DETTE HAR JEG I SMINKEVESKA

I SMINKEVESKA HAR JEG.. 

Hei dere! Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt et type sminkeinnlegg, og hva passer vel ikke bedre med å komme med et innlegg om hva sminkeveska mi, eller sminkepungen som jeg heller ville sagt, inneholder? Jeg har jo lagt ut et slikt innlegg før også, men mye har forandret seg siden. Jeg har enda flere produkter jeg daglig bruker nå, og ikke minst koster og beautyblendere. 

Sminkepungen min er som dere ser fra Victoria Secret. Den kjøpte jeg på tilbud i Stockholm, da jeg var der i sommer med Silje. 

Jeg har prøvd noen forskjellige sminkekoster, men disse fra Makeup Mekka, har helt klart blitt mine favoritter. De er lette å blende ut med og gode å bruke generelt. Jeg liker også Real Techniques sine, men Makeup Mekka sine enda bedre faktisk. Så eneste kosten fra Real Techniques som jeg bruker, er til highlighter. Disse fikk jeg faktisk til jul av Silje, noe jeg setter veldig stor pris på! 

Pakken med koster inneholder, en stor pudder kost, Foundation kost, concealer kost, kost for å blende ut, en slags detalje kost, øyenskyggekost for å skyggelegge små og medium store områder, rougekost, øyenbrynskost, og en kost for å lage eyeliner blant annet. 

Når det kommer til beautyblenderne mine, så er de kjøpt på Loco. De små er fra W7, og den store er jeg litt usikker på. Mulig den er fra samme merke. 

Primer- W7 // Foundation – Max Factor // Pudder – Max Factor // Concealer – L’Oréal  // Bronzer – Becca // Highlighter – Isadora // Øyenskyggepalett – Sleek // Maskara – Maybelline // Eyeliner – Max Factor // Øyenbrynspenn – Anastasia // Vippelim – Duo // Pinsett – Søstrene Grene // Leppestift – L’Oréal

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #31- FLYTTE HJEMMEFRA, STUDIER, DIETTER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Fjerner du sminka hver kveld før du legger deg?
Som oftest ja, men hender jeg glemmer det bort, hehe.. 

Kan du vise hudpleierutinen din morgen/kveld?
Tjaa..  Har ingen ordentlig god rutine på det føler jeg, men kan prøve å få til å vise det. 

Hvordan planlegger du blogginnlegg om dagen?
Jeg har en personlig almanakk som jeg bruker til å skrive ned hva jeg skal blogge om hver dag. Jeg er ikke bestandig like flink til å gjøre dette, men jeg prøver å sette meg ned en gang i uka å skrive ned dette, slik at jeg veit at jeg har et innlegg å komme med hver dag. 

Hvor ofte bruker du falske vipper?
Hver dag, hehe! Blitt avhengig av å bruke det, og føler meg helt naken uten.
 
 
Ser du for deg at du vil flytte fra hjembyen en dag?
Nå bor ikke jeg akkurat i noen by, men jeg har planer om å flytte nærmere byen etter hvert.
 
Har du tenkt at kanskje folkehøyskole eller et år med reise er noe for deg?
Et år med reise kunne jeg gjerne tenkte meg, men så var det bare å finne noen å reise med da.. 
 
Hva tenker du i forhold til det å flytte hjemfra?
Dette har jeg fått mange spørsmål om den siste tiden. Jeg kan ikke helt forstå hva det er å stresse med for å være helt ærlig. Jeg er trossalt bare 19år, og de fleste av mine venner bor fremdeles hjemme. Men når det er sagt så har tanken vært der, og veldig mye den siste tiden. Ting er ikke bestandig like lett her hjemme, og på mange måter ville da vært mye bedre om jeg og hundene bodde sammen for oss selv. Mange lurer også på når og hvor, og det har jeg ikke tenkt på enda. Tror ikke jeg kommer til å flytte ut ved det første, men det blir hvert fall i Hønefoss området. For dere som har fulgt meg en stund, så husker dere kanskje at jeg bodde alene på Ål? Det var ikke så lenge, men det føltes sånn ut..  Det var virkelig ingen god periode i livet, men tenker at det blir mye lettere å bo for seg selv når jeg har mine nærmete rundt meg. 
 
 
 
 
 
Får du mye hate og går det utover selvtilliten din?
Jeg får en del ja. Helt ærlig så gjør det egentlig ikke det, men jeg skal ikke legge skjul på at det aldri har skjedd eller skjer, det kommer helt an på hva det handler om. Det er perioder hvor det blir veldig intens, men jeg bryr meg egentlig veldig lite om hva andre måtte mene om hvordan jeg ser ut, sminker meg og kler meg. Jeg går akkurat slik jeg ønsker, og elsker det! 
 
Har du lyst til å studere til neste år? Hvor?
Nei. Jeg har fremdeles et fag å ta opp igjen, og det kommer ikke til å skje riktig enda.
 
Føler du et slags ansvar ovenfor din pappa?
Ja, det gjør jeg. Det har jeg vel egentlig gitt uttrykk for tidligere også. Grunnen til det er for at jeg har vært nære på å miste han mange ganger, og jeg er så utrolig redd for at han skal dø fra meg. 
 
Ann Helen Nygård sitt bilde.
Måtte bare legge ved et gammelt, men utrolig fint bilde av oss. Her hadde akkurat pappa kommet hjem fra en behandling på et lungesykehus. 
 
Hva føler du om dietter og har du noen gang prøvd det?
Jeg prøvde meg på lifesum en gang, hvor du bruker appen til å ha kontroll over hva du spiser i løpet av en dag. Du kan velge hvor mange kilo du vil ned i uka, også beregner den hvor mange kalorier du kan spise per dag. Vel.. jeg ga opp etter knapp en uke, haha! Når det kommer til mine meninger rundt dietter, så synes jeg heller man skal fokusere på en varig livsendring, og ikke noe man bare gjør over en tid, slik som mange av diettene går ut på. 
 
Bor mange av vennene dine fortsatt i hjembyen, og studerer de?
Det er vel egentlig ikke så mange av vennene mine som har flyttet, som jeg fryktet i høst. Flere studerer, men bor fremdeles hjemme. Har også flere venner som jobber. 
 
Hvor ofte drar du på fest?
Det er veldig sjeldent. Jeg var på fest for to uker siden, men før det, var det nok noen måneder siden sist. 
 
Slenger med et bilde av meg og Silje fra Russetida, som jeg savner den tiden!
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MINNER JEG IKKE VILLE VÆRT FORUTEN

FINE MINNER Å TA VARE PÅ

Tidlig i livet mitt ble jeg innblandet i barnevernet, faktisk allerede i tre-fire års alderen. To år senere fikk jeg meg en støttekontakt, som jeg hadde helt frem til niende klasse. Det var i hovedsak for å gi pappa avlastning. Hun og jeg fant på utrolig mye sammen, og jeg fikk oppleve mange ting jeg aldri ville fått oppleve sammen med familien min. Kontakten våres tok brått slutt, det er en lang historie vel og merke, som jeg ikke skal ta opp i dag. Jeg har vært utrolig lei meg i lang tid over at jeg ikke har så mye bilder fra alt vi fant på, og jeg har følt at jeg har vært nødt til å bare leve med det slik og bevare minnene hos meg selv. Lenge har jeg tenkt på det gamle kameraet jeg har hatt liggende, men tanken om at det lå noen bilder på det, hadde jeg ingen anelse om. Da jeg koblet det opp til pc-en her om dagen, ble jeg litt satt ut.. Jeg fant masse bilder fra ting vi fant på. Nå var det riktignok ikke så mange ulike opplevelser jeg hadde bilde fra, så det er nok mange minner jeg må sitte alene med, men det var allikevel noen. Så i dag tenkte jeg å komme med en liten throwback å vise dere litt bilder fra den tiden. 


Min første flytur

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

 

INGENTING VIL SAMARBEIDE

  1. IKKE SAMARBEIDSVILLIG.. 

Hei dere! Hvordan går det? I dag er det ingenting som vil samarbeide med meg. Pc-en har fullt minne, og minnepennen som jeg kjøpte for en stund tilbake fungerer plutselig ikke. Har lagt inn bilder på den tidligere, men nå står det at det er en feil med den. Jeg får derfor ikke lagt inn bildene fra speilrefleksen på pcen min, så alt blir litt tungvint her. Tenkte å dra å kjøpe ny minnepenn i morgen slik at jeg får løst problemet, om ikke så blir ikke denne blogguken så veldig bra akkurat. Jeg har lenge også tenkt på at jeg ønsker å ta i bruk et av de små digitalkameraene mine, heter det det? Jeg finner for øyeblikket bare det ene, men jeg skal hvert fall ta med meg i morgen å få tak i ny lader (les: batterier med batterilader) slik at det kan bli mer bilder her på bloggen og i enda bedre kvalitet enn mobilbilder. Håper bare de funker, hehe! Det er jo litt stress å ta med seg speilrefleksen overalt, og de små kameraene kan jo bare puttes i lomma, veska eller sekken siden de tar veldig liten plass.

Har dere forresten sett den nye fine jakka mi? Jeg har jo lagt ut noen selfies her på bloggen med den på, men det kan virkelig ikke sammenlignes med ordentlige outfit bilder. Den kommer dere til å få se masse av fremover. Synes den er så fin! 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FRAVÆRSGRENSA, JAKTEN PÅ SINGELLIVET OG SEX

DETTE KOMMER JEG ALDRI TIL Å GLEMME.. 

Hei dere! I dag har jeg brukt store deler av dagen til å rydde litt her hjemmet. Rommet mitt stod bokstavelig talt på hue, så det var en del å ta tak i for å si det sånn. Ellers i dag har jeg vært å sett russerevyen til de kommende russene, og den var helt skinnsykt bra. Den omhandlet fraværsgrensa, singellivet og sex bare for å nevne noe. Det ble mye latter, og lo nesten til jeg gråt flere ganger, haha! Dere som ikke så den burde virkelig angre altså. Så utrolig flinke og talentfulle ungdommer, både til å synge, danse, skrive sketsjer og ikke minst øve dette inn og i det hele, fremføre det! Jeg veit hvor mye jobb det selv var i fjor, og jeg skal love dere at jeg var utrolig sliten da det hele var over. Men for en opplevelse, det var helt utrolig å stå på scenen foran så mange mennesker. Må nok være det aller beste med russetida for å si det sånn, og så utrolig glad jeg er for at jeg fikk oppleve det. Misunner fetteren min, og de andre som var med i revyen i dag, både kjente og ukjente, hehe! Kjenner jeg lengter enda mer tilbake til russetiden nå..Jeg la ut et par videosnutter og noen bilder på min snapstory i dag, så om dere vil se det, er det bare å legge meg til (adalsjenta heter jeg).


Flinke fetteren min 

Ble en aldri så liten photoshoot med de fine søskenbarna mine i dag som dere ser. Stian var jo som sagt med på revyen, og jeg satt ved siden av Tonje, bestemoren hennes og tanta mi under revyen. Utrolig koselig! Dere  skulle bare visst hvor glad jeg er for at jeg har så godt forhold til disse Tonje og Stian. Jeg har jo egentlig ganske mange fettere og kusiner, men kun disse jeg har så god kontakt med faktisk. Er nok derfor jeg setter litt ekstra pris på å ha de i livet mitt også. Stian og jeg gikk jo både i barnehagen, og flere av våres første år på skolen sammen, bare at han startet året etter vel og merke. Og siden vi har vokst så tett opp sammen, så er det heller ikke noe rart til våres gode forhold. Tonje og jeg har jo også vokst opp sammen, men ikke på samme måte siden vi ikke gikk i verken samme barnehage eller på samme skole. Men jeg husker veldig godt i tenårene hvor god kontakt vi hadde da. Skypet ofte sammen, og møttes i ny og ned. Husker så godt den ene gangen vi gikk Halloween hvor vi endte opp med flere sjokoladeplater på deling, haha! Det var tider det♥

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

HVIS DU ER USIKKER PÅ DIN PARTNER..

HVIS DU MISLIKER HVA DIN PARTNER GJØR OG HVORDAN DU KAN RETTE OPP I DET..  

Jeg veit et nytt innlegg i denne spalten har vært etterlengtet fra dere lenge. Jeg har vært usikker på hva jeg skal skrive om, og når ettersom hvordan det passer inn med resten fra denne spalten. Men tror helt ærlig ikke at det finnes noen mer riktig rekkefølge enn andre, og at jeg heller for å skrive etter hva jeg selv ønsker, selvfølgelig etter tips fra dere lesere. 

Denne gangen bestemte jeg meg for å komme med litt råd om du er usikker på din partner, hvordan du kan snakke med h*n om du misliker det h*n gjør og hvordan du kan rette opp i det. På dette området føler jeg at jeg sitter med litt kunnskap etter egne erfaringer, som jeg tenkte å dele. 

Sex og ting rundt det er jo en veldig intim og sårbar situasjon når du er naken, og deler kropp og sjel med en annen person, slik som jeg har sagt tidligere. Og hvis det da skulle skje at han skulle gjøre noe som føles ugreit og vondt for din del, så er det så utrolig viktig å si ifra. Da jeg traff min andre kjæreste som jeg hadde sex med, så var jeg veldig åpen og ærlig fra starten av. Han visste før vi kom til det steget hva jeg ikke ønsket og taklet, og det respekterte han fullt og helt. Jeg har jo fortalt dere tidligere at jeg har blitt misbrukt seksuelt av en person, og det har så klart preget meg på mange måter, og selvfølgelig seksuelt. Det er ulike ting jeg ikke ønsker å gjøre, siden det da gir meg skikkelig tilbakefall og jeg får nærmere sagt et panikk anfall. Våres seksuelle forhold var ganske fint, men da det ble slutt og jeg et år senere fant en ny gutt som jeg forelsket meg i, ble ikke ting akkurat like bra for å si det sånn.

Hva dette handler om som jeg ikke ønsker å gjøre, ønsker jeg ikke å utdype foreløpig. Men kort fortalt møttes vi og jeg skulle sove hos han. Jeg tenkte at det kom til å gå veldig bra og følte jeg ikke hadde noe å bekymre meg over, siden jeg følte vi ikke hadde kommet til dette seksuelle stadighet enda eller hva jeg skal kalle det. Så før jeg i det hele tatt hadde rukket å snakke med han om det, skjer akkurat det jeg fryktet mest. Det jeg takler minst, og som utløser angstanfall. Jeg ga uttrykk for at dette er noe jeg ikke ønsket, og han ga seg.. Vel, nesten hvert fall. Når jeg klarer å roe meg ned igjen, gjør han akkurat det samme igjen. Helt sykt eller hva? Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og alt jeg ville var å dra hjem. Bare synd jeg var 6 timer hjemmefra med buss. Det var like før rettsaken skulle være, så ting var veldig vanskelig for meg, og det å skulle fortelle en ny person om dette var veldig vanskelig. Han ga seg heldigvis. Denne natten sov jeg dårlig, jeg lå bare å tenkte på hvordan jeg skulle klare å fortelle han dette, siden jeg var ikke helt forberedt på å skulle gjøre det så tidlig. Dagen etter lå vi å snakket, og jeg fortalte etter hvert hva greia var. Han var veldig lei seg for hva som skjedde, og lovet meg å aldri gjøre det igjen. Det gjorde han ikke heller, selv om han i ny og ned hintet til at jeg kanskje burde trosse angsten min for det.. 

Poenget mitt ved å si dette er hvert fall at det er så utrolig viktig å kunne snakke med sin partner om ting. Om det ikke er mulig eller han ikke respekterer det du sier, så er han heller ikke verdt det. Du skal ikke måtte gå i et forhold å være redd, engstelig eller føle på andre slags vonde følelser, fordi det er ikke er mulig å kunne ta opp ting med sin kjære eller at han ikke eier respekt.. Man skal føle glede, lykke og den gode kjærligheten! Det å snakke om hva man liker og ikke, er viktig å gjøre før man kommer til det steget hvor man skal dele kropp og sjel med hverandre. Det vil gjøre ting mye lettere, og man slipper da slike hendelser som da skjedde med meg for eksempel. Om du ikke liker at han fingrer deg så hardt, eller at han generelt er hard mot deg på andre måter hvor du da kjenner en smerte du ikke liker, så er det viktig å si ifra. Dette gjelder selvfølgelig andre veien også, bare for å ha det sagt. Gutter kan like gjerne føle det ubehaget hvor partneren gjør noe man ikke liker. SI IFRA!

Men når det kommer til hvordan man kan ta opp dette og rette opp i feilene, så kan jeg skjønne at dette kan føles ubehagelig for mange, noe jeg virkelig forstår. For meg som har blitt seksuelt misbrukt, så kan det føles ekstra vanskelig, noe det er for flere i lignende situasjoner også. Vi alle er jo forskjellige og takler ting ulikt. Man må bare si det som det er, hva som kjennes ubehagelig og hvorfor. Kanskje det er noe man kan gjøre annerledes, slik at det føles mindre ubehagelig? “Beklager *****, men jeg liker ikke det her. Kan vi gjøre det annerledes?/ Kan vi droppe det her?”  

Tror dere har skjønt hva jeg vil frem til nå? God kommunikasjon er alfa og omega altså!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VIDEO: EN DAG I MITT LIV

Dette veit jeg dere har venta lenge på, men endelig er det ny video ute på kanalen min. Denne gangen ble det en video med “en dag i mitt liv”. Håper dere vil like videoen. Neste gang satser jeg på bedre kvalitet og mulighet for å vise enda mer av en typisk dag i mitt liv, siden jeg følte at jeg ikke fikk vist så mye på en måte. 

 
 
 
Hva synes dere? 
 
 

2 ÅR SIDEN ANMELDELSEN..

JAKKE HER // BUKSE HER // SKO MOTEHUS

2 ÅR SIDEN HELVETE STARTET 

I dag er det en spesiell dag på mange måter. Ikke nok med at oldemor skulle fylt 93år i dag, så er det faktisk to år siden jeg anmeldte saken min. To år siden helvete braket løs. Jeg anmeldte en mann som gikk over en strek som ikke var greit, og jeg gikk imot store deler av familien min, fordi verdiene mine var litt høyere enn deres. Det er øyeblikkelig et år siden jeg var igjennom rettsak også, og vant den. Jeg veit det er veldig mange som ønsker at jeg skal åpne meg mer rundt dette, det vil jeg også.. Jeg håper på å få det til over tid. Det er jo en veldig sår og vanskelig ting, og jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal gå frem med dette. Alt det som skjedde, både når det gjelder selve hendelsen og alt etterpå er en ting jeg aldri kommer til å glemme.. 

Ellers i dag har jeg brukt store deler av dagen på å redigere en ny YouTube video, som jeg satser på kommer ut i løpet av kveldingen. Jeg har også vært husmor hjemme her, og vasket store deler med klær. Det trengtes for å si det sånn. Jeg har et mål om å komme til bunns av kurvene en gang, men det tar nok litt tid. Haha! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ANN HELEN + ? = SANT

OM MITT KJÆRLIGHETSSLIV 

affiliateslenker 

Jeg får ofte spørsmål om jeg har kjæreste, og om jeg snakker om eller legger ut bilde med en gutt så er han nesten dømt til å være kjæresten min. Jeg må dessverre skuffe dere alle sammen, for det har seg sånn at jeg øyeblikkelig har vært singel et helt år. Jeg har heller ikke vært på noen date på denne tiden eller hatt noen direkte flørter. Ikke overraskende til å være meg egentlig, men i grunn litt trist. Man blir jo litt misunnelig når de fleste rundt seg har kjæreste, for det er jo så koselig! 

Jeg er veldig skeptisk til gutter generelt. Jeg skal og prøver ikke å dra alle under en og samme kam, men det endrer ikke det faktum på hvor skeptisk jeg er. Følelsene mine kan ingen styre, før det motsatte er bevist. Jeg har flere ganger opplevd at den jeg har vært sammen med, har gjort det slutt og like etter blitt sammen med en ny. Da er det jo faktisk grunn til å mistenke at denne personen har gått bak min rygg. Jeg ble dessuten brukt som sekstenåring, så det er ikke noe rart jeg blir skeptisk. 

JAKKE HER

Det er ganske vanskelig for meg å faktisk begynne å like en person, og få følelser. Jeg har opplevd veldig ofte at gutter jeg har begynt å like, takler ikke det jeg sliter med og trekker jeg kjapt unna. Jeg kan forstå at de kan være skeptiske også, men det må vel gå an å snakke om det, og komme til en slags løsning sammen? Jeg er veldig redd, særlig etter eksen min. Og nei det er ikke eksen min som alle spør meg om, at jeg er samen med, det er han jeg hadde etter han. Oi, dette ble forvirrende. Men jeg ønsker ikke å navngi folk eller henge ut noen. Kort fortalt ga han meg et tilbakefall, om han som misbrukte meg. Jeg fikk panikk, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Verste er at det skjedde to ganger etter hverandre. Jeg er veldig redd for at det skal skje igjen med noen andre, og trekker meg heller da tilbake og holder meg som singel. Hva tiden viser videre aner jeg ikke, men jeg håper virkelig ikke at jeg blir sittende alene med 58 hunder i et hus ensomt alene i skogen. Haha! Jeg ønsker meg jo kjæreste, men en som har litt mer like verdier som meg, som er ærlig og ikke minst klarer å respektere meg for den jeg er. Kanskje litt klisje å si, men for min del er det sant.. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #30- ANTALL SEXPARTNERE, ØKONOMI, DØD AV FEDME..

 
SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 
 
Vilka tre egenskaper hos dig själv värdesätter du högst? 🙂
At jeg er en person som bryr meg veldig om andre mennesker. Jeg er opptatt av at de skal ha det bra, og om de ikke har det bra, forsøker jeg å gjøre mitt beste slik at h*n skal ha det litt bedre hvert fall. Ansvarsfull er også noe som passer meg. Jeg tar ansvar for de som ikke har det bra, selv om jeg ikke kjenner dem, og jeg tar ikke minst ansvar for meg selv og mitt liv. Det er det ikke alle som gjør. Det at jeg går til psykolog og får hjelp, gikk imot store deler av familien min og anmeldte en person som tråkket over en strek som ikke er greit og var i rettsak mot personen, er det ikke alle som takler, hvert fall ikke så og si alene i situasjonen. Jeg er også en person som ikke er redd for å si hva jeg mener. Jeg er ærlig og direkte, men på en måte hvor jeg hvert fall ikke prøver å såre noen. 
 
Noen tusen på shopping??????? Du kjøper jo bare dritt, tenker du ikke over hva du kunne fått hvis du sparer de pengene du bruker på smådritt?
Bra vi har hver våres oppfatning av hva som er dritt og ikke da. Kjøper det jeg selv liker, og hva andre måtte mene har ikke så mye å si for å si det sånn.. 
 
Hvordan fikk du til så fint på youtube? <3
Tenker du outlinen på selve YouTube eller videoene? . Headeren er hvert fall redigert med PhotoScape og videoene blir redigert med Movavi  Video Editor 12. Om du skulle lure på noe mer, så ta gjerne kontakt! Følg meg gjerne ved å trykke på bilde under. 
 
 
Hvor mange har du hatt sex med? 
Jeg har vært litt fram og tilbake på om jeg faktisk skal svare på dette spørsmålet. Jeg ser jo ofte mange andre bloggere får lignende spørsmål, hvor de da ikke ønsker å svare på det, noe jeg forstår godt, siden det er en privatsak. Allikevel ser jeg da at folk begynner å spekulere og rykter blir laget, og jeg tviler ikke akkurat på at det vil skje med meg også. Så kanskje derfor bedre å bare være ærlig å si det som det er? Svaret mitt er hvert fall 2. Kommer sikkert til å angre litt på at jeg faktisk svarte på det, men det får være, haha! 
 
Hvor får du penger fra egentlig? Før du fikk jobb
Nav. Mottatt penger fra dem i snart 3 måneder. 
 
Hei! Lurer på hvor du handler klær oftest? Hvor mye bruker du på resturanter per måned? Ser ofte på snap at du spiser ute så. Lager du eller faren din mat hjemme? ønsker du en gang og ordne opp med din mor? En siste ting. Syns du er mye vakrere uten så mye sminke. Litt mindre på bryna og rundt øynene vil bli bedre. Du ser så mye bedre ut da.
Handler oftest klær på Cubus, H&M og BiKBok. Noe blir også kjøpt på Gina Tricot, som er en butikk jeg liker veldig godt. Det blir litt begrenset da, ettersom den nærmeste Gina Tricot butikken er i Sandvika. Undertøy kjøper jeg oftest på Cubus. Jeg har nå også kjøpt litt på Lindex den siste tiden, På Best Under i Hønefoss har jeg også kjøpt litt fra Calvin Klein, og på Gina Tricot har de også noen string som ligner veldig på Calvin Klein sine som jeg liker veldig godt! 
 
Når det kommer til hvor mye jeg bruker på resturant så varierer det veldig. Det at jeg har vært ute å spist 2 ganger den siste uke, utgjør ikke akkurat at jeg er ute å spiser ofte ute. Derimot så bruker jeg en del penger på lunsj når jeg er på kurset. Så hvor mye jeg bruker på mat i måneden er litt forskjellig som sagt.
 
Angående hvem som lager mat her hjemme, så er det også litt forskjellig. Pappa lager noen ganger når jeg kommer hjem fra bussen, men ellers vil jeg nok påstå at det er jeg som lager oftest ordentlige middager her hjemme. 
 
Det spørs helt på om hun gjør noe med det som er problemet til hvorfor jeg ikke vil ha kontakt med henne nå. Jeg tenker veldig mye på fremtiden, hvordan det blir den dagen jeg får barn og jeg ønsker da å ha det stabilt rundt meg. Takk for tips! 
 
 
Kan du ta bilde av alt du kjøper fra nå av? føler vi går glipp av massseeee
Å legge ut her på bloggen eller Snapchat? For jeg har visst dere det meste jeg kjøper på Snapchat den siste tiden, siste rest tok jeg i går. 
 
Stina.blogg.no sier jo at de som er litt store kommer til å dø av fedme innen de er 40, tror du på dette?
Haha nei. Skal ikke akkurat henge ut noen her, men jeg er ikke akkurat enig med så mange av meningene hennes for å si det sånn. 
 
Hvor mye i mnd får du av å gå på det jobbsøkerkurset?
Siden man lett kan finne ut dette på nettet, så er ikke det akkurat så hemmelig. Jeg skal hvert fall få rundt 7000kr.
 
 Kan du ha roomtour og housetour bilder? Trenger inspo til rommet mitt. 
Housetour er uaktuelt slik det ser ut her nå, men jeg håper på å få til en roomtour når jeg er helt fornøyd med rommet mitt. 
 
 
Har du noen gang hørt på k-pop?
Ja, men har ikke hørt noe særlig på det. 
 
Når kommer et nytt innlegg om lets talk about sex?
Planen var egentlig å gå ut et innlegg hver fredag eller hvert fall annenhver fredag, men jeg har vært så usikker på hva jeg skal skrive om. I tillegg vil jeg at det skal passe inn i forhold til når jeg skriver om hva, hvis dere skjønner? Kom gjerne med forslag til hva jeg kan skrive om i neste “let`s talk about sex”. 
 
Hei, skal du på russerevyen?
Det skal jeg! Lørdag klokka to skal jeg se. 
 
Hvorfor kjøper du deg sportsbh? Du trenger ikke sportsbh for å gå tur med hundene dine akkurat.
Kjøpte den ikke for å gå tur med hundene heller akkurat, det er min nye slapp av bh.
 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)