MÅNEDEN SOM GIKK #27- BLOGGINNTEKT, INNFLYTNINGFEST, SEX UTENFOR FORHOLD

OPPSUMMERING PÅ MÅNEDEN SOM GIKK 

OPPTUR

Det må helt klart være at jeg nå har blitt med i blogg.no sitt partnerprogram. Du kan lese mer om det her. 

NEDTUR

Jeg synes at bildene mine her den siste tiden har vært helt elendige. Skal virkelig prøve å få gjort noe med det, men for å være helt ærlig så er ikke det bare bare med selvutløser. Men skal virkelig prøve å jobbe med dette fremover! 

HØYDEPUNKT

Innflytningsfesten jeg hadde her i starten av måneden. For en koselig kveld det ble med gode venner! 

Elvefestivalen sammen med Pernilla, moren og kjæresten hennes, to i familien min og ei fellesbekjent vi kjenner. Det var veldig hyggelig! 

INNKJØP

For å være helt ærlig så husker jeg ikke om jeg har kjøpt noe spesielt denne måneden. Kanskje sengetøy? Husker ikke hvilken måned det var jeg kjøpte det, om det var denne måneden eller forrige. Men i så fall er det nok det jeg er mest fornøyd med! Har prøvd å spare mest mulig penger siden jeg skal dra til London neste måned. 

TANKE

Hatt mye av de samme tankene som forrige måned angående at mange av mine nærmeste relasjoner har kontakt med han som misbrukte meg seksuelt, det gjør forferdelig vondt! Jeg har også tenkt mye på bloggen, og fokusert på å tenke ut innlegg jeg vil skrive fremover. Og det føles veldig godt fordi da får jeg litt annet å tenke på. Bloggen er en av få steder hvor jeg føler at jeg gjør noe bra, og ønsker derfor å fokusere mer på bloggen fremover også. 

MEST LESTE INNLEGG

Sex utenfor forhold

Nå tjener jeg penger på bloggen

Vi skal ut å reise!

3 FAVORITTSANGER

Mad Mickey 2017- BEK & Wallin, Mo§§Berg

Party Central 2018- BEK & Moberg, Boujee

Roll With It 2019 – Soppgirobygget
 

 

Hvordan har din måned vært? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

TANKER FØR LEGGETID

NOEN TANKER FØR LEGGETID

London, London, London.. jeg klarer egentlig ikke å tenke på noe annet! Det er jo faktisk ikke mer 18 dager til vi drar. Jeg teller ned dagene for å si det sånn. Jeg gleder meg helt vilt! Skal prøve å sette meg ned en dag å skrive ned ting jeg ønsker å oppleve. Dere kan fremdeles sende inn ting jeg burde oppleve og huske på her. Forresten.. hvor mye penger burde jeg ha med på en slik tur? Hva tenker dere? 

I dag var jeg tilbake på BRIS. To uker siden sist, og det var virkelig godt å være tilbake å lufte noen tanker. Føles så bra å snakke med noen som virkelig forstår deg, som kommer med tips og råd, og som vil lede deg til riktig distanse. Følte meg på en måte litt letta etterpå, og det er litt godt. 

Herlighet, jeg er så glad i jentene (les: hundene) mine. De sier at hunder er menneskets beste venn, og det kan jeg virkelig skrive under på! Milla og Michelle er så gode og herlige! Så glad de bor her sammen med meg

Kommer jeg til å gråte meg i søvn i natt også? 

Prøvd å planlegge morgendagen litt i kveld. Jeg skal blant annet kjøpe mat til jentene, jobbe litt med bloggen og prøve å lage meg middag. Sistnevnte har jeg vært helt elendig til i det siste, og det merkes på kroppen. Jeg skal også få rydda litt hjemme her i morgen. Elsker å ha det ryddig og reint rundt meg. I tillegg så kommer Martin og moren hans på vafler her i morgen. Det skal nemlig komme en/ei hit å rense teppet mitt her hjemme i morgen (vant det på Elvefestivalen i helgen), og da ønsker jeg ikke å være alene. På toppen av det hele skal jeg vlogge for @Usensurerte i morgen. Så det blir gøy! Det føles litt godt å ha litt planer egentlig. Liker ikke å sitte alene og ikke ha noen planer. 

Jeg savner å ha en “normal” familie. En familie hvor jeg blir prioritert, hvor jeg blir satt høyt og blir støttet. Blir blank i øya bare av tanken.. 

Jeg er så takknemlig for hver og en av dere som klikker dere inn hver dag, som liker, deler og ikke minst kommenterer. Det setter jeg uendelig stor pris på. I dag var jeg på 33.plass i Norge, og det føles god å være tilbake. Det har jo vært en lang periode nå med lite oppdateringer, men nå føler jeg at motivasjonen kommer snikende tilbake hos meg, og det føles godt. For første gang på lenge føler jeg at jeg gjør noe bra.. 

Sommeren gir meg så mye glede og humør, jeg føler at jeg klarer å holde meg oppe. Men nå som høsten og mørketiden er på vei, merker jeg at det kommer flere og flere dystre tanker til meg.. Hmm.. det ser dere kanskje nå? Med tanke på at mange av de tankene jeg i kveld går ofte i negativ retning..

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VI SKAL UT Å REISE!

JENTETUR TIL.. 

Et av målene mine for 2018 var at jeg skulle skaffe meg pass. Jeg har aldri hatt pass rett og slett fordi jeg ikke har hatt behov for det. Men synes det har hatt flere begrensninger for meg med at jeg ikke har hatt det, så for to måneder tilbake kom det endelig i posten hos meg. Pernilla og jeg har lenge snakket om at vi ønsker å kunne reise sammen, og det er en av grunnene til at jeg har bestilt pass nå også. Endelig kan vi reise til utlandet sammen. Og gjett hva? Vi har bestilt tur til London!! Ææææhh, kribler i magen bare av å tenke på det. Jeg har kun vært i Norge, Sverige, og en gang i Tyskland. Så det og endelig få oppleve en ny by og ikke minst nytt land er noe jeg virkelig ser frem til. 

Vi reiser 17. september, og skulle egentlig være der fire netter, men siden Pernilla må på jobb etter tre netter og det er den perioden vi har bestilt billetter for at det var billigst, så ble det, det. Vi får allikevel fire fantastiske dager der, det er jeg helt sikker på! Men nå trenger vi deres hjelp! Hva bør vi oppleve? Hvilke butikker burde vi dra innom? Bra spisesteder? Noe spesielt vi bør huske på? Hva som helst? Let me know! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ELVEFESTIVALEN 2018

EN DAG UTENOM DET VANLIGE

Fredags kveld ble jeg spurt av Pernilla om jeg ville bli med på Elvefestivalen dagen etter, noe jeg så klart ikke kunne si nei til. Jeg tenkte på forhånd at lørdagen kom til å bli en rar og trist dag for min del, med mye tanker og sånt. Så det var veldig godt å kunne komme seg ut å tenke på litt annet. Jeg er jo sjeldent på slike ting, så det ble en dag utenom det vanlige for å si det sånn. Jeg hadde aldri vært på Elvefestivalen heller, så det var ekstra gøy! Vi møtte også mammaen til Pernilla der og kjæresten hennes. Litt senere kom også tremenningen min, faren hennes og ei anna som vi alle kjenner. Det var mye å se på i de forskjellige bodene, båt konkurranser, tivoli og andre ting. Jeg vant forresten vindusviskere (jeg som ikke har verken lappen eller bil engang, haha), billetter til Stena Line, tepperens og litt andre ting. For en gang skyld har jeg litt flaks også, hehe! Ble en veldig koselig dag, og på toppen av det hele gikk jeg faktisk over 21 000 skritt i følge helse-appen på iPhonen min. 


 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

NÅ TJENER JEG PENGER PÅ BLOGGEN

EN DEL AV BLOGG.NO SITT PARTNERPROGRAM

Jeg veit ikke om dere har lagt merke til det, men designet mitt er nå endret igjen. Siden jeg hadde noen feil med det forrige så passet det meg like greit at jeg fikk denne muligheten nå. For det er ikke uten grunn at det er endret. Bloggen min er nå en del av blogg.no sitt partnerprogram. Det betyr at jeg har mulighet til å tjene penger på noe som har vært hobbyen min over lengre tid. Veit ikke om overskriften passet helt til innlegget, for jeg har jo tjernet litt på bloggen tidligere. Men forskjellen nå er at jeg kan ha muligheten til å tjene mer, og kanskje litt mer fast. Altså ikke et bestemt beløp i måneden, men nå kan jeg ha muligheten til å i det minste tjene noe hver måned. Bloggen min vil også bli vist hos de andre som er med i partnerprogrammet, noe som betyr at jeg også kan få enda flere visninger på bloggen min. Det er mye å sette seg inn i føler jeg, og på enkelte ting står jeg som et spørsmålstegn. Men dette er utrolig gøy, jeg er veldig takknemlig og tror dette skal gå veldig bra! Tenk det, nå har jeg faktisk tilnærmet lik design som bloggerne som ligger på topplista. Det er hvert fall ikke mange forskjeller å se der, noe som er ekstra stas! 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #59- EX ON THE BEACH, PLASTISK KIRURGI, VERDENSPROBLEMER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Viktig tema og bra skrevet! 🙂 Veit ikke om du er klar over det, men når man bruker telefonen er bildene i innleggene dine fortsatt ganske “dratt” hvis det gir mening?
Tusen takk! Ja er klar over at det var slik, usikker på hvordan dette kunne fikses. Men nå har jeg nytt design, så håper alt ser litt bedre ut nå. 

Følger du med på Ex on the Beach Norge? Hva synes du om det? Og i så fall hvem er dine favoritter? 
Ja det gjør jeg. Synes de to første episodene var veldig drøye. Jeg forstår at meningen med programmet er å lage litt underholdning gjennom å skape litt drama, men det der var rett og slett mobbing. Mest sannsynlig så sitter det barn der ute å ser på det også. Ser ut til at det går litt bedre nå, så håper de har lagt det fra seg. Av jentene så liker jeg Rikke, Helene og Malin, litt usikker på guttene, men kanskje Daniel. 

Hva synes du om plastisk kirurgi?
 Jeg synes det er så utrolig trist at plastiske kirurger er blitt så normalisert. Mange unge, både jenter og gutter ser opp til de som deler det, og starter å spare i tidlig alder for å kunne operere seg da de er gammel nok til det. Mange ser veldig lett på det å bare operere seg, og at det fikser opp i problemet deres. For mange har det fungert, men de har da funnet et nytt problem de ønsker å fikse opp i. Men for mange har det også vist seg at det ikke har vært verdt det, fordi det ikke har fikset opp i deres problem. Det er ikke normalt og mange tenker ikke konsekvensene av det. 

Har du noen verdensproblemer du bryr deg om? Eks. fattigdom, naturkatastrofer, sykdom, sult, barnearbeid? 
Jeg synes alle disse verdensproblemene du nevner nå er viktig, og er ting jeg bryr meg om. 

Har du spilt sims eller gosupermodell før? 
Har prøvd begge deler før ja, men ikke noe jeg har spilt mye av.

Favoritter blogger? 
Mammasom16, Martine Lunde, Sofie Nilsen, MammatilMichelle, Speiltvillingene, Lykkenermange og Ingerbbb for å nevne noen. Leser også flere altså, men det er disse som er mine favoritter. 

Favoritt destinasjon? 
Har ikke akkurat opplevd så mange steder, så synes det blir veldig vanskelig å svare på. Men etter hva jeg har besøkt så langt må det være Stockholm faktisk. 

Topp 3 mest brukte apper? I stigende rekkefølge?
Snapchat, Facebook/Messenger og Instagram. 

En kjendis Crush? 
Hmm, har ingen for øyeblikket. Hehe! 

Hvor høy er du? 
Jeg er 166 cm høy. 

Din naturlige hårfarge? 
Nesten slik som jeg har det nå. Er født med kullsvart hår, men jeg har stripet og bleiket det mye oppover tidene, så virker som det har lysnet en del.

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MISLYKKET

RETT FRA HJERTET..

Jeg har i flere dager prøvd å skrive innlegg her, men kjent på at det jeg har skrevet har bare blitt feil. Skrivesperre har jeg tenkt, men om jeg graver litt lengre ned så tror jeg i bunn og grunn at det handler om at jeg føler meg mislykket. 

Jeg skrev en post på den private instabrukeren min for to uker tilbake. Det var en kveld hvor jeg var skikkelig lei meg, frustrert og fikk ikke sove. “Så lei av tankekjøret som forsterkes om kveldene.. Tanker om folk jeg savner, uvennskap, planer, drømmer, mitt anstrengte forhold til gutter etter omgrepene, døden og livet generelt. Ender opp med å sovne seint og ikke føle seg uthvilt dagen etter.” 

Det er mye som foregår i livet mitt om dagen. Mye jeg kan glede meg over og mange ting jeg ser frem til, men jeg har også mye vonde tanker og følelser som svirrer i hodet mitt. Jeg synes det er vanskelig å skrive om det, og ikke minst vanskelig å snakke om det både med venner og faktisk profesjonelle personer jeg har rundt meg. Jeg var hos psykologen på fredag, og jeg har fått time to uker etter det. Spurte henne om hvorfor vi ikke skal ha time hver uke nå, og hun svarte da med at hun tenkte at jeg ikke hadde behov for det, og hadde mange andre pasienter, noe jeg forstår. Men det fikk meg til å tenke på at med måten jeg har utrykt meg på til henne i det siste så er det ikke noe rart hun tror det. Men jeg tror det handler om at jeg er redd, og tenker at det som jeg sliter med er ikke ille nok. Jeg er ikke viktig. 

Mine følelser og realiteten viser ofte to forskjellige ting, slik er det hos alle. Ofte føler jeg at jeg ikke er viktig, at ingen bryr seg og at ingen vil være med meg. Noen ganger er det faktisk sånn, men ofte så er det bare følelsene mine. Jeg er veldig sårbar og tenker ofte at nå har jeg gjort noe galt. Ei av mine bestevenninner blir nesten gal av meg, noe jeg skjønner godt. Men greia er at jeg trenger bekreftelser. For med all mobbingen og utestengelsene jeg har vært igjennom så har jeg blitt helt paranoid der. Jeg vil ta vare på de jeg har og er redd for å miste de, fordi sannheten er at jeg ikke har så mange rundt meg lenger. Jeg hater å si det men det er sant. Nå tenker jeg ikke nødvendigvis bare venner, men også familie, og da føles det godt å vite at akkurat de vennene jeg har rundt meg nå er venner som alltid stiller opp om det er noe, som ikke ønsker å trøkke meg ned og som vil meg mitt beste! 

Jeg føler meg også ofte mislykket i forhold til gutter. Jeg ender ofte tårevåt fordi noen ganger kommer temaer fram som er veldig sårt og vanskelig for meg. Etter overgrepene jeg har vært igjennom takler jeg ikke ting som kanskje overhode ikke er et problem for andre. Det gjør vondt fordi ofte trekker de seg unna p grunn av nettopp dette. Reaksjonene til familien etter overgrepene er også vanskelig for meg. Jeg føler jeg blir nedprioritert og at de heller ønsker å ha overgriperen rundt seg i stede for meg. 

Jeg har mange mål og drømmer i livet som jeg ønsker å oppnå, men føler at jeg er så langt nede at det ikke ser ut til å kunne oppnå det nå. Fordi når jeg sliter så mye klarer jeg ikke å konsentrere meg så mye om den ene tingen det gjelder, at da går det ikke den riktige veien, om det ga mening? For å nevne noe så handler det blant annet  om skole, lappen og ikke minst det å få meg jobb. Sistnevnte er hovedmålet mitt nå. Jeg søker og søker, oftest får jeg ikke svar, men når jeg en sjelden gang blir innkalt til intervju avlyser jeg fordi angsten blir for stor. Nå har jeg ikke avlyst hver gang, men for to uker tilbake er det andre gangen det skjedde.. 

Jeg kunne gitt dere flere eksmpler, men tror vi stopper her for denne gang. Bloggen er det eneste stedet jeg har følt at jeg får til noe, og ikke minst er det noe jeg liker å gjøre. Men noen ganger overdøyer tankene mine så mye at jeg ikke klarer å fokusere på dette engang, samme hvor mye jeg ønsker. Jeg skuffer meg selv med målene jeg har satt meg fordi jeg klarer ikke å fullføre dem, og ender meg å føle meg mislykket.. Jeg veit ikke helt hvor jeg vil med dette, men håper dette kan være en ordentlig forklaring på hvorfor det har blitt så lite oppdateringer den siste tiden.. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

SKOLE OG INKLUDERING

ET VIKTIG TEMA

Skolen er i gang for de fleste og jeg merker at jeg ikke har vært helt forberedt på det punktet. Altså ikke at jeg skal gå på noe skole nå, men jeg har alltid vært engasjert i dette her med skolestart. Jeg har stort sett fortalt om mine forberedelser og tanker rundt skolestart, men for andre år på rad så går jeg ikke på skole. Fremdeles så synes jeg dette er et viktig tema. Det er veldig mange som gruer seg til skolestart, og jeg synes det er så utrolig viktig å inkludere de som er utenfor. Gi et smil og si hei til de som sitter alene, spørre om person(ene) det gjelder ønsker å sitte med deg i lunsjen eller være med deg etter skolen. Det kan bety så mye for person(ene) som opplever dette. Jeg har selv opplevd utestengelse og mobbing, noe som jeg virkelig ikke unner noen, og det er nok derfor jeg også er ekstra opptatt av nettopp dette. Så dette er virkelig min oppfordring for det kommende skoleåret! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #58- KJÆRESTE, BO ALENE, INTRIØR..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Har du lyst på kjæreste eller trives du best som singel? 
Hadde vært koselig med en jeg kan dele livet mitt med, men det er absolutt ikke noe jeg stresser med. 

Det så koselig ut! Ble det en bra fest? 
Ja, det var veldig koselig selv om vi bare seks personer. Vi hadde det så gøy med musikk, speak out, snakking, kake, snaks og alkohol innabords. 

Hvor kjøpte du den fjernkontroll boksen? Utrolig kul 😉 
Tusen takk! Den kjøpte jeg på en bensinstasjon på Bromma faktisk, men man kan også kjøpe den her. 

Trives du i ny bolig? 
Så hyggelig at du spør! Ja jeg trives veldig godt, 

Hvor bor du nå?
Jeg bor i Hønefoss. Ønsker ikke å fortelle nøyaktig hvor for min egen sikkerhet. Flyttet hit, fra Hallingby 6.mai, som er 3,5 måned siden.

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

SEX UTENFOR FORHOLD

SEXTALK #7

Nå er det veldig lenge siden sist sextalk, men endelig dere, endelig en ny! For en stund tilbake fikk jeg spørsmål om hva jeg tenker om sex utenfor forhold, om det er noe jeg gjør mye, eller om jeg vil kun ha sex med en jeg er i et forhold med. Tenkte like gjerne at jeg kunne skrive et eget innlegg om dette, i stedet for å gi et kjapt kort svar på ukens spørsmål. 

For meg har alltid sex vært noe jeg har sett på som spesielt. Fra lenge før jeg i det hele tatt debuterte så hadde jeg bestemt meg for at den gangen jeg skal ha sex, skal det være med en jeg liker godt og stoler på. Jeg har alltid vært slik at jeg ikke ønsker one night stand, og at den personen jeg har sex med skal være en jeg driver på med/er sammen med. Slik har det faktisk blitt så langt også. De få personen jeg har hatt sex med har vært personen jeg har jeg drevet på med og blitt sammen med. Har faktisk vært med noen hjem og hatt med noen hjem hit fra byen, som jeg ikke har hatt sex med. Om dem har blitt skuffa? Haha, ja! Men sånn er det. Jeg har forklart klart og tydelig hvordan jeg er og hvordan jeg ser på slikt. Jeg har ingenting i mot noen som har one night stand eller har sexvenner, men det er ikke helt min greie. 

 

Hva tenker dere om sex utenfor forhold? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)