Høstferie!

Endelig  høstferie, det skal bli godt og slappe av nå etter så mye jobbing og fokus på skolen i det siste. Ferieplaner? Heh, nei har nok ikke så store planer egentlig. Skal antageligvis til søstra mi som nettopp har flytta noen dager, og ellers skal jeg vel være hjemme og litt med venner.

 Ønsker dere alle en kjempefin høstferie!!

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Kinokveld!

Kom nettopp hjem etter å ha vært på kino med mange venner. Vi så “Jakten på Berlusconi”. Sykt bra film, ble mye latter og glede i  salen. Anbefales på det sterkeste å se den, haha!

 

 

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Helt sinnsyke dager!

De 3 siste dagene må har vært helt sinnsyke, eller hvertfall torsdag og i lørdag var helt knalle! Jeg har møtt kjente folk og blitt helt “starstruck” hver eneste dag.
Jeg veit jeg ser helt jævlig ut på alle bildene, men who cares? Haters bare..

På torsdag var bladet “TOPP” i Hønefoss. De har turnè og der vettu, var en deilig kar med, herregud!

Også var A-Lee og hadde en liten konsert og jadda, jeg fikk selvfølgelig tatt bilde med han også!

 

Ellers så tok jeg bilder med de andre som var med å arrangerte turnen også!

Her har vi Libresse jentene som var med!


Og hun her var så pen og nydelig at jeg måtte bare ta bilde med hun. Jeg tok bilde med nesteen alle som varogså  var med på turnen så da måtte jeg jo ta bilde med hun også!

Denne perfekte jenta var også med på turnen så jeg og Bibiana måtte bare ta bildet med henne.


Scenerigger`n

 

I går var jeg på ungdomskonsert på Jevnaker, der Kaveh hadde en konsert!

 

Tok også bilde med DJ-en hans

KLEINT INNLEGG!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Kveldens outfit!

I kveld er jeg på konsert på Jevnaker og koser meg glugg i hel! Dette blir en bra kveld med gode venner!!

Kveldens outfit!

 

 

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Ringerike Museum

På tirsdag var vi på Helse og oppvekst altså 1HSA og 1HSB på klassetur til Ringerike Museum. Det var veldig lærerikt og spennende, og her kommer noen bilder!

Etter det var vi å gikk tur i skogen på vei til skolen igjen, vi lekte faktisk og hadde det utrolig gøy sammen!

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Stort savn..

En ting jeg sjeldent nevner for folk er hvor mye jeg faktisk savner noen flotte mennesker som har jeg gått bort..

Livet mitt har vært ganske tøft helt fra jeg ble født og til nå og fremover også er det også tøft. Jeg har blitt mobbet helt siden barneskolen og blir det også fortsatt, jeg har slitet mye hjemme og rundt barnevernet, og mye mer, men en av tingene jeg har slitet mest med er savnet etter de jeg har mistet.

Allerede da jeg ble født hadde jeg allerede mistet storebroren min som ikke engang fikk sjansen til å leve. Han døde i mammas mage og jeg tenker utrolig ofte på hvordan livet mitt hadde vært i dag med han tilstede. Savner han utrolig mye selv om jeg aldri fikk sjansen til å bli kjent med han eller se han… I år ville han vært 20år.
Jeg har heller ikke fått hilse på Bestefar/farfar, noe jeg skulle ønske jeg hadde fått gjort..

For 4 år sidn, altså da jeg gikk i 7.klasse lå pappa for døden. Pappa var utrolig dårlig og jeg visste at den måten pappa ble frisk på var å slappe av, og en dag dro han til legen fordi jeg syns han var såpass dårlig. Han fikk noen tabletter som skulle hjelpe, og etter 2 dager kom mamma innom oss og merket at han var skikkelig syk. Mamma bestemte seg for å kontakte ei dame borti gata, og de sammen tok vurdering med at han måtte bli henta av ambulansen. Den første natten på sykehuset lå han med surstoff, og plutselig fikk den ikke kontakt med pappa. Han ble da lagt i respirator i 5 dager. Han var helt “borte” da kan våknet og da mye tull de neste dagene noe som er vanlig. Og mye tull sa han på før han kom på sykehuset også og det var en av grunnene til vi skjønte at noe ikke var som det skulle. Første gangen jeg besøkte han etter at han var våknet fra koma hadde jeg laget en tegning til han.


Jeg tegnet Happy, meg, søster`n og Alfa, som er altså de hundene vi hadde den gangen og skrev “Til pappa. God bedring, håper du snart blir frisk. Vi er glad i deg og savner deg veldig. Stor klem fra Ann Helen, Ann Kristin, Happy, Alfa, Anne Brit og Didrik.”

Da jeg ga han denne tegningen kom tårene hans, og han lå jo fortsatt i respirator og da er det ikke bra å gråte. Ikke spør meg om hvorfor, for det aner jeg ikke, men hvertfall så var jeg veldig redd for å være nær han da, alltid vært redd sånne sykehus ting og sånt og var redd jeg skulle være nær noe av det han hadde på seg. Når han hadde fått av seg dette etter noen dager klemte jeg han og jeg var utrolig glad for at han var på bedringens vei. Han lå på sykehuset i ca. litt over 2 uker. Hadde ikke mamma kommet den dagen, så hadde ikke pappa levd i dag.. Kjenner det er hardt å skrive dette innlegget, får tilbake alle triste tankene jeg hadde da.

Pappa ble frisk igjen og etter noen uker eller en måned skjedde det samme med bestemor/farmor. Hun lå i respirator i 2 uker, og hun våknet ikke igjen.. Pappa og søster`n besøkte bestemor en time før hun døde, og ingen visste at hun ville dø timen etterpå. I det hun døde gråt jeg og følte det på meg utenom at jeg visste at det hadde skjedd i det sekund. Sykehuset ringte og ga oss beskjeden. Vi dro og besøkte henne og så henne for aller siste gang, jeg angrer ikke en sekund på at jeg gjorde det. Jeg savner henne så utrolig mye, men minnene bevares i mitt hjerte for ALLTID!

 

Denne sangen ble spilt i begravelsen hennes, og i sommer hørte jeg dem synge den på tv-en. Tårene rant og jeg begynte å tenke på henne hver kveld i flere uker og sov utrolig dårlig om natten. Men jeg kan ikke sørge hele tiden, livet må gå videre. Bestemor vil bare at vi skal ha det bra, men for det om så klarer jeg ikke å la være å tenke på henne en eneste dag. Jeg tenker på henne hver dag og savner henne så utrolig mye.

 

I fjord sommer var også min andre bestemor kjempedårlig og lå for døden.. Men hun klarte seg hun også heldigvis, er så glad for det. Hun betyr så utrolig mye for meg hun også!

Både mamma og pappa har vært mye syk de siste årene, ikke veldig alvorlig hele tiden men er perioder hvor de har vært veldig syke.. Jeg har alltid tatt godt vare på dem og det vil jeg alltid gjøre, jeg elsker dem så utrolig høyt. Familien min betyr ALT for meg og jeg elsker dem alle i den lille familien jeg har.

 

Jeg har vært mange turer på sykehuset og besøkt onkel, pappa, bestemor, bestefar og fler på sykehuset og det er alltid like tøft syns jeg. Som sagt betyr familien min så mye for meg, og jeg veit ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

 

 

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Gårkveldens outfit!

Kvelden i går var fantastisk bra, var på Freezone i Hønefoss med mange av venna mine. Og mange av oss jentene bestemte for å “pynte” oss, haha! Vi gjorde det ikke av noen spesielle grunner, vi hadde bare så utrolig lyst til å gå med kjole!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

11 TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

Vi bloggere opplever ofte “skrivesprerre” og stiller oss selv spørsmålet “Hva kan jeg blogge om?” Jeg veit at det er mange der ute som sliter med det samme og derfor tenkte jeg kunne komme med “10 tips til hva du kan blogge om”

Tips og anbefalinger– Det kan være anbefalinger av et produkt du har prøvd, en serie du har sett, mat tips, redigeringstips DIY tips eller noen tips for bedre selvtillit. Det kan være tips og anbefalinger av hva som helst egentlig.  

Dagens outfit – Er du glad i mote kanskje? Gå ut og ta noen fine bilder av det du har på deg idag, vi lesere liker å se på spennende og kule antrekk. Dessuten er det jo ganske enkelt å ta et par bilder av antrekket ditt og poste det på bloggen, enkelt og bra.

Ønskeliste- Vis i bilder over hva som er på ønskelisten din enten om det er klær, sko, sminke, filmer, bøker eller hva du nå enn måtte velge

Videoer – Det er alltid morsomt og det er mye forskjellig du kan lage video av, sminkevideo, innkjøp, roomtour, spørsmålsrunde… Selv elsker jeg å se videoer fra andre bloggere.

Ta opp et spesielt tema- Det kan være noe du “brenner” for, eller andre temaer du syntes det er viktig å få frem meninger for om det er mobbing, abort, kroppspress eller andre ting. Diskuter enten for og imot, og ta med dine egene meninger

♥  Inspirasjon – Ta bilder fra andre sider ( husk å linke hvis det er blogger o.l ) og putt det sammen i et inspirerende innlegg

Ukens spørsmål eller spørsmålsrunde – Start i gang en spørsmålsrunde eller ha ukens spørsmål, slik får du jo også svart leserne dine på det de lurer på. Ser mer oversiktlig ut å ha det i ett innlegg i istedenfor å svare leserne dine i kommentarfeltet.

Måneden som gikk – Lag et tilbakeblikk innlegg av forrige måned med MANGE bilder, av forskjellige ting har gjort eller andre ting. Outfits bilder fra måneden er også supert å ha med!

Innkjøp- Jeg legger alltid ut ett innlegg med bilder hvis jeg har kjøpt meg noe nytt. Og nei du trenger ikke å kjøpe 5-10 plagg/ting/produkter for å lage et slikt innlegg, holder med 1-2 ting.

10 ting om deg- Lag ett innlegg der du forteller om 10 ting du ikke tror folk vet om deg fra før av. Da gir du leseren en sjanse til å bli mye bedre kjent med deg som person! 

 

♥ Ha en konkurranse- Har du ingenting å skrive om kan du jo alltids kjøre i gang en konkurranse. Har du ingen premier å lodde ut kan jo kanskje premien være en bloggvurdering? Eller så kan du jo holde en helt vanlig linkerunde!

 

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen