UKENS SPØRSMÅL #59- EX ON THE BEACH, PLASTISK KIRURGI, VERDENSPROBLEMER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Viktig tema og bra skrevet! 🙂 Veit ikke om du er klar over det, men når man bruker telefonen er bildene i innleggene dine fortsatt ganske “dratt” hvis det gir mening?
Tusen takk! Ja er klar over at det var slik, usikker på hvordan dette kunne fikses. Men nå har jeg nytt design, så håper alt ser litt bedre ut nå. 

Følger du med på Ex on the Beach Norge? Hva synes du om det? Og i så fall hvem er dine favoritter? 
Ja det gjør jeg. Synes de to første episodene var veldig drøye. Jeg forstår at meningen med programmet er å lage litt underholdning gjennom å skape litt drama, men det der var rett og slett mobbing. Mest sannsynlig så sitter det barn der ute å ser på det også. Ser ut til at det går litt bedre nå, så håper de har lagt det fra seg. Av jentene så liker jeg Rikke, Helene og Malin, litt usikker på guttene, men kanskje Daniel. 

Hva synes du om plastisk kirurgi?
 Jeg synes det er så utrolig trist at plastiske kirurger er blitt så normalisert. Mange unge, både jenter og gutter ser opp til de som deler det, og starter å spare i tidlig alder for å kunne operere seg da de er gammel nok til det. Mange ser veldig lett på det å bare operere seg, og at det fikser opp i problemet deres. For mange har det fungert, men de har da funnet et nytt problem de ønsker å fikse opp i. Men for mange har det også vist seg at det ikke har vært verdt det, fordi det ikke har fikset opp i deres problem. Det er ikke normalt og mange tenker ikke konsekvensene av det. 

Har du noen verdensproblemer du bryr deg om? Eks. fattigdom, naturkatastrofer, sykdom, sult, barnearbeid? 
Jeg synes alle disse verdensproblemene du nevner nå er viktig, og er ting jeg bryr meg om. 

Har du spilt sims eller gosupermodell før? 
Har prøvd begge deler før ja, men ikke noe jeg har spilt mye av.

Favoritter blogger? 
Mammasom16, Martine Lunde, Sofie Nilsen, MammatilMichelle, Speiltvillingene, Lykkenermange og Ingerbbb for å nevne noen. Leser også flere altså, men det er disse som er mine favoritter. 

Favoritt destinasjon? 
Har ikke akkurat opplevd så mange steder, så synes det blir veldig vanskelig å svare på. Men etter hva jeg har besøkt så langt må det være Stockholm faktisk. 

Topp 3 mest brukte apper? I stigende rekkefølge?
Snapchat, Facebook/Messenger og Instagram. 

En kjendis Crush? 
Hmm, har ingen for øyeblikket. Hehe! 

Hvor høy er du? 
Jeg er 166 cm høy. 

Din naturlige hårfarge? 
Nesten slik som jeg har det nå. Er født med kullsvart hår, men jeg har stripet og bleiket det mye oppover tidene, så virker som det har lysnet en del.

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

5 kommentarer
  1. Antar at du mener at du syns det er trist at plastisk kirurgi har blitt normalisert? Du brukte ordet “kirurger”, og det er en jobb (plastisk kirurg, ortopedisk kirurg osv). Gir ikke mening at kirurger har blitt normalisert, må isåfall være at du syns det er trist at så mange benytter plastiske kirurger til å utføre ikke-medisinske kosmetiske inngrep.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg