MINE NYESTE INNKJØP

Den siste tiden har jeg kjøpt en del nytt, og siden det er veldig lenge siden sist innkjøpsinnlegg så tenkte jeg å vise dere dem. Herregud så mange flotte ting jeg har fått tak i både av klær, veske og diverse ting som gir meg skikkelig summervibes! Hva synes dere? 

NEW IN

Veske- Morris

Body- H&M. 
Denne har jeg faktisk fra tidligere, men siden jeg liker den så godt kjøpte jeg like gjerne en til. 

Kjole- H&M

Drikkeholder- Rusta // Shots glass- Spar Kjøp // Putetrekk- Kremmerhuset

Boks til vaskepulver/vasketabletter- Kremmerhuset 

Duker- Nille // Bok- Spar Kjøp // Boks med hundemotiv- Rusta // Strømpebukser- Spar Kjøp

Magasinholder- Kremmerhuset // Notatblokker- Kremmerhuset

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #52- UTDANNING, DØDSANGST, TVILLINGER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hva vil du bli?
Litt usikker.. Kunne tenke meg å hjelpe andre mennesker, eller noe innenfor sosiale medier.

Ser du på noen tv-serier? Og hvilken er din favoritt?
Ja det gjør jeg, men stort sett på norske. Nå om dagen er mine favoritter er best før, Kongsvikklinikken og Younger.

Favorittmat?
Taco og entrecote med fløtegratinerte poteter og bearnéssaus.

Har du lyst på tatovering? I så fall hvordan?
Ja det har jeg, har lyst på flere. Har lyst til å ha en minnetatovering av storebroren min, enten hånden eller foten hans, men usikker på hvordan jeg vil ha den. Ønsker meg også en om hundene mine. Om jeg skal tatovere portrett av dem eller infitniy-tegn med hjerte på den ene siden og hundepote på den andre, eller begge deler er jeg usikker på. Har også lyst på en tatovering med symbol for pappa og en for søstera mi, fordi det er mine aller nærmeste i familien min.

Tenker du ofte på døden?
Ja det gjør jeg. Sliter med dødsangst..

Er du religiøs?
Jeg er døpt og konfirmert i den norske kirke, men ser absolutt ikke på meg selv som religiøs. Men jeg tror det er noe mer mellom himmel og jord som vi ikke veit om.

Hvis du hadde blitt gravid nå hadde du tatt abort eller beholdt det?
Jeg hadde helt klart beholdt det.

Hvor mange barn ønsker du deg i fremtiden? Gutt eller jente?
Hvert fall en av hver, om ikke to. Ønsker helt det sistnevnte, men aller helst tvillinger.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

SANNHETEN BAK DE SISTE MÅNEDENE..

RETT FRA HJERTET

Jeg har flere ganger den siste tiden nevnt at jeg sliter psykisk og at jeg har blitt redd for å dele. Det psykiske er noe jeg dessverre har slitet med i veldig mange år allerede, mens det med at jeg er redd for å dele er noe som har kommet de siste månedene. Det gjelder ikke bare her, men også i den gruppa jeg gikk på hver tirsdag på DPS, psykologen og folk som står meg nær. Det har faktisk blitt så ille at jeg har valgt å trekke meg tilbake litt fra det sosiale, og til og med avlyst jobbintervju. Nå ligger det litt mer bak det sistnevnte, men når man ender opp med et kraftig angstanfall fordi frykten er så stor og man glemmer alt, så var dette den riktige løsningen for min del.

Jeg føler jeg har kommet inn i et skall jeg ikke klarer å komme med ut av. Hvorfor det har blitt sånn er jeg usikker på, men jeg tror det har en sammenheng med mye. Det er mye jeg synes er vondt å snakke om, mye jeg ikke takler så godt å snakke om, men mest av alt handler det faktisk om frykten min. Jeg er redd. Redd for å dele. Redd for å være til bry. Redd for å ikke bli trodd. Redd for å ikke bli tålt. Redd for å ikke bli respektert. Og mest av alt er jeg redd for at noen skal ta meg. Nå gjelder jo ikke dette alle situasjoner, men det er mange situasjoner som gjør at frykten min blir så stor at jeg velger å trekke meg litt tilbake fra ting. Tenkte å komme litt nærmere innpå hva som gjør hva etter hvert, men sånn kort fortalt så har jeg opplevd ganske mye gjennom livet mitt som ingen fortjener å oppleve. Mobbingen og utfrysningen på skolen, barnevernet og problemene jeg hadde hjemme, at jeg har blitt sviktet av profesjonelle og av folk i nær relasjon av meg, tillitsbrudd, gutter, angst, og overgrep. Sistnevnte gjorde jo også sånn at jeg var igjennom anmeldelse og rettsak, noe som var en ekstra stor påkjenning for meg. 

For meg er det egentlig veldig rart å være redd for å dele, hvert fall her på bloggen. Samtidig kan jeg forstå det, for det er ikke uten grunn at jeg har blitt diagnosert med prestasjonsangst. Tilbakemeldingene til andre i negativ retning er noe jeg egentlig ikke bryr meg noe om, men i denne sammenhengen handler det mer om at jeg er redd for å såre noen eller at noen skal ta seg nær av det. For om jeg gjør det, så går det på min samvittighet. Det er jo egentlig ikke sånn det burde være, for det folk har gjort er noe de må stå for og se realiteten av hva de faktisk har gjort. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #51- FILMINNSPILLING, EVENTUELL KJÆRESTE, MISTET VENNER..

I morgen er det faktisk et år siden jeg startet opp med denne kategorien, og det får meg til å tenke på hvor utrolig fort det året har gått. Valgte derfor å la dette innlegget bli inspirert av litt gamle bilder fra ukens spørsmål gjennom året, og jeg må bare si at jeg faktisk synes at jeg har forandret meg ganske mye på det lille året. Uansett så vil jeg bare si tusen takk til alle som er ivrige og sender inn spørsmål hver uke, slik at denne kategorien holdes oppe. Fortsett å send inn spørsmål og husk at du kan sende inn spørsmål om hva som helst, enten det er om bloggen, meg, ulike temaer, eller hva det måtte være

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går livet?
Det går litt opp og ned egentlig. Føler jeg alltid kommer med dette svaret, men er vel egentlig sånn livet mitt har vært de siste årene. Akkurat nå føler jeg at jeg har en veldig dårlig periode med mye som skjer, mange tanker og følelser som strømmer.

Fine bilder, så artig at du blei med på noe sånt! Har du spurt dem om det er greit at du la ut bilder av dem? 🙂
Tusen takk! Ja det har jeg 🙂

Hvor har du kjøpt den toppen?
Den er fra H&M, og er nå på tilbud til 50kr.

Hva ser du etter i en eventuell kjæreste?
Synes alltid dette er et vanskelig spørsmål å svare på, for det er ikke alltid ting blir slik man ser for meg. Men i hovedsak så håper jeg en gang på å finne en kjæreste som virkelig bryr seg om meg, er til å stole på og som ikke er bare ute etter å bruke meg. Håper på samme type humor, mange av de samme interessene, og at han er lett å snakke med. Om han er romantisk, så er det absolutt et stort pluss.

Har du noen gang mistet noen venner, eller noen du er glad i?
Nå veit jeg ikke om du mente mistet som i å kutte kontakten eller at personen døde, men uansett så har jeg opplevd begge deler dessverre.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FILMINNSPILLING MED UNGDOMSKONTAKTEN

INNSPILLING AV INFORMASJONSFILM

Hei dere! I skrivende stund har jeg mamma sine hunder på besøk, så vi har nettopp vært ute å gått en lang tur og nå slapper vi bare av med tv-en på i bakgrunn. Ellers i dag har jeg brukt dagen på å rydde litt i leiligheten. Det er mye som enda ikke er på plass her, men det kommer seg. Jeg har også sovet litt (les: mye), er så utrolig sliten om dagen, så det er noe jeg helt klart trengte. 

Over til noe annet. I går var jeg med på innspilling med ungdomskontakten. De skal lage en film om hvem de er, jobben de gjør, hvordan de kan hjelpe ungdom og ulike aktiviteter man kan være med på, for å nevne noe. Grunnen til at jeg ble spurt var fordi at hele tenåringstiden min så hadde jeg kontakt med dem. Jeg hadde mange samtaler med dem, deltok i lunsjgruppe og aktivgruppe, i tillegg til tusenfrydturer. Jeg skulle derfor fortelle om hvor lenge jeg har hatt kontakt med dem, hvordan jeg kom i kontakt med dem, hva de betyr/betydde for meg, hvilke måter jeg har benyttet meg av tilbudet og hvordan jeg tror ungdomskontakten kan gjøre en forskjell. Vi var totalt fire personer som gjorde det samme, hvor vi satt individuelt å snakket. Er veldig spent på hvordan mitt intervju ble, ettersom jeg følte at jeg ikke fikk svart ordentlig på spørsmålene. Etterpå ble vi filmet litt rundt i Hønefoss, for å vise i litt mer hvordan de jobber og ting vi gjør sammen med dem. Jeg og hun ene ungdomskontakten ble også filme alene, da vi hadde en litt dypere samtale for å vise en annen side de også jobber med ungdom. Jeg gruet meg utrolig mye på forhånd, men dette var utrolig spennende å være med på. Synes det er fint å kunne være til nytte angående denne filmen, kanskje det gjør at enda mer får øynene opp for ungdomskontakten. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #50- GÅTT NED I VEKT, NY KJÆRESTE, FREMTIDIGE BARN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Har du gått ned i vekt? I det siste synes jeg at du har sett mindre ut på snap samt bilder.
Det tar jeg som et kompliment, tusen takk! Jeg har hvert fall ikke gått ned med vilje, men tar det positivt om jeg har det.

Er du og «svensken» sammen?
Nå er det kanskje mange som blir forvirra. For jeg har lagt ut litt snapper i det siste og nevnt det så vidt på bloggen at jeg har hatt besøk noen dager nå. Det er en tidligere kjæreste, men vi er kun venner nå.

Hva skal du gjøre i sommer?

Har foreløpig ingen planer, men håper på deilige dager på stranda med venner, og kose meg med hundene mine og familien min. Kanskje dra bort et sted eller noe, det hadde hvert fall vært koselig!

Når fikk du mensen?
Jeg fikk det i fjerde klasse, altså rundt 10- års alderen.

Har du noen tanker om hva dine fremtidige barn skal hete, om du noen gang får barn?
Egentlig ville jeg at om jeg får en datter noen gang at hun skulle hete Michelle. Men siden jeg ikke hadde tid til å vente så kalte jeg like gjerne hunden min det. Akkurat nå har jeg ingen spesielle ønsker, selv om det er mange navn jeg synes er fine. Tenker også at det er ikke bare opptil meg å avgjøre hva mine eventuelle fremtidige barn skal hete, mannen som er med på det skal også ha et ord her.

Hva er du mest stolt over å ha oppnådd i livet?
4. plass på topplista i Norge med sommerkropp-innlegget mitt kanskje? Jeg føler liksom at jeg ikke har så mange ting jeg har gjort i livet som jeg er sånn veldig stolt over på den måten om det ga mening? Men dette er noe jeg virkelig følte jeg fikk til og som ga meg mestringsfølelse. Det at jeg fikk nå ut til over 100 000 mennesker er det beste som kunne skjedd med meg og ikke minst bloggen! Du kan lese det ved å trykke her (direktelink).

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG ER REDD FOR Å DELE..

DET ER ALLTID NOEN SOM VIL FØLE SEG TRUFFET

Hei dere! Beklager så mye for lite oppdatering den siste tiden. Jeg kjenner på meg at jeg er så lei av å måtte beklage for det, men jeg har jo nevnt tidligere at jeg ikke har hatt det så lett i det siste, så det er derfor bloggen er blitt satt til side. Før så kunne jeg bruke bloggen til å dele og få det bedre, mens nå har det blitt sånn at jeg er redd for å dele. Ikke fordi jeg er redd for tilbakemeldingene, men fordi uansett hva jeg skriver vil noen føle seg truffet av det på et vis. Jeg veit at det er mye man ikke burde dele, men samtidig er det så mye jeg vil dele som jeg egentlig har mulighet til, for personer det gjelder er personer jeg egentlig ikke bryr meg om skulle tatt seg nær av det, hvis det ga mening? Jeg har uansett begynt å sette i gang tiltak for å få det bedre med meg selv, noe jeg ønsker å dele med dere etter hvert! Jeg har uansett hatt en superkoselig helg med en kompis som jeg fremdeles har besøk av, var så utrolig deilig å få litt annet å tenke på. Tenkte å dele litt bilder fra helgen i et eget innlegg litt senere i dag. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #49- FIRST PRICE MAT, VÆRE ALENE, DÅRLIG HOLDNING PÅ BILDER..

Jeg veit ikke helt hva som foregår i hodet mitt i dagen. Alt går bare i surr, og jeg glemmer både det ene og det andre. Denne gangen for første gang, ukens spørsmål. Men det er bedre seint enn aldri, er det ikke?

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hvordan har du det?
Så hyggelig at du spør, tusen takk! Det går litt opp og ned om dagen, noen dager er gode, mens andre er dårlige. Det er vel egentlig sånn livet mitt har blitt, og mye av det uten at det er min egen feil engang. Håper på å kunne åpne meg litt mer for dere etter hvert..

Hvorfor kjøper du First Price mat? Det er ikke bra, bare billig.

Alle First Price produkter er ikke dårlige eller usunne. Synes det er et veldig godt alternativ jeg, man sparer mye på å kjøpe billigere produkter som First Price og Rema 1000 sine produkter.

Ikke frekt ment! men lurer på når du sier at du ikke liker å være alene hjemme osv. og hvis det er så ille, så hvorfor flytta du for deg selv da? Sier seg selv at når man flytter ut så er man mye alene, kan jo ikke forvente at mennesker skal holde deg med selskap hele tiden liksom?
Jeg visste så klart at da jeg flytta for meg selv at jeg ville bli mye alene, og at det er absolutt ikke fungerer sånn at andre kan komme å holde meg med selskap hele tiden. Allikevel er det lov å synes at det er ubehagelig, og jeg tror jeg snakker for de fleste at det er noe man synes i starten. Jeg flytta for meg selv rett og slett fordi jeg fikk nok av å bo hjemme. Det var mye som skjedde, og jeg ville ha ting litt på avstand. Livet mitt med å bo alene fungerer veldig bra, jeg har det fint, men samtidig er det veldig skummelt å være alene, særlig om kveldene.

Heia! Katti var du på Skjervøy og ka gjorde du der? Bor i nærheta av øya og ble nysgjerrig. Hilsen fan
Oii, det er jeg veldig usikker på, men det er mange år siden. Vi besøkte et vennepar av mamma og mannen hennes som de hadde blitt kjent med.

Jeg har lagt merke til at du ofte har veldig dårlig holdning på bilder, er dette noe du ikke tenker over? 🙂
Helt ærlig, nei.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS MATHANDLING

Hei dere! For to dager tilbake var jeg å storhandlet. Det er ikke så lett å bare handle med seg det man trenger med buss, så når jeg har noen til å kjøre så er det greit å få handlet inn ordentlig med en gang. Tenkte jeg kunne dele innkjøpet med dere, siden jeg veit slike innlegg pleier å være populære. 

Sammen med det jeg har tidligere og det som ble meg hjem fra butikken i denne omgang har jeg mulighet til å lage smoothie, youhurt med havregryn, hamburger, taco, spagetti og kjøttdeig, tomatsuppe med egg, flere retter med kylling og kjøttdeig, pasta og bacon og biff med fløtegratinerte poteter. Jeg har i tillegg sykt cravings på ostebriks med salat og skinke til frokost, og pølsebrød med ost og skinke. Herregud så godt! Ellers kjøpte jeg litt andre basisvarer som melk, pålegg og vaskesaker. 

 

Hva pleier dere å handle inn for uken?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MÅNEDEN SOM GIKK #25- FLYTTING, INTERVJU MED VG, IKKE ILLE NOK..

OPPSUMMERING PÅ MÅNEDEN SOM GIKK

OPPTUR

At jeg har flyttet må helt klart være en stor opptur denne måneden og ikke minst i livet mitt. Jeg har tenkte mye på flyttingen før jeg tok valget, og jeg har tenkt masse etterpå. Jeg føler jeg har tatt det rette valget. Jeg og hundene trives godt, leiligheten ligger bra til for oss og ikke minst er den sykt fin! Jeg har også jeg nå mulighet til å gjøre hva jeg vil når jeg vil. 

NEDTUR

Jeg skal ikke akkurat skryte på meg at bloggingen har gått så bra denne måneden. Mye av grunnen til det er at jeg har hatt mye å gjøre med leiligheten og hatt en del besøk. I tillegg har jeg slitet en del psykisk, noe som har påvirket bloggen enda mer enn det kunne ha gjort. 

HØYDEPUNKT

Det må helt klart være intervjuet med VG. Det kom ut i papiravisen i april, men det kom ut på internett i mai, noe som var ekstra stas. Du kan forresten lese det her (direktelink).

Ellers har jeg hatt en del middagsbesøk og generelt besøk i leiligheten og  møte med venner, noe som har vært ekstra koselig. 17 mai og det at søstern har vært på besøk en uke var også veldig gøy. Da fikk vi blant annet reist på IKEA, Buskerud storsenter, magasinet og besøkt bestemor i Solbergelva. Jeg veit flere har fått inntrykk av at jeg har vært med noen hver dag gjennom hele måneden og det høres kanskje ut sånn i forhold til hvordan jeg skrev det. Men det må jeg bare avbekrefte, for det er flere ganger jeg har sittet alene her hjemme også. Men jeg prøver å fokusere på det som har vært bra, og nå var det trossalt høydepunktene jeg skulle komme med. 

INNKJØP

Det må helt klart være møblene til leiligheten. Gleder meg så mye til å vise dere alt når ting kommer helt på plass. I tillegg har jeg fått kjøpt meg en del annet nytt jeg har ønsket meg blant annet en Kari Traa bag på 30 L. Har allerede 50 L, men synes den er så stor for å bare ta med seg noen få ting til noen eller om jeg skal noe. Jeg har også kjøpt meg ny bikini, som jeg skal få visst dere.

TANKE

En tanke som har gått igjen igjennom hele måneden er at jeg har kjent på en følelse om at det jeg sliter med ikke er ille nok og at andre ikke tar så mye hensyn til det. Nå tenker jeg faktisk mest på familie, for i den relasjonen føler jeg meg så sinnsykt liten og at ingen bryr seg. 

QUOTE

Sometimes you just have to pick yourself up and carry on. 

MEST LESTE INNLEGG

Intervjuet med VG er nå ute på nett

Første nettene i leiligheten

Min 17. mai i bilder

Føler jeg meg fin eller bryr jeg meg bare ikke? 

3 FAVORITTSANGER

 
 
 

 

Hvordan har din måned vært? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)