Endelig går ting min vei

Tenkte jeg skulle komme med et litt personlig innlegg, siden det er en stund siden sist..

I alle år har jeg bodd hos pappa fast og hos mamma annenhver helg og litt oftere i blant, helt siden dem ble skilt for snart 13år siden. Men for fire og et halvt år siden lå min kjære far før døden og etter det fikk utviklet lungesykdommen kols. Mamma fikk også denne sykdommen litt senere og i veldig stor grad. Begge to blir fort sliten og orker ikke så mye.

I fjor var det mye styr og jeg fikk ikke lov å bo hjemme engang av barnevernet. Men det tok fort slutt, for vi kjempet og kjempet for at jeg skulle komme hjem. Og jeg kom hjem etter 3 unødvendige måneder. Etter det var egentlig avtalen at mamma og pappa skulle ha 50% ansvar hver for meg, men er blitt “glemt” bort. Men NÅ skal jeg endelig begynne å bo annenhver uke hos mamma og annenhver uke hos pappa. Visst dette opplegget fungerer så begynner endelig ting å min vei også kanskje, og at jeg muligens får det mye bedre!

Håper dere alle sammen har hatt en fantastisk start på året. Min start har vært litt hektisk, men forhåpentligvis begynner ting å roe seg nå!

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

OLDEMOR FYLLER 90ÅR I DAG

Kjære verdens beste, snilleste, sprekeste, gladeste, klokeste og mest omtenksomme oldemor♥

Oldemoren vår er den beste som finnes, tiden med deg, vi alltid vil minnes!

For du gir oss masse kos og stiler alltid opp, og derfor syntes vi, at du er bare topp!

I dag har du bursdag og vi vil gratulere, du får pakker og klem, ja det blir sikkert flere!

Til lykke med dagen, du er så snill og grei, og vi vil alltid være glad i deg! ♥

 

Nå skal bunaden på og om ikke mange timene skal vi feire oldemor og Lillan♥

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Ny jakke

For litt over en uke siden kjøpte jeg meg ny jakke. Skulle egentlig ha den som vårjakke/høstjakke når jeg kjører moped, men jeg likte den så utrolig godt at jeg har begynt å bruke den litt allerede.

Jakka er kjøpt på H&M. Førpris: 499kr. Nåpris: 200kr

 

 

 

Vi blogges =) <3
Ann Helen

ENDELIG HELG

Nå er snart denne uka over også,  ikke mange timene igjen til jeg tar helg! I kveld skal jeg være med noen venner på en klubb, og resten av tiden frem til søndag skal jeg nok mest sannsynlig slappe av, før jeg skal i 150års lag. Min kjære oldemor fyller nemlig 90år på søndag og i samma slengen skal vi feire tanta til mamma som fylte 60år for en stund tilbake, så da blir det 150års lag. Jeg kjenner at kroppen min trenger å slappe av før jeg skal i bursdagen fordi jeg er ikke helt i form egentlig, men satser på å bli frisk til søndag.

Dette blir søndagens antrekk!

Jeg må også beklage for mitt fravær her på bloggen. Har ikke vært helt i form i det siste, ikke har jeg hatt det så bra heller og heller ikke noe blogginspirasjon. Men jeg håper starten på det nye året har vært bra for dere og at dere har kost dere.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tilbake på skolebenken

I morgen skal jeg tilbake på skolebenken og gå andre halvår på Helse- og oppvekst. Dette halvåret på skolen har gått så fort, men det kommer mye av at jeg har det mye bedre på skolen nå enn hva jeg har hatt de andre 10årene mine på skolen før. I morgen starter vi på splitter ny skole, som jeg allerede før jul fikk lov å være inne å se på.

Håper alle får en fantastisk uke, enten det er jobb eller skole som gjelder eller noe helt annet!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

PAGE 1 OF 365

Slutten på 2014 og starten på 2015 har vært helt fantastisk! Feiret nemlig nyttårsaften hos min kjære kusine med noen venner av henne som jeg ble kjent med. Vi hadde det utrolig koselig sammen, selv om vi ikke var på mange.

2014 var et år fullt på med mange nedturer og oppturer. Året startet helt greit, men så kom mars og ødelagte ALT. Livet mitt føltes helt ødelagt, men heldigvis ordnet noen ting seg etter hvert. Jeg har hatt flere nedturer gjennom året, men ting har heldigvis ordnet seg som oftest. Jeg har slitet mye gjennom dette året og jeg nå syns jeg faktisk at jeg fortjener et mye bedre år i 2015. Men når det er dette er sagt så har jeg hatt det også litt kjekt i 2014, så jeg tenkte å lage en video med 2014 sine høydepunkter for meg!
Jeg har ingen forhåpninger for dette året, for ting snur seg ALT for fort!

Håper dere også får et fantastisk år i 2015, og at 2014 var et fint år for dere!

 

Som dere så på bildene over så har jeg fått meg brunt hår. Dette er cirka sånn hår jeg er født med og jeg er veldig fornøyd med å ha det sånn akkurat nå. Syntes det er litt kjekt med forandringer en gang i blant.

 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen