RUSSETIDEN: SPØRSMÅL OG SVAR #5

SPØRSMÅL OG SVAR OM RUSSETIDEN #5

Hadde du buss?
Nei det hadde vi ikke. Ettersom jeg har forstått er det ikke lov med buss her i Hønefoss. Vi snakket om å ha van, men det ble bare en tanke.

Vet ikke om du har svart på det før men hvilke russeknuter tok du?
Helt ærlig så tok jeg ikke så mange, maks 20. Husker ikke alle men jeg tok i hvert fall å gikk krafttak mot kreft aksjonen, hadde amnestylogo på russebuksa, satt under pulten en hel skoletime, bada før 1. mai, på skolen hver dag igjennom hele russetida, shotteglass, ikke ha sex igjennom hele russetida (ikke gjennomtenkt, haha), en tut- en skål i rundkjøringen med andre medruss, putta to tamponger i munnviken og drakk en halvliter, autografen til en kjendis, naken under russebuksa en hel skoledag (vel og merke en av de siste dagene av russetida) og vær kristenruss en uke. Som dere ser har jeg så og si bare gjort sånne uskyldige ting som ikke var så mye stress, haha! 

Hva er dine tips til kommende russ? 
Det tenkte jeg faktisk å skrive et eget innlegg om, så følg med! 

Hvem var han gutten i russegruppa di?
Det er fetteren min Stian. 

Hvordan var landstreff Lillehammer? Hvilke artister var der?
Det var veldig gøy. I grunn litt kjedelig at vi var bare oss 3 og ikke kjente noen der, og vi snakket heller ikke med så mange andre. Men det var alliekvel veldig koselig med oss tre, og jeg har et minne for livet. Artistene som var der, kan du lese her (direktelink).

Var du fornøyd med den første logoen dere hadde for det første navnet på gruppa de, Golden Light? 
Ja det var jeg. Vi var veldig enige når det kom til den logoen, og synes det var veldig gøy å ha noe annerledes i forhold til andre. Vi så på en logo av to personer i russebukse/dress, og brukte den som inspirasjon. Så da valgte vi å ha alle oss fem som var med i russegruppa i utgangspunktet på logoen. Men skal jeg være helt ærlig så liker jeg logoen på Fifty Shades som var våres konseptnavn bedre, og den var mye kulere enn vi først så for oss. 

Hva var det beste fra russetiden din?
Det må nok være dåpen. Det var en helt sinnsyk opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme! 

Hooka du noen gang med han gutten som var på russegruppen din? 
Haha nei, han er fetteren min og det er ikke akkurat min spesialitet å holde på slik med min familie. 

Hva pleier du å drikke av alkohol? 
Ofte så pleier jeg å blande sprit med fanta exotic, det er drit godt! Brukte sprite en periode men gikk så lei, ettersom jeg blanda alt med det. Ellers er jeg veldig glad i Vikingfjord sin Ice Shot med blåbær, Smirnoff Ice (helst den mørke, husker ikke hva den heter), Shaker, WKD og Breezer med Lime. 

Lå du med mange i russetiden? 
Nei, ikke bare fordi det var en russeknute, men også fordi jeg ligger ikke med noen bare for å gjøre det. 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

 

Noe du lurer på? Spør i vei! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VINNEREN AV KONKURRANSEN

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER TRUKKET 

Først og fremst så vil jeg bare si at jeg er veldig overrasket over at så utrolig mange deltok på konkurransen jeg har holdt gående her på bloggen nå. Hele 25 personer har deltatt, og det betyr så utrolig mye for meg at dere viser så stor engasjement når jeg gjør ting som dette. Det gjør det hele enda mer gøy, og får meg til å ville gjøre dette enda flere ganger. 

Konkurransen er nå avsluttet og en vinner er trukket. For å gjøre det på en mest rettferdig måte skrev jeg ned alle navnene deres på en lapp, brettet hver og en av dem sammen og la de i den ene delen av påskeegget. Så lot jeg pappa trekke en lapp, og vinneren ble… *trommevirvel* Henriette Halvorsen!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

NÅ ER DETTE BARE NOE JEG GRUER MEG TIL..

Nå har det allerede gått tre dager siden sist oppdatering. Jeg burde vel egentlig jublet og vært glad for påskeferie. Men helt ærlig så er jeg ikke det. På denne tiden hvor jeg ikke har oppdatert dere, har jeg gjort en del husarbeid, kost meg med pappa og hundene, men mest av alt tenkt en del. Ferier var noe jeg alltid gledet meg til før, og for øvrig så synes jeg fremdeles det er godt å slappe av og bare ta livet ro. Men etter hvert som årene går gruer jeg meg bare mer og mer. For å være helt ærlig så kjenner jeg på en følelse av ensomhet. På en måte så har jeg jo mange rundt meg, men noen ganger så skjønner jeg bare ikke hvor jeg har folk. Det kvier meg å skrive det, ettersom det lett kan mistolkes. Men jeg tror mange som sliter psykisk kan kjenne seg igjen. Svært få folk snakker om det, men dessverre er det flere enn man tror som opplever det eller kan kjenne på denne følelsen. Kommer til å skrive mer om dette senere! Kanskje litt ironisk å ha det toppbilde i forhold til hva jeg skrev om, men Milla og Michelle er virkelig de to som holder meg oppe i hverdagen, og resten av feriedagene skal jeg nyte med dem og pappa.

Slenger med noen bilder fra jeg var ute å gikk en lang tur med en god nabo for noen dager tilbake. Været er så utrolig fint om dagen, og det må helt klart utnyttes! 

Og nei jeg har ikke glemt at konkurransen skal trekkes i dag, kommer et eget innlegg om det om ikke lenge. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #39- SELVTILLIT, MEET AND GREET, KOMMENTARER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL
 
Hvordan er selvtilliten din? Sorry om du har svart på det før, er ny leser 🙂
Angående kropp og utseende så er jeg er veldig trygg på meg selv, om jeg kan si det sånn? Jeg har opplevd mobbing store deler av livet mitt, og ofte får jeg en del kommentarer her når det kommer til disse tingene. Hvordan jeg vil kle meg, sminke meg eller generelt være er det ingen som har noe med, og jeg har derfor klart å ta litt avstand fra dette og bryr meg lite om hva andre måtte mene. 
Når det kommer til hvordan jeg er som person, så sliter jeg veldig vil jeg si. Følelsen av å ikke være en god nok person for andre er der ofte. Jeg går ofte å pirker på mine egne feil, altså i forhold til ting jeg har sagt eller gjort. Jeg føler også meg fort ikke bra nok om noen sier noe til meg som kan virke avvisende, og at en person kanskje gir utrykk for at noe er galt. Da tenker jeg ofte at det handler om meg. Greia er at jeg har jo fått det bevist at jeg ikke er god nok på flere områder, og det er nok derfor disse tankene er forsterka også. Flere ganger den siste tiden har magefølelsen min hatt rett i forhold til flere ting. Når det er sagt så har jeg veldig mange gode mennesker rundt meg som bare vil meg godt og prøver å dra meg oppover i positiv retning, så disse prøver jeg å ta godt vare på! 
 
Hei, digger bloggen din! Kommer du til å ha en meet and greet snart?
Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk fine deg! Om det er ønskelig så kan jeg selvfølgelig prøve å få til det. Hvor er det folk ønsker? 
 
Hvilket ord ville du brukt på å beskrive alle i usensurerte, inkludert deg selv? 🙂
Oi, det var et litt vanskelig spørsmål. Nå har jeg ikke kjent alle jentene like lenge, og noen kjenner jeg litt bedre enn andre. Men uansett så synes jeg vi er en god gjeng med jenter, og alle jentene virker så utrolig herlige! 
Tonje er virker veldig ansvarsfull. Vi tar jo avgjørelser sammen, om jeg har glemt å bytte passord brukeren eller noe er glemt å ta opp, så minner hun meg/oss på det. Ingrid er litt sånn som meg føler jeg. Hun bryr seg så utrolig lite om hva andre mener og er veldig tøff! Lina kjenner jeg jo veldig godt fra før av, og i den jenta finnes det virkelig ingenting vondt. Hun er så utrolig omsorgsfull og godhjerta. Ehmn.. var det et ord jeg skulle skrive med? Ops.. Åsne er en veldig snill, og vil alles beste. Magnhild er veldig morsom og sprer mye glede i gruppa. Jeg skulle gjerne beskrevet alle med enda flere ord, for de alle er fantastiske mennesker som fortjener så mye mer enn et ord. Når det gjelder meg selv så er det litt vanskelig. Men som jeg nevnte litt høyere opp så bryr jeg meg veldig lite om hva andre måtte mene, og i tillegg står jeg får mine meninger fullt ut. Jeg føler også at jeg tar mye ansvar i gruppa, når det gjelder planlegging videre, gjestevloggere osv.,  noe jeg trives veldig godt med. En ny jente skal forresten steppe inn for Magnhild en periode, så følg med (Usensurerte på Snapchat).
 

Har du noen planer i påsken? 🙂

Så hyggelig at du spør! Har egentlig ingen planer, noe som er veldig trist. Jeg har blitt spurt om å komme på besøk til noen, men synes det er vanskelig å la pappa sitte igjen hjemme her i høytider, selv om det egentlig ikke er noe spesielt for oss. Ellers kommer jeg til å bruke store deler av påsken på å rydde og kvitte meg med en del, og ikke minst bruke masse tid på bloggen og vloggen min.
 
Tips til gode ansiktsmasker?
Personlig liker jeg veldig godt rensen, skrubben og masken (3 i 1) til Garnier. Ellers har Mary Kay flere gode ansiktsmasker som jeg testet ut! 
 
Hvorfor svarer du aldri de som skriver noe fint, når du faktisk får noen fine kommentarer?
Jeg gjør det- alltid, det er bare at det tar litt tid noen ganger med så mange kommentarer å svare på. 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

PÅSKE GIVEAWAY

VINN ET PÅSKEEGG MED INNHOLD

Siden det er påske så tenkte jeg å kjøre i gang med en påskekonkurranse hvor du kan få et egg med litt diverse innhold. Jeg vil gi noe tilbake til dere som følger meg her, og tenkte derfor det kunne være gøy med en slik giveaway. Altså.. om dere bare visste hvor mye hver og en av dere som besøker bloggen min, legger igjen gode ord og tilbakemeldinger, og deler bloggen min videre betyr for meg! Veit det er litt seint ute for å nå frem til påskeaften, men det får gå. Vinneren vil da få egget rett over påske, om jeg må sende det, noe jeg regner med. Men det går vel bra håper jeg? Vinneren vil bli trukket på fredag, noe jeg kommer til å nevne i et blogginnlegg da. 

Dette kan du vinne: 

Melkesjokolade

Kjærligheter

Sjokoladekyllinger

Ansiktsmaske fra 7th

Butter Gloss fra NYX

Neglelakk fra Depend

Skumhjerter

2 griseflax

For å delta må du: 

1. Like min facebook-.page som du finner ved å trykke her (direktelink).

2. Legge igjen en kommentar hvor du skriver at du er med. Husk å legge ved e-post adresse slik at det er mulig å kontakte deg for adresse om du vinner.

 

Konkurransen er avsluttet og vinneren er trukket. Du finner det her (direktelink). 

 

 

 FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LIVETS MEST SENTRALE FORHOLD

KJÆRLIGHET OVENFOR SEG SELV

Denne uken har vi temaet kjærlighet på Usensurerte (legg oss gjerne til på snapchat). Da vi la ut disse forslagene hvor følgerne våres kunne stemme på hva de ville ha som ukens tema, tror jeg mange ønsket å høre historier i forhold til kjærlighet ovenfor andre. Altså typ “hvordan veit jeg at han liker meg?”, “tips til romantiske ting jeg kan gjøre for kjæresten min”, våres erfaring angående kjærlighet ovenfor andre, altså om vi har kjæreste, hvordan vi møtte han/hun og hvor lenge man har vært sammen osv. Selv har jeg mange planer og tanker jeg ønsker å dele, både om kjærlighet ovenfor andre, men ikke minst for seg selv som var en tanke jeg også hadde i minnet da jeg kom med et forslag om dette til de andre jentene. 

For har du tenkt på hvor viktig det er med kjærlighet ovenfor seg selv? Det er utrolig vanskelig, og er noe jeg også sliter litt med selv. Men det å fortelle seg selv gode ting, være glad i seg selv og gi seg selv litt selvpleie er så utrolig viktig, før man i det hele tatt kan gi kjærlighet til andre. Jeg tviler ikke på at det er lettere å vise kjærlighet til andre enn seg selv, men jeg tror allikevel det blir bedre kjærlighet mellom noen, hvis man først har jobbet med dette ovenfor seg selv, hvis det ga mening? 

Jeg snakker nok for mange når jeg sier at veldig mange er selvkritiske og overser sine egne behov. Mange føle seg ikke bra nok og utilstrekkelige. Det er jo ikke akkurat til å legge skjul på at flere av oss synes det er lettere å si tre negative ting om seg selv, i forhold til tre positive. Det er veldig synd, men sant. Akkurat derfor ønsker jeg å ta opp et så viktig tema også, og håper at dette kan bli snudd litt på. Nå skal jeg ikke komme her og være selvgod, men jeg skal love at om du prøver å dra deg selv opp med å si positive og gode ord, forteller deg selv at du er bra nok og ser bra ut, og at du er glad i seg selv så blir selvfølelsen mye bedre også. Det er en stor jobb og det er ikke lett, og jeg jobber selv fremdeles med dette. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

HVOR OFTE ER VANLIG?


//

SEXTALK #6

I et fast forhold med seksuell kontakt eller når man har en sengepartner, tror jeg dette er noe mange tenker over. Har vi lite sex? Har vi mye sex? Ønsker jeg mer? Ønsker jeg mindre? Jeg tror vi alle har vært der hvor det å få av seg klærne og tøyse litt i sengehalmen er noe man har sett på som et ork, for det er jo ikke til å legge skjul på at sexlysten er ikke er like stor hele tiden. Og det er helt normalt, man skal heller ikke måtte presse seg igjennom akten om man i utgangspunktet ikke er i slaget til det. Tankene skal ikke være på ” å bli ferdig” under det hele, fordi man bare vil ha det overstått. Det skal være en nytelse og glede, og hvis det ikke er på sin plass, så blir sjelden sexen bra heller. Det er så klart helt innafor med en kjappis i ny og ned, men ikke for å bli ferdig. Som regel skjer det da fordi tiden er knapp og man ikke klarer å holde seg unna hverandre.  

Det kan ofte være omvendt også. Partneren din er sliten dag etter dag, orker ikke sex og plutselig er det gått to uker siden sist. Tankene blir mange for en selv, og de seksuelle behovene ønsker tilfredstillelse. Partneren er kanskje heller ikke gira på det igjen enda, og hva gjør man da? Er det da innafor med å kunne tilfredsstille seg selv på egenhånd? Skal ikke gå mer inn på akkurat dette nå, men kort sagt så tenker jeg at dette er noe man må bli enig om. 

Tilbake til hvor ofte er det vanlig å ha sex? Finnes det egentlig en fasit? Helt klart, nei. Dette er veldig individuelt. Hva hver enkelt har behov for er så utrolig forskjellig. Noen ønsker det flere ganger daglig, for noen holder det med en gang i uka, og for andre en sjeldnere gang i ny og ned. Sex skal man ha når man har lyst og føler for det, og det er absolutt ikke feil om man ikke ønsker å ha det hver bidige dag. Aller viktigste er å ha en åpen dialog om dette til din partner slik at dette kan tilrettelegges for dere begge, på best mulig måte. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #38- SOSIALE MEDIER, VOLDTEKT, FAMILIE..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Har faen din en blogg? Hva heter den i såfall? 
Hahah ja, men den brukes ikke lenger. Du finner den ved å trykke her. 

Hva skjer med YouTube kanalen din? Lenge siden du har postet noe 🙁
Ingenting har skjedd, men helt ærlig så synes jeg det er så vanskelig å filme videoer med kameraet mitt. Jeg ser aldri om det er fokusert, og om jeg har filmet en video på 10-20 min, er det utrolig demotiverende å måtte gjøre det igjen. Uansett så skal jeg hvert fall prøve litt hardere etter hvert, og bli flinkere på dette området! Enn så lenge kan dere følge meg ved å trykke her. 

Hvor går grensen din for hva du ikke vil publisere på bloggen? 
Når det går utover min familie eller venner, så blir ikke ting publisert på bloggen.

Hvordan planlegger du blogginnleggene dine ?
I gode bloggperioder, så pleier jeg å bruke enten søndag eller mandag til å skrive ned hva jeg skal skrive om hver enkel dag den kommende uka. Jeg har en liste med ting jeg har skrevet ned tidligere som jeg ønsker å blogge om, som jeg går ut ifra, som jeg da kan plette inn ting for uka her og der. Ellers er jeg jo blitt helt elendig på det her med bilder, så der er jeg virkelig nødt til å komme inn i en god rutine igjen, for det er jo noe av det viktigste når det kommer til innlegg. Når det kommer til å skrive selve innleggene, så bruker jeg ofte litt tid på kvelden til å skrive. Pcen min er jo blitt sånn at jeg er avhengig av å ha i lader hele tiden, så det å sette seg ned for å skrive et innlegg på en cafe eller andre steder er ikke like enkelt lenger. Og mange ganger jeg jo med venner etter kurset, og om jeg da har litt dødtid i mellom som jeg ellers kunne brukt på bloggen, så blir det vanskelig som dere kanskje forstår. Mobilblogging er liksom ikke min sterkeste side heller..

Lurte på hvor mange som ser din vlogg på snap og hvor mange dere har på usensurerte?
På min vloggsnap har jeg rundt 1000 seere (legg meg gjerne til: Adalsjentablogg), og på usensurerte er det rundt 500-600 (legg oss gjerne til: Usensurerte).

Er han ene av de to som du har hatt sex med han som voldtok deg?
Nei, det er han ikke. Og jeg har heller ikke blitt voldtatt, men blitt seksuelt misbrukt/opplevd overgrep. Jeg har jo ikke gått noe særlig inn på dette her på bloggen, og kommer for øvrig ikke til å snakke mer om dette foreløpig. 
 
Heter du og søsteren din det samme?
Hahah så gøy at du spør! Skjønner at det kan være forvirrende for vi har nokså like navn. Hun heter Ann Kristin, så vi har i det minste en liten (stor) forskjell på våres navn. Prøvde forresten å finne litt nye bilder av oss, men kom over disse som jeg bare må vise dere. Så herlig! Samtidig som vi er innom dette her, er det mange av dere allerede veit at vi har en bror mellom oss. Det er fire år mellom han og meg, og fire år mellom han og Ann Kristin. Han heter Markus, og jeg har alltid stilt spørsmålstegn rundt hvorfor han ikke har dobbelt navn eller samme forbokstav i det minste sånn som oss? Har spurt pappa, men får aldri noe klokt svar. Altså når vi først skulle ha like navn, synes jeg det er litt rart at vi alle tre ikke har det. Navnet hans er fint uansett altså, men har mange ganger tenkt over dette. 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG ER IKKE VIKTIG

JEG BARE SITTER DER OG EKSISTERER.. 

Fra midten av januar har jeg gått i gruppeterapi på DPS. Tiden så langt har vært lærerik, spennende, bra og ikke minst utfordrerne. Det å høre andre fortelle om ting er utrolig fint på en måte, samtidig så har flere opplevd ting som ingen fortjener. Nå skal ikke jeg gå innpå dette, jeg har verken rett til det, eller i det hele tatt ønske om det. Noen timer får enkelte mer oppmerksomhet enn andre, noe som for min del ikke gjør noe. Alle trenger hjelp, og noen ganger er det noen som trenger det mer enn andre. Gruppa er et fint sted å kunne fortelle, og motta tilbakemeldinger og høre andre sine erfaringer. 

Det eneste som er litt synd er at jeg føler at jeg ikke benytter muligheten til det samme, når jeg er der. Jeg er redd, usikker og stenger meg inne. Jeg føler jeg bare sitter der og bare eksisterer. Jeg klarer ikke å åpne kjeften min slik som de fleste andre der, og når jeg får oppmerksomhet rundt det, veit jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg føler jeg ikke er viktig, selv om jeg muligens er det for andre. Greia er bare at erfaringene jeg sitter igjen med fra tidligere tar over. Jeg er redd for å bli for mye og at ingen skal tåle meg. Det er derfor bedre å bare sitte der, og heller si noe, når de spør meg ut. Selv om den oppmerksomheten som da kommer, er veldig ubehagelig, nettopp fordi de legger merke til hvor stille jeg er. 

Tidligere var jeg nok en person som mange synes kunne være veldig mye og som tok mye oppmerksomhet. Men jeg føler jeg har forandret meg mye siden ungdomsskolen og tiden før det, og ting er ikke det samme lenger. Etter å ha gått på gruppa så mange ganger har jeg heller ikke opplevd noe negativt i forhold til det. Så et av mine mål for gruppe er at jeg skal forstå at jeg er ikke mye, at noen liker og tåler meg.

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

20 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR

AVHENGIGHETER, FAVORITTER OG HVERDAG.. 

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Utadvendt, setter alltid andre foran meg selv, positiv, hjelpsom, ærlig. 

2. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, ørepropper, lommebok, nøkler, sminke og hårbørste. 

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? 
Facebook, Messenger, Snapchat, Instagram, Wish, Blogg.no og Viaplay/Tv2 sumo.

4. Hvem snakket du med sist på telefonen? 
Søsteren min. Vi har hatt flere telefonsamtaler enn noen sinne den siste tiden og det er noe vi begge har trengt. 

5. Hvor mange puter har du i senga? 
Hmm.. 4? Har to hotellputer og to vanlige etter det jeg kan huske. 

6. Hva bestiller du på cafe?
Nå er jeg veldig sjeldent på cafe, og om jeg er der bestiller jeg enten kake eller is. 

7. Har du en eller flere sanger du aldri går lei? 
Rich Love av OneRepublic. Går seriøst aldri lei! 

8. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg føler meg gammel for alderen. Jeg har så og si hele tenåringstiden min fått høre at jeg ser mye eldre ut og oppfører meg eldre enn jeg er. 

9. Hvilken bok leste du sist? 
Holder på med Anna Rasmussen sin bok nå. 

10. Hvordan er du som venn?
En som setter andre foran meg selv, lyttende, morsom og ærlig. 

11. Hva var det siste du skriblet ned på papiret? 
Ideer til blogginnlegg. 

12. Når står du opp i hverdagen?
Halv åtte, noen ganger før, noen ganger etter. Spørs når jeg klarer å komme meg opp fra senga. 

13. Og helgene? 
Da kan det ofte bli alt fra ti til tolv. 

14. Stjernetegn? 
Tyren, etter gammel utregning eller hva jeg skal kalle det. 

15. Hva var det siste du spiste? 
Muffins med sjokoladebiter. Må være lov å kose seg litt, er jo trossalt lørdag! 

16. Hva kan holde deg våken om natta? 
Dødsangst, mange tanker og følelser. 

17. Hvor drar du når du er trist? 
Mange ganger ønsker jeg bare å være alene, tenke for meg selv og gråte til jeg ikke orker mer. 

18. Hva ønsker du deg akkurat nå? 
En sammen-spleiset familie. 

19. Hvilken TV-serie følger du med på nå?
Paradise Hotel, Unge Lovende, Hotel Cæsar og jeg mot meg som jeg husker nå. 

20. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? 
Da skal jeg slappe av, og kose meg med Marthe og barna. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)