Nytt kapittel!

Nå har jeg gått en uke på skolen, og jeg må virkelig si uka går fort unna. Da jeg gikk på Hallingby Skole virket dagene så lange, men nå går jeg på Hønefoss videregående skole og har lengre skoledager og, for det om så syntes jeg dagene går fortere. Timene går fortere og plutselig er dagen over, dagene går fortere og plutselig er uka over, ukene går fortere og plutselig er skoleåret over!

Jeg går i klasse 1HSB, altså 1.videregående- Helse og oppvekst i klasse B. Jeg går i klasse med 15 elever, noen kjente ansikter og noen helt ukjente som jeg har blitt kjent med. Jeg går også i klasse med bestevenninna mi Pernilla, noe jeg er ekstremt glad for. Skolehverdagen min er mye bedre, og jeg “koser” meg nesten på skolen nå. Eller det er kanskje litt å “ta” i, men på Hallingby skole hadde jeg det ikke bra i det hele tatt og nå trives jeg hvertfall på skolen. Jeg gruer meg ikke til å dra på skolen, og jeg gleder meg til å se vennene mine hver dag. Det er i tillegg en stor motivasjon å dra på skolen nå. Ene grunnen til det er jo fordi jeg trives mye bedre, men en annen grunn som er mye viktigere er at jeg kom inn på førstevalget mitt og nå handler skolen mer om noe som faktisk interesserer meg. Jeg har ikke fått noen nye venner enda, men jeg henger jo med “gjengen” som jeg har vært en del av ganske så lenge.

Skolen våres har ikke streik, men om skolen våres får det får tiden vise.

Mandag var vi på skolen bare en og en halv time. Fikk litt papirer og info.

Tirsdag hadde jeg bare en samtale med læreren i en halv time bare, 0 skole.

Onsdag hadde vi matte, norsk og engelsk. Ikke noe teori, bare litt info om kompetansemålene og sånt. Vi hadde også noen tester i matte og norsk. Vi hadde også samtale med læreren i matte og engelsk om hvordan vi syntes vi mestra faget osv..

Torsdag og fredag hadde vi litt skole, ikke noe teori bare en liten update på hva vi kunne osv..

 

Torsdag fikk vi også skolebøkene våres og på mandag får vi skolepc.

Videregående er et nytt kapittel i livet mitt, ny start og endelig kan jeg være meg selv 120%

 

Vi blogges =) <3
–  Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg