EVERY GIRL IS BEAUTIFUL NO MATTER WHAT SIZE OR SHAPE

Hei kjære flotte lesere!

Dette er meg og en av mine beste venner Henriette. Vi er to veldig like mennesker på veldig mange måter, men både utseendemessig og kroppsmessig er vi ganske så ulike. Vektforskjellen våres er stor og det synes godt. Men hva har det å si? Vi trenger da ikke være like på disse områdene, når vi trives godt i hverandres selskap!
Poenget mitt er at uansett kroppsstørrelse og kroppsform dere har, er dere bra nok uansett. Ingen kan definere og si at du ikke er bra nok. Ingen har rett til å si noe stygt om deg, og gjør noen det- drit i hva dem mener. Ikke la det ødelegge deg på noen som helst måte. Det er DIN kropp, det er DU som skal leve med den, det er DU som skal føle deg komfortabel i kroppen din. Jeg tenker at så lenge du har en sunn kropp og livsstil, kan du leve den kroppen du selv ønsker. Disse ordene er ikke skrevet ned bare for dere jenter, men også for gutter også. Dere alle er bra nok akkurat som dere er♥

 

 

 – Ann Helen

 

HUNDEPASSER

Hvordan er det med dere i dag? Har dere det bra?

I dag passer jeg lille Thea for en nabo borti gata, veldig koselig! Utrolig lei dette været vi har om dagen, regn, regn og atter mer regn. Så i dag måtte regndressen på, og i skrivende stund ligger vesla på sofa`n og slapper av etter en liten tur.

Ellers har jeg vært en liten tur i Lier i dag, med noen venner for å hente kjæresten til venninna mi som var med. Resten av dagen blir nok å kose seg inne med Thea og en tur igjen om ikke så lenge, før jeg skal hjem til meg selv.

 

Håper alle har hatt en fin dag!

 

 

– Ann Helen

 

 

 

VELKOMMEN TIL 2015

Hvert år skriver flere slike tekster om dagens ungdom, og tenkte derfor å dele hvordan jeg ser på dagens ungdom og samfunn.

Velkommen til 2015 der folk i 12-13år alderen har sex og allerede har startet på flaska. Barneskoleelever sender nakenbilder og videoer på snap. Nettmobbing er på sitt høyeste allerede fra denne alderen og forteller konstant til hverandre hvor stygge, feite, tynne, fæle, slemme hverandre er. I tillegg leker både gutter og jenter med følelsene til hverandre, fordi de ikke klarer å holde seg til en! Unge jenter blir kalt horer for ingenting, bare du elsker en gutt blir du stempla som hore. Veit du egentlig hva det er? Hore er å utføre seksuelle handlinger for å oppnå penger. Så la andre elske hverandre så mye dem vil, en dag finner dem selv ut hva ekte kjærlighet er. Noen finner faktisk ut i den alderen også.

Kroppspresset er på fullt. Du skal helst være slank, store pupper og stor rumpe. Men se på meg da? Ser jeg ut sånn som samfunnet og sosiale medier vil? Nei.. Også? For 1000 gang jeg sier dette. Det er det inni deg som teller, personligheten! Og dømmer noen deg, drit i dem. Det er DIN kropp, det er DU som skal leve med den, det er DU som skal føle deg komfortabel i kroppen din. Jeg har heller ikke det “perfekte” utseende alle vil jeg skal ha. Sminken skal være bra nok, øyenbryna skal være like, man må langt og tykt hår, tillegg til alt annet skal være “perfekt”.

Vi lever i et samfunn der vi leser og ser på tv at unge barn og ungdommer blir kidnappet og voldtatt. Foreldre som skader sine egne barn. Dagens samfunn er fullt med hat og diskriminering slik at både voksne og barn sliter med psykiske lidelser som depresjon, stress, angst fordi dem ikke har det bra eller blir mobbet. Og ofte kan det vonde som skjer i barndommen din føre til depresjoner senere i livet, du kan til og med starte å få depresjoner i 60års alderen på grunn av vond barndom eller folk rundt deg som har behandlet deg som dritt.

Hvorfor er det sånn? Er det slik det skal være?

NEI, jeg syns absolutt ikke at det er sånn det skal være! Jeg syns man skal få være seg selv og leve livet uten press rundt seg hele tiden. Det store presset kan faktisk føre til psykiske lidelser. Ha sex når du føler deg klar for det, og ikke gjør det med den første du finner. Gjør det med en som faktisk betyr noe for deg, og ikke ha sex bare for å ha det. Mobbing blir det aldri slutt på virker det som, enten det er på nett eller ikke. Man får de styggeste kommentarer slengt etter seg og det er ikke sånn det skal være, ærlig talt?! Hvorfor kan ikke bare alle behandle hverandre fint og med respekt? “Det er ikke noe rart det blir krig i verden”.

Og plis.. STOP, med å sende nakenbilder av deg selv. Du aner ikke hvem som sitter bak “profilen”, bildene kan bli brukt, og du kan til og med få problemer ut av det! Så klart de maser mye på at du skal sende bilde, men stå imot og vær tøff nok til å si NEI!

Presset er stort på alt og en hver ting. Sexpress, drikkepress, gruppepress, kroppspress. Det er til og med press på hvordan du skal se ut eller hvordan du skal oppføre deg. Det er absolutt ikke sånn det bør være. Stå imot og si NEI. Ikke la noen bruke deg eller tvinge deg til å utføre handlinger du selv ikke ønsker!

 

 

– Ann Helen

LATEST ON SNAPCHAT

Følte det var på tide å gi dere en liten update i dag på det jeg lagt ut på snapchat de siste to ukene. En del av bildene bli brukt her på bloggen i tillegg, men ikke alt. Så om du vil se nærmere på hverdagen min, så legg meg gjerne til på snapchat med navnet adalsjenta.


De siste bildene her er fra i dag, når vi gikk tur mellom regnskurene. Helt utrolig, i slutten av juli bøtter det ned med regn og flere har fyrt opp i ovnen i dag. For en sommer..

 

 

– Ann Helen

SOM EN LITEN DYREHAGE

En av de mest dyreglade menneskene jeg veit om må faktisk være meg selv. Jeg elsker dyr og det har alltid vært en del av livet mitt. Jeg har hatt både kanin og opptil 3 katter faktisk. Men nå er jeg gått over til å bli et skikkelig hundemenneske og til sammen har vi 6 hunder. Nesten regne dyrehagen dette, når alle sammen er samlet. I tillegg pleier jeg å ta på meg ansvaret å passe flere sine hunder og andre dyr. Men nå fikk jeg skikkelig lyst til å vise dere alle hundene våres og fortelle litt om dem, håper dere dyreelskere vil like innlegget!

 
Happy- Min første hund, eller forsovet er det mamma og Didrik sin. Men siden jeg er en av grunnene til vi valgte akkurat Happy og jeg bor der annenhver uke så er hun litt min også! Da vi besøkte hun og søskena hennes for første gang, løftet jeg henne opp og da jeg skulle sette henne ned igjen, skrek og pep hun. Nei, det var ikke fordi jeg slapp henne i bakken eller fordi hun hadde vondt. Nei det var faktisk fordi hun ville ikke ned igjen fra mine armer og bli med oss hjem. Jeg har opplevd så mye med Happy på disse 8årene siden hun ble født 19. oktober 2007. Vi har dratt på turer sammen, opplevd ting sammen, og 25. juni 2013 fikk hun 5 velskapte valper til verden og var verdens stolteste mamma. Deriblant beholdte vi to av dem, Michelle og Bamse. Og forresten er hun blanding av Border Collie, Sank Bernard, Keeshound, Labrador og Bouvier.


Michelle- Fikk jeg i gave av mamma og Didrik fordi jeg hadde oppdratt og passet på henne og søskena hennes i 2 flotte måneder. Dere ser vel at hun har store likheter etter sin mor? Aktiv tispe med masse energi!
Mor: (Happy) Border Collie, Sank Bernard, Keeshound, Labrador og Bouvier
Far: (King) Renraset Border Collie


Bamse- Dere ser vel likhetene? For ja han er broren til Michelle og er “valpen” som ligner mest på faren sin av alle. Han er så og si prikk lik, men helt unik! Han er nylig kastrert på grunn av at han bor med en mor som har løpetid 2 ganger i året.


Milla– 2år før jeg fikk Michelle, hadde jeg allerede fått mitt eget ansvar for verdens fineste reinrasende Chihuahua. Da jeg fikk henne var hun så vit bikket året, og er født 20. juni 2011. Typisk å kalle slike hunder er “veskehunder”, men Milla er langt ifra veskehund. Hun bruker det kun som reisebur og sover gjerne litt i det om dagen når hun ikke vil sove i det vanlige buret som hun også har. Lange skogturer på flere timer, fotball og pipeleker er de store interessene.

Alfa- Er min søster`n og samboern hennes sin første hund. Verdens fineste drever som jakter på rådyr. I starten av Alfa sitt liv passet jeg en ganske god del på henne som er gjort henne til “tantes” ordentlig koseklump.


Odin- Klarer dere å gjette hvordan rase han er? Han er en norsk harehund, nemlig hygen. Og ikke nok med det, så synes jeg han er den fineste hygenhunden jeg har sett. Det siste året har han blitt skikkelig “tantegutt”, haha!

 

Og nei alle bor ikke på et sted heldigvis, men alle sammen er venner, noe som er helt utrolig!

 

– Ann Helen 

PAPER TOWN

Kom nettopp hjem fra en fin dag med fine folk. Først en tur til Sandvika med Henriette, Philip og Trym Andreas, deretter kino med Anita, Ole Jørgen, Hilda og Ole Edward og nå har jeg nettopp kommet hjem etter rånekveld ute med flere folk. For en fantastisk dag!

Filmen var sykt bra, ble veldig mye latter og glede. Anbefaler virkelig alle på det sterkeste å se den.

 

 

– Ann Helen

DU VEIT DEN FØLELSEN

Du veit den følelsen hvor du går og både gruer og gleder deg på en gang? Ja den ja, den har jeg akkurat nå!

I mange uker har jeg gått og gledet meg på at Martin skal komme hjem igjen fra sin lille “ferie”. Jeg er kjempeglad på han sine vegne, og ikke minst kjempestolt av han. Han jobber og står på, hver dag. Han er rett og slett kjempeflink! Men jeg må også si jeg savner han en del og gleder meg kjempemasse, selv om jeg har vært heldig å få møtt han flere ganger mens han har vært borte!  Heldigvis er det kun noen få dager til han kommer hjem igjen. Men selv hvor mye jeg gleder meg til han kommer hjem igjen, så syns jeg denne sommerferien har gått altfor fort.. Det er kun 3 uker igjen til skolen starter igjen. Så klart blir det bra å begynne på skolen igjen og fortsette på utdanningen min, men skolen liker jeg ikke uansett! Mye lekser og oppgaver, så merker jeg gruer meg til mye hardt arbeid. Litt blandede følelser om dagen, men detta blir bra uansett!

 

– Ann Helen

UTTALER SEG FOR TING DEM IKKE VEIT NOE OM!

Nå er jeg sint, eller det var mildt sagt.. Jeg er faktisk fly forbanna. Jeg er så drit lei av at folk uttaler seg for ting dem ikke kan noe om. Det har foregått i over 10år nå, jeg har fått høre det flere ganger, hver måned i flere år. Og nå er det faktisk nok. Det som plager meg mest er når mine nærmeste nevner dette, ja faktisk min egen familie. Kan dem ikke snart forstå at dette er et sårt tema for meg?! Og at jeg blir forbanna for at de uttaler seg for noe som ikke engang er sant. Den dagen jeg får se papirer på sannheten, skal jeg innrømme det. Men så lenge det ikke er papirer på dette, kan folk mildt sagt holde munnen sin igjen!

Og med dette innlegget må jeg si at jeg ber ikke om noe sympati. Jeg skriver denne bloggen trossalt for å få ut mine egne følelser og tanker i hverdagen. Jeg kunne like gjerne skrevet et hvilket som helst annet innlegg, men akkurat nå følte jeg for å blogge litt for min egen del.

 

 

– Ann Helen

UKENS

For ikke så altfor lenge siden kom jeg hjem. Har vært med Martin i hele dag. Han jobba litt i dag og mens jeg satt der som en pyntedukke og hjalp til, haha. Neida, vi spiste pizza og kake, og koste oss kjempemasse sammen. Var så godt å se han igjen, og endelig er det bare 1 uke igjen til han kommer hjem igjen. Hjelp, hvor er ukene blitt av?! Bare 3 uker til skolestart, huff.. Sånn er det når man gleder seg og gruer seg til noe på en gang! Men nå kommer uken som har vært.

MOTIVASJON:

Ingen, haha!

LÅT:

HØYDEPUNKT:

De dagene jeg var i Solbergelva med familien må være høydepunktet denne uken siden jeg er svært lite på besøk der dessverre. Dagene gikk altfor fort, men var fullt av latter og glede.

4 generasjoner

INNKJØP:

LÆTTIS:

I går fikk jeg virkelig trent lattermusklene i mine på Sandvikaturen med Anita og Ole, woohoo!

BLINKSKUDD:

QUOTE:

The less fuck you give, the happier you will be!

 

 

– Ann Helen

EN GANG MÅ DET TA SLUTT

Og igjen er det å etterlate babyer og hunder skrevet om i det sosiale media. Folk lærer aldri!

Hvert eneste år blir det skrevet utallige ganger på sosiale medier og aviser, for å forårsake dette. Men uansett hvor mange ganger dette blir lagt ut, lærer folk aldri! Senest denne uken ble det skrevet i media om at politiet måtte hente ut et skrikende baby som hadde vært i den glovarme bilen i 50 minutter, og det verste av alt så var det i min egen by her jeg bor, Hønefoss! Dere kan lese artikkelen her.

I mine fremtidige planer om å få barn, om så klart en del år, har jeg aldri hatt planer om å etterlatte mitt eget barn i bilen. Ikke om jeg engang skal en “kjapp” tur i butikken for å bare kjøpe en liter melk. Og jeg tar heller ikke med hundene mine på biltur, hvis jeg veit de må være litt i den varme bilen. Jeg lar de heller få være hjemme med tilgang til både kaldt vann, mat og avkjøling.

Dette gjør meg faktisk sint, særlig når det går utover uskyldige barn og dyr! Har ikke du mulighet til å la hunden være hjemme istedenfor å ta den med i den varme bilen? Spør om noen eventuelt kan passe den i det minste. Og skal du på butikken eller et annet sted, la for guds skyld IKKE barnet eller dyret ditt være igjen i bilen. Ta ungen med om det ikke er noen mulighet at noen kan passe h*n. Og la hunden din bli igjen hjemme!

 

 

– Ann Helen