ANN HELEN + ? = SANT

OM MITT KJÆRLIGHETSSLIV 

affiliateslenker 

Jeg får ofte spørsmål om jeg har kjæreste, og om jeg snakker om eller legger ut bilde med en gutt så er han nesten dømt til å være kjæresten min. Jeg må dessverre skuffe dere alle sammen, for det har seg sånn at jeg øyeblikkelig har vært singel et helt år. Jeg har heller ikke vært på noen date på denne tiden eller hatt noen direkte flørter. Ikke overraskende til å være meg egentlig, men i grunn litt trist. Man blir jo litt misunnelig når de fleste rundt seg har kjæreste, for det er jo så koselig! 

Jeg er veldig skeptisk til gutter generelt. Jeg skal og prøver ikke å dra alle under en og samme kam, men det endrer ikke det faktum på hvor skeptisk jeg er. Følelsene mine kan ingen styre, før det motsatte er bevist. Jeg har flere ganger opplevd at den jeg har vært sammen med, har gjort det slutt og like etter blitt sammen med en ny. Da er det jo faktisk grunn til å mistenke at denne personen har gått bak min rygg. Jeg ble dessuten brukt som sekstenåring, så det er ikke noe rart jeg blir skeptisk. 

JAKKE HER

Det er ganske vanskelig for meg å faktisk begynne å like en person, og få følelser. Jeg har opplevd veldig ofte at gutter jeg har begynt å like, takler ikke det jeg sliter med og trekker jeg kjapt unna. Jeg kan forstå at de kan være skeptiske også, men det må vel gå an å snakke om det, og komme til en slags løsning sammen? Jeg er veldig redd, særlig etter eksen min. Og nei det er ikke eksen min som alle spør meg om, at jeg er samen med, det er han jeg hadde etter han. Oi, dette ble forvirrende. Men jeg ønsker ikke å navngi folk eller henge ut noen. Kort fortalt ga han meg et tilbakefall, om han som misbrukte meg. Jeg fikk panikk, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Verste er at det skjedde to ganger etter hverandre. Jeg er veldig redd for at det skal skje igjen med noen andre, og trekker meg heller da tilbake og holder meg som singel. Hva tiden viser videre aner jeg ikke, men jeg håper virkelig ikke at jeg blir sittende alene med 58 hunder i et hus ensomt alene i skogen. Haha! Jeg ønsker meg jo kjæreste, men en som har litt mer like verdier som meg, som er ærlig og ikke minst klarer å respektere meg for den jeg er. Kanskje litt klisje å si, men for min del er det sant.. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

20 kommentarer

Siste innlegg