Viktige ting i livet mitt

Hva er viktig i livet ditt?

Dette er noe jeg har tenkt på ganske lenge og kanskje mange ikke har tenker ikke så mye over det. De fleste lever bare livet sitt uten å tenker over hva som faktisk er viktig for deg og hva du vil gjøre med livet ditt. Jeg har tenkt masse på dette de siste månedenet! Og når jeg plutselig fikk dette spørsmålet for en stund siden kom jeg litt i tenkeboksen.

Jeg tenker at det som er viktig i livet mitt er en fin familie og gode venner. En familie som er der for deg når du trenger det og venner du kan snakke med alt om.  Forsovet er ikke det, det eneste som er viktig i livet mitt, men noe av det! Jeg har jo mange fler ting som er viktig i livet mit blandt annet hundene mine.

De gode og næmeste vennne mine er utrolig viktig for meg. Jeg har 4-5 venner som jeg kan stole på 120%. Alle de veit ikke aboslutt alt om meg, men det meste. De veit mer en hva familien min veit fordi jeg forteller nesten ikke noe til familien min fordi jeg stoler på dem. Jeg er veldig glad i familien min og de er der alltid for meg når jeg virkelig trenger det. Men helt ærlig, jeg skulle ønske at jeg kunne fortelle mer til dem om ting som har skjedd meg som jeg ikke kommer til å fortelle til dem fordi jeg som sagt ikke stoler på dem. Men jeg utrolig glad for at jeg har fantastiske venner og en kjæreste som jeg stoler på 120%.


En ting jeg tenker veldig ofte på er døden. Det kom sikkert overraskende på for mange av de som kjenner meg. 
Ingen veit ikke hva som skjer etter døden før man har opplevd det selv. De kristne og sånt tror jo på et liv etter døden eller at det hvertfall skjer noe etterpå.
Jeg veit ikke hva jeg skal tro og er redd for at det ikke skjer noen ting. Derfor tenker jeg at det er viktig at man prøver så godt å ha et fint liv og ta godt vare på hverandre fordi man veit aldri hva som skjer.
Ta godt vare på hverandre folkens! Man veit aldri hva som skjer!

  For hver dag som går har du en dag mindre igjen av livet til å dele sammen med dem du er glad i. Hva som skjer i morgen vet ingen, men på et minutt kan alt du er glad i bli borte.

– Magne Helander

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Hvil i fred lillevenn!

De siste månedene og ukene har jeg fulgt Magne og lille Ylva på facebook. Dere finner siden her. Ylva er 7 år og har kjempet ganske så lenge mot kreft. 
I dag sovnet den lille jenta inn og himmelen har fått en ny vakker engel.

Magne har skrevet mye om dette på facebook og kommet med mange gode ord for både meg og mange andre.

 For hver dag som går har du en dag mindre igjen av livet til å dele sammen med dem du er glad i. Hva som skjer i morgen vet ingen, men på et minutt kan alt du er glad i bli borte.
– Magne Helander

Kopierte dette bilde fra facebook, laget av Stian Johansen.

 Mine varmeste tanker går til Ylva, familien hennes og andre som kjente henne eller stod henne nært! 

Hvil i fred Ylva!

 

Høyt elsket,
dypt savnet! <3 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tent lys i dag

Gikk bort til bussholderplassene i stad og tente lys. Pappa visste ikke om at folk gjorde sånt, så jeg ble med han bort igjen en tur sånn at han skulle få se. Dette(trykk her) er grunnen til at vi gjør det. Mange har i dag deltatt i “Tenn lys aksjonen” på bussholderplassen rundt deg. Som sagt det gjorde vi også og her er noen bilder!

Syntes det er helt grusomt det som har skjedd! 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Tankene mine

I går var det en forferdelig ulykke, et par timer unna meg. 3 mennesker ble tatt livet av på valdresekspressen mellom Årdal og Tyin. Les mer om det her
Jeg synyes det er helt sykt og helt tragiskt at noe sånt kan skje. Sånt kan skje når og hvor som helst og trist er det uansett! 

Tankene mine i dag går til de drepte, pårørende og de busssjøførenen som fortsatt må kjøre buss med risikoen som det tydeligvis er.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen