HER SKAL VI FEIRE NYTTÅRSAFTEN

Hallo. God torsdag og godt nyttår til dere! I skrivende stund sitter vi bilen på vei til Gardermoen.Vi skal feire nyttårsaften på samme vis som i fjor, på et lydisolert hotell der. Veldig glad for at vi fikk muligheten til det i år også. Som alle andre år klarer ikke enkelte å vente med å fyre opp fyrverkeri, så i går hadde vi ei lita snuppe som ble redd. Derfor er jeg glad vi kan reise bort og at de ikke vil merke noen ting fra dette. Aldri sett hundene så rolige som i fjor.

Håper dere får en fin dag, om dere feirer eller ikke. Vil også minne om at hvis du trenger noen å snakke med kan du kontakte følgende:

– Mental Helses Hjelpetelefon, telefonnummer: 116 123

– Kirkens SOS, telefonnummer: 22 40 00 40

– Alarmtelefonen for barn og unge, telefonnummer: 116 111

Ønsker dere et riktig godt nyttår, måtte 2021 bli et mye bedre år for alle♥ Tusen takk til alle som har lest, kommentert og delt bloggen min. Det setter jeg enormt stor pris på! 

DETTE HAR JEG GRUET MEG TIL..

Jeg har veldig lenge tenkt på at jeg bør bestille meg en time hos tannlegen, da jeg har slitet med smerter i noen tenner. Jeg har tannlegeskrekk, og har ikke vært hos tannlegen siden jeg ble avslutta hos skoletannlegen som jeg gikk til frem til jeg var 20. Det er altså ikke mer enn to år siden, men jeg har visst en god stund at jeg har hatt hull og bare utsatt og utsatt. Siste tiden har jeg slitet veldig med det, og for to dager siden datt en del av fyllingen min ut. Da tenkte jeg at nå må jeg bare..

Martin ringte rundt for å høre om noen hadde ledig time i går, og som de fleste veit så er ikke det lett nå i jula. Heldigvis fikk jeg time allerede i dag.  Satt lenge å venta på venterommet og tårene strømmet på. Da det var min time, ble jeg møtt av en veldig hyggelig dame. Fortalte henne om min tannlegeskrekk, og hun var veldig forsiktig og hensynsfull mot meg. Hun tok seg lang tid og fortalte meg underveis hva hun gjorde. Fikk borret den tanna jeg hadde smerter i, og skal etter hvert få fikset de andre også.

Fortalte på snapchat tidligere i dag om min tannlegeskrekk, og det er det flere som har satt pris på. Flere har sagt de føler det hjelper dem å høre at flere enn dem selv sliter med det. Tannlegen jeg gikk til snakket også om et behandlingstilbud for tannlegeskrekk som jeg muligens kan bli henvist til, så tannlegeskrekken min kanskje blir litt bedre. Vil også råde andre til å høre med sin tannlege angående dette.

Veldig takknemlig for at Martin fikk være med meg inn, fryktet at det ikke var mulig nå på grunn av Korona, men det gikk heldigvis fint. Han var en god støtte for meg igjennom timen, og jeg hadde garantert droppet timen i dag om han ikke ble med, da redselen min er så stor.. ♥

UKENS SPØRSMÅL #106- FØRERKORT, AKNE, JUL..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Ville du sagt at du er en åpen person? Er du villig til å bli kjent med nye?
Jeg er absolutt åpen og villig til å bli kjent med nye, men jeg kan nok oppfattes litt tilbaketrukken i starten. Jeg var mer frempå før, og jeg er ikke blitt sjenert ved årene heller. Jeg blir fort glad og knyttet til de som viser meg tillit og at de vil være med meg, men jeg blir også så redd for å miste dem at jeg kan fort bli litt tilbaketrukken også. Det handler ikke om at jeg vil prioritere noen andre fremfor den personen, at jeg ikke vil være med eller snakke med vedkommende, men jeg er redd for å gjøre noe feil så personen gir slipp på meg. Har mistet flere mennesker i livet mitt dette året. Noe har vært mitt eget valg fordi jeg har sett hvilke mennesker som faktisk fortjener å være livet mitt og at jeg har fått mer respekt for meg selv i forhold til hva jeg fortjener selv, men også av andre grunner. Jeg har følt meg nedprioritert og fryst ut. Jeg har ikke så mange rundt meg nå, men de vennene jeg har nå veit jeg er der for meg og er virkelig gode mennesker.

Hvordan går det med deg? 
Det går greit. Hatt det veldig tøft med meg selv den siste uka, men føler det går litt bedre nå.

Har du tenkt til å ta førerkortet til bil? 
Ja, har veldig lyst til å ta det. Mangler egentlig bare teori, langkjøring og oppkjøring.

Føler du deg gammel?
Spørs hva man definerer som gammel. Jeg føler meg egentlig som min alder akkurat nå, kanskje litt eldre noen ganger.

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?
Jeg kunne nok hatt en mer rutinert hverdag enn jeg har nå, men dagene mine er veldig forskjellig i forhold til om jeg jobber og ikke, og når. En typisk dag når jeg skal på jobb: Står opp, dusjer og ordner meg, går tur med hundene, drar på jobb og når jeg kommer hjem så går jeg tur med hundene igjen, lager mat, ser på serie og sjekker sosiale medier, skriver kanskje blogginnlegg, rydder litt, går tur med hundene også er det kvelden.

Når var du lykkeligst? 
Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på.. Jeg har jo flere ganger kjent på lykkefølelsen i løpet av årene jeg har levd, men sist gang jeg kjente ordentlig på den lykkefølelsen som jeg husker nå (kan ha vært senere også selvfølgelig, men dette er det som jeg husker nå), er tiden rett før, akkurat og etter da jeg og Martin ble et par igjen. Husker spesielt den følelsen da vi var i Oslo.

Hva brukte du for å få bort akne og kviser?
Tenkte å dele litt om det i eget innlegg, da jeg ønsker å fortelle litt mer utdypende.

Hvor dro du sist gang du var ute og reiste?
1. juledag, da var vi på besøk hos svigermor i Lørenskog. Riktignok ingen feriereise, men var godt å dra til noen andre omgivelser, selv om det var bare for et døgn.

Hva fikk du til jul?
Det har jeg delt i eget innlegg, klikk her for å lese.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Fått flere spørsmål om jeg kan vise hva jeg fikk til jul. Føler meg veldig heldig som har fått så flotte gaver fra mennesker jeg har rundt meg, ikke alle er like heldige dessverre. Derfor betyr det ekstra mye, det er aldri noe jeg har tatt for gitt..

Fikk HP Chromebook av Martin. Det var veldig overveldende for meg. Hadde aldri forventet å få det, og må si jeg føler meg veldig heldig ♥

Av svigermor fikk jeg dette fine armbåndet, men som dessverre er litt for lite til meg, så må se om jeg får byttet det inn i noe annet fint. Veldig synd, for likte det så godt og betydningen bak det.. De siste årene har jeg fått penger av pappa for å kjøpe julegave til meg selv. Det er ikke så lett for han å få til, og samtidig får jeg akkurat det jeg ønsker meg. I år ble det Marius-sengetøy som jeg har ønsket meg leeenge.

Dette må jeg si var den fineste gaven jeg fikk. Magneter fra min bestevenninne Oona ♥ To av mange gode minner vi har hatt sammen!

Ellers fikk jeg ramme fra Martin som jeg kan sette inn bilder av oss, nytt skilt til mopeden siden det jeg har nå er knekt, en del såper og kremer, kurv, duftlys, godteri, flaxlodd (vant 75kr), penger og litt annet.

 

 

Hva fikk du til jul? 

NOEN BILDER FRA JULAFTEN

Hallo fine følgere! Håper dere har det bra og at dere har hatt en fin jul. Om dere ikke feirer jul, håper jeg dere har hatt noen fine dager med fri. Hvis julen ikke ble slik du hadde håpet, så er det helt greit det også.

Har fått flere meldinger fra flere av dere som ikke har hatt det bra overhode og opplevd de forferdeligste ting. Det er hjerteskjærende.. Ingen fortjener å oppleve sånne ting, eller skal bære på slikt alene.. Trenger du noen å prate med?

– Mental Helses Hjelpetelefon, telefonnummer: 116 123

– Kirkens SOS, telefonnummer: 22 40 00 40

– Alarmtelefonen for barn og unge, telefonnummer: 116 111

Mange sitter alene i julen og har ingen å feire med. Jeg har gruet meg veldig til jul, men jeg er i det minste heldig som har noen å være med, noe jeg er veldig takknemlig for. Likevel sitter jeg med mange vonde føleleser knyttet til julen. I år har det vært veldig vanskelig for meg. Delte noen tanker om dette før jul i dette innlegget. Jeg har ingen ønsker om å henge ut noen eller snakke om det nå, men for meg hadde det vært unaturlig å si at alt har vært fint, når det ikke har det.

Jeg har hatt mange fine stunder denne julen, og en hyggelig feiring, men jeg har sittet med mange vonde tanker og følelser som jeg ikke har klart å legge bort. Julaften bar på mye glede, sorg, tårer og nye fine minner. Jeg er veldig takknemlig for de flotte menneskene jeg fikk feire med. Her kommer noen bilder fra min dag ♥

SLIK BLIR ÅRETS JULEFEIRING

Jeg har fått mange spørsmål om hvem jeg skal feire jul med i år og hvor, spesielt etter at Martin delte at han skulle være alene denne dagen og ikke ville feire jul. Jeg skulle i utgangspunktet feire med pappa og søsteren min, men det blir ikke alltid slik man har tenkt. Jeg har ikke lyst til å gå i detaljer på dette akkurat nå, da dette er veldig sårt for meg, men jeg har som jeg har nevnt tidligere et litt komplisert forhold til familien min. Det går litt opp og ned, og som dere skjønner så går det ikke så bra akkurat nå. Jeg har grått masse og er veldig lei meg for at det ble sånn, men samtidig tror jeg at det vil bli en fin dag i dag.

Jeg og Martin har invitert foreldrene hans til oss, noe som blir veldig koselig. Jeg begynner jo å kjenne de godt nå vil jeg si, og de har et ganske avslappa forhold til jul, så her blir det en rolig dag med masse god mat, dessert, noe koselig på tv og gaveåpning. Jeg står for maten, og skal lage mye forskjellig år, så det blir spennende. Tenkte å filme litt i løpet av dagen med matlaging og alt. Legg meg gjerne til på snapchat for å se, @adalsjenta heter jeg der!

Martin er veldig glad og takknemlig for at jeg ble hjemme. Han har ikke sittet med gode følelser knyttet til julen i år, og da jeg skulle bli hjemme, så ville han gjerne at vi skulle feire allikevel. Dette blir vår første julefeiring sammen, noe vi begge ser frem til ♥

Håper dere alle får en fin julefeiring i dag. Senk skuldrene og forventningene til deg selv. Om ikke alt ser perfekt ut og er vasket, så er det helt greit. Ønsker dere alle en riktig god jul! Ta godt vare på hverandre ♥

 

NY SMINKE- 20 PRODUKTER FOR 400KR

Jeg har jo ikke vært aktiv på denne plattformen på en stund, og siden da har jeg kjøpt en god del nye ting. Mye av det har jeg vist frem på snapchat, men jeg har helt glemt å vise frem mine nyeste sminkeprodukter (sett bort ifra sminkekalenderen jeg fikk av Martin). Makeup Mekka er en av mine favorittmerker innenfor sminke. Trenger jeg noe nytt, så er det oftest her jeg kjøper. De har mange gode produkter og er rimelig i pris. De hadde et stort tilbud for en stund tilbake hvor du kunne velge 10 produkter blant et bestemt utvalg produkter. Her slo jeg til og kjøpte 20, blant annet 4 av min favoritt leppestift, som egentlig koster 99 kr per stk. Det sparte jeg mye på! Kjøpte også noen flere farger som jeg gleder meg til å teste ut. Ble også noen koster, concealer, blush, hårstrikker og litt annet.

Tenkte å vise fram disse produktene litt bedre på snap nå, samt lage en look med litt av det jeg også har fått i kalenderen. Legg meg gjerne til på snap for å se, adalsjenta heter jeg der! 

UKENS SPØRSMÅL #105- JULAFTEN, SJALUSI, MUNNBIND..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 


Hvordan går det med dere om dagen? 

Vi som par har det fint sammen. Alle har jo opp og nedturer, men vi prøver vårt beste for å tilpasse hverandre og lære hverandre bedre å kjenne.

Hvorfor vil du ikke gå ned i vekt?
Jeg veit at for min egen helsegevinst så er det lurt om jeg går ned noen kilo, og jeg har heller ikke sagt at jeg ikke vil det. Men det er ikke noe jeg fokuserer mye på, jeg er fornøyd i egen kropp.

Hva er din største drøm?
Klare å jobbe 100%, kjøpe hus, gifte meg og stifte familie med Martin.

Skal dere være hjemme på julaften? Alene? Besøk? God jul forresten! 
Det veit vi ikke helt enda. God jul til deg også!

Hva tror du på? 
Jeg er døpt og konfirmert kristelig, men jeg har ingen tro hos kristendommen, ei heller noen annen religion. Jeg tror på ånder da, da jeg har hatt opplevelser rundt det selv.

Blir du sjalu eller sur når Martin henger med venninner? 
Så absolutt ikke, hvorfor skulle jeg det? Da burde jeg blitt det om han var med kompiser med tanke på at han er bifil.

Hva gjør du når du får angst? 
Snakker med Martin, hører på musikk, går en tur eller prøver å finne noe annet å fokusere på.

Hvor er dekselet ditt fra det du har på mobilen din? 
Det er fra Normal, tror det kosta 68 kr.

Har du ønsket deg noe spesielt til jul?
Har nevnt til ei at jeg ønsker meg en bok, og ellers har jeg ønska Marius sengetøy til oss og putevar til hotellpute. Jeg er ikke så opptatt av å ønske meg ting, glad for det jeg får og får jeg ikke det jeg har nevnt så går det helt fint altså!

Har du og Martin fullført vgs?
Jeg har igjen et fag å ta opp da jeg strøyk i det, og Martin mangler noen fag.

Hvorfor bruker du ikke munnbind på bussen? Legger ut flere snapper hvor du sitter på bussen uten.
Det er fordi de ikke er påbudt på bussene her jeg bor, med mindre man skal til Oslo eller (og Drammen tror jeg). Da jeg var på vei til pappa i dag var det bare meg og to til på bussen, i tillegg til bussjåføren. Når jeg kom til skolen på Hallingby tok jeg på munnbind som jeg også filma på snap, fordi jeg synes ikke det var god nok avstand. På vei til Hønefoss igjen, var det også bare meg, to til og bussjåføren.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?