Gårsdagen

Etter skolen i går dro jeg rett hjem og lagde middag til meg og pappa, så gikk jeg lang tur med Anette og hundene våres.

Kvelden i går var helt fanatisk. Freezone startet opp igjen i går og det var skikkelig liv der. Møtte mange av venna mine jeg ikke hadde møtt på lenge og var sammen med dem og mange av venna mine jeg ellers er med. Konsert var det i går også og etter det var jeg helt klikk.. Veldig kleint å tenke på i ettertid, men jeg hadde så mye energi i meg etter den konserten så jeg lagde ordentlig liv, hahaha!

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

NYTT DESIGN

Lina er virkelig verdens beste, hun har gitt meg det gamle designet sitt som jeg nå for lov å bruke. Jeg bare elsker det, og jeg elsker Lina<3 Fineste designet jeg har hatt noen gang, det er helt sikkert. Det er så oversiktlig, lyst og fint.

Hun som lager disse designene har en egen nettside som du finner her. Og nei det er ikke Lina som har laget det, men jeg fikk det av hun etter at hun hadde brukt det en stund. Lina sin blogg finner du her. Besøk bloggen hennes, det fortjener hun så fin blogg som hun har!

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

RÅNEBERTE

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Gårdagens innkjøp

 

ALT ER FRA CUBUS

Svart genser/topp kr. 179
Grått skjerf kr. 199

Øredobber kr. 69
Maskara kr. 99

 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

26.08.2014

Akkurat nå ligger jeg og Thea å slapper av på sofaen etter å ha gått en lang tur. Har passet Thea i noen timer nå, men nå er det like før hun skal hjem igjen. Var en tur i byen i dag etter skolen og kjøpte meg noen nye klær og sånt, som jeg tenkte jeg skulle vise dere i morgen. Skal prøve å få pappa til å ta noen bilder av meg så derfor venter jeg til i morgen, woop woop! Ellers i dag har jeg ikke gjort noe spesielt.. Skal legge meg nå, er så utrolig trøtt om dagen.. Hardt å begynne på skolen igjen, det merkes. Særlig når jeg må stå opp om morgen..

 

Hva har dere gjort i dag?

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Nytt kapittel!

Nå har jeg gått en uke på skolen, og jeg må virkelig si uka går fort unna. Da jeg gikk på Hallingby Skole virket dagene så lange, men nå går jeg på Hønefoss videregående skole og har lengre skoledager og, for det om så syntes jeg dagene går fortere. Timene går fortere og plutselig er dagen over, dagene går fortere og plutselig er uka over, ukene går fortere og plutselig er skoleåret over!

Jeg går i klasse 1HSB, altså 1.videregående- Helse og oppvekst i klasse B. Jeg går i klasse med 15 elever, noen kjente ansikter og noen helt ukjente som jeg har blitt kjent med. Jeg går også i klasse med bestevenninna mi Pernilla, noe jeg er ekstremt glad for. Skolehverdagen min er mye bedre, og jeg “koser” meg nesten på skolen nå. Eller det er kanskje litt å “ta” i, men på Hallingby skole hadde jeg det ikke bra i det hele tatt og nå trives jeg hvertfall på skolen. Jeg gruer meg ikke til å dra på skolen, og jeg gleder meg til å se vennene mine hver dag. Det er i tillegg en stor motivasjon å dra på skolen nå. Ene grunnen til det er jo fordi jeg trives mye bedre, men en annen grunn som er mye viktigere er at jeg kom inn på førstevalget mitt og nå handler skolen mer om noe som faktisk interesserer meg. Jeg har ikke fått noen nye venner enda, men jeg henger jo med “gjengen” som jeg har vært en del av ganske så lenge.

Skolen våres har ikke streik, men om skolen våres får det får tiden vise.

Mandag var vi på skolen bare en og en halv time. Fikk litt papirer og info.

Tirsdag hadde jeg bare en samtale med læreren i en halv time bare, 0 skole.

Onsdag hadde vi matte, norsk og engelsk. Ikke noe teori, bare litt info om kompetansemålene og sånt. Vi hadde også noen tester i matte og norsk. Vi hadde også samtale med læreren i matte og engelsk om hvordan vi syntes vi mestra faget osv..

Torsdag og fredag hadde vi litt skole, ikke noe teori bare en liten update på hva vi kunne osv..

 

Torsdag fikk vi også skolebøkene våres og på mandag får vi skolepc.

Videregående er et nytt kapittel i livet mitt, ny start og endelig kan jeg være meg selv 120%

 

Vi blogges =) <3
–  Ann Helen

Pappa leker hund for en stund

Pappa tester ut buret til Michelle, haha

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Første skoledag

I dag var jeg tilbake på skolebenken. Var ikke veldig nervøs for å begynne på skolen akkurat, syntes det var utrolig spennende å endelig få begynne på et helt nytt sted med litt andre mennesker rundt meg. Kl. 10 starta jeg på skolen i dag og var ferdig kl. 11:30. I morgen jeg skal jeg bare ha en halvtime samtale med lærer og mamma. Så begynner skolen ordentlig på onsdag. Kom i klasse med Pernilla, noe jeg er så utrolig glad for. Aner ikke hva jeg skulle gjort om jeg og hun ikke kom i samme klasse. Tror dette vil bli et bra år på Helse og oppvekst!

Slenger med et outfit bilde fra i dag tidlig. Herregud så forferdelig ut, er vel fordi jeg måtte stå opp tidlig.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Sommerens smakebiter

Syntes det ikke er lenge siden jeg hadde 10.klasse avslutning og var på 10.klassetur, men det er jo ikke lenge siden heller. Det er 2 måneder siden, 2 måneder som har gått ALT for fort. Det er helt sykt hvor fort ferien har gått. Men sånn er det, i morgen er det skolen igjen.

Helt ærlig så syntes jeg ikke sommerferien min har vært så utrolig spennende, jeg har ikke vært på en eneste ferie. Jeg har bada masse, vært en del med venner, pussa opp soverommet og ellers vært hjemme med familien og hundene mine. Har vært en utrolig fin ferie da.


Et lite bildedryss med noe av minnene mine fra sommerferien i år.

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen