HJEM EN SNARTUR

Da er jeg endelig kommet hjem til Hønefoss. I skrivende stund sitter jeg på Martin sitt kontor. Hadde litt vanskeligheter for å komme meg på toget i dag, fikk ikke bestilt billett med kortet mitt, og mamma er det umulig å få tak i siden signalene er nede på Ringmoen. Så jeg kunne ikke spørre mamma om å bestille billett til meg heller. Men det ordnet seg og jeg ble heldigvis ikke kasta av selv om toget egentlig var fullt. “Ordner seg alltid for snille jenter” sier jeg ofte. Hadde jeg ikke kommet meg på toget, ville det blitt klageinnlegg, men må heller få skryte av den gode servicen de hadde i dag.

Tror dette har vært den lengste uka i mitt liv og jeg har aldri gledet meg så mye for å komme hjem igjen. Helgen hjemme skal nytes for fullt. Har allerede vært med noen venner i Hønefoss og Martin skal være med meg hjem etterpå og være hos meg i helgen. Ellers skal jeg nyte helgen med familien og mine skjønne “små”.

Jeg har vel ikke vist dere så mye bilder fra Ål, men i dag tidlig tok jeg faktisk noen bilder. Tåke overalt, men for en fantastisk utsikt det er for det om.

 

 

 – Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg