Dagens outfit

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

En fantastisk 17.Mai

Gratulerer så mye med dagen alle sammen, både store og små! Håper dere alle har hatt en fantastisk dag og kost dere masse! 

Dagen min startet med at jeg tok på meg dagens antrekk, min nydelige Ringeriksbunad.

Ble en veldig stressa morgen, men vi kom oss på skolen jeg går på i tide sånn at vi rakk å se toget. Vi stod ved kiosken og venta på toget og gikk videre med toget til skolen.

Da jeg kom på skolen fikk jeg litt av en overraskelse. Jeg så nemlig en av mine beste venner der som jeg ikke ser så ofte. Jeg ble så glad. Vært så og si med Christopher i hele dag og hatt det utrolig koselig sammen med han! 

Etter feiring på skolen jeg går på, dro jeg og søster`n til Hønefoss og så på russetoget! Der møtte jeg også igjen Christopher og mange andre.
Slenger med noen bilder fra jeg var i Hønefoss i dag da  

Verdens beste jente<3

Verdens beste Kusine<3 Jeg og fetter`n min var med å gikk i russetoget med mange fler


Verdens beste fetter<3

 

Etter russetoget og alt dro jeg, pappa og søster`n med 2 av hundene våres til mamma og stefaren min. Vi grillet, koste oss og spiste is. Rett før vi skulle dra så kom plutelig naboen med pavlova kake til oss. 

 

 

Hvordan har din dag vært?

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

OM MEG

Nå er det syv år siden jeg opprettet denne bloggen, og det er nok så lenge siden sist ordentlige presentasjon av meg selv også. Så.. hvem er jeg, hvorfor havner jeg plutselig høyt oppe på listene til blogg.no, og hvorfor bør du besøke min blogg igjen?

Mitt navn er Ann Helen, og jeg er 21 år gammel. Har to hunder. Milla (Chihuahua) på 8 år, og Michelle (blandingshund) på 6 år. Jeg er oppvokst på Hallingby, som er et lite tettsted utenfor Hønefoss. Sammen flyttet jeg og hundene til Hønefoss Mai 2018.

Etter tre år på videregående, visste jeg ikke hva jeg ville studere videre og motivasjonen var/er heller ikke der. Jeg sleit dessuten mye med psyken og konsentrasjonen. Jeg startet derfor opp på jobbsøkerkurs. Gikk der rundt et år, og fikk bare noen korte vikariater. Psyken min har gått litt opp og ned i alle år egentlig, men ble enda verre i 2018. Nå sitter jeg her med to jobber, bloggen har utviklet seg fra hobby til jobber, og i juli skrev jeg også under på kontrakt som ekstrahjelp/tilkallingsvikar på en arbeidsplass, og jobber oftest 1-3 dager i uka. Hvem hadde trodd det kort periode etter at psyken ble dårligere og depresjonen slo meg igjen? Det har jeg gjort meg sterkere, og enda mer bevisst på at man kan få til det man vil!

2. Juli 2019 fant jeg tilbake til min store kjærlighet, Martin. Sammen liker vi å reise, oppleve nye steder, gå turer med hundene, jobbe med sosiale medier og generelt være i hverandres selskap.

Jeg begynte å skrive på denne bloggen i april 2012, og siden den gang har jeg delt alt fra hverdag, sminke, mote og interiør. Men det er ikke det som er typisk min blogg, og det jeg deler mest. Jeg skriver om også sterke meninger og personlige ting. Jeg har hatt en bakgrunn med barnevernet, mobbing, seksuelle overgrep, alkoholisme i hjemmet, omsorgssvikt, angst og depresjon. Mye av dette har jeg latt dere få høre en del om. Det at jeg er så uredd og åpen, er nok en av grunnene til at jeg ofte ligger ganske høyt oppe på topplistene til blogg.no. Jeg skriver om det som er tabu, og det folk synes er kleint å snakke med andre om. Kroppspress, og det å være seg selv er nok en av de tingene jeg bruker min stemme mest til, spesielt på Snapchat. Det er noe jeg brenner og kjemper veldig for, at kropp er topp uansett, og at man skal få være seg selv. Man skal ikke føle at man må forandre seg for andre for å bli likt. I Juni 2015 skrev jeg dette innlegget som gjorde at jeg havnet på 4. plass i Norge, og etter det var ikke bloggen min like ukjent lenger for folk flest.

Psykisk helse er også et tema som er gjenganger her. Jeg sliter med både angst, depresjon og søvnproblemer, og skriver ofte om følelsene mine rundt dette og hvordan dette preger min hverdag. Jeg går til psykolog en gang hver andre uke, og i blant deler jeg mine tanker rundt timene der og hvordan det generelt er å gå til psykolog.

På bloggen min får du rett og slett litt av alt. Jeg har ingen målgruppe jeg ønsker å nå ut til, og skriver om det som faller meg inn. Det er mye skriving og jobb, men mest av alt inspirerende og gøy. Mestringen jeg får gjennom bloggen, gir meg en følelse jeg ikke har kjent på noen annen måte før, og jeg vil derfor ikke avslutte denne lille bobla mi på en god stund!

 

 

Kontakt

Mail: [email protected]

Facebook: HER

Snapchat: @adalsjenta

Instagram: @adalsjenta

Ringerike Ten Sing-revyen 2014

I går var det premiere på Ringerike Ten Sing- revyen “Svinter-OL”

Jeg er med i den, sammen med de andre jeg går i Ten Sing med, og den er kjempebra. Revyen våres er kjempemorsom og ikke bare det men du får høre musikalske ungdommer synge, danse og fremføre sketsjer. I revyen møter du om folk fra flere land og du får se en ny versjon av OL. Vi har nemlig sommer og vinter OL i et, med forskjellige aktiviteter. 

Fikk du ikke sett revyen våres i går? Frykt ikke.. I dag vises også revyen våres på Bysalen i Hønefoss kl. 19.

Barn: 60kr

Voksne: 120kr

Bilde er fra starten av revyen våres i går, jeg sitter på den ene krakken der, fordi ellers hadde ikke publikum fått sett videoen vi hadde på starten ordentlig..

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

03.05.2014

I dag har min kjære pappa bursdag så i den anledning ønsker jeg å gratulere han med dagen! Håper du har hatt en fin dag og kost deg masse. Gleder meg masse til å feire dagen din bedre i morgen. 

Dagen i dag startet med at jeg solgt VG, så var jeg og pappa å handlet på butikken. Senere på dagen kom stefaren min til oss fordi vi måtte kjøpe nytt batteri til skuteren min, ellers så har jeg gått noen turer med mine to søte små

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Mai

Tenkt at det er allerede mai, herregud det har gått så sykt fort. Helt siden nyttårsaften bestemte jeg meg for å legge ut minnevideo 2013, men nå er allerede 4 måneder av dette året gått så er nesten ikke noen vits og er kanskje ikke så mange som er interessert i det heller. Året så langt har heller ikke vært så sykt bra heller, så har glemt det rett og slett bort. Men håper Mai og resten av året blir bedre enn året som så langt har gått..

Nå gleder jeg meg ekstremt mye til 17. Mai, så jeg kan gå i bunad. Jeg gleder meg også ekstremt mye til ordentlig sommer! 

I natt var jeg på et arrangement i nærområdet her jeg bor, så kalt FUN ZONE. Det ble arrangert for første gang i fjor og det var så bra i fjor at jeg måtte dit i år også. Det var kjempebra i år også, skulle ønske flere av venninnene mine var der, men jeg hadde mange av venninnene mine der og det var så sykt bra!

Slenger med et bilde av meg og hu ene jeg hang med. Hang med så utrolig mange herlige mennesker at jeg er redd for at jeg glemmer å nevne noen av dem.. 

#Dårligkvalitet #AkkuratspistJellyBelly

 

Hva gjorde du natt til 1.mai?

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen