HVOR OFTE ER VANLIG?


//

SEXTALK #6

I et fast forhold med seksuell kontakt eller når man har en sengepartner, tror jeg dette er noe mange tenker over. Har vi lite sex? Har vi mye sex? Ønsker jeg mer? Ønsker jeg mindre? Jeg tror vi alle har vært der hvor det å få av seg klærne og tøyse litt i sengehalmen er noe man har sett på som et ork, for det er jo ikke til å legge skjul på at sexlysten er ikke er like stor hele tiden. Og det er helt normalt, man skal heller ikke måtte presse seg igjennom akten om man i utgangspunktet ikke er i slaget til det. Tankene skal ikke være på ” å bli ferdig” under det hele, fordi man bare vil ha det overstått. Det skal være en nytelse og glede, og hvis det ikke er på sin plass, så blir sjelden sexen bra heller. Det er så klart helt innafor med en kjappis i ny og ned, men ikke for å bli ferdig. Som regel skjer det da fordi tiden er knapp og man ikke klarer å holde seg unna hverandre.  

Det kan ofte være omvendt også. Partneren din er sliten dag etter dag, orker ikke sex og plutselig er det gått to uker siden sist. Tankene blir mange for en selv, og de seksuelle behovene ønsker tilfredstillelse. Partneren er kanskje heller ikke gira på det igjen enda, og hva gjør man da? Er det da innafor med å kunne tilfredsstille seg selv på egenhånd? Skal ikke gå mer inn på akkurat dette nå, men kort sagt så tenker jeg at dette er noe man må bli enig om. 

Tilbake til hvor ofte er det vanlig å ha sex? Finnes det egentlig en fasit? Helt klart, nei. Dette er veldig individuelt. Hva hver enkelt har behov for er så utrolig forskjellig. Noen ønsker det flere ganger daglig, for noen holder det med en gang i uka, og for andre en sjeldnere gang i ny og ned. Sex skal man ha når man har lyst og føler for det, og det er absolutt ikke feil om man ikke ønsker å ha det hver bidige dag. Aller viktigste er å ha en åpen dialog om dette til din partner slik at dette kan tilrettelegges for dere begge, på best mulig måte. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

10 kommentarer
  1. Bra innlegg! Elsker denne typen innlegg, så håper det blir flere av de senere <3 Elsker bloggen din <3

   1. Hva får du av å skrive det der?

    Og hvorfor I alle dager må du si feite tispe. Jeg ser du sier wallah, noe som indikerer til at du er muslim. En muslim skal ikke snakke ned om andre. Og du skal hvertfall ikke si sånt om andre kvinner. Veldig respektløst synes jeg!

  2. Hei, fulgt deg lenge. Ekstremt bra innlegg, både når det gjelder tanker og hvordan du ordlegger deg. Har merket tidligere litt skrivefeil hos deg, noe som selvfølgelig er lov og helt vanlig, men i det siste har du blitt enda flinkere til dette. Det gjør at bloggen din også blir bedre. Synes det er så bra at du er åpen om alt mulig og forteller ting fra ditt synspunkt. Stå på videre 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg