Mai

Tenkt at det er allerede mai, herregud det har gått så sykt fort. Helt siden nyttårsaften bestemte jeg meg for å legge ut minnevideo 2013, men nå er allerede 4 måneder av dette året gått så er nesten ikke noen vits og er kanskje ikke så mange som er interessert i det heller. Året så langt har heller ikke vært så sykt bra heller, så har glemt det rett og slett bort. Men håper Mai og resten av året blir bedre enn året som så langt har gått..

Nå gleder jeg meg ekstremt mye til 17. Mai, så jeg kan gå i bunad. Jeg gleder meg også ekstremt mye til ordentlig sommer! 

I natt var jeg på et arrangement i nærområdet her jeg bor, så kalt FUN ZONE. Det ble arrangert for første gang i fjor og det var så bra i fjor at jeg måtte dit i år også. Det var kjempebra i år også, skulle ønske flere av venninnene mine var der, men jeg hadde mange av venninnene mine der og det var så sykt bra!

Slenger med et bilde av meg og hu ene jeg hang med. Hang med så utrolig mange herlige mennesker at jeg er redd for at jeg glemmer å nevne noen av dem.. 

#Dårligkvalitet #AkkuratspistJellyBelly

 

Hva gjorde du natt til 1.mai?

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg