UKENS SPØRSMÅL #106- FØRERKORT, AKNE, JUL..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Ville du sagt at du er en åpen person? Er du villig til å bli kjent med nye?
Jeg er absolutt åpen og villig til å bli kjent med nye, men jeg kan nok oppfattes litt tilbaketrukken i starten. Jeg var mer frempå før, og jeg er ikke blitt sjenert ved årene heller. Jeg blir fort glad og knyttet til de som viser meg tillit og at de vil være med meg, men jeg blir også så redd for å miste dem at jeg kan fort bli litt tilbaketrukken også. Det handler ikke om at jeg vil prioritere noen andre fremfor den personen, at jeg ikke vil være med eller snakke med vedkommende, men jeg er redd for å gjøre noe feil så personen gir slipp på meg. Har mistet flere mennesker i livet mitt dette året. Noe har vært mitt eget valg fordi jeg har sett hvilke mennesker som faktisk fortjener å være livet mitt og at jeg har fått mer respekt for meg selv i forhold til hva jeg fortjener selv, men også av andre grunner. Jeg har følt meg nedprioritert og fryst ut. Jeg har ikke så mange rundt meg nå, men de vennene jeg har nå veit jeg er der for meg og er virkelig gode mennesker.

Hvordan går det med deg? 
Det går greit. Hatt det veldig tøft med meg selv den siste uka, men føler det går litt bedre nå.

Har du tenkt til å ta førerkortet til bil? 
Ja, har veldig lyst til å ta det. Mangler egentlig bare teori, langkjøring og oppkjøring.

Føler du deg gammel?
Spørs hva man definerer som gammel. Jeg føler meg egentlig som min alder akkurat nå, kanskje litt eldre noen ganger.

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?
Jeg kunne nok hatt en mer rutinert hverdag enn jeg har nå, men dagene mine er veldig forskjellig i forhold til om jeg jobber og ikke, og når. En typisk dag når jeg skal på jobb: Står opp, dusjer og ordner meg, går tur med hundene, drar på jobb og når jeg kommer hjem så går jeg tur med hundene igjen, lager mat, ser på serie og sjekker sosiale medier, skriver kanskje blogginnlegg, rydder litt, går tur med hundene også er det kvelden.

Når var du lykkeligst? 
Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på.. Jeg har jo flere ganger kjent på lykkefølelsen i løpet av årene jeg har levd, men sist gang jeg kjente ordentlig på den lykkefølelsen som jeg husker nå (kan ha vært senere også selvfølgelig, men dette er det som jeg husker nå), er tiden rett før, akkurat og etter da jeg og Martin ble et par igjen. Husker spesielt den følelsen da vi var i Oslo.

Hva brukte du for å få bort akne og kviser?
Tenkte å dele litt om det i eget innlegg, da jeg ønsker å fortelle litt mer utdypende.

Hvor dro du sist gang du var ute og reiste?
1. juledag, da var vi på besøk hos svigermor i Lørenskog. Riktignok ingen feriereise, men var godt å dra til noen andre omgivelser, selv om det var bare for et døgn.

Hva fikk du til jul?
Det har jeg delt i eget innlegg, klikk her for å lese.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg