REVET BORT FRA MINE BESTE VENNER..

Et bilde, Så mange følelser….♥

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er skikkelig følelsesladet om dagen. Dyr har ikke alle år vært en del av livet mitt. Da jeg var mindre hadde vi flere katter og en kanin. Etter vært som tidene har gått, har jeg blitt et skikkelig hundemenneske. Fra da vi hentet lille Happy på Skarnes for 8 år tilbake, har jeg blitt så knyttet til hunder. Happy ble valgt ut etter mitt ønske. Da jeg løftet henne opp, ville hun faktisk ikke ned igjen. Fra den dagne har det vært noe spesielt mellom oss♥

Det sies at hunder er menneskets beste venn, og det kan jeg helt klart bekrefte. Happy og jeg har opplevd så mye sammen. Alt fra skiturer, gåturer og ikke minst så mange badeturer. Hun har sovet i senga mi når jeg har vært hos henne, men dette skjer mest sannsynlig aldri igjen..

For 3 år siden fikk henne 5 velskapte valper og en dødfødt. Jeg var svært lei meg over den døde valpen, men gledet meg over de 5 andre. Jeg var til og med på valpefødselen og tok imot 2 av dem.
 Første natta deres sov jeg på en ekstremt tynn skumgummi-madrass som vi la på tvers gjennom rommet. Bare jeg hørte en lyd fra dem den natta, så kviknet jeg til. Jeg tok hånd om dem dag etter dag. Skriftet på “hundesenga” til happy og de 5 små flere ganger om dagen, passet på at de fikk mat fra mammaen sin, veide dem og klipte klørne deres. Da det var tid for at de skulle begynne å være ute, var jeg på vakt. Og det samme da de skulle få sitt første ordentlige måltid også♥

Blant de 5 valpene valgte mamma og mannen hennes å beholde den ene, og som takk for hjelpen fikk jeg en også. Bamse og Michelle har hatt så mye gledet opp igjennom årene sammen med hverandre, og ikke minst sammen med mammaen sin♥ Denne tiden er dessverre over. Jeg får mest sannsynlig aldri se Happy og Bamse igjen, og det får ikke Michelle gjort heller dessverre.. Ingen av dem er død eller skadet. Men som jeg har fortalt om tidligere har jeg flyttet fra mamma og ikke lenger kontakt med henne. Dette gikk dessverre utover mitt forhold til hundene også..

Jeg merker ekstremt nå mot sommeren hvor mye jeg savner disse to gledessprederne. Det er på denne tiden av året hvor jeg tilbringte aller mest tid med dem. Alle badeturene våres og sitte på verandaen med sola framme. Disse to har virkelig satt dype spor i hjertet mitt. Hjertet mitt blør. Jeg savner dem så mye!♥ Mange vil nok syntes dette er latterlig, men hadde dere møtt disse hadde dere sagt noe annet. For bare noen netter tilbake gråt jeg meg i søvn fordi jeg savner dem sånn, og det er ikke siste gangen tårene mine renner for dem heller. Nå har jeg bare minnene igjen..


 

 

– Ann Helen

JEG PRØVER MITT BESTE, MEN DETTE ER HVA JEG FÅR TILBAKE..

Veit ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, eneste jeg vil er å bare skrive uten å legge skjul på noe, noe jeg ikke kan. Jeg føler meg skikkelig dritt. Jeg er sint, frustrert og lei meg på samme tid. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har felt noen tårer i dag og føler meg helt tom innvendig egentlig.

Alle har forskjellige meninger. Du har dine og jeg har mine, enkelt å greit! Eneste jeg ber om er å bli respektert og få litt forståelse. Jeg står i en sitasjon hvor jeg ikke veit hva som skjer videre. Jeg har lyst til å skrive om det, men redd det skal få negative utslag og konsekvenser om at jeg er skriver det akkurat her og nå. Men greia er at det tar så lang tid. Det samme har jeg sagt til dere i 5 måneder nå, og det er mulig at det blir 5 til, om ikke enda lenger også.

Jeg har flere folk rundt meg som støtter meg, samtidig som jeg føler at jeg ikke har noen. Jeg skulle så gjerne ønske at de menneskene jeg trenger mest, støttet meg også 100%. Jeg gjør dumme valg, men også riktige. Denne gangen har jeg gjort det riktige og skulle ønske de så det. De har sviktet meg så mye, noe jeg aldri hadde trodd. Ved å klandre meg, kjefte på meg og oppføre seg som en drittsekk gjør ingenting bedre. Jeg mitt beste, men dette er hva jeg får tilbake. Bare dritt.. Hvor lenge skal jeg gidde? Tror jeg snart må begynne å gjøre det beste for meg selv..

De to siste døgnene har jeg sovet hos Martin. Det er nok mange som syns det er rart, ettersom vi ikke er kjærester lenger. Vi har hatt en heftig periode, men endelig har vi klart å fikse opp vennskapet våres. Selv hvor såret jeg har blitt, så er jeg så glad for at vi kan være venner! VI har trossalt kjent hverandre i 5 år. Martin veit mye om meg, som ikke mange andre veit. Han hjelper meg så mye, og han betyr mye for meg fremdeles. Fridagene mine ble ikke som jeg hadde trodd. Det er grunn for at jeg er her nå for å si det sånn, istedenfor et sted jeg får masse kjeft, blir skriket til og klandret for valgene mine.


Smilet er på plass, uansett hva!

 

– Ann Helen

 

GJENSYNSGLEDE

God kveld mine fine lesere! ❤ Kveld? Hmm, kanskje ikke helt riktig sagt det? Dagen begynner hvertfall å gå mot kveld, selv om jeg må si at det ikke føles helt sånn ut. Sola steiker fremdeles og det har den egentlig gjort i hele dag. Fantastisk! Håper på flere slike dager fremover.

I skrivende stund sitter jeg på bussen fra Oslo til Hønefoss, rettere sagt Ådal`n. Gleder meg til å se igjen pappa og mine søte små firbeinte. Savner dem så mye, og det er vel kanskje ikke så rart heller?! Bodd med pappa hele livet, og hundene mine de 4 siste årene❤

Denne uken hadde jeg bare et par dager på skolen, så i går tok jeg velfortjent langhelg. Siden jeg har så mange fridager fremover, bestemte jeg meg for å besøke bestemor i dag. Hun er på rehabilitering et stykke unna, men jeg krøsser ingen med å få noen til å kjøre meg. Jeg tok bussen, ikke bare en buss, men til sammen tre busser en vei og to tilbake. Det var så koselig å se henne igjen. Savnet henne så mye, og det sa hun at hun gjorde også, til tross for at hun egentlig ikke ville hjem igjen. Hun hadde det så bra der, og det veit jeg fra tidligere også. Nå er det kun to uker til hun kommer hjem og jeg gleder meg enormt!❤

 

 

– Ann Helen

JEG KLER MEG NAKEN FOR DERE

Ja jeg kler meg naken for dere, vel nesten hvertfall.. Ikke bokstavelig talt, men her har dere 20 fakta om meg uten å legge skjul på noe. Kanskje det er noen ting dere ikke visste om meg?♥

Favorittårstiden min er sommer.
Ingenting er  bedre enn å gå med mindre klær, sole seg og bade på stranda. Og sist men ikke minst, spise masse is!

Jeg smiler så og si alltid med tennene på bilder. 
De fleste liker å sjule tennene sine på bilder, mens jeg liker best å vise dem frem. Haha, neida. Men syns smilet mitt er finere med tenner, enn uten.

Jeg sliter med konstant dårlig samvittighet.
Jeg tror alltid at ting er min feil, selv om det ikke er det. Dette er mye på grunn av ting jeg har opplevd og hvordan barndommen min har vært. Jeg tror alltid at folk er sure på meg, eller at ting som har skjedd er min feil.

Jeg går til psykolog på DPS.
Dette på grunn av at jeg fikk et angstanfall i midten av februar. Jeg stressa og tenkte for mye, gikk med konstant smerter. På den tiden hadde jeg et stort ønske om å starte der, men da jeg skulle møte opp hadde jeg egentlig ikke lyst. Nå er jeg i tenkefasen på om jeg vil fortsette eller ikke.

 Jeg tar avstand til mennesker jeg ikke har noe til overs for.
Dette for å beskytte meg selv og min psyke, så å kutte ut mennesker i livet mitt som ikke gjør noe bra for meg i livet, har jeg ingen problem med. Om det er et nært familiemedlem eller en bekjent person, har ikke mye å si egentlig. Det er alltid sårt å kutte kontakten, men om denne personen ikke gjør noe bra i livet mitt så må det bare til.

Da jeg startet å blogge hadde jeg blondt hår.
Litt usikker på hva jeg kler best, hva mener dere?

 Røyker ikke, snuser ikke, drikker svært sjeldent, aldri inntatt narkotiske midler eller skadet meg selv på noe vis.
Kan tro psykologen ble overrasket da hun hørte det, vanlig at man pleier å gjøre noe av dette om man har psykiske lidelser.

Jeg lar meg ikke bli tråkket på.
Føler jeg mer urettferdig behandlet, er jeg ikke redd for å si ifra. Jeg er ikke redd for en diskusjon, og står for det jeg mener!

Til sammen har vi 6 hunder. 2 bor hos meg og pappa, 2 bor hos søster`n og 2 hos mamma.
Og det er helt klart de fineste hundene i verden, syns jeg.

Jeg har spilt i korps tidligere, utrolig nok.
Spilte klarinett, men skjønte egentlig ingenting av noter og slikt, så da valgte jeg å slutte. Jeg gikk også i sangkor da jeg var liten og Ten Sing i 9.klasse og 10.klasse.

♥ Hater å sove alene.
Og jeg hater enda mer å sove i hus/leilighet alene.. Men tilbake med det å sove alene.. Hvor koselig er det ikke å dele seng med en gutt eller ei venninne?

Jeg er veldig spontan person.
Plutselig kan jeg være med på en uplanlagt tur til Sandvika eller overnatte hos noen. Jeg er helt klart et JA- menneske og må begynne å si nei til ting. Det er jo ikke alt man har tid til eller kroppen orker. Ikke alltid like lett å kjenne sine egne grenser.

Jeg har altfor mye klær, men aldri noe å ha på meg .
Noen som kjenner seg igjen?

Når jeg finner en sang jeg liker, hører jeg på den 10000 ganger i flere uker.
Men etter noen uker går jeg lei, og en stund til neste gang jeg hører på den sangen. Men det er mange sanger jeg aldri kommer noen gang til å gå lei.

Jeg hater å være alene.
Generelt så trives jeg rundt i andres selskap, istedenfor å være alene, selv om det til tider er godt å være alene å tenke for seg selv.

♥ Jeg sjekker kommentarfeltet mitt flere ganger om dagen, men veldig dårlig på å svare med en gang.
Beklager folkens, skal bli flinkere. Lover!!

♥ Min livrett er Taco,
Herregud, jeg bare elsker Taco!! Bilde under er fra da jeg spiste Taco med Martin og Stine, for bare et par dager tilbake, veldig hyggelig!  

♥ Jeg tenker ekstremt mye.
Enten om det er på bussen, eller i  bilen, dusjen, senga. Jeg TENKER på alt mellom himmel og jord. Jeg mener selv at jeg er en veldig reflektert person, og det kan flere av mine nærmeste si JA på også.

♥ Jeg er god på å huske navn, telefonnummer og bursdag.
Veit om flere som mener de ikke er gode på å huske sånne ting, men dette er nok noe jeg har arvet fra et familiemedlem, haha! Når det kommer til årstall og registreringsnummere skårer jeg ikke like høyt,

♥ Jeg har stort dyrehjerte, og det kan alle mine nærmeste være enig i!
Jeg er stor motstander av pels, går ikke på sirkus, bruker ikke produkter som er testet på dyr. På 17. Mai av alle ting så jeg en hund som satt i bilen, og det var varmt. Ingen vinduer oppe, ikke noe tilgang til vann eller skygge for at det ikke skulle være så varmt. Jeg ringte rett og slett politiet og spurte om råd til hva jeg kunne gjøre. Eieren ble kontakta og bilen var borte minutter etter.. Så sorry, kjære eier av denne hunden om du tilfeldigvis skulle leser min blogg. Jeg sa ifra fordi jeg bryr meg, og syns ikke behandlingen av din hund var riktig.

17.Mai 2013
 

 

– Ann Helen

JEG SKAL IKKE LEGGE SKJUL PÅ DET..

God dag mine fine lesere! Hvordan har dere det?

Denne dagen kunne ikke startet bedre. Møtte Henriette på bussen i stad, så utrolig koselig å se henne igjen. Gjensynsglede på det høyeste altså! Også må jeg bare takke den flinke bussjåføren som klarte å klemme meg i mellom dørene på bussen i det jeg skulle gå av, hipp hipp hurra!! Du fortjener virkelig en diplom.

Ellers har jeg vært en tur hos psykologen i dag, og på grunn av busser og slikt er det ikke mulighet for meg å rekke skole i dag. Så dagen i dag blir brukt til å være “kontorrotte” hos Martin, og ja jeg har tatt sjefsplassen enn så lenge, haha!
Jeg bare en skoledag denne uka faktisk. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker Mai, det er så mange fridager og det føles fantastisk for min del. Ettersom det er svært få ting som går min vei om dagen, er det godt med noen dager fri i ny og ned. Eneste som er nedtur med dette, er alle eksamener som hører med fridagene. Nå har det seg sånn at de neste 3 ukene, skal jeg være på skolen 2-3 dager hver uke. Ene uka har halve klassen eksamen, og andre uka har den andre halve. Deilig, men samtidig ikke..

Jeg har hatt en fin helg hjemme i Ådal`n med pappa og hundene. Skal sies at det er ikke alltid fryd og gammen, for det er mye rundt som påvirker hvordan vi har det sammen om dagen. Uansett så har vi prøvd så godt vi kan å ha det fint. Pappa fikk jo som jeg nevnte for noen uker tilbake, et vaffeljern i bursdagsgave, så dette har vi endelig fått testet ut. I tillegg har vi lagd god mat og kost oss. Veldig koselig å se mine fine små hunder igjen, savnet dem masse og alltid like trist å dra fra dem igjen.. Til tross for alt som skjer om dagen, må jeg si at jeg syns det er bedre å være hjemme i Ådal`n, enn å sitte alene og tenke i leiligheten til bestemor i Solbergelva. Regnet store deler av helgen, nå har jeg virkelig lyst på sol og varme. Flere som er enig?

 

– Ann Helen

I LOVE IT!

Sponset innlegg

Er det noe jeg elsker, så er det interiør. For noen år tilbake pusset jeg opp rommet jeg hadde hos mamma tidligere. Vi malte og satt inn litt nye møbler. Jeg møblerte det og pyntet det slik jeg ville ha det. Jeg hadde allerede kjøpt inn litt stash og pynt tidligere, men kjøpte også litt denne perioden. Jeg har også dilla på interiør nå, så kjøper litt i ny og ned til tross for dårlig plass. Skulle virkelig ønske jeg kunne innredet et helt hus, slik at det ble akkurat etter min smak. Jeg elsker interiørdesign. Det er ikke til å unngå, vi ser det overalt! Jeg er jo som dere veit student, og interiør er jo ikke alltid like billig. Derfor er jeg så glad for at jeg har oppdaget Rabble. Med Rabble kan jeg få tilbud og rabatter, det kan vel ikke bli bedre enn det?

RoyalDesign.no er Norges største nettsted med design, smykker og innredning. Ved hjelp av en Royal Design rabattkode og kupongkode som du finner hos Rabble får du en god rabatt, et RoyalDesign tilbud eller gratis frakt. Akkurat nå  kan du få opptil 50% rabatt på en rekke kjente merkevarer på nettstedet deres.

Scandinavian Design Center finner du innredning og design til alle hjemmets rom. Med Rabble finner du en Scandinavian Design Center rabattkode, med blant annet 100 kroner rabatt eller 20 % rabatt på moderne møbler.

Til slutt vil jeg tipse dere om en Ellos. Ellos har et bredt utvalg av klær, barneklær, skjønnhetspleie, men de har også interiør. Med rabattkode fra Rabble kan du få mellom 20 og 50 % rabatt på din bestilling i kassen. Akkurat nå er din sjanse til å få store pengerabatter med en tilgjengelig Ellos rabattkode.

Hvordan ville du innredet ditt hjem?

 

– Ann Helen

VI MÅ TA VARE PÅ TIDEN VI HAR SAMMEN!

Så deilig å være hjemme i Ådal`n igjen! Godt å se igjen venner, pappa og mine to småjenter. Med en gang jeg kom til Hønefoss i dag møtte jeg Anita. Etter å ha tittet litt i byen, fant vi ut at vi ville ut å spise. Vi var usikker på hvor vi ville, stod mellom Salt&Pepper og nyåpnet Tony`s. Så da bestemte vi oss utrolig nok for å ta maten det ene stedet og desserten på det andre. Først dro vi på Salt&Pepper, der jeg vi spiste nydelig mat. Anita spiste Chicken Curry og jeg Pepper Steak, så utrolig godt! Så dro vi på Tony`s hvor vi begge spiste Oreokake. Ble overrasket over hvor billig det var i forhold til hvor mye vi fikk, og hvor pent det var dandert. Skal helt klart tilbake dit for å prøve maten senere. Dette trengte vi, etter en drittdag for begge to. Etter det dro vi tilbake på Kuben, ble et par innkjøp på hver. Her møtte vi også Pernilla. Vi må ta vare på tiden vi har sammen, gi og med at jeg ikke er her så ofte lenger. Veldig hyggelig å være sammen med dem begge igjen♥

 

– Ann Helen
 

DU HAR SATT DYPE, MEN GODE SPOR I HJERTET MITT

Er det en person som betyr mye for meg i livet, så er det mormor. Siden jeg mistet farmor for noen år tilbake, så har jeg ikke bare tenkt, men jeg har faktisk satt stor pris på å ha en bestemor i livet. Jeg må passe på den ene bestemoren jeg har igjen, ikke alle er like heldige. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig glad i henne, og jeg husker tilbake fra da jeg og søster`n var på besøk og overnattet hos henne og oldemor her i Solbergelva. Hun har virkelig satt dype, men gode spor i hjertet mitt. Så glad i henne♥

Nå har det seg slik at jeg har vært så heldig å fått kunne bo hos henne de 5 siste månedene. Skoleåret begynner å gå mot slutten, noe jeg både gleder og gruer meg til. Jeg gleder meg over å ha snart gjennomført et vanskelig skoleår i forhold til å gå en linje jeg ikke ønsker og skoler jeg ikke ville gå på. Men jeg gruer meg noe enormt. Hvem skal hjelpe bestemor i hverdagen? Hvem skal hun rope på når hun ikke får puste om natta? Jeg prøver å berolige meg med at hun har hjemmetjeneste og trygghetsalarm, men allikevel har jeg blitt så knytta til henne de siste månedene. Hun klarer utmerket gått å bo for seg selv, og trives godt. Allikevel så ser hvor dårlig hun er og hvor rart det blir å ikke ha hun rundt seg i hverdagen. Hvem veit, kanskje jeg begynner på skole her neste år også? Hehe.

Nå om dagen er bestemor på rehabilitering, hvor hun skal trene og forhåpentligvis få litt bedre helse. Det betrygger meg at hun er på et sted hvor hun blir tatt godt vare på, og at hun forhåpentligvis er bedre når hun kommer hjem slik at hverdagen hennes her uten meg skal være mer overkommelig. Bestemor er på ingen måte dødssyk, men lever med 4 ulike sykdommer i hverdagen. Hun har fortalt meg flere ganger hvor takknemlig hun er for at jeg er hos henne, og hvor mye hun gruer seg til at jeg flytter.

 Jeg vil ikke at noen av dere skal tro at bestemor betyr mer for meg en oldemor, for de betyr like mye for meg. Jeg føler meg heldig som har dem begge to i livet mitt. Eneste forskjellen nå er at bestemor er flere timer unna, og oldemor bor rett borti gata her. Jeg snakket med bestemor i telefonen i dag og jeg kjente det reiv litt i hjertet når hun sa: “Du er den eneste som bryr deg, Ann Helen”. Her merket jeg at jeg bærer på et stort ansvar, og det føles godt at bestemor skjønner at jeg virkelig bryr meg. Allikevel veit jeg at hun har en mamma, altså min oldemor, flotte søsken og flere som bryr seg noe enormt. Men det gjør vondt for meg å se at enkelte ikke bryr seg like mye. At noe jeg har gjort skal påvirke familien så mye ville jeg aldri trodd, men håper disse personene ser en dag hva de har gjort. Bare håper det ikke er for seint. Ønsker ikke å krenke noen på min offentlig blogg, men trenger å få ut litt frustrasjon også.

Uansett hvor mange timer bestemor og jeg er borte fra hverandre nå, så er vi bare en telefonsamtale unna likevel. En dag skal jeg ta bussen å besøke henne. Savner hun masse! ♥

 

– Ann Helen

HIPP HIPP HURRA!!

Dagen startet som alltid med stress. Finstasen skal på og sminken skal legges, i tillegg 4 hunder som skal luftes og attpå til skal man jo ha i seg frokost. Dagens viktigste måltid.. Med toget gående bak oss, men vi løper av sted i siste liten merker jeg etter hvert at bunadskoene begynte å bli vonde. Av og på har skoene vært i hele dag, mens vi har kjøpt mat, is, lodd. Vi vant faktisk en kaffepose to kaker, og begge gikk med fort.

Må bare meddele en morsom hendelse fra dagen. Av sted for å se russetoget i Hønefoss, og vi skulle parkere bilen ser vi to fulle frøkner som setter seg ned på parkeringen rett foran bilen våres for å urinere. Kan tro vi fikk en latter, hahah. Kvelden ble avsluttet med grilling og spising av kake! Flott dag med søster`n, pappa og fetter♥
 


Jeg syns det er viktig å ikke legge så altfor stor fokus på at alt er rosenrødt og perfekt, når det ikke er sannheten. Det er mange som ikke har muligheten til å feire en slik dag, og mange som sliter og som ikke klarer det. Her tenker jeg på de som har depresjon, angst og andre psykiske lidelser. Det er så stort fokus på hvor godt vi har det, hvordan dagen feires og at vi skal være glade og lykkelige uansett. Dessverre er det ikke alle som har det slik, og føler et slags “press”. Men jeg vil bare meddele med en gang at jeg har ikke champis-frokost, og bruker flere hundre kroner på en bedre middag utpå dagen. Jeg har ikke en komplett familie å være med og får ikke alt jeg ønsker meg. Men jeg ønsker å vise takknemlighet over dagen, nettopp fordi jeg er glad for det jeg har. Jeg sliter selv, og det er flere i samme situasjon. Jeg føler det er viktig å vise at man kan ha det bra også, selv hvor vondt og tung man kan ha det. Og med dette innlegget skal ingen føle press ved en slik dag. Det er greit å ikke ha en fantastisk dag og ikke velge å overskyte dagen. Det er flere som ikke klarer å gå ut på grunn av angst eller ikke har familie og venner rundt seg. Jeg håper flest mulig har tatt seg noen sekunder å skrive et hjerte eller noen gode ord til en som du kanskje veit er alene på en slik dag. Det kan være veldig sårt for mange å ikke kunne få delta på en dag som dette. Selv hadde jeg en fetter som fortalte meg at han skulle feire 17. Mai alene i dag da familien hans var reist bort, og plutselig fikk jeg overtalt han til å komme til meg i stede. Jeg ville ikke la han være alene. Ingen fortjener å være alene på en slik dag. Og jeg veit om flere dessverre. Jeg har prøvd mitt for å lage en god dag for meg og mine, og sendt en melding eller flere til personer noen dager før og i dag til de som er vært alene.

 

– Ann Helen

GRATULERER MED DAGEN!

Kjære landsmenn.

Gratulerer så mye med dagen. Håper dere alle får en superfin feiring, og spiser masse god mat, is og vafler. Veit at alle ikke er like begeistret for en slik dag, men håper dere alle allikevel får en fin dag. Ingen fortjener å være alene. Alle fortjener å ha det bra. En dag som denne handler om å feire med gode mennesker som man er glad i og skulle ønske alle hadde muligheten til det. Igjen så ønsker jeg dere alle en kjempefin dag! ♥

 

 

– Ann Helen