EN SUPER KVELD I MØTE

Nå skal jeg straks gå ut dørene her. Det er duket for vors hos Vilde sammen med Anita, Silje, Stian og Hilda Marie. Jeg er klar for en fin kveld på byen med gode venner. Russegensern er på for første gang ute på byen, krysser alt for at vi kommer inn. For noen uker tilbake ble vei nemlig nektet å komme inn på grunn av at vi gikk med russebukse.

Natt til første mai, og jeg regner med at det er mange som skal feire. Sikkert mange som drikker seg driting i kveld og lar promillen vare utover i mai. Så glad for at jeg er veldig varsom når det gjelder alkohol og drikker med måte. Uansett så håper jeg alle tar godt vare på hverandre og er snille med hverandre. Ønsker alle en strålende kveld!

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#russ2017 #russetiden #rt2017 #ringeriksrussen

RUSSETIDEN: SPØRSMÅL & SVAR #1

SPØRSMÅL & SVAR OM RUSSETIDEN

Jeg har fått en del spørsmål den siste tiden når det kommer til russetiden, både da jeg hadde spørsmålsrunde og generelt i kommentarfeltet. Jeg har derfor forsøkt å samle flest mulig av dem, og tenkte å besvare disse i eget innlegg.

Hvorfor bruker du russeklær nå? Er ikke russetid enda…
Russetiden starter ulikt i hele landet, det varierer på når folk har russedåp. Vi var nok noen av de første som startet med å bruke russebukse, da dåpen våres allerede var 7. april. Personlig liker jeg veldig godt at russetiden våres starter så tidlig, jo lengre jo bedre! Hehe.
 
Hva slags modell og størrelse har du på russebuksa? Lurer fordi jeg har nogen lunde samme kroppstype/bygning som deg og er russ til neste år.
Russebuksen min er fra Russeservice og heter Snekker girl shape up i størrelse L.  Du finner den her. Det er også viktig å tenke på at russebuksene er veldig ulike i størrelse siden det er veldig mange ulike typer. Min har veldig mye stretch i seg og har utvidet seg mye allerede. Anbefaler at skolen deres får Russervice/Russedress eller andre firmaer til å komme innom slik at dere kan få prøve buksene/dressene deres før bestilling.

Kan du lage et blogginnlegg om hvorfor dere valgte Fifty Shades?
Vi var innom flere forslag og ideer på hvilket konseptnavn vi skulle ha, og var veldig frem og tilbake egentlig. Vi ville ha et navn som alle likte og var enige i. Egentlig skulle vi hete Fifty Shades Of Russ, som var forslaget til ei i russegruppa, men vi endte opp med Fifty Shades ettersom det er ikke er så innviklet og alle likte det bedre. 

Skal du på LS?
Nei det skal jeg ikke, men jeg skal på Landtreff Lillehammer noe jeg gleder meg ekstremt mye til. Det blir så bra!

Største ønske med russetiden?
At den skal bli så minnerik som mulig. Jeg ønsker å kunne se tilbake på russetiden som en fin og innholdsrik tid. Akkurat nå føler jeg ikke at den har vært så veldig innholdsrik, men jeg har mange fine minner å se tilbake på allikevel. Fremover ønsker jeg å ta mer knuter, og feire mer.

Heihei. Jeg og en venninne elsket dette konseptet, så utrolig kult!! Hadde det vært mulig å få tilsendt et bånd eller to, så får vi promotert dere litt i samme slengen? Haha <3 Elsker det! Klem fra medruss.
Så hyggelig at dere likte konseptnavnet våres! Jeg har fått flere spørsmål om vi gir ut bånd, men dessverre har vi kun bestilt nøyaktig antall bånd til de som ønsket det i gruppa våres.

Hvor mye tjente dere på kakesalget? Lønner slikt seg for kommende russ? Eventuelt hvorfor?
Akkurat hvor mye er jeg usikker på, men vi tjente veldig bra på det vil jeg si. Og jeg vil anbefale det på det sterkeste for kommende russ. Slik jeg ser det er kakebokser mer lettsolgt er toalettpapir for eksempel. Vi var tre stykker fra gruppa våres som samlet penger sammen til en konto, og vi klarte å selge rundt tusen bokser. Det sier litt om hvor lettsolgt det egentlig er, selv om det skal sies at vi har jobbet veldig hardt for det.
 
Hva har du gledet deg mest i russetiden?
Landstreffet i Lillehammer som er neste helg. Jeg gleder meg så utrolig mye, og er sikker på at det vil bli en minnerik helg med gode mennesker rundt meg.

 
Noe annet du lurer på angående russetiden? Da er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg på det så fort som mulig.
 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#russetida #russetiden russetiden2017 #rt2017

RUSSEKLÆRNE VÅRE

FIFTY SHADES 2017

Nå er endelig russeklærne våres kommet, både hodebånd og genser. Russetiden våres startet for 3 uker siden, men vi ble litt i siste liten angående klærne våres, så vi har derfor ikke fått dem før nå. Bedre seint enn aldri, hehe! Skulle egentlig vente med å vise dere bilder til vi hadde fått tatt bilder sammen, alle sammen, men hadde ikke tålmodighet til det. Haha! De er jo så utrolig fine, både genserne og hodebåndene. Foreløpig er vi er så fornøyde!

Følg oss gjerne på instagram ved å trykke her.

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#russ2017 #russetiden #rt2017 #ringerikesrussen

Å FØLE SEG MISLYKKET

Har du noen gang kjent på følelsen å ikke være bra nok? At du ikke får til målene dine?  Eller ikke få til ting generelt? At presset er for høyt? Å føle seg rett og slett mislykket?

Til tross for alt jeg har opplevd føler jeg at jeg har klart å håndtere det meste på en bra måte, og at jeg ikke har følt noe slags press generelt. Eller jeg har vel kjent på følelsen av det, men valgt å ikke bry meg noe om det. Jeg har tenkt at jeg må sette mine mål ut i fra mine forutsetninger og det jeg har opplevd, og at andre setter mål ut i fra sitt. Men i går knakk jeg totalt sammen hos psykologen. Jeg føler at uansett hva jeg gjør så er det ikke bra nok. Ingen tenker over hva jeg har fått til, men heller forventer hva jeg skal klare videre. For det meste er dette bare en følelse jeg har i perioder, men noen ganger opplever jeg faktisk at dette er realiteten. Å føle seg mislykket er en helt jævlig følelse, og ingen fortjener egentlig å ha det sånn. Realiteten min veit at alle er god til noe, alle er like mye verdt, og alle er bra nok som de er, og selv hvor lett det er å si det til seg selv, så er det ikke like enkelt å virkelig ta det til seg. Psykologen min og jeg skal derfor jobbe med dette fremover. Vi skal sette mål sammen, finne ut hva jeg kan og hva jeg kan få til videre.  Det føles både skremmende men også noe jeg tror kan bli bra.

På grunn av alt dette har det derfor blitt lite oppdateringer den siste tiden. Jeg har følt at ikke har kunnet prestere like bra som jeg ønsker. Jeg har hatt mange planer, men har rett og slett bare følt meg så mislykket her også. Satser på bedre tider i livet snart, og mange fine oppturer!

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#personlig #mislykket #psykolog

OPPMERKSOMHETSSYKE FAEN

DU ER SÅ JÆVLA OPPMERKSOMHETTSYK..

Gjennom mine år som blogger har jeg fått ulike kommentarer, både fine og mindre fine kommentarer, når det gjelder hva jeg deler og hvordan jeg utgir meg på bloggen. Jeg prøver hele tiden å være meg selv 100%, og dele ting som skjer i mitt liv på en ærlig måte. Det er mange bloggere som får alt til å virke så fint og perfekt, og jeg ønsker å være en av de få til å vise sannheten om livet, og at det er alt annet en perfekt for mange. Jeg har opplevd mer enn de fleste på min alder når det gjelder nedturer, og opplevd ting som mennesker på min alder ikke skal oppleve.

Stadig får jeg kommentarer på hvor oppmerksomhetssyk jeg er, og for min del handler det ikke om oppmerksomheten et innlegg kan få. Det handler om å få ting opp og fram i lyset. Per dags dato blir jeg ikke betalt for antall klikk på bloggen, og jeg tjener ingenting i form av penger på å få masse oppmerksomhet på innleggene mine. Men det jeg tjener på, er det jeg brenner for- nemlig å hjelpe andre. Det er viktig for meg å vise andre hva det virkelige livet innebærer, vise at det er mange som sliter og at man skal vise mer empati til andre rundt seg. Det er viktig for meg å skrive om tabubelagte temaer og det ingen skriver om. For det er nemlig sånn at det er mange som sliter der ute, og jeg vil mer enn gjerne hjelpe til der jeg kan. Så nei jeg er overhode ikke oppmerksomhetssyk, men som skrevet, ting må opp og frem i lyset faktisk. Dette er min personlige dagbok, som jeg lar dere komme innpå- og det er derfor mitt valg om hva som skal deles og ikke. Er ikke dette av interesse er det bare å krysse igjen siden- enkelt og greit!

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#oppmerksomhetssyk #oppmerksomhet #personlig #samfunn

SØKNADSFRISTEN FOR FREMTIDEN ER GÅTT UT..

LA OSS SNAKKE OM FREMTIDEN OG UTDANNING

De siste månedene har jeg vært veldig i tenkeboksen angående fremtiden og utdanning, og det er ikke så rart heller med tanke på at for litt over en uke siden var det siste mulighet for å bestemme seg for hva man ønsker det neste året. Utdanning er noe jeg setter utrolig høyt, og jeg vil gjerne få det ferdig fortest mulig. Jeg har vært veldig på det at jeg vil gjøre noe med livet mitt, få meg en utdanning og etter hvert en grei jobb. Familien ønsker også at jeg skal ta utdanning nå, og jeg forstår det veldig godt ettersom det hadde vært det beste med tanke på fremtiden. Men akkurat nå kjenner jeg at jeg ikke er klar for det. Jeg har kommet til et punkt i livet hvor jeg må tenke på meg selv og hva som er best for meg, utenom å måtte tenke på hva andre måtte mene. Jeg har opplevd så mye i livet mitt, og særlig de siste årene, som har slitet meg veldig ut. Skal man gå høyskole må man være konsentrert og innstilt for det, men det er jeg dessverre ikke nå.

Hva jeg vil studere og jobbe som er jeg også veldig usikker på. Jeg er så misunnelig på alle som har fulle planer for fremtiden sin, og jeg skulle gjerne vært i samme situasjon. Slik jeg ser det er det ingen vits i å ta opp et studielån med noe som man kanskje ikke ønsker å utdanne seg til engang, så det er nok en begrunnelse for valget mitt med å ta friår hvor jeg kan jobbe. Som skrevet er jeg nødt til å ta et valg som er best for meg, og ikke tenke på hva andre vil jeg skal gjøre, og akkurat nå er dette det beste for meg. Nå gjenstår det bare å finne en jobb, og det skal ikke bare være enkelt det heller.

Hva skal du gjøre til høsten?

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#utdanning #fremtid #skole #studier

ALT OM BURSDAGEN MIN

MY BIRTDAY IN PICTURE

Hei fra en et år eldre gammel frøken. Først må jeg bare si tusen hjertelig takk for alle fine gratulasjoner på dagen min. Jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere som både leser, bloggen min, men også dere som legger igjen så fine gratulasjoner og kommentarer. Dere er fantastiske ♥

Herregud som tiden flyr altså, nå er jeg faktisk halvveis til 38år, eller som pappa sa at til neste år er jeg 1/3 til 60år. Selv om 19år ikke er noen spesiell alder, så er det allikevel koselig å feire det, og fin feiring ble det også! Klokka seks kom de første gjestene. Det ble servering av taco, dessert og pakket om pakkene i full hastverk med musikk i bakgrunnen. Klokka åtte kom det flere gjester, og det var duket for en skikkelig fest. Jeg hadde det så koselig, og jeg håper virkelig at gjestene hadde det minst like bra som meg! Rundt klokka tolv dro vi på byen. Det ble mye stress egentlig, men allikevel klarte jeg å kose meg med fine mennesker.

 

 

 

–  Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#bursdag #bursdagsfeiring #kjærlighet #venner #hverdag

BIRTHDAY GIRL

 

HAPPY BIRTHDAY TO ME

I går våknet jeg opp til kake på senga og flagget hengende ute allerede klokka seks i sola som skinte. Selv om dagen startet bra, fortsatte det ikke slik. Jeg klarte nemlig å glemme den nye fine capsen min og lipglossen min på bussen. Susete, jeg? Nei du tuller.. Haha, hva jeg klarer altså!  Videre har jeg blitt møtt av mange gratulasjoner og bursdagssang av klassen. Da skolen var ferdig var det tid for å handle inn til kvelden. Det innebåret i å måtte bære på en svært tung sekk sammen med 8 bæreposer og vesker. Fy søren så tungt det var og dere skulle virkelig ha sett det altså, jeg så svært dum ut der jeg gikk!

Det ble en fin feiring og jeg håper gjestene koste seg like mye som jeg gjorde. Har så mye annet å fortelle, samt haugevis av bilder å vise, men jeg kjenner meg så utrolig sliten og søvnig nå at jeg tenkte å gjøre det i morgen i stede. Håper dere alle har det bra, kos dere videre ♥

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#bursdag #bursdagsfeiring #hverdag

I MORGEN BRAKER DET LØS

I skrivende stund sitter jeg å titter på bilder fra min 18års- feiring, i morgen fyller jeg 19år og samme feiring skal gjentas. Herregud som jeg gleder meg! Litt skummelt at jeg er halvveis til 38år, og at jeg begynner å bli en voksen dame, haha! Ser virkelig frem til en fin feiring med gode venner♥

Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg♥
 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#bursdag #feiring #hverdag

PÅSKEFERIEN I BILDER

God kveld mine fine! Hvordan går det med dere? Påskeferien er over for denne gang for min del, og gjett hvem som klarte å forsove seg i dag? Oh yes.. Haha! Det var virkelig hardt å stå opp for å dra på skolen i dag altså, huff. 

 

MY EASTER IN PICTURE

Nå tenkte jeg uansett å gi dere en slags oppsummering fra ferien med litt bilder. Det har vært både en stressende og rolig ferie, hvor jeg har fått enda flere og fine minner. Ferien startet med russedåp som er noe av det sykeste jeg har vært med på. Det å stå på scenen med noen av de flotteste menneskene jeg veit om å bli døpt av selveste Charter-Svein var en fantastisk opplevelse!

Dagen etter var det tidlig opp for å selge kaker til inntekt for russetida, før det ble noen rolig dager med bare avslapning med mange tanker. Heldigvis hadde jeg disse to fine jentene å støtte meg på når ting er vanskelig.

Mandag var Stian og jeg i Solbergelva for å besøke våres kjære fine bestemor, samtidig som vi også la roser på graven til oldemor. Det var virkelig en vond følelse å stå foran graven til min favoritt, men det føltes godt å endelig få tatt seg en tur innom graven hennes.

 

Onsdag var jeg og Hilda ute å spiste på Cafe Clint, noe som var veldig hyggelig. Deilig mat, mye skravling og litt shopping!

De siste dagene av ferien sov jeg borte. Det var så deilig å komme seg litt ut, istedenfor å stenge meg inne hjemme som jeg egentlig ønsket. Disse dagene koste jeg meg med gode venner og hadde det relativt bra. Fredag og lørdag var jeg og noen fra russegruppa dessuten ute på byen, og i mandag var det duket for feiring av Anita. Alt i alt ble dette en veldig fin ferie faktisk♥

Hva har du gjort i ferien?
 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#påske #påskeferie #hverdag