JEG KLER MEG NAKEN FOR DERE

Ja jeg kler meg naken for dere, vel nesten hvertfall.. Ikke bokstavelig talt, men her har dere 20 fakta om meg uten å legge skjul på noe. Kanskje det er noen ting dere ikke visste om meg?♥

Favorittårstiden min er sommer.
Ingenting er  bedre enn å gå med mindre klær, sole seg og bade på stranda. Og sist men ikke minst, spise masse is!

Jeg smiler så og si alltid med tennene på bilder. 
De fleste liker å sjule tennene sine på bilder, mens jeg liker best å vise dem frem. Haha, neida. Men syns smilet mitt er finere med tenner, enn uten.

Jeg sliter med konstant dårlig samvittighet.
Jeg tror alltid at ting er min feil, selv om det ikke er det. Dette er mye på grunn av ting jeg har opplevd og hvordan barndommen min har vært. Jeg tror alltid at folk er sure på meg, eller at ting som har skjedd er min feil.

Jeg går til psykolog på DPS.
Dette på grunn av at jeg fikk et angstanfall i midten av februar. Jeg stressa og tenkte for mye, gikk med konstant smerter. På den tiden hadde jeg et stort ønske om å starte der, men da jeg skulle møte opp hadde jeg egentlig ikke lyst. Nå er jeg i tenkefasen på om jeg vil fortsette eller ikke.

 Jeg tar avstand til mennesker jeg ikke har noe til overs for.
Dette for å beskytte meg selv og min psyke, så å kutte ut mennesker i livet mitt som ikke gjør noe bra for meg i livet, har jeg ingen problem med. Om det er et nært familiemedlem eller en bekjent person, har ikke mye å si egentlig. Det er alltid sårt å kutte kontakten, men om denne personen ikke gjør noe bra i livet mitt så må det bare til.

Da jeg startet å blogge hadde jeg blondt hår.
Litt usikker på hva jeg kler best, hva mener dere?

 Røyker ikke, snuser ikke, drikker svært sjeldent, aldri inntatt narkotiske midler eller skadet meg selv på noe vis.
Kan tro psykologen ble overrasket da hun hørte det, vanlig at man pleier å gjøre noe av dette om man har psykiske lidelser.

Jeg lar meg ikke bli tråkket på.
Føler jeg mer urettferdig behandlet, er jeg ikke redd for å si ifra. Jeg er ikke redd for en diskusjon, og står for det jeg mener!

Til sammen har vi 6 hunder. 2 bor hos meg og pappa, 2 bor hos søster`n og 2 hos mamma.
Og det er helt klart de fineste hundene i verden, syns jeg.

Jeg har spilt i korps tidligere, utrolig nok.
Spilte klarinett, men skjønte egentlig ingenting av noter og slikt, så da valgte jeg å slutte. Jeg gikk også i sangkor da jeg var liten og Ten Sing i 9.klasse og 10.klasse.

♥ Hater å sove alene.
Og jeg hater enda mer å sove i hus/leilighet alene.. Men tilbake med det å sove alene.. Hvor koselig er det ikke å dele seng med en gutt eller ei venninne?

Jeg er veldig spontan person.
Plutselig kan jeg være med på en uplanlagt tur til Sandvika eller overnatte hos noen. Jeg er helt klart et JA- menneske og må begynne å si nei til ting. Det er jo ikke alt man har tid til eller kroppen orker. Ikke alltid like lett å kjenne sine egne grenser.

Jeg har altfor mye klær, men aldri noe å ha på meg .
Noen som kjenner seg igjen?

Når jeg finner en sang jeg liker, hører jeg på den 10000 ganger i flere uker.
Men etter noen uker går jeg lei, og en stund til neste gang jeg hører på den sangen. Men det er mange sanger jeg aldri kommer noen gang til å gå lei.

Jeg hater å være alene.
Generelt så trives jeg rundt i andres selskap, istedenfor å være alene, selv om det til tider er godt å være alene å tenke for seg selv.

♥ Jeg sjekker kommentarfeltet mitt flere ganger om dagen, men veldig dårlig på å svare med en gang.
Beklager folkens, skal bli flinkere. Lover!!

♥ Min livrett er Taco,
Herregud, jeg bare elsker Taco!! Bilde under er fra da jeg spiste Taco med Martin og Stine, for bare et par dager tilbake, veldig hyggelig!  

♥ Jeg tenker ekstremt mye.
Enten om det er på bussen, eller i  bilen, dusjen, senga. Jeg TENKER på alt mellom himmel og jord. Jeg mener selv at jeg er en veldig reflektert person, og det kan flere av mine nærmeste si JA på også.

♥ Jeg er god på å huske navn, telefonnummer og bursdag.
Veit om flere som mener de ikke er gode på å huske sånne ting, men dette er nok noe jeg har arvet fra et familiemedlem, haha! Når det kommer til årstall og registreringsnummere skårer jeg ikke like høyt,

♥ Jeg har stort dyrehjerte, og det kan alle mine nærmeste være enig i!
Jeg er stor motstander av pels, går ikke på sirkus, bruker ikke produkter som er testet på dyr. På 17. Mai av alle ting så jeg en hund som satt i bilen, og det var varmt. Ingen vinduer oppe, ikke noe tilgang til vann eller skygge for at det ikke skulle være så varmt. Jeg ringte rett og slett politiet og spurte om råd til hva jeg kunne gjøre. Eieren ble kontakta og bilen var borte minutter etter.. Så sorry, kjære eier av denne hunden om du tilfeldigvis skulle leser min blogg. Jeg sa ifra fordi jeg bryr meg, og syns ikke behandlingen av din hund var riktig.

17.Mai 2013
 

 

– Ann Helen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg