UKENS SPØRSMÅL #4


 
UKENS SPØRSMÅL #4- SKOLE, BOSTED, FØRERKORT.. 
 
Hva skal du gjøre til høsten, studier eller jobb?
Fått faktisk flere spørsmål om dette. Jeg har ikke søkt noe skole, av den enkle grunn at jeg trenger et friår etter alt som har skjedd de siste årene jeg har gått på skole. Et vemodig, men også smart valg for min egen del. Nå prøver jeg iherdig å søke jobber, i håp om at det dukker opp en for meg. 
 
Kan du begynne å lage youtube videoer?
Jeg har vært veldig frem og tilbake når det gjelder dette, og jeg er fortsatt usikker. Jeg er ikke noe god på dette med redigering og slikt, men om det er av interesse for flere kan jeg så klart prøve å det til. Foreløpig har jeg hvert fal startet opp med vlogging på snapchat, som jeg deler litt forskjellig på. Følg meg gjerne, heter adalsjentablogg der. 
 
Er du kristen?
Jeg er registret i den norske kirke, og er både døpt og konfirmert kristelig, men jeg føler meg på ingen måte kristen. 
 

Hvor gikk du på videregående og hvilken linje?
I år gikk jeg påbygg til generell studiekompetanse ved Hønefoss videregående skole. 

Hva vil du utdanne deg som?
Det er jeg veldig usikker på. Har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker, ettersom jeg har opplevd en del som jeg ønsker å ta med som erfaring videre i livet mitt og kunne hjelpe andre som har opplevd lignende. Eller så kunne jeg gjerne tenke meg å jobbe som fotograf eller noe innenfor økonomi. 

Hvilke hobbyer har du utenom bloggen?
Om hundene mine betegnes som en hobby, så er det, den eneste hobbyen. Jeg elsker dem og tanken på at dem en dag blir borte gjør vondt… 
 

Hvor ønsker du å bo når du blir voksen?
Enten i Hønefoss hvor jeg har mine aller nærmeste venner, eller i en by et stykke unna. Aller helst er håpet på å bli boende i Hønefoss, men jeg kunne også tenke meg å komme unna en del vonde ting som foregår her uten å gå inn på for mange detaljer. 

 
Har du kontakt med moren din?
Nei jeg har dessverre ikke det. Jeg har nevnt det før også, og det har hun seg selv å takke for, uten å rakke ned på henne eller gå noe nærmere innpå det. Men jeg vil bare være ærlig med dere og si det som det er. Det er veldig synd og jeg skulle virkelig ønske at ting var annerledes, men når man tar dumme avgjørelser må man stå for konsekvensene også. 
 
Når skal du ta lappen?
Jeg startet egentlig opp i fjor, men måtte slutte av økonomiske årsaker egentlig. Men jeg tenker å starte opp igjen om ikke så lenge når det blir litt mer rolig rundt meg. 
 
 
 
 
 
Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?
 
 
 
 
 
8 kommentarer

Siste innlegg