsning på, for vannet må renne minst 5 minutter før det blir varmt hver gang jeg dusjer. Godt det finnes en god løsning på ting!

Så nei, det ble ingen god start på internatlivet og skolen er heller ikke så lett om dagen, for jeg har jo flyttet fra alt jeg har i Hønefoss uten ønsket om det. Men jeg vil jo ha en utdanning jeg også, men dette jeg går nå er overhode ikke en linje jeg egentlig ønsker. Men vi får se, kanskje det blir bedre etter hvert.
Men det som egentlig gjør skolehverdagen tøff og vanskelig akkurat er at pappa er på sykehuset. Natt til mandag kom han på sykehuset, heldigvis går det bra med han og han får forhåpentligvis den hjelpa han trenger nå♥  Det er ikke lett å være 3 timer unna, for hadde jeg vært i Hønefoss ville jeg besøkt han med en gang. Men siden det ikke er noe farlig som har skjedd med han, så behøver jeg ikke å stresse med å komme hjem siden jeg skal hjem til helgen

Savner alle i Hønefoss, så legger med et bildedryss med minner derfra♥

 

 

 – Ann Helen

TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN

Første skoledag i 2.klasse er straks gjennomført. Fin skoledag, men i grunn veldig trøtt. Ble lite søvn på meg i natt gitt, sovna ikke før ett, og våkna opp i fem tida. Da var mine trøtte og røde øyne egentlig ikke klar for dagen, i tillegg våkna jeg opp til en uhyggelig beskjed og en kald dusj. Det verste med at måtte dusje i kaldt vann (noe galt med varmtvannsprederen), er at jeg har gått å fryst i hele dag.

 

 

– Ann Helen

PÅ FLYTTEFOT

Skulle vel egentlig lagt meg for å sove for lenge siden, men her sitter jeg fremdeles. Grunnen(e) er enkle: savn, hodepine og pluss at ingen fortalte meg at jeg måtte ha med meg dyne og pute internat?! Så i natt skal jeg sove i bare sengetøyet, frem til jeg får kjøpt det i morgen. Regner med noen søvnløse netter, men en dyne og pute, må jeg hvertfall ha for litt bedre søvn..

I morgen starter jeg på ny skole for min del hvertfall, kjenner ingen her. Eller veit hvem et par er, men det er ikke sånn at jeg akkurat går bort og sier: “Hei, vil dere henge med meg eller?”. Nei det er overhode ikke min greie..
Ny skole, nye folk= nye muligheter. Blir litt spennende, selv om jeg overhode ikke er vant til å være «hu nye» i klassen.

Savnet etter alle i Hønefoss er stor og kvelden har gått for det meste litt å rydde ut av pikkpakket mitt mens tårene har fosset nedover skinnene. Men jeg skal gi dette en sjanse, jeg gir ikke opp før jeg har prøvd. Jeg har mista så troen på skoleplass i Hønefoss, heldigvis har jeg venner og familie som fortsatt har troen på at dette vil endre seg!

Ønsker dere alle en fin uke, enten det er skole, jobb eller hva det måtte være.

 

 

– Ann Helen