NÅ SNAKKER JEG OM ANMELDELSEN


 

FOR FØRSTE GANG SNAKKER JEG ORDENTLIG OM ANMELDELSEN

Nå har jeg nettopp sittet i over en time og snakket om saken jeg anmeldte i januar 2016, på vlogbrukeren min på snapchat. Jeg veit det er veldig mange som har hatt lyst til at jeg skal snakke om det, og har hatt veldig mange spørsmål om det. Så nå har jeg gjort et forsøk på å forklare en god del av det og hva den anmeldelsen omhandlet. Det føles veldig rart og godt på samme tid egentlig. Det har tatt meg lang tid for å kunne snakke om det, men jeg er veldig glad for åpenheten min rundt det. Det er et tabubelagt tema som ingen snakker om, som jeg ønsker å nå ut til flest mulig med. Jeg tenker at jeg etter hvert kommer til å skrive om det her på bloggen, siden det er et såpass viktig tema. Men enn så lenge kan dere se det på vlogbrukeren min på snapchat som sagt. Adalsjentablogg heter jeg der. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN SISTE GANG

EN KJEMPEFIN KVELD MED GODE VENNER

I går var vi en gjeng på ti samlet hjemme hos Hilda Marie. Fire av de verdsetter jeg utrolig høyt og er mine aller nærmeste jeg har i livet mitt. De andre som også var der er også veldig hyggelige mennesker, men som jeg ikke kjenner fullt så godt. Uansett.. vi skal nå gå hver våres veier, både med flytting, studie og jobb. Jeg blir i grunn trist når jeg skriver dette, fordi dette er hva jeg har fryktet hele veien. Anita skal flytte og studere i Oslo, Hilda Marie skal studere i Drammen men fortsatt bli boende i Hønefoss, og mest sannsynlig blir Silje igjen her, og så klart Ole Jørgen som allerede er i jobb. Jeg skal hvert fall ikke flytte på meg noe sted, så får vi bare se hva de andre ender opp med. 

Det høres kanskje ikke så ille ut i og med at 4/5 av oss blir boende her. Men for å være helt ærlig så synes jeg det. Min største frykt er å miste de jeg har i livet mitt nå. Jeg tror ikke det kommer til å skje, vi alle har jo allerede holdt sammen i flere år, så tror det kommer til å gå bra. Men frykten er der for det om.

Men i går var vi altså samlet en siste gang Anita flytter. Har allerede gruet meg til denne dagen i flere måneder, men jeg veit det er sånn livet er dessverre. Heldigvis flytter hun ikke langt unna og det er ikke lange turen for å kunne besøke hverandre! 

Kvelden var veldig bra med masse skravling, synging og dansing. Vi var først hos Hilda i flere timer, før vi bevegde oss til Wallstreet Nightclub. Håper vi kan gjenta dette om ikke altfor lenge. Jeg pleier ikke å drikke så ofte, og når jeg først drikker, så drikker jeg veldig med måte, men det er alltid hyggelig med en kveld som dette for det om!

Håper dere alle har hatt en strålende uke og at den kommende uka blir minst like bra! 

 

Legg meg gjerne på min nye snapbruker for flere bilder og videoer fra gårsdagen, adalsjentablogg heter jeg der! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

GODT OG VONDT PÅ SAMME TID

SÅNN FØLES DET AKKURAT NÅ.. 

I disse dager får venner og betjente svar på hva de skal gjøre med livet sitt de neste årene. Noen kommer inn på sitt førstevalg, mens andre kommer ikke på noe. Jeg er veldig glad på deres vegne, til de som har kommet inn- og håper at de som enda ikke har fått plass eller har kommet inn på et valg som står langt ned på lista kommer inn på det de ønsker.

Selv har jeg ikke søkt noe, noe som føles godt og vondt på samme tid. Jeg veit at det er det riktige valget for meg etter sånn som situasjonen er nå, men samtidig synes jeg det er litt trist. Misforstå meg rett… Jeg veit helt ærlig ikke hva det neste året vil bringe, det er det jo ingen som veit sånn heller. Men jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde et sted å gå til. Jeg klarer liksom ikke helt å nyte sommerferien ordentlig, fordi jeg veit ikke hvor mange dager jeg kommer til å sove lenge og ikke gjøre noe meningsfylt ut av dagene mine. Nå har jeg jo jeg akkurat vært på ferie og jeg har hatt noen fin fine dager med venner, men det kommer ikke til å bli det samme utover høsten kan jeg tenke meg. Prøver iherdig å søke jobber, så jeg håper etter hvert det dukker opp noe for meg. 

 

Hva skal du bruke det neste året på?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ÅRET PÅ PÅBYGG TIL GENERELL STUDIEKOMEPETANSE

Har de tidligere årene jeg har gått på videregående skole skrevet litt om linja og mine erfaringer. Du kan lese året jeg gikk på helse og oppvekst her og helsefagarbeider her. Jeg har blitt spurt om jeg kan lage et lignende innlegg om linja jeg gikk på i år også, og selvfølgelig kan jeg det. Håper dette kan være til hjelp for noen!

MINE ERFARINGER FRA PÅBYGG

Første skoledag

Helt ærlig så husker jeg ikke så mye av første skoledag, men denne dager pleier ofte til å bli kjent, få en del informasjon og papirer om ulike ting.

Klassen

I klassen våres var det opprinnelig 26 elever, men noen droppet ut og andre delte opp året. Nå har jeg vært vant å gå i klasse med rundt 15 andre de to siste årene, så det var en overgang å gå over til å være stor klasse igjen. Ulempen med så stor klasse er at man ikke får like stor oppfølging som om man går i en mindre klasse.

Lærerne

Vi hadde to kontaktlærere i klassen, i tillegg til faglærere i de ulike fagene. Og det er ikke til å legge skjul på at man finner ut hvem som er mer greie enn andre.

Fagene 

Fagene vi hadde var norsk (10 timer i uka), historie (5 timer i uka), naturfag (3 timer i uka), matematikk 2P-Y (5 timer i uka), kroppsøving (2 timer i uka) og programfag (5 timer i uka). Når det kommer til programfag så varierer det veldig fra skole til skole, om hva de har å tilby. På våres skole var det minimalt med valg, og vi kunne velge mellom medier- og informasjonskunnskap, sosiologi og internasjonal engelsk. Jeg hadde medier- og informasjonskunnskap, noe jeg er både glad for, men også angrer på. Ingen av de andre fagene var noe særlig mer interessante, men jeg misforstod egentlig hva dette faget handlet, om og jeg ble veldig sjokkert over hva det egentlig innebar.

For min del synes jeg mange av fagene var vanskelig. Nå hadde jo jeg vært vandt med å gå linjer jeg hadde interesse for tidligere, og som vi fikk et avbrekk fra de typiske fellesfagene, med å ha programfag. Av alle fagene synes jeg historie var det verste for det var så mye årstall og slikt man måtte huske. Norsk var også et veldig tungt fag fordi vi hadde det 10 timer i uka, og vi hadde en del som skulle gås igjennom før året var omme. Her gjelder det å ha tunga rett i munnen for å si det sånn.

Karakterer

Jeg har fått spørsmål om jeg kan gi råd til hvordan man kan fullføre med gode karakterer. Det er ikke jeg akkurat den rette til å svare på, men så lenge du er konsentrert, motivert, noterer alt, øver godt til prøver, fremføringer, tentamener og eksamener tror jeg du vil klare deg greit. Er hvert fall det mine venner gjorde og endte opp med fantastiske karakterer. Jeg forsøkte sterkt å gjøre det samme, men på grunn av tidligere personlige ting som hadde skjedd og ting som foregikk dette skoleåret, ble konsentrasjonen på skolen generelt vanskelig for min del.

Fremføringer og prøver 

Det med fremføringer og prøver varierer veldig fra skole til skole, men hvert fall på Hønefoss hvor jeg gikk, var det lite av fremføringer, men en del prøver. Men dette kom veldig an på fag til fag. I norsk hadde vi en del skriveøkter, i matte og naturfag hadde vi prøve etter hvert kapittel og i historie hadde vi en del prøver også.

Skoletur

Det med skoleturer er også noe som varierer veldig fra skole til skole, det kommer veldig an på hva slags opplegg skolen har lagt opp. Vi startet året med en bli kjent-skoletur sammen med alle vg3-klassene, hvor vi teltet, lagde mat og gjorde ulike aktiviteter. Vi var også på flere besøk i Oslo, og den ene turen dit som jeg kommer på nå, så vi et forestilling på nasjonalteateret.

Om det er noe annet du måtte lure på angående denne linja er det bare å legge igjen en kommentar. 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

13 TIPS FOR BEDRE SELVBILDE

Først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle som har lest, kommentert, likt og delt mine to siste innlegg her på bloggen, som omhandlet kroppspress og selvbilde. Du kan lese om innkjøpene mine her, og svaret på mange av kommentarene og reaksjonene jeg fikk her. Det betyr enormt mye for meg og jeg setter uendlig stor pris på det. Jeg har lest gjennom alles kommentar og svart på de. Alle mennesker har ulik mening, og det er jo det som er helt fantastisk. Til tross for at enkelte kunne spart seg for noen av kommentarene, så er det ikke så mye jeg får gjort annet en å heve meg over det faktisk. De positive og fine kommentarene overdøyer det, og de gjør meg så utrolig glad!

Men over til noe annet. Siden det med kroppspress og selvbilde har vært en ganske stort fokus på bloggen og snapchaten forholdvis til bloggen så tenkte jeg å komme med noen tips til bedre selvtillit. Det kan være mange grunner for dårlig selvtillit, men her er hvert fall noen generelle tips. Håper disse kan være til hjelp for noen, og har du noen andre tips er det bare å legge dem igjen i kommentarfeltet, så kanskje de også kan være til hjelp for andre.

13 TIPS FOR BEDRE SELVBILDE

Ikke la andre trykke deg ned 
Drit i andres meninger og vær deg selv. Det er ingen som kan definere at du ikke er bra nok, om hvordan du skal gå kledd , sminket eller hvordan du skal oppføre deg ikke er bra nok. For du er bra nok akkurat som du er!  Stå for ditt og lev slik du ønsker.

Skriv ned alle dine positive egenskaper og ting du er flink til.
Heng den opp et sted du ser den hver morgen. Her er det ingen grunn til å tvile, for alle er god til noe. Det kan være en hobby, sport eller en egenskap du har. 

Lær å elske deg selv
Mange mennesker opplever det som lettere å kunne hjelpe andre fremfor seg selv. Jeg er sånn jeg også, men jobber hele tiden med det. Om en venn har opplevd noe vondt, eller har gjort noe dumt, bør du trøste deg selv akkurat på samme måte som du trøster denne personen, om det ga mening? Altså ikke klandre deg selv for det du har gjort, ta det med som en erfaring og kom deg videre. 

Alt er ikke din feil
Når man har dårlig selvtillit skammer man seg ofte over ting og tenker at mye er sin egen feil. Dette stemmer ikke, for alt er ikke din feil. Du kan for eksempel ikke noe for krigen som foregår i flere andre land. Har du derimot såret noen eller gjort noen, noe vondt- forsøk å fiks oppi dette. Kom deg videre og tilgi deg selv og tenk at alle har gjort noe de skulle ønske ikke hadde skjedd. 

Ikke sammenlign deg selv med andre
Vi mennesker er ofte flinke på å sammenligne oss selv med andre. Dette er ikke bra og skaper et slags press. Sammenlign deg heller med deg selv og la deg bli inspirert av andre. Ikke føl deg dårligere enn andre, for du er minst like bra nok!

Følg dine egne drømmer og ønsker. 
Ta valg for din egen skyld og ikke andres. Om du har en drøm om å bli sykepleier for eksempel, så ikke la denne drømmen bli ødelagt på grunn av andre. Og heller ikke la andre ta avgjørelser for deg. Du veit best selv hva du vil og ønsker med livet ditt, og hva dine drømmer er, og du må derfor ikke la andre ta avgjørelser for deg, da kan dine drømmer ende med å ikke fullføres og du vil ikke føle deg bra nok ikke med det du gjør. For å få god selvtillit er det viktig å kunne gjøre noe man føler deg god til og som gjør en glad, og det blir man ikke om man lar andre ta avgjørelsene for seg. 

Glem dine gamle feil og tenk fremover
Er det noe jeg synes er vanskelig så er det å leve her og nå. Jeg bekymrer meg ofte over ting som skjer fremover, og kan ofte tenke tilbake på fortiden. Har jeg dummet meg ut på et vis, tenker jeg leve over dette i ettertid. Dette skaper en stor uro for meg, og jeg prøver virkelig å jobbe med det. Dette er derfor et viktig tips jeg ønsker å dele med andre for å få bedre selvtillit. Glem dine gamle feil og tenk fremover. 

Fortell minst tre fine ting til deg selv hver dag 
Dette inngår i tips nummer to, men selvtillit handler om å ha troen på seg selv og at man gjør noe bra. Derfor bør du si tre fine ting om deg selv hver dag. 

Snakk med andre
En ting som er utrolig viktig er å ha et godt nettverk rundt seg. Det skaper bedre selvtillit på mange mulige måter. I 2011 bygget mitt nettverk seg opp en del og jeg fikk mange nye venner. Det ga meg troen på at jeg er bra nok og at det er noen som faktisk vil være med meg. En annen ting er at når andre forteller deg om sitt liv og opplever kan man kjenne på følelsen av at noen har tillit til deg, dette er noe som skaper god selvtillit hos andre

Gjør ting som gjør deg glad og som du mestrer 
Gjør man ting man misliker og som man ikke får til, skaper dette dårlig selvtillit. Gjør derfor ting som gjør deg glad og som du føler du får til. 

 Skriv ned alle komplimentene du får
Har du en dårlig dag, kan du ta lappen frem og lese disse. 

Velg stemmer du lytter til
En ting som er utrolig viktig er å kunne kontrollere selvtilliten. Du kan velge om du vil høre på den som sier at dette klarer du, eller den som forteller deg at du ikke får dette til. Helt ærlig gjør jeg det selv, og jeg tror at det å ha en indre dialog med seg selv som forteller at dette er noe du mestrer, kan gi bedre selvbilde. 

Tren på å bekrefte deg selv
Jeg tror at om man skal få bedre selvtillit, er man nødt til å starte med å bekrefte seg selv og at man er som man er. Derfor bor du skrive ned tre bra ting du har gjort den dagen. Om du fikk en liten knekk i løpet av dagen, bør du ikke la dette ødelegge for resten av det positive som skjedde denne dagen. Skriv ned det som er bra, og ikke tenk over det som gikk galt. 


 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #4


 
UKENS SPØRSMÅL #4- SKOLE, BOSTED, FØRERKORT.. 
 
Hva skal du gjøre til høsten, studier eller jobb?
Fått faktisk flere spørsmål om dette. Jeg har ikke søkt noe skole, av den enkle grunn at jeg trenger et friår etter alt som har skjedd de siste årene jeg har gått på skole. Et vemodig, men også smart valg for min egen del. Nå prøver jeg iherdig å søke jobber, i håp om at det dukker opp en for meg. 
 
Kan du begynne å lage youtube videoer?
Jeg har vært veldig frem og tilbake når det gjelder dette, og jeg er fortsatt usikker. Jeg er ikke noe god på dette med redigering og slikt, men om det er av interesse for flere kan jeg så klart prøve å det til. Foreløpig har jeg hvert fal startet opp med vlogging på snapchat, som jeg deler litt forskjellig på. Følg meg gjerne, heter adalsjentablogg der. 
 
Er du kristen?
Jeg er registret i den norske kirke, og er både døpt og konfirmert kristelig, men jeg føler meg på ingen måte kristen. 
 

Hvor gikk du på videregående og hvilken linje?
I år gikk jeg påbygg til generell studiekompetanse ved Hønefoss videregående skole. 

Hva vil du utdanne deg som?
Det er jeg veldig usikker på. Har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker, ettersom jeg har opplevd en del som jeg ønsker å ta med som erfaring videre i livet mitt og kunne hjelpe andre som har opplevd lignende. Eller så kunne jeg gjerne tenke meg å jobbe som fotograf eller noe innenfor økonomi. 

Hvilke hobbyer har du utenom bloggen?
Om hundene mine betegnes som en hobby, så er det, den eneste hobbyen. Jeg elsker dem og tanken på at dem en dag blir borte gjør vondt… 
 

Hvor ønsker du å bo når du blir voksen?
Enten i Hønefoss hvor jeg har mine aller nærmeste venner, eller i en by et stykke unna. Aller helst er håpet på å bli boende i Hønefoss, men jeg kunne også tenke meg å komme unna en del vonde ting som foregår her uten å gå inn på for mange detaljer. 

 
Har du kontakt med moren din?
Nei jeg har dessverre ikke det. Jeg har nevnt det før også, og det har hun seg selv å takke for, uten å rakke ned på henne eller gå noe nærmere innpå det. Men jeg vil bare være ærlig med dere og si det som det er. Det er veldig synd og jeg skulle virkelig ønske at ting var annerledes, men når man tar dumme avgjørelser må man stå for konsekvensene også. 
 
Når skal du ta lappen?
Jeg startet egentlig opp i fjor, men måtte slutte av økonomiske årsaker egentlig. Men jeg tenker å starte opp igjen om ikke så lenge når det blir litt mer rolig rundt meg. 
 
 
 
 
 
Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?
 
 
 
 
 

TILBAKE SATT FORDI MAN HAR GOD SELVTILLIT?

affiliateslenkerBikinioverdel HER // Bikiniunderdel HER 

HVEM SKAL DEFINERE HVA SOM PASSER MIN KROPP OG FASONG?

Da jeg la ut del 1 av innkjøpene mine fra Stockholm i natt ble det en del reaksjoner både positive og negative. Du kan lese det her. Bare for å ha det sagt med en gang så er jeg alltid forberedt på det verste når det kommer til kommentarer på bloggen, og jeg har blitt veldig hardbarka av det å ha blogg egentlig. Jeg tåler ganske mye, men det er ikke det alle som gjør. Og nettopp derfor vil jeg skrive om dette..

Jeg fikk en del kommentarer på a de plaggene jeg hadde kjøpt ikke passet min og kropp og min fasong? Men hvem er det som skal definere hva som skal passe andres kropp og fasong? Må jeg gjemme meg i store hettejakker og joggebukser, fordi jeg ikke kan vise litt hud og kropp? Jeg veit at det er mange som føler det sånn, men jeg ønsker derfor å stille opp i fine kjoler, topper og bikini for å kunne minske dette kroppspresset som mange kjenner på.

Hvit kjole med striper- H&M

For hvorfor skal vi ikke få være oss selv? Hvorfor skal vi ikke få gå kledd i hva vi liker å gå i? Hvorfor må jeg gå i litt større kjoler og topper som jeg i det verste fall kunne fått lov av dere å gå i? Jeg synes dette blir helt trangsynt og tenker at vi mennesker skal få kunne gå kledd akkurat slik vi vil. Det er mange unge jenter og gutter som sliter med dette med klær å føle seg vel i klær de synes er fine, og jeg ønsker derfor å vise at det er mulig å kunne gå med klær man liker selv med litt ekstra på kroppen.

Mange mente jeg burde ta til meg tipsene og rådene som kom inn, og i enkelte sammenhenger gjør jeg det. Men ikke når det gjelder dette temaet. Folk kan gjerne ha den meningen de selv har, men til syvende og sist er det opptil meg om hva jeg ønsker å gå med og ikke. Det kom også opp kommentarer på at vennene mine ikke er ærlige om de faktisk mener at jeg kan gå i disse klærne, men tro meg- jeg prøvde mange plagg før jeg kom fram til disse, og jeg er alltid veldig frem og tilbake med meg selv og mine venner om klær, men de sier at om dette er plagg jeg ønsker å gå med, så skal jeg selvfølgelig få lov til det. Og hadde de virkelig mislikt dette plagget, hadde de kanskje heller ikke hatt noe ønske med å være med meg lenger heller? Jeg stoler på at de sier er sant, fremfor anonyme nettroll som ikke står for hva de mener med å skjule seg bak en skjerm.

Body med lace up- H&M // BukseHER

En kommentar jeg reagerte sterk på var at jeg var tilbake satt fordi jeg hadde god selvtillit. Noe jeg føler blir helt feil å si. Nå skal ikke jeg akkurat uttale meg om det å faktisk være tilbake satt, ettersom jeg ikke har noe særlig kunnskaper om det. Men helt ærlig tror at jeg har mer kunnskaper om dette, en den personen som kom med uttalelsen. Jeg veit med sikkerhet at jeg ikke er det, og hvorfor skulle man være tilbake satt bare fordi man har god selvtillit? Jeg tenker at det å sier mer om personen bak skjermen, enn at jeg har god selvtillit, når man kommer med en slik uttalelse.

Svart kjole- HER // Rosa bomber- Monki

Siden jeg fikk en del kommentarer på dette med stil må jeg bare nevne at, vi alle er ulike og det er det som er fint for meg, er nødvendigvis ikke fint for deg, og omvendt. Men hvordan jeg velger å kle meg, hvordan jeg har lyst til å fremstille meg er egentlig opp til meg faktisk.. Vi alle har hver våres stil, og man trenger nødvendigvis ikke å ha en heller. Jeg føler jeg ikke trenger å følge trenden og liker å kombinere litt forskjellig av akkurat det jeg liker. Alle mennesker har sin egen stil og sin egen personlighet, sånn som du går kledd er din stil og det fremhever deg som person. Og jeg liker slik jeg går kledd og ønsker å utgi meg selv på denne måten. Jeg er fornøyd, hvorfor skal andre måtte bestemme hva jeg vil gå i? Alle mennesker har sin egen stil og det hadde vært fryktelig kjedelig om alle hadde kledd seg likt også..

Et eksempel på en kommentar jeg fikk var en anonym at jeg burde velge klær som får frem aspektene med kroppen sin. Hun var normalvektig og ganske slank, men hadde brede skuldre. Derfor valgte hun å kle seg i klær som fikk frem hennes fine lange bein og brukte klær som fikk frem de aspektene ved kroppen hun liker best. Jeg er helt motsatt- skulle det være en ting jeg må pirke på med min kropp så er det lårene og beina mine. Jeg vil heller gå i pene og gjerne litt trangere topper, men som er i rett størrelse for min kropp, for å få frem de fine aspektene med meg. Jeg liker overkroppen min fremfor underkroppen, og velger derfor å få i fine kjoler og topper, som får oppmerksomheten vekk fra beina og lårene mine.

Kjole- HER

Til slutt vil jeg bare si at jeg hjulpet mange mennesker ved å skrive om dette med selvbilde og kroppspress, i tillegg ved å poste bilder av meg selv i kjoler, topper og bikini. Og om jeg kan gjøre det for å hjelpe flere, så gjør jeg det med glede! Sist i dag fikk jeg en melding av ei jente som endelig hadde turt å ta steget til å bade offentlig på stranda i går, noe som betyr enormt mye for meg. Det føles så bra at det jeg snakker om og tar opp, kan hjelpe andre mennesker!

Jeg veit forresten at jeg gjentar meg en del, men man må jo nesten det når det sitter anonyme mennesker med trangsynte meninger om hva som skal passe andres kropp og ikke. Dette provoserer meg veldig, og jeg veit de får oppmerksomheten de søker, men fra min side handler det mer om at noen står opp for sine meninger og sier ifra! Noen må jo faktisk gjøre det også..

 

Legg meg gjerne til på min nye snapchat forbeholdt bloggen min, for å komme nærmere innpå meg og min hverdag. Adalsjentablogg heter jeg der.

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DETTE VAR ETTERLENGTET..

GOD START PÅ HELGEN

God fredag dere! Hvordan går det? I natt satt jeg oppe å svarte på blant annet kommentarer og halvferdig skrev innlegg med ting jeg har lyst til å poste litt senere. Men ser dere noe nytt? Endelig er headeren min tilbake! Det var så etterlengtet og jeg er så glad nå! Har tukla en del for å få det til i lang tid nå uten hell, men endelig klarte jeg det! God start på helgen vil jeg absolutt tørre å påstå.


Hva er deres planer for helgen?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INNKJØP FRA STOCKHOLM- DEL 1

affiliateslenker

STOCKHOLM INNKJØP- DEL 1

Da jeg var i Stockholm med Silje skal jeg love dere at det ble en del shopping. Dere har jo allerede fått en sneakpeak på noe av det i mine to siste innlegg, men det er fremdeles mye dere ikke har fått sett. Siden det ble en del innkjøp har jeg valgt å dele det opp i to. Håper dere liker innlegget!

Rosa t-skjorte med skriften Melons på- HER // Øredobber- Glitter // Shoker- Glitter

Body med lace up- H&M

Kjole- HER // Veske- Victoria Secret

Kjole- Monki

Hvit kjole med striper- H&M

Rosa topp- Gina tricot

Kjole med lace up- Gina Tricot

Hvit kjole med blonder- Denne nettbutikken

Svart kjole- HER

Rosa bomber- Monki

Oransj t-skjorte med teksten “As good as”- H&M

Hvit t-skjorte med teksten “Don`t look back you`re not going that wat.”- H&M

Rosa kjole- H&M

Grå kjole- H&M

Bikinioverdel HER // Bikiniunderdel HER

BH-HER // Bikiniunderdel HER

Shorts- H&M

 

Hva synes dere om innkjøpene?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG HAR OPPRETTET SNAPVLOG

EGEN SNAPCHATKONTO TIL BLOGGEN

Etter mange spørsmål fra deres lesere både om Youtube, men også om vlog på snapchat, så har jeg nå tatt en beslutning på dette. Dere som allerede følger meg på min vanlig snapchat (adalsjenta heter jeg der), veit at allerede hvilken beslutning jeg har tatt på det, og jeg har valgt nå opprette en snapbruker forholdvis til bloggen. Jeg har tenkt på dette en stund, og vært veldig frem og tilbake. Men jeg tror dette blir veldig bra, og kan bli gøy for både dere og meg.

Den nye snapchaten min heter adalsjentablogg. Her kommer jeg til å dele mer av hverdagen min og ting dere kanskje ikke får se på bloggen. Nå har jeg jo tilbringt de seks siste dagene i Stockholm og jeg kommer derfor til å vise fram en del av innkjøpene mine derfra, på den. Jeg kommer også til å komme med tips om steder dere bør besøke og annet praktisk informasjon. Ellers kommer brukeren til å bestå en del av personlige ting som angst, mobbing, og andre personlige ting jeg har opplevd, i tillegg til hverdagslige ting, tips, sminke og annet gøy! Jeg kommer også til å ha peptalks (?) i ny og ned, i tillegg til å ta opp ulike temaer. Noe av dette kommer også til å bli publisert på bloggen så klart, som jeg egentlig pleier å dele det på. Men ofte vil dere oppleve at dere kommer nærmere meg der med hva jeg gjør og noen ting jeg kommer til å prate om der i stede. Håper flest mulig vil legge meg til der!

Har vært en tur i Sandvika nå, med Anita og Hilda. Ble noen innkjøp på meg, og tenkte å vise dere dem på snappen i løpet av kvelden. De blir så klart lagt ut på bloggen etter hvert, men om du vil se dem før de blir lagt ut her, anbefaler jeg deg å legge meg til.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)